Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

..jest s5 treniram kot v starih casih... (jem pa se kar po random logic... beri: kar pride pod roko)

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Heheh, te mere so čisto mimo. Jaz imam obseg zapesta 15 cm, zgornji del roke pa po teh "idealnih" merah kar 3 cm premalo :eek: , boke 3 cm preveč, pas 11 cm preveč, stegno 6 cm preveč. Moje mere so drugače 86/71/93. Ne bi se branila kakih 5 cm manj v pasu. Pa to ni res, okoli jošk naj bi imela 90 cm pri pasu 60 cm ... so smotani, saj sploh ne bi bila nič skladna! Sploh pa ne upoštevajo višine!

xDDx :palec: x:Xx

kok si hecna pa kul Macona... :vio: x:px

ja, saj - a ne?

jaz tud nekak... khm, x:Ix... 90/69/92... x:o)x schtraufenpacht!

pa tud, mecha mam morda res 'debela' v primerjavi z gleznji pa morda s koleni tud, sam beder pa nimam predebelih, no way, ker ce jih mam jaz, ne vem kaj majo pol drugi... :o|o:

po drugi strani pa je to *idealno* - torej - kaj ma to zveze z mano? x:Dx x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

Saj, to so očitno neki ideali po ameriških predstavah - tip Pamele Anderson.

Če so to res tvoje mere, si pri višini 1,70 (se motim?) res precej bolj suha kot na fotkah, ker na fotkah zgledaš normalna, pol si v resnici res suhcena (ker, če sem jaz velika 1,65, pa zgledam normalno, blablabla ...). x:Dx :palec:

ne, tud v resnici sem 'normalna' (recimo x;)x x:px).. imam zlo lahke kosti...

daljse ude... tenka zapestja in glezhnje... ze zato je pac pol tam 'prevec' (pas, oprsje - je pa res, da mam venero v biku x;)x x:px)...

nisem 'tipicni slo standard', ti si menda bolj...

imam tud sam 54 kg, kar sploh 'pomen da sem suha'... pa nisem...

... morda sem zdaj ze 169 :madpro: x;)x (najvec pa so me namerili 171.5)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Saj, to so očitno neki ideali po ameriških predstavah - tip Pamele Anderson.

Če so to res tvoje mere, si pri višini 1,70 (se motim?) res precej bolj suha kot na fotkah, ker na fotkah zgledaš normalna, pol si v resnici res suhcena (ker, če sem jaz velika 1,65, pa zgledam normalno, blablabla ...). x:Dx  :palec:

Sploh ne, kštel ko šus x;)x x:Dx

Guest mačona

dobro, da vem, ... da sem tipični slovenski standard :o|o: :C: ma, whatever, tipi itak najbolj palijo na take. x:Dx

ja saj jaz mam tudi daljše ude, pa celih 58 kil, se pravi si še vedno bolj suha od mene! x:Dx x:px

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>dobro, da vem, ... da sem tipični slovenski standard :o|o:  :C: ma, whatever, tipi itak najbolj palijo na take. x:Dx

ja saj jaz mam tudi daljše ude, pa celih 58 kil, se pravi si še vedno bolj suha od mene! x:Dx  x:px

Daj fotko, da vidim :8):

<{POST_SNAPBACK}>dobro, da vem, ... da sem tipični slovenski standard :o|o:  :C: ma, whatever, tipi itak najbolj palijo na take. x:Dx

ne saj ne vem, te se nisem videla v zhivo... sam tko pac, po merah pa tko... :)

no jaz sem dalec od kakega standarda (sploh slo x:o)x x;)x).. zal*, pravzaprav... :|||

(*vcas je namrec tezko zivet s svojo kozo, pa se celo ceprav se v njej dobro pocutis - ker je pac to tvoja narava). :vio:

Picasso

No jah teh mer tukaj nikoli ne bom mogla dosect, pa se tudi ne sekiram. x:o)x

Boki, pas, stegna...to mogoce ze ( pa sem dalec od tega), prsi pa nikakor, ker imam ze zdaj krepko cez 100. Pac taka konstrukcija xrolleyesx :sori: ( ki mimogrede tudi pri teku ovira :xx!: ).

