Sebastjan 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 U hvala, nisem vedel, da sem že tolk zamudu. Ja, cashy, še dost dela te čaka, čeprav nekaj se že vidi! Dober si, da si upaš kar tkole svoje slike izpostavljat. Vso srečo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 U hvala, nisem vedel, da sem že tolk zamudu. Ja, cashy, še dost dela te čaka, čeprav nekaj se že vidi! Dober si, da si upaš kar tkole svoje slike izpostavljat. Vso srečo!u, matr a je še tko slabo? sem bil pa že tko ponosen nase Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 u, matr a je še tko slabo? sem bil pa že tko ponosen nase sploh ni slabo, maš čist fajn definicijo, sploh trebušne maš full lepe, to je dobra genetika, samo na masi morš dobit, pa bo! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 cashy, sej mišice se ti full vidjo, sam tak suhi si še vedno - tko kot pravi seal - na masi delat, čeprav če maš gene take, da si full suh čudežev ne moreš pričakovat brez pomoči kemije (, ki se je ne boš poslužil, a ne!) btw - jst grem na tek trojk(6. maja mislim da bo) - pojma nimam kdaj bom natrenirala, zdej k ta sneg se usul! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 cashy Lep trebuščel, pa roke tud x!x x:pxJaz grem tud na tek trojk. Smo že vse zmenjeni, pol firme gre. Bom začela tečt, k bo toplo ratal, za ta čas pa na aerobiko! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 hvala vsem za pohvale... tek trojk? hmm, letos zame odpade, ko moram na masi delat, tako, da ne smem preveč kalorij kurit veliko uspehov vam želim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 ta tedn sm pa vsak dan na fitnessu, sploh ne čutm potebe po počitku oz. regeneraciji, očitno mam že tok izvežban sistem,da se vse na hitro regenerira dones grem pa najtežje, delat noge na hard do odpovedi to pa je uživancija, orgazmično! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Jst sem pa hotla v hribe ta vikend, pa ne upam, da se mi ne bojo spet ušesa vnela Tok se že gnilo počutim :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Ušesa znajo svinsko bolet, ni bl nagravžne bolečine...kljuva. Upam, da se te ne loti. Jaz bom pa polar za pulz mert začela uporabljat. Kakšna je formula, da vidš kdaj se kurjo maščobe? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Ušesa znajo svinsko bolet, ni bl nagravžne bolečine...kljuva. Upam, da se te ne loti. Jaz bom pa polar za pulz mert začela uporabljat. Kakšna je formula, da vidš kdaj se kurjo maščobe? starost + 180 = rezultat, potem pa 75% tega rezultata je tvoj idealni pulz za kurjenje maščob primer: 23 + 180 = 203, zej pa 75% od 203 je okol 150, to je recimo zame idealno za kurjenje maščob Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Tenkju Ma je treba, pr rpm to lahko fajn kontroliraš... si bom zrihtala Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Sicer pa dobiš zraven Polarja 1000 strani debelo bukvico z vsemi navodili, kako in kaj! Upam samo, da se boš pregrizla čez Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 pred 2 tednoma je bila neka radijska oddaja o telovadbi in hujšanju, in tam so povedal drug recept glede pulza.... 220 - starost je maximalni pulz. Idealni pulz za kurjenje maščob je pa 55-65% max. pulza...zdaj pa ne vem, kaj je prav me pa še zanima, če ima kdo izkušnje, koliko mišic ali vzdržljivosti se izgubi ob kaki bolezni in recimo 2-tedenski odsotnosti s fitnessa...da mi ne bo treba od začetka vse počet...in kako hitro se izgubljeno nadoknadi? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 me pa še zanima, če ima kdo izkušnje, koliko mišic ali vzdržljivosti se izgubi ob kaki bolezni in recimo 2-tedenski odsotnosti s fitnessa...da mi ne bo treba od začetka vse počet...in kako hitro se izgubljeno nadoknadi?Me se zdi da kar hitro grejo na fitnesu pridobljene mišice, samo po 2h tednih ne bi smelo biti krize. Jaz recimo kar nadaljujem z isto kilažo, ker sem pogruntala, da ni nič bolj težko če delam počepe s 8 kg ali pa 15. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 a to gre hitro tudi, če so mišice pridobljene naravno brez kemije? to mi pa ni nič všeč mah bo že..se bom pa potem toliko bolj potrudil, mogoče bo šlo zaradi dodatne motivacije še hitreje, kot če sploh ne bi imel pavze Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 pred 2 tednoma je bila neka radijska oddaja o telovadbi in hujšanju, in tam so povedal drug recept glede pulza.... 