Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pojma nimam, morda obstajajo kake 'razpredelnice'?

bodo vedli nasi maherji najbrz... :)

jaz vem da nimam 60 (imam pa tam okol 90, sam ne okol pasu, tok spet nimam :P)....

To so ciste 'osice', ki imajo res 60 - sploh ce so visoke, morajo bit kar preklice, da bi mele tolk.

Kaj jaz vem, kolk mam jaz, kakih 70 morda?

saj sem kdaj merila si tud tole, pa se ne spomnim, pa ne vem al sem bila se debela al ze suha. x:o)x

*

Sem pa dons mal potelovadila zjutraj ko sem vstala, mal zarad ritma, da vzdrzujem mal, mal pa da se segrejem in nasponam prekrvavitev.

me pa, neverjetno, kar mal vse boli od vceraj... pa se niti najmanj nisem kaj ven metala na fitnesu (ko sem bila prvic po kakih 4 mescih al kaj tacga)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:Ox

sam ni visine, tezhe, je sam na zapestje, tega mam pa cist drobnega, pa je pas pod 60!!!!! :eek:

pa ful enih mer, pa rada mam meritve pa centimetre pa vse tole in zdaj pa metra ne najdem!!! :xx!:

ko skoz se kaj prcka pa ne daje na prostor nazaj! xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj drugac je kul pokazatelj zapestje... no ja, saj..... morda visina ni tolk pomembna....

recimo pri bokih sem pa skor ziher, da mam manj (za gleznje ne vem, mam zlo ozke, sam tko kot zapestji, pa je verjetno pol dost priblizano temule)...

Matjazz! xDDx x;)x

saj ce bi po temle gledal, bi najbrz tud jaz morala ohoho skinit.

*

sem pa tud zato vesela da sem spet zacela na fitnes hodit, da bom mal apetita dobila pa mal reda si ubodla... se pa utegnem zredit, moram mal pazit...

Picasso

hej a ves da sem ravno na TO vcer pomislila???

da si kao recem, sicer se pa pol mal zbrcam. :P

najboljs da se kar sama..

pravi sestra vcer, zakaj pa ne rajs kak.. tae bo itd. (ko je zdaj tolk tega)...

pa sem pol razmisljala.. preprosto, ker ne maram skupinske vadbe, pac pa individualno. xyesx

Picasso

[najboljs da se kar sama..

pravi sestra vcer, zakaj pa ne rajs kak.. tae bo itd. (ko je zdaj tolk tega)...

pa sem pol razmisljala.. preprosto, ker ne maram skupinske vadbe, pac pa individualno. xyesx

Dobro razmišljanja - tudi jaz sem pristaš tega. Kolesarim vedno sama, ker mi ni potrebno nikogar loviti ali koga čakati - svoj tempo imam in to je ok.

Takoj po službi letim domov, da si zmerim zapestje, ker je to v službi z pisarniškim ravnilom malo težje x:Dx .

<{POST_SNAPBACK}>.... ker mi ni potrebno nikogar loviti ali koga čakati - svoj tempo imam in to je ok. ...

xyesx :palec:

Takoj po službi letim domov, da si zmerim zapestje, ker je to v službi z pisarniškim ravnilom malo težje x:Dx .
x:Dx x:Dx x:px

mal ga nalom! x:o)x x:Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

IDEALNE MERE - ZENSKE

Ne vem za tocnost, ampak to nekak je to, kar sem jaz nasla  x:Dx

nasla meter.

pasu mam precej prevec x:Ix (9 cm), presenetilo me je, da mam cez stegna in meca po 4 ali 5 cm prevec (:eek: x?x - noge mam res prej suhe kot debele), ostalo pa imam idealno??? x:o)x xDDx clo cez boke!!!

ne mi rect, kok me je presenetilo zdaj tole!!!

* je pa res, da sem se v zadnjih parih mescih ravno v pas oz. trebuh zredila...

hecno se mi pa zdi, ko mam cez boke cist idealno (ko jih kao nimam), cez oprsje pa je pravzaprav clo 2 cm vec x:o)x, kar jemljem kot... vec kot idealno! x:px x:Dx

kaksne hecne fore.... da mam boke glih najbolj idealne.. pa pac gleznje in okol rok... svasta. :)

Picasso

ves kok mam 'na hard' noge dons!!! :D ;)

komaj sem premikala noge po 'svojem dnevnem gospodinjskem -ali silom prilike- steperju' (stenge, 4, stuk brez lifta xDDx).

Picasso

Guest mačona
Heheh, te mere so čisto mimo. Jaz imam obseg zapesta 15 cm, zgornji del roke pa po teh "idealnih" merah kar 3 cm premalo :eek: , boke 3 cm preveč, pas 11 cm preveč, stegno 6 cm preveč. Moje mere so drugače 86/71/93. Ne bi se branila kakih 5 cm manj v pasu. Pa to ni res, okoli jošk naj bi imela 90 cm pri pasu 60 cm ... so smotani, saj sploh ne bi bila nič skladna! Sploh pa ne upoštevajo višine!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...