Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Danes sem tekel - mel sem 6 mesecev počitka oz lenarjenja.

5 minut teka, 5 minut hoje, 5 minut teka.

Porazno kaj čmo. Samo problem je v tem, da so me mal oz skor preveč notranji organi bolel in ne mišice. Bo treba spet začet trenirat. Sam škoda, ko je dež zapadel ... in bo treba samo po asfaltu tečt.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Danes sem tekel - mel sem 6 mesecev počitka oz lenarjenja.

5 minut teka, 5 minut hoje, 5 minut teka.

Porazno kaj čmo. Samo problem je v tem, da so me mal oz skor preveč notranji organi bolel in ne mišice. Bo treba spet začet trenirat. Sam škoda, ko je dež zapadel ... in bo treba samo po asfaltu tečt.

:palec: Vsak začetek je težak.....le tako naprej....ne obupat.... x;)x

Evo, sem si privoščila dve uri fitnesa.....danes je bil na sporedu predvsem kardio......Zadovoljna sem..... x^x x^x x^x

Smisel življenja je največja sreča

mmmm noge dones tko na hard naredu, da je bla že orgazmična bolečina v kvadrih... x:px obožujem to... vzdržljivot se veča, moč ostaja nekak ista, čeprav zaužijem full mal hidratov, kurm odvečno maščobo x:Dx v glavnem super trening, zej grem pa lososa popapat :yumy: x:Dx
honor and respect

Guest mačona
danes sem šla 1. laufat po pol leta in sploh že pol leta nisem delalal nič za kondicijo. za 1. je OK, laufala sem cca. 25 minut izi tempo, vmes 3 pavze po 15 sek. naredila sem še 90 trebušnjakov, 15 počepov, se raztegnila in to je to. sem že pozabila, kakšen fajn občutek je, ko se počutiš živega. xDDx

včeri bil na fitnessu, delal kar dobro, če bo šlo tako naprej, bo prav krasno x;)x mogoče ob obletnici obiskovanja fitnessa nalepim kako svojo fotko med Dobre tipe x:px x8Dx x:o)x x^x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ufff...jst tud že kr nekej časa nisem nč zase nardila...tale grd vreme me ubija in si ga vzamem za izgovor za neaktivnost...ampk ta tedn sem pa spet not padla x:)x x^x

sem bla dons na tae boju...pa v pondelk na tnzju...pa grem jutr na body pump x:px

se prov dobr počutm :palec: x:Dx xDDx

V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)

Guest mačona
danes sem naredila vse isto kot včeraj, le da sem laufala brez pavze. občutek je čisto drugačen kot pa ko sem bila vso zimo preležana in zarjavela. x:Dx :palec:

fajn bilo na drsanju, čeprav bi več odnesla od njega, če

bi mi dal one drsalke kot vedno, ne pa nekih moških,

v katerih sem se počutla, kot da bi bila prvič na drsalkah :o|o:

uro in pol drsanja, prav super bilo. pa končno spet dobla normalne drsalke x8Dx

samo dva žulja sem dobla :o|o: :C:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jaz ti takoj posodim 20 kg odvečne mase cashy pa jih ti spremen v mišice x:Dx

Zanima me, kašne vaje so najboljše za raztezanje tricepsov. Ko meni jih full nategne pri sklecah. Jaz nardim tako, da se na koncu treninga uležem na hrbet in položim roke za glavo, tako da so dlani čim bolj stran od telesa.

A obstaja kašna boljša vaja?

Pa včeraj sm mel kr dva mini treninga. Se nisem mogu upret.

ceu teden sem blazno lepo skrbela za svojo rit ... sedela na njej ceu teden, vsak dan po 16 ur :inocent: xrolleyesx xg:Dx mam čist trdo, kot da bi bla čist nafitnesirana xg:Dx :onfire:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Sem si vzela mal pavze od fitnesa.

A se za telovadbo šteje tudi preganjanje otrok. Sem v vrtcu odkrila en CD na katerem je ena luštna pesem o čmrlju: cela pesem je sam ZUM-ZUM, je blo prov fajn plesat na to, tamali so užival, smo se fajn nasmejal.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Jest sem pa kar celi teden lepo preležal, no dvakrat sem šel mal peš na kafetek, endinole sem noge malo krepil po stopnicah iz dnevne sobe v sobo in kontra x:Dx x^x

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Guest mačona
mater, kaj nimam orbitreka - to ti je život. saj delam khatu pranam, trebušnjake, počepe, metulja, .... kakor se mi pač zdi. saj se kar fit počutim ta teden. zdaj bo sam še na boljše šlo. :palec:

Guest mačona

ja, tale khatu je od swamija (joga v vsakdanjem življenju), za ostale šole ne vem.

a prešvicaš se? :eek: (jaz se sam malo zadiham) kot ponovitev in serij pa narediš?

Guest mačona
jaz jih naredim 5. štirinožni položaj - misliš mogoče goro? meni tole kar laufa, mam dost razgibane noge. kaj je že anandasana? sem pozabila, dolgo nisem bila pri jogi, moram v knjigo pokukati.

Guest mačona
Ma tisto, ko sam ležiš in se sproščaš :sori:

Ja goro mislim, vendar pri gori stojiš na prstih, medtem ko tu moraš imeti stopala na tleh. auuua

aja, pol nimaš mira al kaj? če praviš, da te vse žgačka. jaz pa se težko namestim. :o|o:

stopala na tleh, ja, auuaaauuaau. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...