noka 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>morda jupiter? Kakšno je že njegovo "poslanstvo" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 oh veliko je tega, vendar v kontextu povedanega (ker si rekla, da si se uspesno ubranila vpliva), recimo lohk 'poskrbi' za mal dodatne tezhe, ce se pojavi na (oz. v aspektu) soncu, luni ali asc... al kaj tacga.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>MB-Prestolnica!!! Nič povešeno, ker sem telovadila!!! Kolesarjenje - letos 2500 km in pa vaje, da sem preprečila, da bi name preveč vplival ( kateri planet že????) si telovadila? hmmmm.. pošteno, pa tud kej masirala kot tista "kwa je že?" ajaa Saša Lendero hmmmm, sam vseen noka, zdaj si dolžna eno fotko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Hvala za pojasnilo!!! Seal - vse je na svpjem mestu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Masaža - bi prijala ena ja!!!Sama masiram trenušne mišice,ozirma je treba le te gnesti. Sicer koža boli ko šus - ampak POMAGA!!!!Slika - pride enega lepega dne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Jaz sem se pa vceraj zmasirala z onim masazhnim... ko je ful teh kolesckov, tala lesena zadeva z drzalom za masirat...Ful dbest (ce ne bi tko ogabno skripalo skoz ) Dons pa spet na fintesu, kok je blo fajn, ko sem bila prva, se pred osmo (je ze nekdo odprl, ceprav se ni blo onega, 'trenerja') in sem imela vse zase in popoln mir, mega! In sem tolk dobr telovadla, joj kok je kul... sam sem morala prav pazit... zadnjic sem namrec delala cist na izi, mal ponovitev, manj casa, pa me je vse bolelo - kot da leta al pa vsaj en let ne bi migala nic... Dons sem pa mal bolj na izi, sam dlje - 70 minut. kok je dobr migat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Jaz pa včeraj zvečer trebušnjake - 150 komadov, danes pa kolo-kolo-kolo Upam,da bo vreme zdržalo!!!!Marsa, dobra masaža je tudi s sisalovo rokavico!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 aha? thanx, kaj pa je sploh to? (ja, jaz tud, 3 runde trebusnjakov, torej 3x po 36, pa 10 minut laufala, pa skor dusho spustila zraven :xx!: ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Sisalova rokavica - mislim, da je na enem forumu že bilo napisano o tej zadevi. Precej groba zadeva, ampak za peeling in masažo stegen je super. V vsaki drogeriji bi jo morali imeti. Sem obnovila stran!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 sem videla, hvala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>si telovadila? hmmmm.. pošteno, pa tud kej masirala kot tista "kwa je že?" ajaa Saša Lendero hmmmm, sam vseen noka, zdaj si dolžna eno fotko Čez Saško pa nobene slabe besede, je moja sošolkica in je v resnici zelo fejst punca, tudi karakterno. Ne laže!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Ja sedaj vidim Marsa, da si se odločila za celovito vadbo, lepo. Malo moč, malo kondicija. Jaz pa tudi še lepo šibam z mojo vadbo, sem bolj fizičen tip, mars v biku pa to. 2x tedensko jogo, pa zjutraj Pozdravček soncu pa še kako "asano" za moj hrbet, pilates 1-2x tedensko, pa vsaj 2x tedensko aerobno vadbo Sky bo-Tnz ali pa kaj takega. Pa seveda Šmarna gora zelo pogosto. Tek me je pa sedaj malo minil, samo že sedaj ko sem to pisala, me je zagrabilo da grem na Golovec dirkat, danes je res en krasen dan za to. Tako da tako je to, sedaj, kaj pa še bo pa poročam. Če pa the one kaj kmalu dobi za darilo mene, bom pa verjetno kako vadbo opustila, ker vsega pa res ne zmorem. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 aha, sem tam, v dnevniku, kolikor se je dalo na kratko () razlozila (sicer pa ze tu ziher vsaj 10x.. vsake tolk... )fitnes pomeni zame - pol cajta ene pac vaje, moje, ki imam en svoj 'programcek', ki sem si ga sama izmislila oz. ga mal po filingu in potrebi spreminjam in nadgrajujem - najprej laufanje (kolesa ne maram, steper pa je bolj sam za noge, te mam pa nekak najbolj fit vedno, ze 'po defoltu' ), pol pa mal jogijskih in drugih vaj v stoje, pol pa se ene par na blazini.. za kolke itd., kako vajo iz joge se, macko, pa pol se mal dihanja...Pol grem pa v drug prostor na 'aparate' za pol urce se pribl. Pol pa se ena dihalna vaja v stoje in se odrolam dam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Prav nič več ne migam že par dni in spet sem postala taka bolj kapha - lena, zaspana, požrešna. Šport mi je pisan na kožo in ko ga opustim samo za par dni, mi vse gre navzkriž. Počutje itak na psu. Drug teden tako začnem z jogo pri društvu - spet jo bom delala vsaj 4 krat na teden in bom gibčna kot mačka. Najbrž bom celo jesen in zimo zelo pogrešala razbijanje srca, švicanje, "kreiranje" mišic, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet sem postala taka bolj kaphaA obvladas al kaj tole macona? