Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:) boli me vrat... tk da grem delat jogo :P :) že ob treh ;) haha :P :D wououhuhou :D telovadba spet komi čakam ;) sam še trenirkco dam gor :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Dokler bodo študentske počitnice, bom zmeraj hodila ob taki uri.

Bila sva sama 90% časa, skos je bil ob meni, vsako vajo do potenkosti prav, lih pravo preganjanje, skratka zmatral me je do konca :palec:

Najboljsi instruktor.

3 kg do 26.2 dol dat je moj načrt :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jaz pa že ceu teden nič orbitreka, ker sem prehlajena... :o|o:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Bila v fitnesu po dolgem času, delam vaje za hrbet. Ga moram ojačati, predvsem na sredi.

Ma sem čisto preč danes.x:o)x

Če kdo ve na koliko dni je optimalno vaditi naj mi prosim pove?! Tam ni bilo inštruktorja, pa ne vem. Vem da ne vsak dan, če hočem prave rezultate. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Če kdo ve na koliko dni je optimalno vaditi naj mi prosim pove?! Tam ni bilo inštruktorja, pa ne vem. Vem da ne vsak dan, če hočem prave rezultate. x;)x

...odvisno od tvojih regeneracijskih sposobnosti, ciljev etc... okvirno pa sele zacenjas ali se vracas po premoru in mas za cilj bolj show kokr go... recimo en dan on, en dan off... tko da tam cca. 3x-4x na teden...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Evo, iz fitnesa. Kako je prijalo :2src: http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p007.gif

Vso odvečno energijo tečkasto ven x:px Imam zdaj poseben program, v bistvu samo eno uro in pol, ampak je tako intenziven, da je res fino.

Danes sem bila spet ob taki uri, kjer sem bila edina tam ( glih ko so kosila, pa folk je se v sluzbi), samo ni bilo pa "mojga" instruktorja :sori: x:)x x:)x

Tolko mam energije, da resno premišljujem, da bi se zraven vpisala še na kickboks...2krat na teden.

Ma kdo izkušnje?

Evo, iz fitnesa. Kako je prijalo :2src: http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p007.gif

Vso odvečno energijo tečkasto ven x:px Imam zdaj poseben program, v bistvu samo eno uro in pol, ampak je tako intenziven, da je res fino.

Danes sem bila spet ob taki uri, kjer sem bila edina tam ( glih ko so kosila, pa folk je se v sluzbi), samo ni bilo pa "mojga" instruktorja :sori: x:)x x:)x

Tolko mam energije, da resno premišljujem, da bi se zraven vpisala še na kickboks...2krat na teden.

Ma kdo izkušnje?

xsuperx

Zelo intenzivni treningi,pa veliko raztegovanja.Sicer je punc bolj malo,ampak boš uživala!Probaj! xDDx

x;)x

Sej men ni panike, če ni punc x:px

V našem kraju je itak zelo malo obiskovalcev, zato je sploh za razmislit. x:)x

Ampak to pol, po 22.2. ko končam z izpiti. Zaenkrat sam fitnes :vio:

...odvisno od tvojih regeneracijskih sposobnosti, ciljev etc... okvirno pa sele zacenjas ali se vracas po premoru in mas za cilj bolj show kokr go... recimo en dan on, en dan off... tko da tam cca. 3x-4x na teden...

Aha, en dan pavze, ok in thanks! To je cool, ker danes itak komaj volan obračam. x:o)x

Tegale tvojega show pa go, ne štekam najbolje, mislim da si se napačno izrazil, ....

Moj cilj ni show, še manj pa go. Hočem ojačati hrbet, ker na sredini le tega skorajda ni mišic, in temu primerno ima hrbtenica bolj slabo podporo, kar pa ni dobro, ne?! x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Aha, en dan pavze, ok in thanks! To je cool, ker danes itak komaj volan obračam. x:o)x

Tegale tvojega show pa go, ne štekam najbolje, mislim da si se napačno izrazil, ....

Moj cilj ni show, še manj pa go. Hočem ojačati hrbet, ker na sredini le tega skorajda ni mišic, in temu primerno ima hrbtenica bolj slabo podporo, kar pa ni dobro, ne?! x;)x

...tu gre za zargon v vodah sportnega treniranja...

...show=izgled...

...go=funkcionalnost...

