Mihaelos 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Moja prva telovadba danes bo peš do trgivne in nazaj Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Kaj pa danes zjutraj? nvem danes zvečer pa že 71 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Jeee!Sem bila na fitnesu Pa ni blo mojga najljubsega instruktorja No sam sem se vseeno ful zmatrala. Jutro jo pičim zjutraj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 pridna bila ves teden: orbitrek in drsanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 včeri bil na fitnessu, pa sem se nekam težko počutil...leno...vendar bolj, ko sem delal, dalj časa, ko sem bil tam, bolje je bilo . Na koncu mi je bilo že žal, da grem domov Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Steje, steje Bla na fitnesu, delala stari program, pa sem ga ocitno ze presegla. Tako, da bom zdaj samo novega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Pri meni je dons izležavanje do bolova Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ...worng trening pa se 2 uri sobnga bajka... zdaj pa na pico(ali 2)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ... 2 uri bajka .....a te kaj vest pece??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Bila v fitnesu, naredila svoje, zdaj sem pa kot prerojena..... Jutri pa spet... p.s. Samson23, pa dober tek.........jaz si bom tudi privoščila danes..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ... jst sm tut ful bolj nabita v rito in stegna ...jah to je zlo zanimivo... kako rita in stegna rastejo taX ko v bistvu vadis misice celjusti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Danes dan počitka prav paše malo lenarjenja... jutri tudi nič posebnega, v pond. pa spet akcija ampak zdej bom če se bo le dalo, hodila na fitnes bolj v dopoldanskih urah, je ful boljš... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Spet fitnes. Tokrat zvecer. Ne bom to več, prevelik folka. Vsaj zdaj ne, k so se pocitnice Drugace sem se pa namatrala precej pa nagledala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 yeee aplavz za Aishah... dons po ne vem kokih mescih začela telovadt (pilates+trebušnjaki)... upam d se me bo volja držala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 sm dones mel namen cel dan počivat, pa sm bil neki živčn in sm šou želez premetavat uff kok sm se sprostil Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 danes in jutri bom moral fitnesss preskočit, ker preprosto ni čist nič časa tako da je v planu sreda, petek in nedelja ta teden Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Jaz si bom pa kar uzela cas.. in ti kmal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Včeraj bila pridna, danes še bolj.....jutri pa zaslužen počitek.... Samo, me je pa danes zelo motila gužva....kot, da so vsi "ludeki" prišli do spoznanja, da morajo nekaj naredit zase.... Me zanima, kako dolgo bo trajala ta zagnanost... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 huh, ne včeraj ne danes, nisem imel časa na fitness, tudi jutri ne vem, kako bo zaradi prešerna...huh, cel teden brez fitnessa pa ni dobr Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Včeraj bila pridna, danes še bolj.....jutri pa zaslužen počitek.... Samo, me je pa danes zelo motila gužva....kot, da so vsi "ludeki" prišli do spoznanja, da morajo nekaj naredit zase.... Me zanima, kako dolgo bo trajala ta zagnanost... po mojih izkušnjah,kar js vem, je največ obiska od začetka februarja pa do konca maja, ker vsi neki hočjo do poletja shujšat, mišice dobit... to je to brezveze, celo leto je treba za telo skrbet, tko k za možgane in duha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 em, ne delam praktično nič za svoje telo že 2 mesca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 em, ne delam praktično nič za svoje telo že 2 mesca. pa sem imela slabo vest,ker že tri dni počivam malo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 em, ne delam praktično nič za svoje telo že 2 mesca. sej ti tko ne rabiš kej dost migat, maš že genetiko tako, da boš skos fit, vsaj kr sm iz slike vidu... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 sej ti tko ne rabiš kej dost migat, maš že genetiko tako, da boš skos fit, vsaj kr sm iz slike vidu...uuuuuu, to naj bo res!!!! tenkju, to je kompliment. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Js sem se pa zdej že kr fajn v jogo ufrala ... hodim 2x na teden in mi je the best Sam za fitnes mi nikakor ne uspe najti časa ... že 1 mesec nisem bla ... pa mal bo treba spet v savno ... fajn bi blo, če bi dan imel 48 ur Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.