seal 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Diana tista vaja močno, mogoče celo preveč obremenjuje kolena...tako, da tisti, ki smo imeli že težave s kolenskimi vezmi, meniskusom, se raje te vaje izogibamo...so tudi druge vaje za iste mišične sklope, ki ne obremenjujo tako močno kolen. ke si pa to pobral??? kwa pa zej govoriš?? če ma noge v pravem kotu ko dela to vajo, potem ni nobene večje obremenitve na kolenih, sicer pa je ta vaja izolirana, ker je trenažer, tko da je super, sploh za ženske... kolena in celo telo najbol trpijo pri prostem počepu, ko imaš zadaj na ramenih 150kg in več pa delaš počep, takrat ti dela res velik mišic, noge,hrbet,trebuh,rit... je pa prost počep res super vaja, ena najbolših, če hočeš imet jekleno telo, je to osnova!! ena fotka za primer iz neta http://www.naturalphysiques.com/images/squat.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ja, prost počep z utežjo je res fenomenalna vaja, ko dela ogromno mišic, tko, da za lepo ritko je zelo priporočljiva Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hvala za info. za zdaj nimam težav s koleni in ne čutim nobene obremenitve. to se verjetno zgodi, če preveč treniraš? bom pazila, da si kaj ne pretegnem. važno je, da se vedno prej ogreješ vsaj 10 min. na kolesu, preden karkol začneš delat za noge... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 sej v tem je fora vzdržljivosti, da premagaš spanec in hrano(psihična moč)... grem stavit, da večina od vas tud 5 ur intenzivne hoje(brez ustavljanja) neb zdržala..(niti fizično, kaj šele psihično) morem potrkat to sem pa js naredil pri tabornikih, en pohod smo imeli, zjutraj smo štartali pa do večera pa z ruzzakom ko se je večerilo sem mislil da mi bodo noge odpadle sam kolk so pol teknile hrenovke hahaha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 a dej men je tut ta nadmega!!! a tolk... jst pa to vajo vidm kot vajo s katero mi pleksus udspred pociva nekak... zato ker se noge pokrcijo in pi pase ta polozaj... hkrati pa se uporablja energija tam, kjer mi pase... prav tako so mi veckrat dobre vaje, kjer dela hrbet!! veslanje ipd... ----------meni je ful fajn tale vaja:http://fittop.autotopcentrum.cz/posilovna/M056sch.jpg nisem nikjer zasledila, da bi kdo opisal fitness-vaje s stališča kultiviranja energije ter odpiranja čaker.. zdi se mi, da leg-press učinkuje na prvi dve čakri. 70-80 (kg?) si naštimam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 porbi bit za racunalnikom cele dneve par dni.. pa se na takem mestu.. k je slaba energetsk tocka... pa zelo malo pij in jej ter malo spi... kile kr sibajo dol... kakor seveda tudi pocutje --------5kg v 18 dneh je pa kar too much ani? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Ne hvala Ko se jaz lotim hujšanja s telovadbo pa vsega ( kolikor zdravega pač premorem) ne gre več kot 3kg na mesec.Pa moram potem ful "prekrškov" delat, da to nazaj dobim... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Men je uspelo 1.5 kg v enem tednu. Samo je šlo bolj na stradanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 5kg v 18 dneh je pa kar too much ani?niti ne. aprila, ko sem bila pod velikim stresom, sem v desetih dnevih zgubla 6 kg... nič, grem zdaj malo razgibat svoje možgane Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 alf, priporočam ti, da narediš en lahek vojaški test pehotne vzdržljivosti, pa pejt hodt 24 ur brez počitka, samo hoja NONstop 24 ur za začetek bo dost.. pol pa ti povem še kej več.. lp Ja priznam,da ne morem,ker umrem od dolgčasa,ne pa od naporov.Sem že imel tak pohod,ki je trajal 20 ur,pa ni bilo hudega!Ti pa probaj pri 70 % max pulzu prevoziti 340km(LJ- Umag in nazaj)pa boš videl,kaj je vzdržljivost Sploh pa kaj se tukaj peteliniva,ti pač uživaš v svojem,jez pa svojem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ..mogoce ve kdo, ce se da v Sloveniji kje nauciti/trenirati Krav Maga?