Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Ja Marsa, sama sebe v "rit brcn" pa bo Sej enkrat, k si notr, si notr koki, tud jaz komi cakam, da bo tist dan, da pretečem in potem treniram za drugega ( bolj na cas) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 hej, hvala za spodbudo, punci!!! jou, sem kot pika nogavicka - da kdo pa ji rece kdaj mora it spat?kar sama... ce ne gre drugac, si pa zatezhi. ('prosto po', seveda) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Marsa, a smo al nismo, pih Michelle itak, da si pripravljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 jou, sem si ze nastimala ruzak... tko se med drugim tud na finto vrzem... ker ce zacnem zjutraj brskat vsa zaspana, se mi ne da...mal sem schekirala, ce so superge na broju pa tko... nimam kratkih hlac, pa v rokavichke sem se ufurala (nekaj casa skor kar prezirala one, ki kao, se vpisejo na fitnes, si kupijo vse mozhne rokavichke in... nic... to je to pol nehajo hodit. )...no in jaz skoz da ne rokavick, ker 'pod'. Pol sem mela pa zhulje totalne, frke... pa tko... pa pomislim, pismi saj niso tolk zlo svoh tele rokavicke. in medtem ko so mi jih 'skoraj vsiljevali' vcas ( ), jih zdaj sploh nimajo... :||da bi se spesl vozila v trgovine nevemkaksne, mi je pa mim...'dober dan, a vam lahko s cim postrezhemo?', 'ja pliz, me zanimajo rokavichke...'in pol - aja!!! tule jih imate iz titana ( ) in taksno... za 18 jurjev, kao nad najbolj mozhno 'pro'... in pol ker bom zacela chukast pa sumnicavo gledat, si bo mislil, kmetica... se gre fitnes, pa pojma nima. ... (*uh izgubila nit, imela telefon)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odlocitev je padla: jutri se spravim na fitneschek. :!!: grrrrrrrrrrrrrrrr... pusi, slabich... () jutri NE grem na fitnes... ejjjjjjjj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 tudi komaj začeti trebušnjaki šli po zlu , a vem, da nadaljujem čimprej spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Dons sm rolala okol sedem km. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>:!!: grrrrrrrrrrrrrrrr... pusi, slabich... () jutri NE grem na fitnes... ejjjjjjjj! Kaj je zdej to? Da te ne bom po riti......... Jutri marš v fitnes....... p.s. men bilo danes super.......(se le nismo tolk zredili) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Danes sem kolesarila, do Kranja in nazaj, slabih 20 km... nekaj je! Pa prepešačila dober del Ljubljane... S fitnesom pa začnem oktobra... jst drugače nisem za te dvorane pa to, rajš sem v naravi - laufam, kolesarim, planinarim Jutr bom prelaufala 10 km - moj cilj zdejle Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem kolesarila, do Kranja in nazaj, slabih 20 km... nekaj je! Pa prepešačila dober del Ljubljane... S fitnesom pa začnem oktobra... jst drugače nisem za te dvorane pa to, rajš sem v naravi - laufam, kolesarim, planinarim Jutr bom prelaufala 10 km - moj cilj zdejle bravo ajda si pa dobila full motivacije v tem času, super Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Ja, res... neverjetno... ampak če kakšen dan ne počnem nič v zvezi s športom, imam slabo vest... pa skoz več energije imam in jo moram pokurt... in je potem seveda počutje tudi odlično Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, res... neverjetno... ampak če kakšen dan ne počnem nič v zvezi s športom, imam slabo vest... pa skoz več energije imam in jo moram pokurt... in je potem seveda počutje tudi odlično uff, tole je pa že mal "obsesija" no ja, tud počitek mora bit, ampak kvalitetni pa nau nč slabe vesti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Ne ne, sej ni tako hudo Ja, itak da mora bit počitek... ampak mi je všeč, da šport ni zame kakšno nujno zlo ampak en prijeten del življenja Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ... doma sem v glavnem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 in drug teden je še en teden, pa pol še en... Marsa, sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 september je že tukaj?...Kolk je bilo fajn, ko sem ves čas govorila, no, spetembra pa bomo nadaljevali... 1x na teden badminton , 1x na teden telovadba Ampak to so vse aerobne vaje, MORAM na fitnes kdaj? naslednji teden.