matjazz 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Danes sem tekel - mel sem 6 mesecev počitka oz lenarjenja. 5 minut teka, 5 minut hoje, 5 minut teka. Porazno kaj čmo. Samo problem je v tem, da so me mal oz skor preveč notranji organi bolel in ne mišice. Bo treba spet začet trenirat. Sam škoda, ko je dež zapadel ... in bo treba samo po asfaltu tečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Danes sem tekel - mel sem 6 mesecev počitka oz lenarjenja. 5 minut teka, 5 minut hoje, 5 minut teka. Porazno kaj čmo. Samo problem je v tem, da so me mal oz skor preveč notranji organi bolel in ne mišice. Bo treba spet začet trenirat. Sam škoda, ko je dež zapadel ... in bo treba samo po asfaltu tečt. Vsak začetek je težak.....le tako naprej....ne obupat.... _______________________________________________________________________________ Evo, sem si privoščila dve uri fitnesa.....danes je bil na sporedu predvsem kardio......Zadovoljna sem..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 mmmm noge dones tko na hard naredu, da je bla že orgazmična bolečina v kvadrih... obožujem to... vzdržljivot se veča, moč ostaja nekak ista, čeprav zaužijem full mal hidratov, kurm odvečno maščobo v glavnem super trening, zej grem pa lososa popapat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 uf, tri dni lenarila, nič migala komaj čakam na drsanje v sredo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 danes sem šla 1. laufat po pol leta in sploh že pol leta nisem delalal nič za kondicijo. za 1. je OK, laufala sem cca. 25 minut izi tempo, vmes 3 pavze po 15 sek. naredila sem še 90 trebušnjakov, 15 počepov, se raztegnila in to je to. sem že pozabila, kakšen fajn občutek je, ko se počutiš živega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 včeri bil na fitnessu, delal kar dobro, če bo šlo tako naprej, bo prav krasno mogoče ob obletnici obiskovanja fitnessa nalepim kako svojo fotko med Dobre tipe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 ufff...jst tud že kr nekej časa nisem nč zase nardila...tale grd vreme me ubija in si ga vzamem za izgovor za neaktivnost...ampk ta tedn sem pa spet not padla sem bla dons na tae boju...pa v pondelk na tnzju...pa grem jutr na body pump se prov dobr počutm Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 danes sem naredila vse isto kot včeraj, le da sem laufala brez pavze. občutek je čisto drugačen kot pa ko sem bila vso zimo preležana in zarjavela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 fajn bilo na drsanju, čeprav bi več odnesla od njega, čebi mi dal one drsalke kot vedno, ne pa nekih moških, v katerih sem se počutla, kot da bi bila prvič na drsalkah uro in pol drsanja, prav super bilo. pa končno spet dobla normalne drsalke samo dva žulja sem dobla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 bil včeraj na telovadbi, je zadeva kar uspešna. Res še nisem kaj dosti pridobil na masi (dobra 2 kg), sem si pa že prav lepo definiral telo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Jaz ti takoj posodim 20 kg odvečne mase cashy pa jih ti spremen v mišice Zanima me, kašne vaje so najboljše za raztezanje tricepsov. Ko meni jih full nategne pri sklecah. Jaz nardim tako, da se na koncu treninga uležem na hrbet in položim roke za glavo, tako da so dlani čim bolj stran od telesa. A obstaja kašna boljša vaja? Pa včeraj sm mel kr dva mini treninga. Se nisem mogu upret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Višina 186 cm Teža 100 kg - mel sm 110 pa sm mal shujšal. Sam bi moral še bolj. Aja pa ne jem mesa. Čeprav eni pravjo da ti to zmanjša moč ampak pri men to ne drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Bom videl, če ne bo preveč učenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 wing chun? wtf is that? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 huh, tuki so vsi nekam široki in nabildani. Jest sploh nimam pravih predispozicij za to zadevo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 ceu teden sem blazno lepo skrbela za svojo rit ... sedela na njej ceu teden, vsak dan po 16 ur mam čist trdo, kot da bi bla čist nafitnesirana Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Sem si vzela mal pavze od fitnesa. A se za telovadbo šteje tudi preganjanje otrok. Sem v vrtcu odkrila en CD na katerem je ena luštna pesem o čmrlju: cela pesem je sam ZUM-ZUM, je blo prov fajn plesat na to, tamali so užival, smo se fajn nasmejal. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Danes sem se trudila narediti svoj trening, pa mi ni in ni šlo....bi bilo bolje, da bi čas porabila za kaj drugega..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Jest sem pa kar celi teden lepo preležal, no dvakrat sem šel mal peš na kafetek, endinole sem noge malo krepil po stopnicah iz dnevne sobe v sobo in kontra Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 bemu, zdaj ga pa vreme nekaj sračka. v tok mrzlem pa ne grem laufat. pa čisto not sem že padla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Ja res je; najprej moreš ven, da lahko laufaš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 mater, kaj nimam orbitreka - to ti je život. saj delam khatu pranam, trebušnjake, počepe, metulja, .... kakor se mi pač zdi. saj se kar fit počutim ta teden. zdaj bo sam še na boljše šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 ja, tale khatu je od swamija (joga v vsakdanjem življenju), za ostale šole ne vem.a prešvicaš se? (jaz se sam malo zadiham) kot ponovitev in serij pa narediš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 jaz jih naredim 5. štirinožni položaj - misliš mogoče goro? meni tole kar laufa, mam dost razgibane noge. kaj je že anandasana? sem pozabila, dolgo nisem bila pri jogi, moram v knjigo pokukati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 Ma tisto, ko sam ležiš in se sproščaš Ja goro mislim, vendar pri gori stojiš na prstih, medtem ko tu moraš imeti stopala na tleh. auuuaaja, pol nimaš mira al kaj? če praviš, da te vse žgačka. jaz pa se težko namestim. stopala na tleh, ja, auuaaauuaau. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.