Marsa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 sem se bala zjutraj, da ne bom tega ugotovila... da sem cist ven iz ritma, ful se mi ni dal, prav razmisljala sem, mah ne da se mi spet tega vsega... vstajanja, pa v dezju, snegu, mrazu, navsezgodaj pa ke poskakovat pa vse tole...sam pol jasno... ItaQ. NAD se jasno pocutim, yess!! *saj sem bila sam slabo urco (kakih 50 ali 55 minut), pa nisem zlo na ful, bolj na izi, vsega sem manj; laufala manj in stevilo izvajanj nizhje in tezho manjso sem si nastavila (razen trebusnjake sem pa isto, 3 runde, sam brez one utezhi, za to je se cajt).in namenoma sem sla v torek, da bom sla prvi teden sam 2x (sicer sem navadno hodila 3x tedensko) - se v petek planiram...da ne zacnem s fulare tempom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 grem tečt.. rabm to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 dbest je blo, teku sm kot po maslu, čeprav mam več kg kot polet dobrih 10 km v 40 minutah sm kr zadovoln, prihajam nazaj na svoj indeks Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 o, ha, ti si tud v stosu vidim, , sem sam uletela civknit, nic gledat...pa vidm, da ti tud sponas... 13 a ne, nimas kaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> 13 a ne, nimas kaj! tako je marskutka, 13 x!x Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>js sm se tud dones pasu po dolgem času na fitness-u pa sm k ena pička sam debatiral ne pa treniral :xx!: A veš kaj je pa bilo meni najboljše v fitnesu? Ko sem jaz "štorkla" stara bila tako nerodna in nevešča na onih napravah, da so mi oni mladci prec vse pokazali kako in kaj..... Jaz pa danes nič telovadbice .....jutri pa aerobika....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> A veš kaj je pa bilo meni najboljše v fitnesu? Ko sem jaz "štorkla" stara bila tako nerodna in nevešča na onih napravah, da so mi oni mladci prec vse pokazali kako in kaj..... ah naprave, to pa je neki res za pičke js uporabljam samo ravno in ukrivljeno štango pa seveda uteži, to je to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> js uporabljam samo ravno in ukrivljeno štango pa seveda uteži, to je to Ti si pa res čudn..... ja kaj pa češ druga uporabljat..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti si pa res čudn..... ja kaj pa češ druga uporabljat..... ja pa sej ti si itak pička, tko da to je zate Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pa sej ti si itak pička, tko da to je zate Jaz sem "Pika Nogavička", ki ima rdeča lička...... Itak, da ne uporabljam štange, jaz uporabljam sam naprave..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem "Pika Nogavička", ki ima rdeča lička...... Itak, da ne uporabljam štange, jaz uporabljam sam naprave..... no ja, eno štango pa zih uporabljaš, hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja, eno štango pa zih uporabljaš, hehehe v fitnesu nkol..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>v fitnesu nkol..... ja reciva temu: "domači fitness-postelja" no ja pa sej ni sam postla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja reciva temu: "domači fitness-postelja" no ja pa sej ni sam postla To je pa čist druga pesem...., ki ne spada v to temo..... , čeprav , ja no, kalorije ziher kuri..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je pa čist druga pesem...., ki ne spada v to temo..... , čeprav , ja no, kalorije ziher kuri..... odvisno kok si aktivna, če si samo pasivna pol je bl za en kurc hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>če si samo pasivna pol je bl za en kurc hehe.....in ostane energije še za en, dva, tri..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....in ostane energije še za en, dva, tri..... opa, nis ti loša maš pa kr konkretne podvige Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>opa, nis ti loša maš pa kr konkretne podvige Že včasih so rekli, da moramo starejše poslušat.....Torej, mladiček, uči se uči, da ostane kaj v...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že včasih so rekli, da moramo starejše poslušat.....Torej, mladiček, uči se uči, da ostane kaj v...... hehe, pa sprobat tud Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, pa sprobat tud To pa itak .....ne dvomim, da bi ti tega ne prakticiral Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa itak .....ne dvomim, da bi ti tega ne prakticiral sm mislil s starimi mačkami oz. izkušenemi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm mislil s starimi mačkami oz. izkušenemi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kako se bova potem zmenla za inštrukcije? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako se bova potem zmenla za inštrukcije? Ma, kva so eni direktni....AAAA; inštrukcije kuhanja ali.....kako?Ali ti meni inštrukcije na napravah? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, kva so eni direktni....AAAA; inštrukcije kuhanja ali.....kako?Ali ti meni inštrukcije na napravah? ja kwa??? sam softič nism! ja kašn kuhanje, da nam js tebe kuhat učil pa še kej druzga! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.