Michelle 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Danes grem v fitnes ze ob ene dveh Ne da se mi Ampak grem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 pridna! jaz grem pa ob stirih, ceprav se tudi meni ne da ampak,...... x!x Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 boli me vrat... tk da grem delat jogo že ob treh haha wououhuhou telovadba spet komi čakam sam še trenirkco dam gor Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Dokler bodo študentske počitnice, bom zmeraj hodila ob taki uri.Bila sva sama 90% časa, skos je bil ob meni, vsako vajo do potenkosti prav, lih pravo preganjanje, skratka zmatral me je do konca Najboljsi instruktor.3 kg do 26.2 dol dat je moj načrt Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 jaz pa že ceu teden nič orbitreka, ker sem prehlajena... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 dones sm pa bordal na voglu, full fajn, naužit svežega zraka... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 dooolgi sprehod, pa ura na orbitreku... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Bila v fitnesu po dolgem času, delam vaje za hrbet. Ga moram ojačati, predvsem na sredi. Ma sem čisto preč danes. Če kdo ve na koliko dni je optimalno vaditi naj mi prosim pove?! Tam ni bilo inštruktorja, pa ne vem. Vem da ne vsak dan, če hočem prave rezultate. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Če kdo ve na koliko dni je optimalno vaditi naj mi prosim pove?! Tam ni bilo inštruktorja, pa ne vem. Vem da ne vsak dan, če hočem prave rezultate. ...odvisno od tvojih regeneracijskih sposobnosti, ciljev etc... okvirno pa sele zacenjas ali se vracas po premoru in mas za cilj bolj show kokr go... recimo en dan on, en dan off... tko da tam cca. 3x-4x na teden... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Evo, iz fitnesa. Kako je prijalo http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p007.gif Vso odvečno energijo tečkasto ven Imam zdaj poseben program, v bistvu samo eno uro in pol, ampak je tako intenziven, da je res fino.Danes sem bila spet ob taki uri, kjer sem bila edina tam ( glih ko so kosila, pa folk je se v sluzbi), samo ni bilo pa "mojga" instruktorja Tolko mam energije, da resno premišljujem, da bi se zraven vpisala še na kickboks...2krat na teden.Ma kdo izkušnje? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Evo, iz fitnesa. Kako je prijalo http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p007.gif Vso odvečno energijo tečkasto ven Imam zdaj poseben program, v bistvu samo eno uro in pol, ampak je tako intenziven, da je res fino.Danes sem bila spet ob taki uri, kjer sem bila edina tam ( glih ko so kosila, pa folk je se v sluzbi), samo ni bilo pa "mojga" instruktorja Tolko mam energije, da resno premišljujem, da bi se zraven vpisala še na kickboks...2krat na teden.Ma kdo izkušnje? Zelo intenzivni treningi,pa veliko raztegovanja.Sicer je punc bolj malo,ampak boš uživala!Probaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Sej men ni panike, če ni punc V našem kraju je itak zelo malo obiskovalcev, zato je sploh za razmislit. Ampak to pol, po 22.2. ko končam z izpiti. Zaenkrat sam fitnes Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 grem zvečer na drsališče ; dolgo že nisem bila na drsalkah,upam da se ne bom čist polomla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ...odvisno od tvojih regeneracijskih sposobnosti, ciljev etc... okvirno pa sele zacenjas ali se vracas po premoru in mas za cilj bolj show kokr go... recimo en dan on, en dan off... tko da tam cca. 3x-4x na teden... Aha, en dan pavze, ok in thanks! To je cool, ker danes itak komaj volan obračam. Tegale tvojega show pa go, ne štekam najbolje, mislim da si se napačno izrazil, ....Moj cilj ni show, še manj pa go. Hočem ojačati hrbet, ker na sredini le tega skorajda ni mišic, in temu primerno ima hrbtenica bolj slabo podporo, kar pa ni dobro, ne?! