Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

x:o)x

Hm jaz pa sem ravno videla tole temo odprto...pa me je spomnila, da moram tudi jaz nekaj zasen narediti...pa sem poklicala maxovo aerobiko, ki je tudi v KR, pa evo...začnem v mesecu oktobru 2x na teden malo migat x:px xcivx x8Dx

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zjutraj sem sla na 2 urno rolanje. Prav pasalo je. Pa pulz je bil cist drugacen kot pri teku, bolj v obmocju izgorevanja mascob :palec: , kar pa tudi zelo prav pride x:Dx x:Ix

Ce bom sla proti veceru tect, se razmisljam. Vsekakor mi pa ne uidejo utezi, trebusnjaki in http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/n060.gif , ki jih naredim PORAZNO malo x:Ix

Lep dan. xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ok, da se še jst mal pohvalm. Zjutri delam tibetance, pol grem pa 4x na teden na fitnes. Zdej pa po ta novem, 2x fitnes, 2x pilates, pa ene 3x na teden zvečer pol ure rolam, ampak na polno. Nč zabušavanja, pa par klancev je vmes. Sm pridna v glavnem. No pozna se mi predvsem na mišicah, pa kondiciji. Čez par mescov grem pa na miss. x:Dx Sam čakam, da mi Moreno predela faco, da bom zadost lepa, k zdej ne bi šlo skoz! x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

Dobro za hlačke (Marsa) še nekak razumem, ker, ko sem dajal sarkastične pripombe glede fitnesa, me je en  znanec podučil sledeče: "Ej ti ne več kake bejbe hodjo tja pa v tistih kratkih oprijetih hlačkah pa majčkah pa.... (skratka Marsa in ostale fitniserke..... da si ne bom kaj mislil)...

Zdej čakam komentarje in da grem v boj z mlini na veter......

evo komentar... a veš da je meni pa še nekaj drugim je prav vseeno kaj si en dedec misli o meni, moji majčki, hlačkah, rokavičkah... ja tud jst moram it na fitnes (zakaj ga je dečko moral zapret) da dam ven odvečno energijo... pa sori no, nimam jagod pa vrta za štihat.. kadar je pa potrebno zagrabit za grablje pa moja kondicija prav fajn pride... pa še to, jst sem žul dobila od kemičnega svinčnika :o|o: x:Dx

zdej pa čakam kaj boš Seli nazaj povedu x:Xx

joj saj res kaksnega sem jaz od barvic!!!! x:Ox

deformacijo sredinca!

se zdaj mam mal, prav tko 'kost', blazota!!!

:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Šla sm laufat... sicer ne 10 km... bila sem nekako utrujena... od celodnevnega pohajkovanja po LJ in lovljenja vlakov x8Dx x:)x sem pa prelaufala 7 km... potem sem bila blazno lačna in pospravila eno veliko skledo paradižnikove solate, zraven pa še malo tortilla chipsa x8Dx grozno... ampak res da cel dan nisem jedla nič razen čokolešnika zjutraj ...
Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>evo komentar... a veš da je meni pa še nekaj drugim je prav vseeno kaj si en dedec misli o meni, moji majčki, hlačkah, rokavičkah... ja tud jst moram it na fitnes (zakaj ga je dečko moral zapret) da dam ven odvečno energijo... pa sori no, nimam jagod pa vrta za štihat.. kadar je pa potrebno zagrabit za grablje pa moja kondicija prav fajn pride... pa še to, jst sem žul dobila od kemičnega svinčnika  :o|o: x:Dx

zdej pa čakam kaj boš Seli nazaj povedu x:Xx

Dobro jutro Seli, kako si kaj... Hehehehe, ja kaj pa čem povedat... če ti fitnes sede, je krasno, ti le fitniserej, nekje pač človek mora dat odvečno energijo ven, kajne... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x  jaz grem pa z rolerji v sluzbo... so mi motor zaparkiral, avto pa na servisu.. No ja, ucink je vazen  x:)x