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Prišla šele dobro iz službe .....zdaj pa kidam naprej na telovadbo, da mal dam iz sebe.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 niti ne. aprila, ko sem bila pod velikim stresom, sem v desetih dnevih zgubla 6 kg... nič, grem zdaj malo razgibat svoje možgane Ja in to je too much in nezdravo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 sem bil na fitnessu, priden kot ponavadi...upam, da rezultati sledijo...imam cilj do novega leta priti vsaj do 70 kg...torej pridobit 4 kg...je bilo pa danes nekam polno folka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 4 kg v enem letu? Cashy you can do better than that... pogrešam mal telovadbo zdej sam možgane fitnesiram jutri še en kolokvij pol pa par dni telovadbe lahk Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 imam cilj do novega leta priti vsaj do 70 kg...torej pridobit 4 kg...je bilo pa danes nekam polno folka ja res je, full preveč folka mularija iz turističnega faxa pismo js morm pa 10kg dol dat, morm prit na 85 , ker za dolge ture teka sm full pretežek... 4 kg v enem letu? Cashy you can do better than that... pogrešam mal telovadbo zdej sam možgane fitnesiram jutri še en kolokvij pol pa par dni telovadbe lahk to je najbol, energijo vlagat v znanje! pridn si nino mal pa tud potelovadi tu pa tam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Ja in to je too much in nezdravo.itak da je, samo nisem načrtno toliko shujšala (ker ni potrebe), vedno skušam jesti zdravo, samo stres pač naredi svoje danes šla na slabo uro dolg sprehod ob savinji.prav koristil mi je Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 zdaj pa kidam naprej na telovadbo, da mal dam iz sebe.... Evo, bila, naredila svoje in zdaj sem zadovoljna......Sem bila celo sama tam..... ......na koncu sem dobila s strani lastnika postreženo še sadno večerjo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 itak da je, samo nisem načrtno toliko shujšala (ker ni potrebe), vedno skušam jesti zdravo, samo stres pač naredi svoje danes šla na slabo uro dolg sprehod ob savinji.prav koristil mi je huh tista vrsta hujšanja je pa res najbolj nezdrava, kar se jih lahko zamisliš me veseli, da si se izbezala ven iz te situacije tak sprehod je pa tud koristna telovadba, sploh s kakim posebnim spremstvom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 tak sprehod je pa tud koristna telovadba, sploh s kakim posebnim spremstvom kar sama šla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 kar sama šla Imam prijeten občutek, da to samotno sprehajanje ne bo dolgo trajalo. Bo kmalu prijetna družbica, prav takšna, kot si je želiš In El Nino, potrudil se bom za kaj več, kot 4 kg v enem letu, vendar to imam postavljen kot minimalen cilj...delal bom pa na več... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 kar sama šla js grem tud čist sam okol jezera, sm si najbolša družba Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 js grem tud čist sam okol jezera, sm si najbolša družba ja, včasih paše iti sam na sprehod, včasih pa lepo imeti prijetno družbo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ja, včasih paše iti sam na sprehod, včasih pa lepo imeti prijetno družbo a veš, da sem sama tudi ugotovila, da največ zase naredim takrat, ko grem sama...npr. v fitnes, tek, kolo....res tisto, da daš nekaj od sebe.....in narediš maksimalno zase, za svojo dušo in telo.No, saj družbe se pa tudi ne branim....Najlepše je takrat, ko se družno odpravimo v hribe, rolat....e, takrat pa paše, da mal čvekamo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ahja zdej pa še posteljna telovadba... (ponavadi se zbudim tko mal zašvican... neki že morem počet ponoči pa nimam pojma kaj ) hehe se izgovarjam sam pri sebi da imam zdej 3 dni regeneracije... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.