Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Kul, sam da se miga, nekaj zase naredi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 evo sm bil dones že na fitnessu in to po 3 urah spanja, v glavnem bila zelo pestra noč, polna piva in čikov... pa sm mel tko slabo vest,da sm šou kr zjutri še na pol pijan na fitness zej se pa res zanč počutm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 uh to pa ni fajn, da ti vsi onu strupi se dodatno shopajo... pol pa cimvec pij, vodo, mal limone not pa scepec soli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 sol x!x a se hecaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 zakaj, a je ne maras?ne ne hecam se, saj je ne cutis, saj gre za scepec na recimo 3 deci vode, to je totalno razredceno, in kot receno, nic se ne cuti po okusu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ma nevem, nč mi ne pashe..pa še šiht mam dones..fuckin shit..pa tak vrem za spat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 pol pa pac sam ful pij...ja, socustvujem..Bos pa zmatran dons, ze itak je tako tezko vzdusje, ti si se pa se cist zmatral, upam, da ti bo ratal delat in da te ne bo zvil vmes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 hehe, thx Marsa ah sej nism iz cukra! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 no, vem, saj jaz tud ne (), sam crkavat nobenmu ni fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, vem, saj jaz tud ne (), sam crkavat nobenmu ni fajn. ma bo že Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> (kako si pa prej - zadrzeval dih?) Ja neki tazga. Samo par vdihov. V glavnem sm mel potem full nekih težav...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 stekam... saj pri jogi in dostih vajah je tko, da zadrzis dih - torej, morda si zato tko dihal... nezavedno nekak... mal tega pa mal onega dihanja...z eno besedo - nisi bil dovolj POZOREN na dihanje. Zato si pa zdaj. saj si se zlo mlad, ce se prav spomnim.pa morda si mal tozhil okol tezhe svoje, ko bos bolj celostno delal, na vseh nivojih, se ti morda tud to - al pa lazje, prej - uredi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 mah, pri sklecah je težava, ko imaš trebušne mišice napete in zato je težje dihat...Pikica, kje ti igraš odbojko? bi malo prišel zraven, te poserviral, in bi te zaradi pekočih rok kmalu minilo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 jest grem pa v nedeljo na eno tako dusevno telovadbo Se grem potapljat Komaj cajakam Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Uuu madona, moja najljubsa tema, pa se se nisem javila nic tukaj Priprave na tek so bolj tako, ker me zafrkava glezenj Ampak kar gre vseeno. Ceprav danes zjutraj sem bila raje na sobnem telesu, ker sem prehlajena in nisem hotela tect na dez. http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/d055.gif Drugace pa...na fitness se bom vpisala s 1., ker je bilo prej brezveze, tako da resnicno zacnem naslednji teden sele. S ponedeljkom. Kar se pa tice dviganja utezi sem pa kar pridna. Lahko bi bila sicer bolj. Edino hrana me "zafrkava" http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/a040.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Workamoutworkamout hehe med ponovitvami pa na luno skačem .... hihi tk se dela Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest grem pa v nedeljo na eno tako dusevno telovadbo Se grem potapljat Komaj cajakam kam pa?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zato si pa zdaj. saj si se zlo mlad, ce se prav spomnim.pa morda si mal tozhil okol tezhe svoje, ko bos bolj celostno delal, na vseh nivojih, se ti morda tud to - al pa lazje, prej - uredi. Pa da še kr. V glavnem ko sm se takrat stehtal in objavil rezultat, sm se čist ulenil. Imel sm večerje ob 21:00 al pa še kasneje..in sm si mislil, da se več ne morem zredit. Seveda sm se. Potem sm rabu spet 2 tedna, da sm svojo psiho in prehrano spravil na raven hujšanja... Zdej merim napredek po oblekah. Ko dovolj shujšam bom oblekel naslednjo, in še ko to prehujšam..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 dobra metoda (to tud svetujem pri onem daljsem textu o postu, da naj namrec ne vrzemo stran cot, ki so nam premajhne, pac pa jih imejmo za cilj, + da je dober filing dodatno, ker si tisto ZE LAHKO oblekel nekoc ) sam mors bit pa tud vztrajen, upam da si. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kam pa?? Rijeka - Kostrena Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Za danes sem imela v mislih kolesarjenje ali pa rolanje... pa nič od tega... vsa sm nekej smotana, pa začnem delat ob 7h zvečer... - pomoje sm glih od tega tko zmatrana - 8 ur non stop stat na nogah in letat naokrog tud ni kar tko... no, jutr bom šla pa laufat. sigurno!!! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 jaz pa dans zamehurila fitnes... :|||nic gibanja... se premikam se komy. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/u040.gif Zredila sem se 1,2 kg v tem tednu. To pa so razne pite, ki se jih lotevam in zivcki in pol jem :xx!: Pa nic ms, pa nic :xx!: KONEC JE S TEM! bo treba spet nazaj na prejsni sistem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 sladkarije,sem 'napovedala' ti pa sploh (oven bik) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 No, imam izgovor Zdaj pa se napovej, kdaj bojo dnevi za hujsanje in velike spremembe tudi - delu na tem ( sam to je ze druga tema ).... Jutri grem se rolat s , potem jih bom pa pocasi pospravila Ker bo zima Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.