Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Trenutno delam tisto vajo, ko se zdiguješ na drogu. Je full dobra, ko delajo vse mišice zgornjega dela naenkrat pa si prihraniš čas, da ne rabiš posebej trenirat bicepsev, pa tricepsev ....

Kaj pa za noge?

Jaz delam standardne počepe in zdej še mal tečem (kadar ne pada sneg).

A obstaja kaj še tko boljšega?

Pa bi se kje dal dobit kolebnico, ki bi mela full težke ročaje?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Cashy, ne drži, mogoče na filmčkih al slikah tako izgleda, vsi so bolj ali manj visoki pod 180 pa , če s že široki je to zarad vampkov x:Dx x:Dx

visoki pod 180? :eek: pol pa sploh ni zame :inocent: :o|o: :sori:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

bil na fitnessu, bilo je super, taka domača klima, smo lepo klepetali, seveda sem tudi garal x;)x Če bi se na nogah pokazal kak napredek bi bil že extra zadovoljen. drugje gre pa super x:Dx

Bla ta teden ful pridna :palec:

torek pump in rpm

sreda pump in rpm

petek pump in rpm

Drug teden nadaljujemo. x^x

Ne vem pa kaj nej kej jem, da mi bo maščobo skurl. Se mi zdi, da tale ločevalna ne deluje :o|o:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Ne vem pa kaj nej kej jem, da mi bo maščobo skurl. Se mi zdi, da tale ločevalna ne deluje :o|o:

take hrane pa ne obstaja, razen kaka športna prehrana oz. fat burnerji za pospešeno kurjenje maščob...

drugač ti pa priporočam da proti večeru ješ bolj beljakovinsko hran in se izogibša vsem hidratom in maščobam...

aja pa probi pojest manj kot pa pokuriš

honor and respect

to itak.

Lej tkole je:

torek - dopoldne sadje, kosilo- polnozrnate testenine, paradižnikova omaka, solata, za večerjo pump in rpm

sreda- sadje cel dan, za večerjo pump in rpm

četrtek- dopoldne sadje kosilo piščančev file in solata, ob 6ih še čevapčiči xrolleyesx pa mal kokic sem v kinu

petek- sadje dopoldan, kosilo chili con carne (čeprav iz sojinih kosmičev), riž in solata, za večerjo spet pump in rpm

ne vem kaj delam narobe :inocent:

to itak.

Lej tkole je:

torek - dopoldne sadje, kosilo- polnozrnate testenine, paradižnikova omaka, solata, za večerjo pump in rpm

sreda- sadje cel dan, za večerjo pump in rpm

četrtek- dopoldne sadje kosilo piščančev file in solata, ob 6ih še čevapčiči xrolleyesx pa mal kokic sem v kinu

petek- sadje dopoldan, kosilo chili con carne (čeprav iz sojinih kosmičev), riž in solata, za večerjo spet pump in rpm

ne vem kaj delam narobe :inocent:

te omakce na testeninah majo dost maščob pa čevapi x:Dx emmmm narobe je že to, da nič ne poješ po pump-u in rpm-ju... vsaj neki puste skzte dej vase al pa lahki jogurt...

ja lej, hrana je za moje pojme 70% pol pa trening in genetika... hrano moraš porihtat, najbolje da si tako razporediš da maš ene 4-5 malih obrokov na dan od jutr bolj hidrati, proti večeru bolj beljakovine, ja pa seveda si prilagodiš svojim potrebam, glede kalorij, če mislš hujšat pa zgublat maščobo pol imej manjši vnos hidratov oz. kalorij in več pokuri pa velik vode pupcej x;)x

honor and respect

A je obvezno jest, ker jaz zvečer res nisem lačna, ker pridem domov tam okol 21.30...xrolleyesx

omakce si pa sama delam, tko, da niso mastne...

ma ja, s hrano je jeba, ker se ne znamo prehranjevat že nekaj generacij in nimam pojma kako more vse skupi zgledat.

A obstaja kako čtivo? xrolleyesx

A je obvezno jest, ker jaz zvečer res nisem lačna, ker pridem domov tam okol 21.30...xrolleyesx

omakce si pa sama delam, tko, da niso mastne...

ma ja, s hrano je jeba, ker se ne znamo prehranjevat že nekaj generacij in nimam pojma kako more vse skupi zgledat.

A obstaja kako čtivo? xrolleyesx

hmmm ej dej si mal tle poglej, maš vse od hrane oz. sestave jedilnika, treningov, hujšanja..... klik

honor and respect

Sigurno, da brez pravilne prehrane ti sama telovadba ne bo kaj dosti pomagala pri izgubi teže, sploh maščobe....Poleg redne telovadbe je nujno potebna tudi pravilna, predvsem zdrava prehrana...Torej, jesti najmanj 5x na dan, se ne nabuhat kot nek polarni medvedek, in seveda pri tem paziti kaj sploh zmečeš vase...