Zdaj, ko tole odtecem, se bom pa bolj posvecala definiciji. Prebrala sem ze "vsega boga" o tem, malce tudi delam, ampak ne dovolj. V pondeljek bomo videli v kaksni fitness formi sem. x:o)x

Prerasla sem te "standardne lepotne ideale", zdej grem delat tist, kar si jaz zelim in sem ze zdaj ponosna nase xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

IDEALNE MERE - ZENSKE[/url]

Ne vem za tocnost, ampak to nekak je to, kar sem jaz nasla  x:Dx

Torej včeraj sem se ovila v meter in ugotovila: 92-72-92 ( po razpredelnici bi naj bilo 96-64-96); stegna : jaz 50 - ono kao idealno pa 48; meča: 37 - ideal je 32 ( posledica 10 let treninga atletike) ; rokico pa imam podmersko 25, morala pa bi imeti 58;

Ne vem sicer kaj je z gležnji: moji so 20, oni od "Pam Andersson" pa 24.

Sicer pa sem zvečer naredila 100 trenušnjakov ( očitno je še nekaj v pasu viška). x^x

eh, te mere so mimo.. xscratchx

meni zadnje case ful pase pilates in take umirjene vadbe, joga variante.., prej pa sem bila skoz na divjih aerobikah (tae bo, pa razne izpeljanke), mi vec nekak ni do norenja, caprav opazam na telesu da vec ni tak zdefinirano kot prej.. bom morala malo :switz: :switz:

<{POST_SNAPBACK}>Torej včeraj sem se ovila v meter in ugotovila: 92-72-92 ( po razpredelnici bi naj bilo 96-64-96); stegna : jaz 50 - ono kao idealno pa 48; meča: 37 - ideal je 32 ( posledica 10 let treninga atletike) ; rokico pa imam podmersko 25, morala pa bi imeti 58;

Ne vem sicer kaj je z gležnji: moji so 20, oni od "Pam Andersson" pa 24.

Sicer pa sem zvečer naredila 100 trenušnjakov ( očitno je še nekaj v pasu viška). x^x

uf noka 96/64/96 hmmmmmm dobri joški,fajna ritka x:px x:Dx pa dej fotko gor, da vidmo 10 let atletike :inocent: x:o)x hmmm kje si pa to vidla za roko, da bi morala bit 58??? tok še švarc okol bicepsa ni mel x:Dx

honor and respect

Ja pri rokici sem se "vsekala" - po onih merah bi moralo biti 28, jaz pa sem 3 cm pod mero.

Joški: preden sem shujšala sem imela košarico C, sedaj sem pristala pri malem A.

No, saj za usta zapret, čisto dobro x:Dx.

<{POST_SNAPBACK}>Ja pri rokici sem se "vsekala" - po onih merah bi moralo biti 28, jaz pa sem 3 cm pod mero.

Joški: preden sem shujšala sem imela košarico C, sedaj sem pristala pri malem A.

No, saj za usta zapret, čisto dobro x:Dx.

si se "vsekala" :lol: a si ti tota štajerka? hehe :inocent: hmmm iz C na A ??? :O: ma se hecaš? a pa maš kej povešene zej? x:o)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>si se "vsekala"  :lol: a si ti tota štajerka? hehe  :inocent:  hmmm iz C na A ??? :O:  ma se hecaš? a pa maš kej povešene zej?  x:o)x

MB-Prestolnica!!! x8Dx

Nič povešeno, ker sem telovadila!!! Kolesarjenje - letos 2500 km in pa vaje, da sem preprečila, da bi name preveč vplival ( kateri planet že????) x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...