seal 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> A sm rekla, da ne odgovarjam za to? pa sej ni nate letelo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>bullshit! itak... sam kao naj ne bi pretiraval, je pa odvisno, kaj pocnes in kaksen si..mene je ful shokiralo, ko je zdravnica rekla, da ce mi cesa 'manjka' (manjkal mi glih ni, sam naj bi kao komot delala na tem), so (bli?) ogljikovi hidrati... halo!ene pa to debeli. no je rekla da ker 'sem tak tip', kaj jaz vem, tolk pokurim in tko...in tko je tud s tem... drugac pa mamo temo nevarnost homogeniziranega mleka, pa je tam vse zivo o mleku, morda pa je clo se kaksna tema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni pa škodi. In prepričana sem, da je mleko za dojenčke in nasploh za mladiče, za odrasle ljudi pa ni!Materino mleko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>mačona, vem kaj je materino mleko. in vsi tud vemo, da je najbrz redkokdo dojen do svojega 25., 30. leta ali dlje. :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Saj to sem mislila, materino mleko ja zdravo, drugo pa naj ne bi bilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Najboljše je surovo mleko. Ker že otrok pije nekuhano mleko. Samo kasneje pa pije kuhano, ker še velja prepričanje da je bolj zdravo. Sej ni niti tolk škodljivo, samo se na določeni temperaturi nekaj spremeni al neki tazga. En link mleko Drugače pa vsak lahko pije in je in počne sam z seboj kar hoče. Ker nima smisla nobenemu nič vsiljevat ali ga prepričevat jej to jej ono, razen če ta oseba ne pokaže zanimanja. Tko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Ve kdo kaj več povedati o nordijski hoji? ful imam težave s tekom zaradi obremenitve sklepov, pa so mi svetovali nordijsko hojo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Lahk probaš tud z Pilatesom, ki je opisan na 51-ti strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Ravnokar sem po dolgem času naredila jogo in počutim se čisto drugače. Rada jo naredim, ko začutim, da je čas za to, da bi jo pa delala vedno in izključno jogo, ne vem, če bi bila zadovoljna. Rada se gibam na prostem in malo zraven tudi bildam. Recimo, če sem živčna in napeta, najbolje, da grem tečt ali v fitnes, kjer sprostim negativno energijo, za jogo pa moram biti prav posebej razpoložena. Res je, da nisem tako gibčna kot takrat, ko sem jo izvajala 4 krat na teden, a bolje išta nego ništa. Moram povedati, da že kar pogrešam tek po Golovcu - zdaj sem tu, a kaj ko je dež! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ve kdo kaj več povedati o nordijski hoji?Tukaj Ko jaz vidim kaksnega "palicarja" se mu izognem na dalec.Mi je enkrat en prevec vnet pomotoma skoraj iztaknil oko ko sem hodil za njim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Danes grem že verjetno 200 tič osvojiti najvišji Ljubljanski vršac. Vreme ni ovira, prava dežna oprema, pa gre. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Sem sla na kolo ( sobno ) za uro pa pol, kljub pocutju, sam je prijalo.Si nastimam tako, da mi odsteva kalorij, pac 1000 in potem grem dol http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/n055.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 nekje nimam feelinga, ali pri teh 1000 govorimo o kilokalorijah, ali samo kalorijah?in koliko časa približno traja, da se pokuri teh 1000 (k?)kalorij na kolesu? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 1000 jih pokuriš, če kolesariš po bregovih v kakšni dobri uri - po mojem filingu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 macona ma kar prav ja.Ja itak da v KCAL ( kilo ). Potrebovala sem uro in pol, s tem, da sem menjala tezavnost. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 hehe, 1000 česa? kalorij ali kilokalorij? razlika je ogroooomna (tisočkratna namreč) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Tole je super stran za vse ki želijo hujšati, za športnike, diabetike... Gor se da dobit vse podatke o hranilnih vrednostih za določene prehrambene izdelke, glikemične indekse, kalorijske vrednosti, kalkulatorje in še mnogo. Vredno ogleda: http://www.nutritiondata.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 OK Kalorije in preračunavanje Mislim pa ne moreš glih vsega zračunat, kolko kalorij porabiš na kolesu. To je tud odvisn z kakšnim tempom štimaš, kakšno maš prebavo.... No takšno je vsaj moje mnenje.. Zanima me kolk kalorij moreš pokurit, da shujšaš za 1kg? Nekje sem bral da je to okol 9000 ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moram povedati, da že kar pogrešam tek po Golovcu - zdaj sem tu, a kaj ko je dež! Da se ne bove kdaj zaletele!! Iz katere strani pa pridirkaš iz Štepanjca ali iz Rudnika? Ja zanimivo tole s tekom. Odkar se je začelo tole prelesno poletje, me Golovec redko vidi. Prej pa tudi pozimi. A je z mano kaj narobe, ali pa z vremenom, nekaj bo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Približno Štepanjca, ne čisto, amapak glavno s severne strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK Kalorije in preračunavanje Mislim pa ne moreš glih vsega zračunat, kolko kalorij porabiš na kolesu. To je tud odvisn z kakšnim tempom štimaš, kakšno maš prebavo.... No takšno je vsaj moje mnenje.. Zanima me kolk kalorij moreš pokurit, da shujšaš za 1kg? Nekje sem bral da je to okol 9000 ? Jaz se v to še nisem poglabljal, vendar se pomoje ne splača preveč komplicirat okoli številk, približno je dovolj dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Da se ne bove kdaj zaletele!! Iz katere strani pa pridirkaš Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se v to še nisem poglabljal, vendar se pomoje ne splača preveč komplicirat okoli številk, približno je dovolj dobro. MA ITAK NO!Sej glavn, da pametuje...Tudi vsi te kalkulatorji niso tocni, ampak je pa vseen fajn priblizek, da imas vsaj nekaj pojma. ONLINE KALKULATOR Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Barbika 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Joj jaz bi tudi telovadila, pa sem takoooo lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Proti večeru krajši tek - ok. 5 km. Ampak počutje pa izvrstno.... me je ujel dež Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.