Aliana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Dons sla tud z rolerji v sluzbo pa se mal podaljsala voznjo za nazaj pa tibetancke se nekaj spet spravljam delat.. bi sla pa ful plavat... sam bi rabla nekoga, da me zbrca do bazena... vedno neki izgovori.. menstra, ni casa, ni denarja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ja js grem pa spet na stara pota, disciplinirano treniranje aerobno in anarobno pa nič več alkohola in ponočevanja pa učit se pa fax spedenat pa kšno resno punco dobit... muahahah mogoč pa res ja dones sm bil tud pridn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jaz pa ponovno začnem z aerobiko. To je za mojo škorpijo zakon. Muzika, pa akcija. Najmanj 3x tedensko, če ne itak ni nič. Včasih smo bili na TV Pika, da se malo pohvalim. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons sla tud z rolerji v sluzbo pa se mal podaljsala voznjo za nazaj pa tibetancke se nekaj spet spravljam delat.. bi sla pa ful plavat... sam bi rabla nekoga, da me zbrca do bazena... vedno neki izgovori.. menstra, ni casa, ni denarja... Ej na kerem koncu ti rolaš... jest kle u šiški zmer eno srečam k se mi fulll smeje... ekhm upam, da nisi ti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja, jest pa dvomim, da mi uspe pidet na kakšno organizirano skupinsko vajo,...dons 40 trebušnjakov, pred tem tibetanci,... uf sem ponosna nase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ebor, zakaj pa upaš, da ni ona? To se je mal čudn slišal/bral. Mene pa telovadba med menstruacijo ne moti. Vseen delam. Včas mam mogoče še več zagona. No, sam tok. Drgač pa šele v pondelk na fitnes, pa če bo po sreči, še rolat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Igrala sem badminton, a to kej steje? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 šteje Pikica, mogoče mu je pa tista dečva ful všeč, pa ma občutek da bi lahko imel sam s seboj težave če je ona ona joj danes spet domišljija na višku... ampak tale scenarij je boljš kot tist ta čudn ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor, zakaj pa upaš, da ni ona? To se je mal čudn slišal/bral. Mene pa telovadba med menstruacijo ne moti. Vseen delam. Včas mam mogoče še več zagona. No, sam tok. Drgač pa šele v pondelk na fitnes, pa če bo po sreči, še rolat. Mene tudi ne, pač nimam boleče. Danes grem na ŠG, zvečer bi šla pa plesat (za telovadbo seveda). Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Igrala sem badminton, a to kej steje? Hja odvisno ali si ga orng igrala, ali si se samo malo "podajala..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 hehe js grem zdej mal švicat na trampolin pa na drog hehe wuhuuu akcija Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor, zakaj pa upaš, da ni ona? To se je mal čudn slišal/bral. Mene pa telovadba med menstruacijo ne moti. Vseen delam. Včas mam mogoče še več zagona. No, sam tok. Drgač pa šele v pondelk na fitnes, pa če bo po sreči, še rolat. Hja... no... je res luštna, Seli, sam nasmeh pa ni nč obetaven Pika Pikica...Lahko, da se je čudn bral... sam mogla bi nasmeh videt... halooo-... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej na kerem koncu ti rolaš... jest kle u šiški zmer eno srečam k se mi fulll smeje... ekhm upam, da nisi ti.... <{POST_SNAPBACK}>Hja... no... je res luštna, Seli, sam nasmeh pa ni nč obetaven Pika Pikica...Lahko, da se je čudn bral... sam mogla bi nasmeh videt... halooo-... No.. da te potolazim.. nisem jaz.. jaz se po Bezigradu rolam.. pa se to tko.. v razdalje ene dva kilometra max... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 40 trebušnjakov mladina, ne dam se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ireona 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Jst sem se pa včeri prjavla na aerobiko, v pondeljek začnem:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Bla sem na tromeji, vsega do gor 1,5 h hoje. Komi...matr sem ena gnirolda BP in RPM here I come x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... pa kšno resno punco dobit... muahahah mogoč pa res ja dones sm bil tud pridn to resno misliš? jaz sem tudi bla pridna danes bila na kolesu 2 uri, precej intenzivno potem zvečer pa še v savni in spet Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 V petek tek 7km, včeraj nič (tekanje po gardalandu cel dan sicer ), danes rolanje 20 km - loteva se me lenoba... jutri bom šla kr laufat... na fitnes pa proti koncu meseca Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to resno misliš? x je to ponudba? grem laufat, dons mam pa še šiht Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Dopoldne spet prelaufala svojih 7 km, sm kar ponosna nase... popoldne pa grem verjetno še malo na kolo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 V mesecu in pol sem prekolesarila 1500 km - ful kondicije; zvečer pa 100 trenušnjakov. V soboto 55 km - lepo vreme - užitek!!!! Na roki pa obvezno rumeno LIVESTRONG zapestnica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>je to ponudba? mogoče in odvisno... danes sem bila na rolerjih dobro uro, zdaj pa malo med knjige Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Sla sem se malce intervale, zvecer bom pa malce delala z utezmi. Ker cim mal neham, ze se kaze spehek na rokah Pa tolk fajn mi je slo - lenoba lena Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mogoče in odvisno... odvisno od... hmmmm preteku sm 9km sicer bl slabo, ampak ok, počas prihajam nazaj na svoj index Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ...on the road again... 20X5 snatchev... mater sem utrujen... tok me je mikal da bi fuknu vse nekam...sam sem vztraju... dost je blo 2 mesca zabusavanja... ju3 pa mogoce na smarno...al pa v bolnico... nic ne bom reku... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.