Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Js sem se pa zdej že kr fajn v jogo ufrala ... hodim 2x na teden in mi je the best :palec: Sam za fitnes mi nikakor ne uspe najti časa ... že 1 mesec nisem bla ... :o|o: pa mal bo treba spet v savno ... x:)x fajn bi blo, če bi dan imel 48 ur :palec:

x:px Prit k meni na telovadbo...boš vidla kake spremembe...! x:px x:Dx x;)x

Danes pa se mi ne da it teč...delam ponoči...pa sem še vedno mal zjeban od včerajšnjega treninga. x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:px Prit k meni na telovadbo...boš vidla kake spremembe...! x:px x:Dx x;)x

Kdo je pa reku, da hočm spremembe? :inocent: No ja no ... mogoče pa vseen tut kje kkšno mejčkeno spremembico. :8): Hočm sam rekreacijo. x;)x x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Guest mačona
em, šla bi na 2. stopnjo joge. pa sem bila že 100%, da ne grem. pol pa začutim, da rabim pranajamo, pa se mi ne da tega delati sama doma. v skupinin je bolje. sam je še par dni vmes, preden se vpišem in možno, da si bom premislila. x:Dx

Včeraj sem šla na fitnes - bolj na "šnel".... :o|o:

Danes pa grem na kolo za zdravo telo..... :palec: x:Dx (čeprav samo na sobno). x:o)x

p.s. verjetno bo še kakšen trebušnjak padel, pa kakšno mini utežko bom mal poguncala....

Smisel življenja je največja sreča

Jaz pa RPMam zdej pridno - jutr grem na Pump, v ponedeljek smučat...v sredo pa upam, da mi uspe na RPM, ker bom dva dni službeno odsotna.

Bom pa zdej počas začela na dve vadbi zaporedoma hodt!

x8Dx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

:inocent: mene bi zanimale izkušnje o poškodbah kolenskih vezi....

koliko časa da ste jih pocajtali....pa zanima me kaj moraš vedeti o pravilnem ogrevanju pa raztegovanju x^x koliko časa etc

menda če to veš, je dost manj boleče x:o)x

:vio: pa prosim v slovenščini x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: mene bi zanimale izkušnje o poškodbah kolenskih vezi....

koliko časa da ste jih pocajtali....pa zanima me kaj moraš vedeti o pravilnem ogrevanju pa raztegovanju x^x koliko časa etc

menda če to veš, je dost manj boleče x:o)x

:vio: pa prosim v slovenščini x8Dx

ja dobr je da se ogrejš, vsaj ene 10 minut ogrevanja(tek,kolo) in seveda rastezanje...

čeprov js se ne ogrevam tako, naredim eno serijo z izi kilami tm ene 30 ponovitev pol pa začnem na hrad vse..(sicer ni dobr to, ampak se mi ne da drugač)

dones sm bil pa na otoku, led ponkod fajn poka pa mehurčki so se naredl v ledu, zanimivo zgleda...

aja btw a ste vedl, da človek 11 dni oz. 264 ur brez spanja enostavno umre, možgani razpadejo :vio: x:o)x

honor and respect

bil na fitnessu, bilo je super, ni bilo gneče, prav prijetno, pa telovadilo je tudi nekaj prav luštnih deklet x;)x

ja js sm bil tud, pršou ob 19h, čist sam sm bil, res super blo, pol je pa na konc pršou un tavelk haris u papučama, je pa smrdel od negovih nog k pr norcih, sm se samo pobral, sploh nism mogu delat trebušnih za konec... x:o)x as morš mislt, tok velik plac, pa tok ga je zasmradu x:Dx

honor and respect

tle ena full dobra speltna stran, sicer v nemščini, ampak je res gut za vse tiste k bi radi pravilno izvajali vaje z utežmi in mal bolje spoznali mišična tkiva...

KLIK

oj!

moj lubi je meu pa kolen operiran pa je dobu tak trak za fizioterapijo, pa me zanima kje bi se dal kakšne vaje dobit za krepitev še preostalega dela telesa (za mene)x:Dx

a ma kdo kšn link?? hvala x:)x

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

oj!

moj lubi je meu pa kolen operiran pa je dobu tak trak za fizioterapijo, pa me zanima kje bi se dal kakšne vaje dobit za krepitev še preostalega dela telesa (za mene)x:Dx

a ma kdo kšn link?? hvala x:)x

ja sej na tej strani maš celo telo, vse mišične skupine, ki jih imamo, mal bolj poglej, maš linke vse po kategorijah, roke, rame, hrbet, zadnjica, noge..

lp

honor and respect

ja sej na tej strani maš celo telo, vse mišične skupine, ki jih imamo, mal bolj poglej, maš linke vse po kategorijah, roke, rame, hrbet, zadnjica, noge..

lp

ja hvala, sj sm gledla sam jst bi si tko kakšne vaje dol snela. elastika je čist drgač od gvihtov. sm še čist štorasta x:Dx x:px pa sam za kvadriceps vaje znam :inocent: hihi

bom še sama mal pobrskala...

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

ja hvala, sj sm gledla sam jst bi si tko kakšne vaje dol snela. elastika je čist drgač od gvihtov. sm še čist štorasta x:Dx x:px pa sam za kvadriceps vaje znam :inocent: hihi

bom še sama mal pobrskala...

katere vaje za kvadre pa delaš?

honor and respect

katere vaje za kvadre pa delaš?

oj!

učer sm šla že spat... ja elastiko si okol gležnjev v obliki 8 navijem, pol se pa na stol usedem pa dvigujem vsako nogo posebi (ko u fitnesu) x;)x

pa sej je tut luštn če mal improviziram... x:Dx

- C. G. Jung

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...