Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja Marsa, sama sebe v "rit brcn" pa bo x;)x :vio: Sej enkrat, k si notr, si notr x:Dx

koki, tud jaz komi cakam, da bo tist dan, da pretečem in potem treniram za drugega ( bolj na cas) :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

hej, hvala za spodbudo, punci!!! :palec: x8Dx

jou, sem kot pika nogavicka - da kdo pa ji rece kdaj mora it spat?

kar sama... ce ne gre drugac, si pa zatezhi. ;)

('prosto po', seveda) :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jou, sem si ze nastimala ruzak... tko se med drugim tud na finto vrzem... ker ce zacnem zjutraj brskat vsa zaspana, se mi ne da...

mal sem schekirala, ce so superge na broju pa tko... nimam kratkih hlac, pa v rokavichke sem se ufurala (nekaj casa skor kar prezirala one, ki kao, se vpisejo na fitnes, si kupijo vse mozhne rokavichke in... nic... to je to x:o)x pol nehajo hodit. x:Dx)...

no in jaz skoz da ne rokavick, ker 'pod'. x:)x

Pol sem mela pa zhulje totalne, frke... pa tko... pa pomislim, pismi saj niso tolk zlo svoh tele rokavicke. :D

in medtem ko so mi jih 'skoraj vsiljevali' vcas (x;)x x:Dx), jih zdaj sploh nimajo... :||

da bi se spesl vozila v trgovine nevemkaksne, mi je pa mim...

'dober dan, a vam lahko s cim postrezhemo?', 'ja pliz, me zanimajo rokavichke...'

in pol - aja!!! tule jih imate iz titana (x:Dx x:px x:Dx) in taksno... za 18 jurjev, kao nad najbolj mozhno 'pro'... in pol ker bom zacela chukast pa sumnicavo gledat, si bo mislil, kmetica... :P :D se gre fitnes, pa pojma nima. x:o)x x;)x

... (*uh izgubila nit, imela telefon)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dons sm rolala okol sedem km.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Danes sem kolesarila, do Kranja in nazaj, slabih 20 km... nekaj je! Pa prepešačila dober del Ljubljane...

S fitnesom pa začnem oktobra... jst drugače nisem za te dvorane pa to, rajš sem v naravi - laufam, kolesarim, planinarim :D x:)x

Jutr bom prelaufala 10 km - moj cilj zdejle x^x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem kolesarila, do Kranja in nazaj, slabih 20 km... nekaj je! Pa prepešačila dober del Ljubljane...

S fitnesom pa začnem oktobra... jst drugače nisem za te dvorane pa to, rajš sem v naravi - laufam, kolesarim, planinarim :D x:)x

Jutr bom prelaufala 10 km - moj cilj zdejle x^x

bravo ajda :palec: si pa dobila full motivacije v tem času, super x;)x

honor and respect

Ja, res... neverjetno... ampak če kakšen dan ne počnem nič v zvezi s športom, imam slabo vest... :) pa skoz več energije imam in jo moram pokurt... in je potem seveda počutje tudi odlično :palec:
Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Ja, res... neverjetno... ampak če kakšen dan ne počnem nič v zvezi s športom, imam slabo vest... :) pa skoz več energije imam in jo moram pokurt... in je potem seveda počutje tudi odlično  :palec:

uff, tole je pa že mal "obsesija" x:Dx x:o)x no ja, tud počitek mora bit, ampak kvalitetni x;)x pa nau nč slabe vesti :palec: x:o)x

honor and respect

:eek: :ermm: september je že tukaj?...Kolk je bilo fajn, ko sem ves čas govorila, no, spetembra pa bomo nadaljevali... :o|o:

1x na teden badminton :2src: , 1x na teden telovadba :switz:

Ampak to so vse aerobne vaje, MORAM na fitnes xrolleyesx

kdaj? naslednji teden.. x:px x;)x

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>jou, sem si ze nastimala ruzak... tko se med drugim tud na finto vrzem... ker ce zacnem zjutraj brskat vsa zaspana, se mi ne da...

mal sem schekirala, ce so superge na broju pa tko... nimam kratkih hlac, pa v rokavichke sem se ufurala (nekaj casa skor kar prezirala one, ki kao, se vpisejo na fitnes, si kupijo vse mozhne rokavichke in... nic... to je to x:o)x pol nehajo hodit. x:Dx)...

no in jaz skoz da ne rokavick, ker 'pod'. x:)x

Pol sem mela pa zhulje totalne, frke... pa tko... pa pomislim, pismi saj niso tolk zlo svoh tele rokavicke. :D

in medtem ko so mi jih 'skoraj vsiljevali' vcas (x;)x x:Dx), jih zdaj sploh nimajo... :||

da bi se spesl vozila v trgovine nevemkaksne, mi je pa mim...