Jaz nekako gledam, da kruh (predvsem črn, polnozrnat, pirin) jem samo zjutraj (takrat tudi ne gledam koliko ga pojem), ampak več kot dva kosa tako in tako ne spravim vase, zraven pojem kakšen kefir, jogurt, lahki namaz, ali pa si naredim pusto skuto z zelišči. Za kosilo je najbolje pojesti kakšno meso, ki ga na hitro opečeš na žaru in zraven kot prilogo zelenjavo, če pa jem testenine ali riž (rjav riž, pirine ali graham testenine....), pa prav tako zraven zelenjavo. Iz prehrane sem popolnoma izločila belo moko, bel riž, krompir (ga ne maram) in bel sladkor.

Za vmesne malice si privoščim kakšno sadje ali oreščke....večerja pa je ponavadi beljakovinska (skuta, jogurt, ribe, meso...).

Ja, pa kot je rekel Seal, vnos kalorij naj bo manjši kot je poraba....Ampak nikar se ne sestradaj...., ker telo se pri premalo hrane zaščiti in tudi napredka ne bo...razen izgube vode iz telesa...pa potem se boš ob enakem prehranjevanju kot prej, zredila na isto težo kot pred hujšanjem in še zraven. Najbolje je zdravo jesti celo življenje in ne samo dva tedna, da izgubiš tistih par kg. To pa tako veš, da zdravo hujšanje je izguba 0,5 kg na teden, zato ne pričakuj, da boš v enem mescu lažja za npr. 5 kg. Zapomni si, da ni problem shujšat, problem je tisto težo potem tudi obdržat, kar pa ni možno, če ne boš osvojila novih prehrambenih navad in zraven redno gibala.

Obvezno pa ne pozabi zaužiti veliko tekočine...Jaz ponavadi pijem kar vodo ali pa si vanjo stisnem limono....Popijem do 3 l tekočine na dan.

Potem pa na koncu vidiš, da manj kot kompliciraš pri hrani in kuhi bolje je.... le zdravo jej in to je to. x;)x

Včeraj sem bila v fitnesu, delala dve uri (mi je ful pasalo)....., danes pa grem spet, ker bo čez teden gužva in mi verjetno ne bo zneslo.....

Smisel življenja je največja sreča

A res se nihče ne spomni tistega linka, pa ja ne bom šla skozi 118 strani???

Tisti link, kjer prikazuje ljudi pred začetkom telovadbe in po njej. Tista spletna stran je bila kul, odlična motivacija ...

Še jaz to potrebujem, spremembo na lepše.

Bodi dobro!

Kako je z beljakovinami npr. stročnice?

Tudi zelo fajn stvar, sploh kakšna čičerika, leča, fižol v stročju, grah....Si lahko narediš ful dobre enolončnice z dodatkom zelenjave....

Meni osebno je fajn tudi ješprenj, ki ima ful nizek Gi in mi paše tako v enolončnici, kot tudi v solati....

Skratka, malo se poigraš s spremenjenim načinom prehranjevanja pa boš videla, da bodo kile šle same dol....Mogoče nisem omenila še to, da pri maščobah, ki jih zaužiješ malo popazi....Pač, kupuj lahko skuto, lahko mleko, lahek jogurt, lahek sir, kjer so skrite zaloge škodljivih maščob in le te nadomesti z olivnim oljem, oreščki....Ja pa maslo, margarino, sladke marmelade.....to črtaj....Naredi si npr. domačo marmelado iz poljubnega sadja in boš videla, da je lahko zelo dobra....seveda, brez sladkorja.

Ti priporočam, da si pribereš knjigo: Jem, torej hujšam (Montignac), kjer ne gre za nič drugega kot zdravo prehranjevanje.

Sem malo zašla iz teme.....športanje, pa to..... x:Dx x:Dx :inocent:

Nič, grem jaz zdaj v fitnes......lepo se imejte..... x;)x

Kokica, zanimivo, jaz tud ne maram krompirja. Pa vsi mislijo, da je nekaj narobe z mano. Se pa ne strinjam s splošnim mnenjem, da so maščobe škodljive in da jih je treba čimmanj. Ajej... Jaz uporabljam veliko maščob (zaenkrat predvsem maslo, ker iščem še druge alternative in ker olivnega olja ne maram sploh pa tudi zato, ker vsebuje nekatere v maščobi topne vitamine, pa tudi učinek olivca je slabši po mojih izkušnjah) in opažam samo dobre efekte poleg stabilnejšega krvnega sladkorja. Pri tej splošni teoriji o maščobah je nekaj zelo zelo narobe, sploh to, da preveč redijo in da zvišujejo slab holesterol. O tem priča mnogo raziskav in poročil ter izkušenj. Seveda nočem nobenega prepričevat ampak samo opozorit na preveč enostransko gledanje. Največ pa povejo lastne izkušnje posameznika, na podlagi dolgotrajnega preizkušanja.

P.S. Odkar se podpiram z več maščobe, moji sklepi ne škripajo ali trokirajo nič več, razlika je očitna.

No evo.

Jedla 5x, no 4x x:Ix

zajtrk sem zgrešila, ker nisem mela časa.

Za malco eno hruško, za kosilo tunino solato (brez majoneze, ker je ne maram) za malco banano, pol pump pa rpm, po vadbi pa eno banano.

