Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

bil na fitnessu, že ob pol treh, ko ni bilo gužve, in tooooo je bil ta prav užitek, skor celo uro sem bil noter samo jaz in 4 punce x:px x:Dx. Ne vem, če bom še kdaj imel čast to doživet x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

dones sm šou tečt ta'velk krog okol jezera od doma pa do doma mam točno 9,6 km , avg. tempo 14 km/h , time 42 minut , mraz sploh ni bil taka ovira, bolj pizdarija je bla poledica, ponekod drsi k svina, morš full pazt... drugač pa sm full zadovoln z rezultatom, ker sm šou dones res na full po dolgem času, tko da povprečje srčnega utripa raj ne povem x:o)x se vid da nism dolg laufou, pa da sm ga preveč srou zadnje mesece... x:o)x
honor and respect

Joj kokica, ze zadnjic sem te pohvalila v temi, kaj mislimo o uporabnikih, ko pa tole berem...hudo, ce bi ti tole uspelo. Si res carica x^x spotovanje :)

Vidla....x^x.....hvala, hvala.... x:Ix ....sej v resnici izgleda to kot ena norišnica....ampak zaenkrat nam godi in laufa vse skupaj..... :palec:

Samo ono zbujanje, ki sem ga omenjala je bolj utopija.....saj nimam nikogar, ki bi me iz postelje zbrcal..... xcivx x;)x

Smisel življenja je največja sreča

bil na fitnessu, že ob pol treh, ko ni bilo gužve, in tooooo je bil ta prav užitek, skor celo uro sem bil noter samo jaz in 4 punce x:px x:Dx. Ne vem, če bom še kdaj imel čast to doživet x:Dx

ejga, a kšna dobra??? x:o)x

honor and respect

Mam to smolo, da mi vsaka rekreacija, k se jo lotm propade zarad preslabga obiska. In že ceu mesec se prosm, da nej pa jade grem nekam migat, pa se mi sploh ne da. Kr nekej bluzim in izgovore iščem. Kako pa ste vi vsi zgoraj najdl začetno energijo?

Pa še dve kile sta se mi za praznke naleple na tazadno... Šit, sem včasih sita svoje lenobe!

Sonček naj vas greje!

Mam to smolo, da mi vsaka rekreacija, k se jo lotm propade zarad preslabga obiska. In že ceu mesec se prosm, da nej pa jade grem nekam migat, pa se mi sploh ne da. Kr nekej bluzim in izgovore iščem. Kako pa ste vi vsi zgoraj najdl začetno energijo?

Pa še dve kile sta se mi za praznke naleple na tazadno... Šit, sem včasih sita svoje lenobe!

ma dej lenoba je najhujši sovražnik telesa! lej discipliniraj se, probi zdržat vsaj 1 mesec, potem pa ti bo tok v kri že prišlo, da ti bo postala rutina in brez tega ne boš mogla živet x;)x

lenoba je največkrat v glavi!!! premagej jo fizično x:o)x

lp

honor and respect

Tako kot pravi Seal...premagaj lenobo.... :palec:

Pa nikar se ne meni s kakšno kolegico, da bosta skupaj hodili, ker bosta ziher nehali po 14 dneh.....Najprej bo en izgovor, pa drug....potem bo en teden naokrog, ko ne bosta nič naredili in na koncu bosta obe obupali.

Enostavno, bodi to kar si, discipliniraj se in pojdi telovadit takrat ko ti paše, ampak glje da bo to večkrat kot tisto, da ti ne paše...... x:Dx x:Dx x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

Ejga, hvala ti, ni kej. Sej vem, ampak čez zimo sem res tko zimska - tam nekje v veselem decembru, ko vse okrog žura, bi šla kr spat in bi spala vse do mojga znamenja. Pol mi gre pa počas na boljš. Ampak res sem sita, da ta čas ne morem nč počet - samo zato se vsako jesen nekam vključm, da b imela celoletno redno vadbo. Pride 12. mesec, če ne prej, pa vse skup propade.
Sonček naj vas greje!

ne, tako, da ti paše...določi si vnaprej termine, od katerih ne boš v nobenem primeru odstopala...razen kake bolezni...tudi če se ne počutiš dobro, se ti bo na fitnessu ali katerikoli drugi rekreaciji počutje precej izboljšalo x;)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jst pa kickbox treniram in mam treninge 3krat tedensko po uro in pol, so ful intenzivni, vcasih grem se kj tec ce se mi lih dan al pa doma se kj dodatnih trebusnjakov... mislm da kr bo. zj se prehrano mal rihtam tk da morm do poletja shujsat!

Bila na fitnesu. Skoraj 3 ure!

25min steperja, utezi (predvsem noge in roke...no skoraj use, hrbet sem mal zapostavljala :sori: ), uro pa pol teka...v tem vrstnem redu. Je prijalo. Zdaj pa pod tus, sam k seb pridem x:o)x

:eek: :eek: :eek: pa ti si nora x:Dx x:Dx x:Dx

super! ti kar zavidam tole vztrajnost pa discipliniranost pa gestel tud konckoncev, ker ce tole zmores..... x:px

Ah kaka disciplina nekaj.

Zdaj sem en mesec več ali manj zabušavala, zato se je treba skupaj spravit počas.

Je pa veliko lažje bit na fitnesu in delat vaje, če kak simpa vzpodbuja x;)x + kondicija od teka še ni sla čisto stran, zato kar tečem, pa tečem pa tečem x:o)x

Danes ne bom nič. Telo počiva. Pa še nimam časa za fitnes.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

kaj, kaj! super, da zmores tec eno uro in pol! ze to je ogromno, potem oz. prej pa se steper pa utezi...:palec: :palec:

no, jaz sem tudi trikrat do stirikrat na teden na fitnesu, enkrat na teden pa na jogi. samo tecem pa do 25 minut maksimalno.

moja zelja je, da bi jogo nekako vnesla v vsakdan, pa.... xrolleyesx bi morala zjutraj vstat ob petih :xx!:

mogoce pa enkrat bom x:Dx x:Dx

ja, pa meditacijo bi tudi rada vpeljala v vecerni ritual, ampak to je ze druga tema in ne sport. x;)x

Ne ne, sej lepo paše tudi sem x;)x

Z meditiacijo imam jaz malo izkušenj iz obdobja, ko sem hodila na jogo. Jo tudi pridno delala doma in meditirala. Potem sem pa enkrat nehala in nič :o|o: Ko enkrat nehaš, se težko spet nazaj spraviš. Ker to je bila zame le ena ura in pol na dan ( joga in meditacija ). Potem pa da bi to, pa se fitnes, ki mi običajno vzame 2 ure in pol, pa faks, učenje, delo, pa malo družabnega lajfa in bluzenja. Težko. Tako da sem jogo kar opustila :o|o:

Sej 3 do 4krat na teden je pohvalno!

S kakšno meditacijo se pa misliš ukvarjat? Kako si si to predstavljala?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

mah z meditacijo imam nekja malega izkusenj (povdarek na malega x:Dx ), ker smo po jogi lani in predlani po pol ure vodeno meditirali, letos pa ne vec. imamo pac druge zadeve. meditirali smo po principih (oz navodilih al kako bi se izrazila) p. yoganande. pac pozornost na dih, potem pozornost na *zvok* in nato pozornost na nic x^x .

meditacija je odlicna stvar xyesx . mi zelo koristi, samo.....ne izvajam je x:o)x

sej bo, sej bom...ko bom nehala bit taxi sluzba otrokoma x:Dx x:)x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...