220 - starost je maximalni pulz. Idealni pulz za kurjenje maščob je pa 55-65% max. pulza...zdaj pa ne vem, kaj je prav me pa še zanima, če ima kdo izkušnje, koliko mišic ali vzdržljivosti se izgubi ob kaki bolezni in recimo 2-tedenski odsotnosti s fitnessa...da mi ne bo treba od začetka vse počet...in kako hitro se izgubljeno nadoknadi? hmmm, no ja js se držim tiste formule, ki sm jo omenu, kadar tečem z namenom, da kurim maščobo. Morš vedet, do kdaj telo porablja kisik oz. kdaj ga nemore več in takrat je že anarobni pas... ammm glede mišic je pa tkole, odvisno kako kvalitetno mišično maso imaš, recimo js nism nikol segal po kaki kemiji al kakih hujših dodatkov, razn kaki beljakovnski praški... drugač pa večinoma pri men samo meso, perutnina in ribe pa kakšni steak tu pa tam, tko da js zej zase bom reku, sm mel pavze tud mesec do dva pa nism nč zgubu, mal vode iz telesa pa mogoče mal volumna, sicer pa je tko, dlje časa ko si rabil za izgradnjo mišice, dlje časa bodo rable da se zmanjšajo oz. razgradijo, vse je odvisno kako si pridobil to maso.. je pa res, da je velik odvisno od hrane! aja pa še to, mišice imajo t.i. mišični spomin, tako da jo lahko hitro natreniraš na tisto stanje, kjer je že bila! ti pa se ne sekiri za ta 2 tedna, ubistvu si še začetnik pa ti bo sam dobr, da telo fajn spočiješ pa potem začneš tko k se za gre na podlago k jo že maš, in kar js tebe poznam, nimaš še tok mase, da bi mel kej zgubit, maš samo lepo vidno definicijo, ker si pokuru precej maščobe zej v teh tednih kr si treniral ti povem še en primer kot zanimivost, poznam fante k so jemal kreatin, ki ga sicer dobiš v rdečem mesu, ampak ne dovolj... dobil so v enem dobrem tednu full na moči in masi, ampak ta masa je večinoma sama voda v mišici, moč se je povečala tud do 20%sam pol k so pa prekinl z kreatinom pa so takoj zgubl in moč in volumn, k je bla sama voda, no takih tipčkov je ogromno v globalu... sicer pa ni sam kreatin to je še precej nedolžna stvar in ni prou škodljiva, maš pa veliko cepcov k se filajo z metanom in raznimi drugimi anabolnimi substancami... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ja, dobr, da obstaja tisti mišični spomin mi je pa očitno za mišično maso res primankovalo beljakovin...no, danes sem imel za kosilo ribe , hladilnik je poln skute...tako, da bom lahko resno zagrabil za stvar, in se naredil kreatin se pa ne sliši tako slabo hecam se Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ja, dobr, da obstaja tisti mišični spomin mi je pa očitno za mišično maso res primankovalo beljakovin...no, danes sem imel za kosilo ribe , hladilnik je poln skute...tako, da bom lahko resno zagrabil za stvar, in se naredil kreatin se pa ne sliši tako slabo hecam se hehe, cashy za maso rabiš bolj kvalitetne ogljikove hidrate! beljakovina samo gradi mišico oz. obnavlja... ti jej pašte po 3x na dan pa riža pa polnozrnatega kruha pa ne sam skuto, jej meso!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 mesa imamo tako vsak dan dovolj...mi že preseda pašto jem po vsakem fitness treningu...in to toliko, da mi čez globok krožnik že čez leze na splošno jem ogromno... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Jaz sem prav vesela, ko spet obsedeno telovadim. Par tednov nic nisem in sem bla prav klavrne volje pa tud utrujena skoz.. 2 tedna ze veselo delam trebusnjake, dvigam noge na hrbtu v zrak in na boku gor in delam počepe vstran in dol, malo sklec, par koles nardim in sem fajn. Prvi teden sem imela posledice, muskel fiber trebuha in nog in kar ni minilo... Toda zdaj sem in bolj pri moceh in vse. V fitnes pa ne hodim, ni mi vsec,da me kdo vidi sopečo pa zariplo in ne vem kako da sopeš in da si zaripla je bistvo fitnessa in telovadbe...pravi telovadci te bodo gledal postran, če ne boš prepotena in zaripla itd...kar bi pomenilo, da si se prišla samo razkazovat v fitness tako, da kar pogumno...sicer ima takoalitako vsak preveč sam s seboj dela, da bi te kdo prav obsedeno opazoval, kolk ti bodo lička kaj pordela Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 da sopeš in da si zaripla je bistvo fitnessa in telovadbe...pravi telovadci te bodo gledal postran, če ne boš prepotena in zaripla itd...kar bi pomenilo, da si se prišla samo razkazovat v fitness tako, da kar pogumno...sicer ima takoalitako vsak preveč sam s seboj dela, da bi te kdo prav obsedeno opazoval, kolk ti bodo lička kaj pordela ja ane cashy, mi sam v ritko pogledamo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ja ane cashy, mi sam v ritko pogledamo tako, tako, pa če je punca ravno na tekaški stezi, pogledamo, če parček enakomerno poskakuje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 že štirinajst dni nič kaj telovadbe , sem djal da se pozdravim ornk potem pa spet se potit Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 js pa dones po vikendu pavze šou, delu sam prsa pa mal roke, v glavnem 5 serij ravnega bencha in 5 serij poševnega 3x po 10 ponovitev x 80kg in 2x po 8 ponovitev x 100kg, pošveno iste teže in vrstni red.. roke pa u izi... ni se mi dal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Še tri tedne imam do končnega cilja,priti v treh mesecih na 7% maščobe,pa sem cilj že dosegel.Sedaj pa rabim še 4 kg mišične mase Ne vem,če bo šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.