Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

sem se bala zjutraj, da ne bom tega ugotovila... :D

da sem cist ven iz ritma, ful se mi ni dal, prav razmisljala sem, mah ne da se mi spet tega vsega... vstajanja, pa v dezju, snegu, mrazu, navsezgodaj pa ke poskakovat pa vse tole...

sam pol jasno... xDDx x^x x8Dx

ItaQ. :palec:

NAD se jasno pocutim, yess!!

*

saj sem bila sam slabo urco (kakih 50 ali 55 minut), pa nisem zlo na ful, bolj na izi, vsega sem manj; laufala manj in stevilo izvajanj nizhje in tezho manjso sem si nastavila (razen trebusnjake sem pa isto, 3 runde, sam brez one utezhi, za to je se cajt).

in namenoma sem sla v torek, da bom sla prvi teden sam 2x (sicer sem navadno hodila 3x tedensko) - se v petek planiram...

da ne zacnem s fulare tempom. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

o, ha, ti si tud v stosu vidim, ;), sem sam uletela civknit, nic gledat...

pa vidm, da ti tud sponas... xDDx :palec:

13 a ne, nimas kaj! x;)x x:px :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>js sm se tud dones pasu po dolgem času na fitness-u pa sm k ena pička sam debatiral ne pa treniral  x:Dx  :xx!:  x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

A veš kaj je pa bilo meni najboljše v fitnesu? Ko sem jaz "štorkla" stara bila tako nerodna in nevešča na onih napravah, da so mi oni mladci prec vse pokazali kako in kaj..... :inocent: :inocent: :inocent: :palec: x:Dx x;)x

Jaz pa danes nič telovadbice :sori: :o|o: .....jutri pa aerobika.......

:onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

A veš kaj je pa bilo meni najboljše v fitnesu? Ko sem jaz "štorkla" stara bila tako nerodna in nevešča na onih napravah, da so mi oni mladci prec vse pokazali kako in kaj.....  :inocent:  :inocent:  :inocent: :palec:  x:Dx  x;)x

ah naprave, to pa je neki res za pičke x:Dx js uporabljam samo ravno in ukrivljeno štango pa seveda uteži, to je to x:)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...