Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Teli počepi so zakon, take delamo na Pump-u in mišice se kar delajo, še tam k nisem vedla da jih sploh mam! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Teli počepi so zakon, take delamo na Pump-u in mišice se kar delajo, še tam k nisem vedla da jih sploh mam! ja počepi so itak osnova in temelj za močne,utrjene,mišičaste noge pa seveda izpadni korak Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 uuu izpadni korak, ta je pa eden od ta sladkih I it Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 uuu izpadni korak, ta je pa eden od ta sladkih I it me too še posebej, ko je pristona tista prijetna bolečina v ritnih mišicah Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 me too še posebej, ko je pristona tista prijetna bolečina v ritnih mišicah keri mazohisti ste hja, ponedeljke zvečer nisem več frei...imamo vaje z bendom... ne vem, koliko časa še, nekaj tednov sigurno, toliko, da dobro izdelamo program. Sicer pa en nabildan blondie ful dela te počepe z utežmi. Tako navadne, kot z izpadnim korakom. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 keri mazohisti ste hja, ponedeljke zvečer nisem več frei...imamo vaje z bendom... ne vem, koliko časa še, nekaj tednov sigurno, toliko, da dobro izdelamo program. Sicer pa en nabildan blondie ful dela te počepe z utežmi. Tako navadne, kot z izpadnim korakom. ti pa si smešn na cajte a mislš unga k ma rutko včasih?? to je đinks, on obvlada tehniko, od njega se lahk velik naučiš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ej, prav ta teden grem spet na Pump, ker štrajkam že od jeseni in sta me zdej čist nakurla s temi počepi !! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ej, prav ta teden grem spet na Pump, ker štrajkam že od jeseni in sta me zdej čist nakurla s temi počepi !! uff, to bi te rad vidu btw, a drugač kej treniraš ?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ne, ampak začnem neki v jesen, pa ne povem kaj oz. bom povedala takrat! Drugače pa se probam gibat čim več....tek, fitness, smučanje, rolanje, hribi....odvisno od trenutnega navdiha. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ne, ampak začnem neki v jesen, pa ne povem kaj oz. bom povedala takrat! Drugače pa se probam gibat čim več....tek, fitness, smučanje, rolanje, hribi....odvisno od trenutnega navdiha. ahmmm, zanimivo... glavno da se rada gibaš... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 to pa! Potem je tko fajn k nimam slabe vesti k pojem pol bance sladoleda grem zdej se mal 'log off' - Adijo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 to pa! Potem je tko fajn k nimam slabe vesti k pojem pol bance sladoleda grem zdej se mal 'log off' - Adijo poješ al (po)ližeš? čaw Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Grem migat čez eno uro…….. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 A kdo ve, kateri link je tisti, ki je prikazoval ljudi pred hujšanjem in telovadbo in nato po njem, ko so se kar krepko popravili? bil je tu nekje objavljen dolgo časa nazaj.Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 js pa lih dobr s fitness-a oz. savne sm bil še na savnanju drugač pa dones delu samo rame do odpovedi, čist sm uniču, da je bla že pekoča bolečina... pa mal biceps... v glavnem fajn blo... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 savne sm bil še na savnanjusavna.... ...že nisem bila nekaj časa....si bo treba vzet čas,ja.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 savna.... ...že nisem bila nekaj časa....si bo treba vzet čas,ja.... ja res je full fajn, pa sam sm bil oz. bla še ena punca taka mamljiva... joj.... hahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 bla še ena punca taka mamljiva... joj.... učke tud paše spočit,ne Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 učke tud paše spočit,ne ahmmm, ja no ja... ammmm.... ja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 včeraj bil na fitnessu, že ob pol treh, pa je bilo skoraj prazno...super, v glavnem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 in kak delaš noge Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 dobro...preskočim mašine pa se grem gledat v špegl Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 " kok si ti lep", dokler mi trebuh ven ne pade, ku mi zmanjka zraka Grem danes v fitnes, čeprav bi raje šla na en laufing....ampak tale dež..... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Jaz pa verjetno grem danes in bom delal noge, že zdaj se mi ne da :xx!: js tud noge uživam.. sam ne na mašinah, samo proste uteži, počep in izpadni, skupaj 12 serij Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Dons nebo nč, sm glih kar domov pršla :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.