Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, sem sla ze ob 4 in sem pred kratkim domov prisla.

Ful mi je pasalo.

Najprej pol ure teka, pa steper, pol noge, roke, trebuh, hrbet...pac mi je vse pokazala kako in kaj ( ker pol nisem vedla, oziroma delala narobe), potem pa se urica teka in je :palec: x:Dx

Naslednjic naredim se teste, pa bomo videli...tko fajn xyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>  :palec: js pa sploh nimam več take volje in motivacije za te zadeve,grem zlo redko še kej dvignt 2x do 3x na mesc  :xx!:

Kaj pa tebi dogaja x?x :o|o: Ponavadi bil "pliden"....... :vragec: x:Dx

Jaz tudi danes po dolgem času šla v fitnes.....tak mal pogledat....in bilo zelo fajn....se počutim odlično....... :palec: Samo, jutri me bo pa vse bolelo :xx!: .....ampak saj, tista prijetna bolečina :palec: x;)x ......

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa tebi dogaja x?x  :o|o: Ponavadi bil "pliden"....... :vragec:  x:Dx

Jaz tudi danes po dolgem času šla v fitnes.....tak mal pogledat....in bilo zelo fajn....se počutim odlično....... :palec: Samo, jutri me bo pa vse bolelo :xx!: .....ampak saj, tista prijetna bolečina :palec:  x;)x ......

nevem, nekak mi ni več oz. mi je vseen.. energijo bom začel vlagat bolj v knjige oz. znanje.. tekel pa bom še vedno x:)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}> tekel pa bom še vedno  x:)x

:palec: :palec: :palec:

Saj, tudi sama se bolj najdem v teku....Samo, zdaj ko se začne mraz in deževje :o|o: ....brrrr, sem namreč bolj zmrzljive sorte x:Dx ....Nič, se bomo pa fajn oblekli, zadekali v šal......pa laufing...... :palec: x8Dx

Ampak, najbolj fino je pa pozimi, ko zapade sneg jo kidnat na naš hribček..... x:Dx Ko zagaziš zjutraj v belino, ko ni še nobene stopinje, pa mir in tišina....mmm.... x^x

Eh, že filozofiram in bluzim........ :o|o:

Smisel življenja je največja sreča

pa je to dobro, da hodiš na fitness par dni zapored?

sam sem imel s tem slabe izkušnje...3. zaporedni dan sem bil tolk crknjen, da se mi je kar vrtelo xrolleyesx xredx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ni nč narobe, tud če gre vsak dan v tednu x:)x samo mora imet hrano porihtano, dovolj beljakovin, za hitro in boljšo regeneracijo in dovolj spanja oz. počitka, to je to :palec: (seveda, pa je tud odvisno od treninga, če bi mela kak hud trening za povečanje mišične mase, potem seveda ne pride v poštev vsak dan fitness!)

p.s. za vnos beljakovin ne rabiš praškov in nevem kaj, sam sem jih vedno užil iz skute,mesa(največ piščanec,puran) sir, soja... in še vedno jih x:o)x

zej pa grem tečt x:)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Včeraj sm šla plavat - 1600 m... (šla sm z mami, ona pa vse šteje...) - sicer ne maram bazenov preveč ampak vsake toliko pa paše

Jaz bi šla tudi plavat, samo mi je škoda, ker sem si glih včeraj lase oprala. xrolleyesx

Samo grem pa na Sky bo, pa bo skoraj isto, kaj češ. xnckrivx x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

plavanje je zakon, se strinjam :palec: sam rabš določeno kondicijo xDDx moja plavalna je nekje na podnu in nima nobene vez s tekaško.. :inocent: obožujem vodo, najraje sm pa pod vodo, ker se počutim kot bi letel.. x:o)x

dones grem pa mal uteži premetavat xDDx

honor and respect

Hahahhahhahahha

Zanimivo..... Jest mam vsak dan drugo idejo, da začnem mal migat. Idej že za celo knjigo, jest pa ostajam še vedno zadihana če grem v kakšen klanc.

Dons mi je na misel padla ideja, da si nabavim boksarsko vrečo in jo premlatim k norca, da bi po šivih popokala, hahahhahaha. :ph34r: :ph34r: :wacko: xzobkox

x:o)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

naky :palec:

tole je super, tudi za mental, ne samo za telo ...

sem predlagala ze v firmi, da si kupimo in zapremo nekam... x;)x

drugace sem trenutno dokaj pridna...tai-ji, malo joge, pilates(se moram zacet), swing ... pa cimvec se da hodim...mi se najbolj sede.

plavanje obozujem, ampak ne bazenov...se ne morem spravit, nekako...

fitness pa - mi ni vsec mnoznicno razkazovanje in nisem se nasla fitnesa, ki bi mi sedel v zadnjem letu :sori:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...