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, sem tam, v dnevniku, kolikor se je dalo na kratko () razlozila (sicer pa ze tu ziher vsaj 10x.. vsake tolk... )fitnes pomeni zame - pol cajta ene pac vaje, moje, ki imam en svoj 'programcek', ki sem si ga sama izmislila oz. ga mal po filingu in potrebi spreminjam in nadgrajujem - najprej laufanje (kolesa ne maram, steper pa je bolj sam za noge, te mam pa nekak najbolj fit vedno, ze 'po defoltu' ), pol pa mal jogijskih in drugih vaj v stoje, pol pa se ene par na blazini.. za kolke itd., kako vajo iz joge se, macko, pa pol se mal dihanja...Pol grem pa v drug prostor na 'aparate' za pol urce se pribl. Pol pa se ena dihalna vaja v stoje in se odrolam dam. Full dober si si to zrihtala, a ni to fajn če človek sledi svoji intuiciji, pa počne to kar čuti, ne pa kar mu rečejo da bi mogel. Ja, jaz tudi kolesa nisem marala, steper imam doma, tek mašina je pa cool, samo če si naštimaš pravo hitrost, da ni potem kakih šokov, ko te odnese. Na fitnes mašinah sem se pa vedno "nasmodila", tista na katero se vsedeš, pa daš noge narazen, po potem stiskaš skupaj. Sem si jaz dala lepo na 45 kg, pa delala ko ta glavna. 3 dni nisem mogla hodit od bolečine, pa še tri dni potem nisem mogla nog skupaj dat. Zanimivo. Enkrat sem pa na ta drugi, ki se vsedeš, pa gležnje vzadaj zatakneš in dviguješ oz. steguješ noge, sem bila tudi malo preveč pridna in sem potem par dni po stopnicah navzdol hodila rikverc, nej šlu drgač. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A obvladas al kaj tole macona?Ne, ne obvladam ayurvede, zanima pa me močno. Saj vidim, če se mi lasje bolj mastijo, postanem požrešna in samo posedam pred TV-jem, da imam preveč kaphe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Full dober si si to zrihtala, a ni to fajn če človek sledi svoji intuiciji, pa počne to kar čuti, ne pa kar mu rečejo da bi mogel. Ja, jaz tudi kolesa nisem marala, steper imam doma, tek mašina je pa cool, samo če si naštimaš pravo hitrost, da ni potem kakih šokov, ko te odnese. Na fitnes mašinah sem se pa vedno "nasmodila", tista na katero se vsedeš, pa daš noge narazen, po potem stiskaš skupaj. Sem si jaz dala lepo na 45 kg, pa delala ko ta glavna. 3 dni nisem mogla hodit od bolečine, pa še tri dni potem nisem mogla nog skupaj dat. Zanimivo. Enkrat sem pa na ta drugi, ki se vsedeš, pa gležnje vzadaj zatakneš in dviguješ oz. steguješ noge, sem bila tudi malo preveč pridna in sem potem par dni po stopnicah navzdol hodila rikverc, nej šlu drgač. Poznam!! Ko sem PRVIC prisla (ko me je frendica zvlekla), ni blo trenerja dopoldne, pa mi je blo brez veze it nazaj dam al pa kar tam pac... cakat frendico in gledat, sem pa se jaz se ufurala in dam 'on' mashino (tek steza) in zacne sibat, ok..nakar zacne totalno shopat, noro, ono, kot pravis, da me je skor odneslo, mislim blazota!!!! Nikakor se dal zrihtat onega... sem morala dol skocit al kaj je ze blo... skratka, frka!!je blo pa nastimano na ene hude sportne scene, kao nek program in je blo na pauzi al kako ze, skratka, totalno mozno najbolj neprimerno zame... naprave pa tud, ja.. sicer jaz nisem rpetiravala s 45 ( ), ampak je blo kar oshtro, vse cist simpl, pol se pa isto dva dni nisem mogla premikat. No pol sem se zredila, nabila, vse zivo... pa tako postopoma prisla na tale svoj ritemcek (parkrat bila pravzaprav vanj 'prisiljena', bodisi zarad kaksne poskodbe, selitve, drugih okoliscin), tako da zdaj zacnem cist z izi (pa se to je blo zadnjic prevec, sem imela betonska stegna ). 45! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Čaki sedaj se grem pa jaz zmerit. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 a ko smo glih pri cifrah spet! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Ja, imaš močna stegna, za ribico , jaz imam 49 cm, roke pa 27 cm. Cool!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Grem laufat. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 fajn shponi! ('mocna stegna' kok mi je to odstekano, tega mi se ni nihce v lajfu rekel nikol! , ampak saj je hec, ocitno jih mam pol res ... no ceprav prot teb jih ocitno pol sploh mam res, saj si pa tud predstavljam, po fotki, ki sem eno nekje vidla, da si tak drobizhek, taka 'devicja'.. cudno da mas mars v biku, bi ti po videzu lohk tud kakega strelca pripisala, si pa precej zemeljska pol ocitno tud) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 grem zej na fitness, potem v savno, nazadnje pa še sexat,dones je petek,si bom kar sam vzel! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 fajn se mej Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.