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Aha, en dan pavze, ok in thanks! To je cool, ker danes itak komaj volan obračam. Tegale tvojega show pa go, ne štekam najbolje, mislim da si se napačno izrazil, ....Moj cilj ni show, še manj pa go. Hočem ojačati hrbet, ker na sredini le tega skorajda ni mišic, in temu primerno ima hrbtenica bolj slabo podporo, kar pa ni dobro, ne?! ...tu gre za zargon v vodah sportnega treniranja......show=izgled......go=funkcionalnost......sicer v zacetku itak v obojem napredujes... tko da se teb ni treba s tem obremenjevat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Bila zmenjena s kolegico, da greva skupaj na fitnes....pa me je pustila na cedilu.... že 150-ič:xx!: Ne vem, le zakaj se tolikokrat pustim nahecat.... Ja, totalno je neresna in ne vem kdaj bom prišla do spoznanja, da je brezveze..... Zdaj je še pa mene minilo in ne grem iz principa.....Bom prestavila na jutri.... Slaba tolažba.... Sem pa za kompenzacijo naredila tibetančke.... A to velja? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Zdaj je še pa mene minilo in ne grem iz principa.....Bom prestavila na jutri.... Slaba tolažba.... Sem pa za kompenzacijo naredila tibetančke.... A to velja? ja itak, da velja. baje, po mojem, no Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 tudi iz fitnessa, počutje je kul, samo nekam stagnira moč in izgled...bo treba še kaj spremenit, največ na prehrani, katere še nimam čisto urejene Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Bila zmenjena s kolegico, da greva skupaj na fitnes....pa me je pustila na cedilu.... že 150-ič:xx!: Ne vem, le zakaj se tolikokrat pustim nahecat.... Ja, totalno je neresna in ne vem kdaj bom prišla do spoznanja, da je brezveze..... Zdaj je še pa mene minilo in ne grem iz principa.....Bom prestavila na jutri.... Slaba tolažba.... Sem pa za kompenzacijo naredila tibetančke.... A to velja? Ha, ha mislim da bi se ti morala tukaj nekaj naučit, pa se kar nočeš, ne?! Iti sama. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 tudi iz fitnessa, počutje je kul, samo nekam stagnira moč in izgled...bo treba še kaj spremenit, največ na prehrani, katere še nimam čisto urejene cahy, morm povedat, včeri k sm te vidu, da se ti že neki pozna na rokah.. pridn, ti kr treniraj dalje, tekom let se da velik naredit praviš da moč stagnira? ej ne sekirej se oz. ne obremnjuj z nekimi težami, najbol važno je, da ti vse vaje, ki jih delaš izvajaš popolnoma pravilno, tehnika je bolj pomembna od teže, ki jo dviguješ! težo boš že dvignil s treningi, počas, osredotoči se na pravilno tehniko, da tisto mišico, ki delaš, res 100% stimuliraš! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 [quote name=Izraz' date='28. Jan 2006 ob 11:53' post='626887' Iti sama. Saj, ponavadi grem....ampak, če ti da nekdo dvojko pet minut prej...mi je pa dol padlo.... Sem bila malo užaljena.... Eto, danes pa definitivno grem - SAMA!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Jaz tudi, čez eno uro. Čeprav danes bolj v easy, k mam tiste dneve :xx!: Upam, da bo tam vsaj kej za vidt Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 cahy, morm povedat, včeri k sm te vidu, da se ti že neki pozna na rokah.. pridn, ti kr treniraj dalje, tekom let se da velik naredit praviš da moč stagnira? ej ne sekirej se oz. ne obremnjuj z nekimi težami, najbol važno je, da ti vse vaje, ki jih delaš izvajaš popolnoma pravilno, tehnika je bolj pomembna od teže, ki jo dviguješ! težo boš že dvignil s treningi, počas, osredotoči se na pravilno tehniko, da tisto mišico, ki delaš, res 100% stimuliraš! lpej, Seal, hvala za spodbudo in pohvalo. Da ti pohvališ, mora bit pa zadeva že res vredna pohvale Kokica, najdi si tako prijatelja/ico, da ti ne bo odrekala družbe na fitnessu...sigurno se bo našel kak nadebudnež Michelle, ti pa uživaj na fitnessu... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Sem smučala dons. 2 uri, pa bi še mal, sam so nehal ob 16.00. Pa na aerobiko sem spet začela hodt. Zdej hodm na RPM, ampak me attack ful vleče- nimam pa še dost nč kondicije Drugač pa v ponedeljek začnem z 90 dnevno ločevalno dieto + telovadba- do poletja bom manekenka Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Drugač pa v ponedeljek začnem z 90 dnevno ločevalno dieto + telovadba- do poletja bom manekenka ...bos pa ziher prej... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.