Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

evo sm bil dones že na fitnessu in to po 3 urah spanja, v glavnem bila zelo pestra noč, polna piva in čikov... pa sm mel tko slabo vest,da sm šou kr zjutri še na pol pijan na fitness x:o)x

zej se pa res zanč počutm x:)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

uh to pa ni fajn, da ti vsi onu strupi se dodatno shopajo... :sori:

pol pa cimvec pij, vodo, mal limone not pa scepec soli. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zakaj, a je ne maras?

ne ne hecam se, saj je ne cutis, saj gre za scepec na recimo 3 deci vode, to je totalno razredceno, in kot receno, nic se ne cuti po okusu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pol pa pac sam ful pij...

ja, socustvujem..

Bos pa zmatran dons, ze itak je tako tezko vzdusje, ti si se pa se cist zmatral, upam, da ti bo ratal delat in da te ne bo zvil vmes. :palec:

Picasso

stekam... saj pri jogi in dostih vajah je tko, da zadrzis dih - torej, morda si zato tko dihal... nezavedno nekak... mal tega pa mal onega dihanja...

z eno besedo - nisi bil dovolj POZOREN na dihanje. xyesx

Zato si pa zdaj. x^x :palec:

saj si se zlo mlad, ce se prav spomnim.

pa morda si mal tozhil okol tezhe svoje, ko bos bolj celostno delal, na vseh nivojih, se ti morda tud to - al pa lazje, prej - uredi. x8Dx :palec:

Picasso

mah, pri sklecah je težava, ko imaš trebušne mišice napete in zato je težje dihat...

Pikica, kje ti igraš odbojko? bi malo prišel zraven, te poserviral, in bi te zaradi pekočih rok kmalu minilo x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Uuu madona, moja najljubsa tema, pa se se nisem javila nic tukaj x:Dx

Priprave na tek so bolj tako, ker me zafrkava glezenj :sori: Ampak kar gre vseeno. Ceprav danes zjutraj sem bila raje na sobnem telesu, ker sem prehlajena in nisem hotela tect na dez. http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/d055.gif

Drugace pa...na fitness se bom vpisala s 1., ker je bilo prej brezveze, tako da resnicno zacnem naslednji teden sele. x:Ix S ponedeljkom.

Kar se pa tice dviganja utezi sem pa kar pridna. Lahko bi bila sicer bolj.

Edino hrana me "zafrkava" xrolleyesx :o|o:

http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/a040.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>

Zato si pa zdaj. x^x :palec:

saj si se zlo mlad, ce se prav spomnim.

pa morda si mal tozhil okol tezhe svoje, ko bos bolj celostno delal, na vseh nivojih, se ti morda tud to - al pa lazje, prej - uredi. x8Dx :palec:

Pa da še kr. V glavnem ko sm se takrat stehtal in objavil rezultat, sm se čist ulenil. :vragec: Imel sm večerje ob 21:00 al pa še kasneje..in sm si mislil, da se več ne morem zredit.

Seveda sm se. Potem sm rabu spet 2 tedna, da sm svojo psiho in prehrano spravil na raven hujšanja...

Zdej merim napredek po oblekah. Ko dovolj shujšam bom oblekel naslednjo, in še ko to prehujšam.....

x^x

:palec:

dobra metoda (to tud svetujem pri onem daljsem textu o postu, da naj namrec ne vrzemo stran cot, ki so nam premajhne, pac pa jih imejmo za cilj, + da je dober filing dodatno, ker si tisto ZE LAHKO oblekel nekoc xyesx)

sam mors bit pa tud vztrajen, upam da si. xDDx :palec:

Picasso

Za danes sem imela v mislih kolesarjenje ali pa rolanje... pa nič od tega... vsa sm nekej smotana, pa začnem delat ob 7h zvečer... - pomoje sm glih od tega tko zmatrana - 8 ur non stop stat na nogah in letat naokrog tud ni kar tko... no, jutr bom šla pa laufat. sigurno!!! :)
Live and let live! Life is beautiful!!!!

http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/u040.gif

Zredila sem se 1,2 kg v tem tednu. To pa so razne pite, ki se jih lotevam in zivcki in pol jem :xx!:

Pa nic ms, pa nic :xx!:

KONEC JE S TEM! bo treba spet nazaj na prejsni sistem.

No, imam izgovor x:Dx x;)x

Zdaj pa se napovej, kdaj bojo dnevi za hujsanje x;)x in velike spremembe tudi - delu na tem ( sam to je ze druga tema :sori: )....

Jutri grem se rolat s xsrcx , potem jih bom pa pocasi pospravila :o|o: Ker bo zima :2src: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...