...sicer v zacetku itak v obojem napredujes... tko da se teb ni treba s tem obremenjevat...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Bila zmenjena s kolegico, da greva skupaj na fitnes....pa me je pustila na cedilu.... že 150-ič:xx!:

Ne vem, le zakaj se tolikokrat pustim nahecat.... :inocent: Ja, totalno je neresna in ne vem kdaj bom prišla do spoznanja, da je brezveze.....

Zdaj je še pa mene minilo in ne grem iz principa.....Bom prestavila na jutri.... x^x x:o)x Slaba tolažba....xcivx

Sem pa za kompenzacijo naredila tibetančke.... :palec: A to velja? :o|o:

Smisel življenja je največja sreča

Zdaj je še pa mene minilo in ne grem iz principa.....Bom prestavila na jutri.... x^x x:o)x Slaba tolažba....xcivx

ja itak, da velja. baje, po mojem, no :inocent: x:Dx x;)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

tudi iz fitnessa, počutje je kul, samo nekam stagnira moč in izgled...

bo treba še kaj spremenit, največ na prehrani, katere še nimam čisto urejene x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Bila zmenjena s kolegico, da greva skupaj na fitnes....pa me je pustila na cedilu.... že 150-ič:xx!:

Ne vem, le zakaj se tolikokrat pustim nahecat.... :inocent: Ja, totalno je neresna in ne vem kdaj bom prišla do spoznanja, da je brezveze.....

Ha, ha mislim da bi se ti morala tukaj nekaj naučit, pa se kar nočeš, ne?! x:o)x

Iti sama. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

tudi iz fitnessa, počutje je kul, samo nekam stagnira moč in izgled...

bo treba še kaj spremenit, največ na prehrani, katere še nimam čisto urejene x:)x

cahy, morm povedat, včeri k sm te vidu, da se ti že neki pozna na rokah.. pridn, ti kr treniraj dalje, tekom let se da velik naredit :palec:

praviš da moč stagnira? ej ne sekirej se oz. ne obremnjuj z nekimi težami, najbol važno je, da ti vse vaje, ki jih delaš izvajaš popolnoma pravilno, tehnika je bolj pomembna od teže, ki jo dviguješ! težo boš že dvignil s treningi, počas, osredotoči se na pravilno tehniko, da tisto mišico, ki delaš, res 100% stimuliraš!

lp

honor and respect

[quote name=Izraz' date='28. Jan 2006 ob 11:53' post='626887'

Iti sama. x^x

Saj, ponavadi grem....ampak, če ti da nekdo dvojko pet minut prej...mi je pa dol padlo....:sori: Sem bila malo užaljena....x:o)x

Eto, danes pa definitivno grem - SAMA!!!!!!!!!!!!!!! x^x x^x x^x

Smisel življenja je največja sreča

cahy, morm povedat, včeri k sm te vidu, da se ti že neki pozna na rokah.. pridn, ti kr treniraj dalje, tekom let se da velik naredit :palec:

praviš da moč stagnira? ej ne sekirej se oz. ne obremnjuj z nekimi težami, najbol važno je, da ti vse vaje, ki jih delaš izvajaš popolnoma pravilno, tehnika je bolj pomembna od teže, ki jo dviguješ! težo boš že dvignil s treningi, počas, osredotoči se na pravilno tehniko, da tisto mišico, ki delaš, res 100% stimuliraš!

lp

ej, Seal, hvala za spodbudo in pohvalo. Da ti pohvališ, mora bit pa zadeva že res vredna pohvale x;)x

Kokica, najdi si tako prijatelja/ico, da ti ne bo odrekala družbe na fitnessu...sigurno se bo našel kak nadebudnež x:px

Michelle, ti pa uživaj na fitnessu... xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Sem smučala dons. x^x

2 uri, pa bi še mal, sam so nehal ob 16.00. Pa na aerobiko sem spet začela hodt. Zdej hodm na RPM, ampak me attack ful vleče- nimam pa še dost kondicije :o|o:

Drugač pa v ponedeljek začnem z 90 dnevno ločevalno dieto + telovadba- do poletja bom manekenka x:o)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Drugač pa v ponedeljek začnem z 90 dnevno ločevalno dieto + telovadba- do poletja bom manekenka x:o)x

...bos pa ziher prej... :palec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...