'dober dan, a vam lahko s cim postrezhemo?', 'ja pliz, me zanimajo rokavichke...'

in pol - aja!!! tule jih imate iz titana (x:Dx x:px x:Dx) in taksno... za 18 jurjev, kao nad najbolj mozhno 'pro'... in pol ker bom zacela chukast pa sumnicavo gledat, si bo mislil, kmetica... :P :D se gre fitnes, pa pojma nima. x:o)x x;)x

... (*uh izgubila nit, imela telefon)...

Dobr zdejle bom hudo sarkastičen, ker do fitnesa imam full negativn odnos (običajno imam do vseh stvari pozitivnega, kajne...)

Mislem res nisem bil nikoli v fitnesu (no enkrat mi je en kolega, ki je opremljal fitnes center mal razkazal, kaj vse so zmontirali... pa sem bil najprej frapiran nad količino špeglov...mislem a ste v fitnesu zato, da se u špegle gledate... pa da ne omenjam unih TV jev , ki so bili nad napravami za kolesarjenje in tek- halooo... skratka brrrrr), ampak, da rabeš za fitnes tudi rokavičke.... ta je pa bosa....

Dobro za hlačke (Marsa) še nekak razumem, ker, ko sem dajal sarkastične pripombe glede fitnesa, me je en znanec podučil sledeče: "Ej ti ne več kake bejbe hodjo tja pa v tistih kratkih oprijetih hlačkah pa majčkah pa.... (skratka Marsa in ostale fitniserke..... da si ne bom kaj mislil)...

torej kje sem že ostal.... men je fitnes mem... sicer pa sej sem dovolj napisal... kajne....

Zdej čakam komentarje in da grem v boj z mlini na veter......

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :ermm: september je že tukaj?...Kolk je bilo fajn, ko sem ves čas govorila, no, spetembra pa bomo nadaljevali... :o|o:

1x na teden badminton  :2src: , 1x na teden telovadba  :switz:

Ampak to so vse aerobne vaje, MORAM na fitnes  xrolleyesx

kdaj? naslednji teden.. x:px  x;)x

Astra

Astra ekhmm kje ti badminton špilaš???

ti bom nasla nenkje obsirnejso razlago... najbrz...

ej stari, zhulje mam!!!!! a stekas?

Imela bombazne bele odrezane rokavicke, pa se je vse cufkalo, pa ful sem hecna zgledala. x:o)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ti bom nasla nenkje obsirnejso razlago... najbrz...

ej stari, zhulje mam!!!!! a stekas?

Imela bombazne bele odrezane rokavicke, pa se je vse cufkalo, pa ful sem hecna zgledala. x:o)x

Hja mam tudi jaz žulje (saj ne da se hvalim, kajne) samo jaz lahko pokažen eno veliko preštihano gredo, pa nanovo posajene jagode (mljaski kaj bo dobra letina čutim na vodi...) ... ti pa , maš žulje od gledanja v špegle ali TV?

Bele bombažne..... hmm a niso imeli to včasih za v opero.....

ne, take pletene, sam iz bombaza, pojma nimam odkod smo imeli to doma, sam vem, da sem vrsicke prstov odrezala, ker so mi bile prekratke, pa pol ko sem dobila zhulje, sem jih zacela s sabo vlacit na fitnes.

ja saj men je blo tud kar 'nerodno', ces, zhulje mam - od fintesa! x:Dx x:Ix

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ne, take pletene, sam iz bombaza, pojma nimam odkod smo imeli to doma, sam vem, da sem vrsicke prstov odrezala, ker so mi bile prekratke, pa pol ko sem dobila zhulje, sem jih zacela s sabo vlacit na fitnes.

ja saj men je blo tud kar 'nerodno', ces, zhulje mam - od fintesa! x:Dx x:Ix

Oki Oki Marsa, sej vsak naj počne tisto, kar ga veseli.... sej veš ravno tiho pa tudi nisem mogel bit..... hehehehehe...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...