:palec: :palec: :palec: :palec:

Me je že imelo, da bi tud jaz takole šla v službo :palec: .........ampak, bi verjetno mal čudno izgledalo - kostimček pa rolarji........ :eek: :eek: :eek: :o|o: x:Dx x:Dx x:Dx

Drugače pa, danes grem zopet na aerobiko, konec tedna pa zopet laufing........ xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Sem se skor ubila na poti zjutraj, vse tiste plocnike preskakovat, jaz pa se nikol z rolerji v mestu (kmeckodekle.press).. pa itak ze 3 leta nisem stala na njih.. ampak me je pa zagrabl.. pa ugotovila sem, da v bistvu cist isto casa porabim, ce motor ven iz garaze spravljam, al pa ce grem z rolerji direkt.. tko da.. bom pomoje, dokler bo vreme, kar obdrzala tole.. itak je sam kaka 2 km...

me pa noge bolijo mal :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...dans sm bil pa pridn... 1 serija deadlifta pa 1 serija bencha... x:Dx x:Dx x:Dx ... ja, ja, vem ja... pa ne mors na polno zacet po 2 mescih v-luft-gledanja...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

v pondelk pa res... x:Ix :xx!:

:mad2:

idiotsk, zoprn... da morala pozret besedo...

tazarecenga pa to. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pha!!!

blazno trapast bi se bilo po 4 mescih (alkolkih) prvic vpisat na prvi dan menstruacije... ce ste ze zvlekl iz mene!!! intimne stvari, ki sem hotla... zavit in zablefirat!!! :xx!: x:Ix

(*NI vadenje, ne vadim se na bolezni in staf podoben!) x!x

trapast, poskakovat, ce mam v jajcnikih bombo.

trapast poskakovat, ce mam v glavi bombo...

je pa hec... xDDx Ravno vceraj (x!x) dobila posto (defolt, pac prijazno obvestilo da je spet) s fitnesa...

oh ne... res sem lenuh... sam ko se spravim... ko se ufuram... ko recem, pol je konc...

sem prehitro rekkla zgleda. x:o)x

ampak saj vseen - pac, psiholoske prepdiprave... x;)x x:px

ker - roko na srce, dal se mi ni niti najmanj...

sam... imam tole vedenje, da kolk je pol dobr, pa se obesim na ta 'podatek'....

pa dobim motiv... se vrzem v val...

saj sem cist morska... pa se mi se clo v vodo vedno ne da...

sam... ko se vrzem v vodo, ne sam da plavam, pac pa cist shizim. :D ;)

Picasso

No na prvi dan "mesecnega obiska", je pa res brezveze ja :o|o: :sori:

Pri sebi opazam ( tud bom zdaj dobila ), da v teh dneh veliko jem x:o)x Vedno pred tem. Pa tud tibetanci bodo zdaj ene 3 dni odpadli.

Sicer sem tekla danes...ampak nic pretresljivega xrolleyesx Res se mi nic ne da.

Jutri bom spet ( ce se ne pride xrolleyesx )...da se vsaj mal sprostim...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>pha!!!

blazno trapast bi se bilo po 4 mescih (alkolkih) prvic vpisat na prvi dan menstruacije... ce ste ze zvlekl iz mene!!! intimne stvari, ki sem hotla... zavit in zablefirat!!! :xx!: x:Ix

Marsa, potem te je pa popolnoma za razumeti :palec: , tudi sama se takrat počutim :xx!: , ampak nikakor ne tako, da bi ne mogla športati.

Te bolečine so se ti vsekakor povečale, če si bila te 4 mesece neaktivna, saj če bi se redno ukvarjala s športom bi bile te težave minimalne. No, saj ne rečem, da je pri vseh ženskah tako, ampak pri meni in še dosti žensk, ki jih poznam je to skoraj pravilo.

So pa ta "bockanja" zgoraj bila nezlonamerna in malo heca na tvoj račun x:o)x ....Upam, da brez zamere. x?x

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...