lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 sem pridem sam zato da me malo začne vest pečt Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Ravno prišla z laufanja šla sem, ko še ni deževalo... na poti nazaj pa me je čisto namočilo... mokra sm do kože. ampak se fajn počutm... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 posledice pretrde vzgoje Mystica... mislim to, da naju peče vest Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Sem ravno iz fitnesa dobro. Kolk je fino delat na definiciji, pa se en prijeten pobic mi je pomagal in vse pokazal... Cist sm padla v to, pa kr mal pozabla na kardio Razen od zacetka fitnesa eno uro Cim zacutim glezenj, neham... Kolk je fajn fitnes no Tist o jogi si bom najbrz kupila, kolko bom pa uporabljala, pa ne vem. V temo "tibetanci" sploh ne grem, ker jih delam cca 3krat na teden in bi mela sam slabo vest Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem pridem sam zato da me malo začne vest pečt ja tko s koščkom čokolade... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 s koščkom, s kosom vidiš Mysti, kak so te preparirali čist prestrašli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Sem bila danes spet na fitnesu.Sem sicer delala eno uro pa pol, vec se mi pa ni dal Tak dan... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 danes pa aerobika Fino se bom malo zmigala in raztegnila...pa malo še nasmejala Čudno...ko takole razmišljam...sem se moji mami čudila ko je jamrala kaj vse jo boli...Sedaj delam cca. 5 let in me že hrbtenica boli :xx!: Nepravilna drža ko sedim za računalnikom. Mislim pa da se mi je v tem letu zelo poslabšalo, ko se vsedem v avto prav čutim kako me boli, ne morem na miru sedeti... Upam, da mi bo rekreacija pomagala in mojemu šefu morm mal zatežit za nov stol, ta ki ga imam sedaj je pokvarjen Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Še vedno hujšanje.... jedilnik samo sadje in zelenjava....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še vedno hujšanje.... jedilnik samo sadje in zelenjava....... pametno, pametno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Ja odvisno kako lahko to prenašaš. Ampak meni je ql ker hočem čim prej shujšat in pridet do idealne teže.... Je malo stroga dieta ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 S tako strogo dieto izgubljas vodo in misicno maso. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>S tako strogo dieto izgubljas vodo in misicno maso. točno to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 OK kaj bi pa potem moral dodat svoji dieti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK kaj bi pa potem moral dodat svoji dieti? lej , zelenjava je kul, sadje tud, samo sadje ima veliko kalorij zaradi sladkorja, tako da ni najbolj primerno za dieto.. drugač pa jej normalno oz. imej 4-5 malih uravnoteženih obrokov na dan, proti večeru naj bo več beljakovin, recimo kake ribe(tuna v lastnem soku) ali pa pusta skuta oz. skuta z minimalno maščob... pa zelenjavo mej zravn pa ni vse v maščobah, pravilna doza maščob, predvsem tistih pravih oz. zdravih maščob še celo koristi pri dieti oz. hujašnju. Izogibaj se sladkorjev oz. enostavnih hidratov (torte,čokolade...) težko bo, ampak če hočeš rezultat, potem morš tko lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Pa sej o tem je bilo res veliko napisanega.Noces pa stradati ( kar delas ), ker res ne izgubljas nic, kar je vredno izgubiti...ni vse cifra. Ze dolgo casa se govori, da je optimalno izgubiti 0,5 do 1 kg na teden. S tem kar ti delas, bos hitreje izgubil, ampak tudi hitro nazaj dobil, kar je najvecji problem teh dietk.... - pij veliko vode ( nic sladkanih sokov in podobnega). aja zelo dobrodosel je zeleni caj- podkozno mascobo izgubis z dieto z negativno energijsko bilanco ( to pomen, da vsak dan pojes manj, kot porabis). Potem OH vecinoma zjutraj, oziroma ce ves, da bos kasneje njihovo energijo potreboval...pac telovadba pa to.zvecer se OH-jem v vecini izogibaj...- sadje nej ne bi predstavljal vec kot 15% obroka... Fino bi bilo, ce bi uposteval GI zivil... Vsekakor pa telovadi ( predvsem aerobno, pri pravem utripu...o tem smo ze pisali...)... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 seveda je tu še vprašanje redilne diete js se nadvse trudim pa mi slabo gre... letos sem se zredil za tam 6 kilc mrbit celo 7 pa še zmeri sem suhčy.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 kako ti je uspelo dobit gor toliko? hit povej recept! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 @Matjazz, za beljakovine so zelo dobra (zdrava in hranilna) varianta surova jajca. Naredi si naprimer shake z banano, tako jih boš hitro vzljubil. Uporabljaj čimbolj kvalitetne(!), ne prestare in se ne oziraj na holesterol, razen če jih boš kuhal, pekel itd... in poslušal razne nakladače, ki nimajo pojma! Uporabi npr. 2-4 cela jajca na manjšo banano (največ nekje 8jajc/dan). Prav tako si ne delaj skrbi okoli salmonele, če boš uporabljal kvalitetna jajca. Tukaj je dosti za povedat o negativnih in pozitivnih argumentih proti surovim celim jajcem a ponavadi je vse preveč teoriziranja. Če imaš še vedno pomisleke ali te karkoli zanima, ti lahko dam še kaj informacij. Lahko ti povem, da si samo s sadjem in zelenjavo, še posebej če je sadja preveč, delaš več škode kot koristi. Obvezno rabiš kvalitetne beljakovine in maščobe! Pa ne zakompliciraj preveč cele zadeve. Še enkrat bi poudaril - surova! Poizkusi, ne bo ti žal. Fantje, glede redilne diete pa tudi mene zanima. Imam še marsikaj v načrtu sprobat, tako da poročam v nadaljnje. Predvsem bo treba delat na mišični masi, saj svoje presnove ne moreš kar tako spremeniti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ok, zdaj pa še moja izkušnja: tudi sama imam probleme s težo, ki predvsem bolj ali manj niha. ampak nauspešnejša metoda za hujšanje in obdržanje oblike telesa in teže, je bil intenzivni trening borilnih športov, konkretno kickboxing. ja, sliši se grozno, agresivno, ampak po mojem njenju je najbolj agresiven proti maščobnim celicam in kar mi je bilo zelo pomembno - tudi proti stresu . problem je samo v tem, ker za takšne treninge moraš biti discipliniran in redno hoditi vsaj 2x na teden po uro in pol. Jaz sem to storila in bila za to tudi nagrajena. V slabih 2 mesecih me je bilo za 15 kg manj , nič se nisem trudila s prehrano (saj tudi ne bi šlo - pri tovrstnih športih telo potrebuje konkretno hrano). potem me je služba prisilila v to, da sem treninge opustila - in še dve leti po tem, ne da bi se kaj posebno trudila, sem težo obdržala. zdaj tiste teže žal več ni - sem kasneje zbolela in seveda zaradi spleta zdravil, negibanja in nepravilne prehrane se je teža vrnila. moram pa priznati, da pa sem nekako obdržala obliko telesa- sem se zredila bolj po kilogramih kot pa po obliki. ne vem, v katerem grmu tiči zajec. vem samo, da ko bom si spet uredila življenje, se bom vrnila na treninge. in spet se bom telesno odlično počutila . priporočam vsem, ki želijo na kvaliteten način shujšati in/ali na kvaliteten način izgnati stres iz življenja. z ljubeznijopjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Pomaga sigurno tudi manj OH - kruh in podobne zadeve.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 veliko OH je priporočljivo pri intenzivnih treningih za krepitev mišične mase Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Ste me zasipali z nasveti Thanks Bom videl kako se bo izteklo ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 @Matjazz, obstaja ogromno različnih načinov, ki si nasprotujejo med sabo. Jaz sem se odločil kar za metodo preizkuševanja (trial&error) in to je tudi edini način, da se dokoplješ do rešitve in dragocenih izkušenj, razen če imaš že na začetku krompir. Ampak potem bi se pa vedno spraševal, kako bi bilo, če... Razumeš? No, jaz drugače nimam problemov s preveliko težo, tako da nimam veliko izkušenj s tega področja, vendar obstajajo določeni principi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Ja sej to jaz tudi vse čas počnem-expirimintiram...... Sen ni problem zgubit 5 kg, samo če si jih 10 pa bi jih rad še 20 al 25 potem se pa stvar zaplete.... ker hujšanje je tudi velik napor za telo, ker more vse maščobe pobrat in jih predelat v energijo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.