Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ti-ti, Seal, vse punce mi boš spelou :vragec: x:Dx x;)x

bil na fitnessu skoraj 2 uri, delal dobro, bil nekaj časa celo sam, več kot 3 pa nismo bili nikol...pa nobene luštne punce :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

..jao... dons ugotovu, da sm v zadnjem mescu shujsu za skor 4 kilce... sej se mi je zdel neki sumljivo-zile na trebuhu ven stople.... grem preverit na vago in tole...:xx!: bo treba zlice pa vilce v roko pa na overfeeding preklopt...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..jao... dons ugotovu, da sm v zadnjem mescu shujsu za skor 4 kilce... sej se mi je zdel neki sumljivo-zile na trebuhu ven stople.... grem preverit na vago in tole...:xx!: bo treba zlice pa vilce v roko pa na overfeeding preklopt...

da ti pa žile na trebuhu vn stopajo že, morš met pa res nizek % BF , fant zredit se bo treba, če boš hotu powerlifting se it x:o)x

honor and respect

grem zej tek na smučeh uganjat v naravo(mamo full fajne steze narejene) k je tok lepo vreme , dol v centru bleda pa okol jezera je preveč ljudi.. zvečer pa še mal anarobno potrenirat, če bo energije :inocent: x:o)x
honor and respect

da ti pa žile na trebuhu vn stopajo že, morš met pa res nizek % BF , fant zredit se bo treba, če boš hotu powerlifting se it x:o)x

vem, ja... pizda, sm mel nekimesecno pavzo in sem se navadu mal manj jest... zdej me pa jebe.... casi duplih pizz are back again... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:xx!: x:Dx js tud cele pice ne morm več pojest, tok se mi je skrču želodc, jem sicer 4x do 5x na dan, ampak po malo in to zdravo x:o)x

...futr me pa se jebe... mislim zdravo pa to... igra zeleza je eno redkih podrocij zivljenja, kjer se lazje sprijaznim s tistim kar je treba nardit, kot pa s tistim cesar ni treba.... x8Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...