Danes zjutraj sem pirin toast pa lahko poli, za malco bom jabolko, za kosilo še ne vem, za zvečer mam pa lahko skuto, pa še na attack grem pred tem.

Ne vem nikol nisem jedla 5x na dan, ker se mi je zdel, da če bom pa 5x na dan jedla, se bom pa še bolj zredila :inocent:

xrolleyesx xsrcx

Lep dan,

P. x:Xx

včer sm si končno en super kolo kupla :onfire: komi čakam sonček pa da bo mal bl toplo :onfire:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

No evo.

Jedla 5x, no 4x x:Ix

zajtrk sem zgrešila, ker nisem mela časa.

Za malco eno hruško, za kosilo tunino solato (brez majoneze, ker je ne maram) za malco banano, pol pump pa rpm, po vadbi pa eno banano.

Danes zjutraj sem pirin toast pa lahko poli, za malco bom jabolko, za kosilo še ne vem, za zvečer mam pa lahko skuto, pa še na attack grem pred tem.

Ne vem nikol nisem jedla 5x na dan, ker se mi je zdel, da če bom pa 5x na dan jedla, se bom pa še bolj zredila :inocent:

xrolleyesx xsrcx

Lep dan,

P. x:Xx

Imam občutek, da premalo ješ, sploh zato, ker še migaš zraven.... :o|o: Kot prvo, naj ti bo zajtrk prvi in nikoli ga ne spuščaj....celo najbolj obilen naj bo ...takrat si privošči sadje, OH (kruh, kosmiči) in tudi mlečne izdelke....Če boš za malico lačna si kar privošči še kakšen jogurt, ali samo kos polnozrnatega kruha....Za kosilo si definitivno premalo pojedla...Naredi si pošten kos ribe ali mesa na žaru, pa kup kuhane zelenjave, solato ali pa polnovredne testenine, riž, kakšno enolončnico z zelenjavo in ješprenj...Če boš jedla 5x na dan normalno, ravno toliko, da zdržiš do naslednjega obroka, se sigurno ne boš zredila.

Skratka jej in ne stradat, ker tako si boš naredila samo škodo....

Pa le preberi si tisto knjigo, ti bo koristila... x;)x

Drugače pa.....danes je prazna luna in se zato postim....pa sem naredila en tak IZI trening kar doma....45 minut kolesa, trebušnjake, sklece, hrbtne, uteži sem malo razmetala in to je to....Toliko, da se malo razmigam.....:palec:

Vsakič, ko po nesreči padem v tole temo, začnem kar :farb:

Kok ste pridni in disciplinirani :palec: Sploh pa Seal in Kokica razturata ... lahko bi ustanovili en luno-fitnes gibanje :inocent: za one, ki potrebujemo več spodbude :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest mačona
jutri mam jogo. :vio: sem že pozabila, kakšen občutek je, ko grem po vadbi vsa mehka in lahka domov. saj nisem bila že dva mesca, če ne več. točno vem, kako bo - spet se bom zagnala za ene dva mesca, potem me bo minilo za ene 3 mesce in to se ponavlja. x:Dx

Imam občutek, da premalo ješ, sploh zato, ker še migaš zraven.... :o|o: Kot prvo, naj ti bo zajtrk prvi in nikoli ga ne spuščaj....celo najbolj obilen naj bo ...takrat si privošči sadje, OH (kruh, kosmiči) in tudi mlečne izdelke....Če boš za malico lačna si kar privošči še kakšen jogurt, ali samo kos polnozrnatega kruha....Za kosilo si definitivno premalo pojedla...Naredi si pošten kos ribe ali mesa na žaru, pa kup kuhane zelenjave, solato ali pa polnovredne testenine, riž, kakšno enolončnico z zelenjavo in ješprenj...Če boš jedla 5x na dan normalno, ravno toliko, da zdržiš do naslednjega obroka, se sigurno ne boš zredila.

Skratka jej in ne stradat, ker tako si boš naredila samo škodo....

Pa le preberi si tisto knjigo, ti bo koristila... x;)x

Drugače pa.....danes je prazna luna in se zato postim....pa sem naredila en tak IZI trening kar doma....45 minut kolesa, trebušnjake, sklece, hrbtne, uteži sem malo razmetala in to je to....Toliko, da se malo razmigam.....:palec:

:palec:

Hvala kokica :palec:

Sam ne upam več jest :inocent:

Je blo pa smešno včeraj, je reku moj fant, če čva jutr (dons) počivat, v smislu, kaj če ne bi šla na telovadbo. xrolleyesx

Jaz sem pa v bistvu včeri počivala, k sem šla samo na attack x:Dx

Taho, da danes spet RPM in pump, jutr se bom pa probala za squosh zment :vio:

sem s fitnessa, danes ni bil pravi dan, mogoče zato, ker sem tud precej prehlajen...samo bo bolje x;)x moj napredek je pa tako viden v temi Fotke x:Dx s tem, da nog ne upam še pokazat... iz 65 kg prišel na 67, s polnim želodcem 69 x:Dx splošno počutje pa sploh bolje x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...