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ja saj, glih pisem seleni, da saj je se cajt... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jou, sem si ze nastimala ruzak... tko se med drugim tud na finto vrzem... ker ce zacnem zjutraj brskat vsa zaspana, se mi ne da...mal sem schekirala, ce so superge na broju pa tko... nimam kratkih hlac, pa v rokavichke sem se ufurala (nekaj casa skor kar prezirala one, ki kao, se vpisejo na fitnes, si kupijo vse mozhne rokavichke in... nic... to je to pol nehajo hodit. )...no in jaz skoz da ne rokavick, ker 'pod'. Pol sem mela pa zhulje totalne, frke... pa tko... pa pomislim, pismi saj niso tolk zlo svoh tele rokavicke. in medtem ko so mi jih 'skoraj vsiljevali' vcas ( ), jih zdaj sploh nimajo... :||da bi se spesl vozila v trgovine nevemkaksne, mi je pa mim...'dober dan, a vam lahko s cim postrezhemo?', 'ja pliz, me zanimajo rokavichke...'in pol - aja!!! tule jih imate iz titana ( ) in taksno... za 18 jurjev, kao nad najbolj mozhno 'pro'... in pol ker bom zacela chukast pa sumnicavo gledat, si bo mislil, kmetica... se gre fitnes, pa pojma nima. ... (*uh izgubila nit, imela telefon)... Dobr zdejle bom hudo sarkastičen, ker do fitnesa imam full negativn odnos (običajno imam do vseh stvari pozitivnega, kajne...)Mislem res nisem bil nikoli v fitnesu (no enkrat mi je en kolega, ki je opremljal fitnes center mal razkazal, kaj vse so zmontirali... pa sem bil najprej frapiran nad količino špeglov...mislem a ste v fitnesu zato, da se u špegle gledate... pa da ne omenjam unih TV jev , ki so bili nad napravami za kolesarjenje in tek- halooo... skratka brrrrr), ampak, da rabeš za fitnes tudi rokavičke.... ta je pa bosa.... Dobro za hlačke (Marsa) še nekak razumem, ker, ko sem dajal sarkastične pripombe glede fitnesa, me je en znanec podučil sledeče: "Ej ti ne več kake bejbe hodjo tja pa v tistih kratkih oprijetih hlačkah pa majčkah pa.... (skratka Marsa in ostale fitniserke..... da si ne bom kaj mislil)...torej kje sem že ostal.... men je fitnes mem... sicer pa sej sem dovolj napisal... kajne....Zdej čakam komentarje in da grem v boj z mlini na veter...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> september je že tukaj?...Kolk je bilo fajn, ko sem ves čas govorila, no, spetembra pa bomo nadaljevali... 1x na teden badminton , 1x na teden telovadba Ampak to so vse aerobne vaje, MORAM na fitnes kdaj? naslednji teden.. AstraAstra ekhmm kje ti badminton špilaš??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Mb, Železničar...zdaj je tam nova dvorana za tenis, stara pa namenjena badmintonu... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ti bom nasla nenkje obsirnejso razlago... najbrz...ej stari, zhulje mam!!!!! a stekas?Imela bombazne bele odrezane rokavicke, pa se je vse cufkalo, pa ful sem hecna zgledala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti bom nasla nenkje obsirnejso razlago... najbrz...ej stari, zhulje mam!!!!! a stekas?Imela bombazne bele odrezane rokavicke, pa se je vse cufkalo, pa ful sem hecna zgledala. Hja mam tudi jaz žulje (saj ne da se hvalim, kajne) samo jaz lahko pokažen eno veliko preštihano gredo, pa nanovo posajene jagode (mljaski kaj bo dobra letina čutim na vodi...) ... ti pa , maš žulje od gledanja v špegle ali TV? Bele bombažne..... hmm a niso imeli to včasih za v opero..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ne, take pletene, sam iz bombaza, pojma nimam odkod smo imeli to doma, sam vem, da sem vrsicke prstov odrezala, ker so mi bile prekratke, pa pol ko sem dobila zhulje, sem jih zacela s sabo vlacit na fitnes.ja saj men je blo tud kar 'nerodno', ces, zhulje mam - od fintesa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, take pletene, sam iz bombaza, pojma nimam odkod smo imeli to doma, sam vem, da sem vrsicke prstov odrezala, ker so mi bile prekratke, pa pol ko sem dobila zhulje, sem jih zacela s sabo vlacit na fitnes.ja saj men je blo tud kar 'nerodno', ces, zhulje mam - od fintesa! Oki Oki Marsa, sej vsak naj počne tisto, kar ga veseli.... sej veš ravno tiho pa tudi nisem mogel bit..... hehehehehe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.