seal 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rijeka - Kostrena ja fajn zate js pa komi čakam rdeče morje in njegovo bogastvo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ja ok no ves, ce ne mors do rdecega morja pridt si ze s kostreno zadovoljen kdaj pa gres ti tja? zdej delam za 2* ves Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ok no ves, ce ne mors do rdecega morja pridt si ze s kostreno zadovoljen kdaj pa gres ti tja? zdej delam za 2* ves kaj ti pa bosta dve * a hočeš prit do inštruktorja? grem 4. novembra, uff še dobr mesec :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Michelle gre danes na fitnes!!!!!!!!!!!! KONCNO!!! ALELUJA Ob petih jo mahnem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 pridna pridna js pa že nekaj časa ko nor skačem po trampolinu hihi ful dobra zadeva Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 No, sem sla ze ob 4 in sem pred kratkim domov prisla.Ful mi je pasalo.Najprej pol ure teka, pa steper, pol noge, roke, trebuh, hrbet...pac mi je vse pokazala kako in kaj ( ker pol nisem vedla, oziroma delala narobe), potem pa se urica teka in je Naslednjic naredim se teste, pa bomo videli...tko fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 fajn zate Michelle js pa sploh nimam več take volje in motivacije za te zadeve,grem zlo redko še kej dvignt 2x do 3x na mesc :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> js pa sploh nimam več take volje in motivacije za te zadeve,grem zlo redko še kej dvignt 2x do 3x na mesc :xx!:Kaj pa tebi dogaja Ponavadi bil "pliden"....... ******************************************************************* Jaz tudi danes po dolgem času šla v fitnes.....tak mal pogledat....in bilo zelo fajn....se počutim odlično....... Samo, jutri me bo pa vse bolelo :xx!: .....ampak saj, tista prijetna bolečina ...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa tebi dogaja Ponavadi bil "pliden"....... ******************************************************************* Jaz tudi danes po dolgem času šla v fitnes.....tak mal pogledat....in bilo zelo fajn....se počutim odlično....... Samo, jutri me bo pa vse bolelo :xx!: .....ampak saj, tista prijetna bolečina ...... nevem, nekak mi ni več oz. mi je vseen.. energijo bom začel vlagat bolj v knjige oz. znanje.. tekel pa bom še vedno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> tekel pa bom še vedno Saj, tudi sama se bolj najdem v teku....Samo, zdaj ko se začne mraz in deževje ....brrrr, sem namreč bolj zmrzljive sorte ....Nič, se bomo pa fajn oblekli, zadekali v šal......pa laufing...... Ampak, najbolj fino je pa pozimi, ko zapade sneg jo kidnat na naš hribček..... Ko zagaziš zjutraj v belino, ko ni še nobene stopinje, pa mir in tišina....mmm.... Eh, že filozofiram in bluzim........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, že filozofiram in bluzim........ [/color] sploh ne, pa tud če, sam ne obremenjuj se s tem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sploh ne, pa tud če, sam ne obremenjuj se s tem Saj veš, da se ne....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Sem lih dobro iz fitnesa Prav uzivam, pa se bolj malo ljudi je Mi pa glezenj kar precej nagaja Fitnes je kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 pa je to dobro, da hodiš na fitness par dni zapored?sam sem imel s tem slabe izkušnje...3. zaporedni dan sem bil tolk crknjen, da se mi je kar vrtelo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Najbrz ni. Je pa tole sele drugi dan in men pase. Ce ne drugega, da tecem nekje na toplem. Ne bom pa delala vsak dan nekih tezkih anaerobnih vaj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ni nč narobe, tud če gre vsak dan v tednu samo mora imet hrano porihtano, dovolj beljakovin, za hitro in boljšo regeneracijo in dovolj spanja oz. počitka, to je to (seveda, pa je tud odvisno od treninga, če bi mela kak hud trening za povečanje mišične mase, potem seveda ne pride v poštev vsak dan fitness!)p.s. za vnos beljakovin ne rabiš praškov in nevem kaj, sam sem jih vedno užil iz skute,mesa(največ piščanec,puran) sir, soja... in še vedno jih zej pa grem tečt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Če se mičkeno vrnem k meram, imam 3 cm premalo v gleženjčku! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 tek po dežju, en velik krog okol jezera, čez rečico in mimo železnice 9 km - 36 min. dbest je blo, čist sam sm bil na cesti okol jezera in moker do kosti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Danes nisem pa čisto nič telovadila, če ne štejem vstajanje iz stola na stol, ter žal tudi nekaj hoje. Samo zmatrana sem pa kot da bi. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Včeraj sm šla plavat - 1600 m... (šla sm z mami, ona pa vse šteje...) - sicer ne maram bazenov preveč ampak vsake toliko pa paše Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj sm šla plavat - 1600 m... (šla sm z mami, ona pa vse šteje...) - sicer ne maram bazenov preveč ampak vsake toliko pa paše Jaz bi šla tudi plavat, samo mi je škoda, ker sem si glih včeraj lase oprala. Samo grem pa na Sky bo, pa bo skoraj isto, kaj češ. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 plavanje je zakon, se strinjam sam rabš določeno kondicijo moja plavalna je nekje na podnu in nima nobene vez s tekaško.. obožujem vodo, najraje sm pa pod vodo, ker se počutim kot bi letel.. dones grem pa mal uteži premetavat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 HahahhahhahahhaZanimivo..... Jest mam vsak dan drugo idejo, da začnem mal migat. Idej že za celo knjigo, jest pa ostajam še vedno zadihana če grem v kakšen klanc. Dons mi je na misel padla ideja, da si nabavim boksarsko vrečo in jo premlatim k norca, da bi po šivih popokala, hahahhahaha. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 naky tole je super, tudi za mental, ne samo za telo ... sem predlagala ze v firmi, da si kupimo in zapremo nekam... drugace sem trenutno dokaj pridna...tai-ji, malo joge, pilates(se moram zacet), swing ... pa cimvec se da hodim...mi se najbolj sede.plavanje obozujem, ampak ne bazenov...se ne morem spravit, nekako...fitness pa - mi ni vsec mnoznicno razkazovanje in nisem se nasla fitnesa, ki bi mi sedel v zadnjem letu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 tudi jaz sem se vpisala na fitness pričnem z ponedeljkom po enem programu Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.