Ebor 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Včeraj sem 2 uri kidal sneg.... stanje: nekaj malega bolečin v križu..... ostalo OK... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Men je letos v križu zagrabl, ker sm full neki velkega snežaka delal z lopato. Pa sm pretiraval. Se eno dva dni sploh nisem mogu premikat. Madafakerske bolečine so ble. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Men je letos v križu zagrabl, ker sm full neki velkega snežaka delal z lopato. Pa sm pretiraval. Se eno dva dni sploh nisem mogu premikat. Madafakerske bolečine so ble. Menda pomaga masaža... ekhm.. bi se odločil za tajsko v tem primeru.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Men je tako bolel, da še ležat nisem mogu. Sm komaj hodu. Sej ne tukaj, da se zdej hvalim ali kaj. Samo tak ki te zmasira, bi mogel potem pridet na dom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Men je tako bolel, da še ležat nisem mogu. Sm komaj hodu. Sej ne tukaj, da se zdej hvalim ali kaj. Samo tak ki te zmasira, bi mogel potem pridet na dom. Ja saj s tem se res ni za hvalit okol...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Še tri tedne imam do končnega cilja,priti v treh mesecih na 7% maščobe,pa sem cilj že dosegel.Sedaj pa rabim še 4 kg mišične mase Ne vem,če bo šlo to bi te pa rad vidu, glej da se slikaš! p.s. kok si visok pa kok kg maš? lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 p.s. kok si visok pa kok kg maš? lp190cm 93kg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 190cm 93kg hmmm tok mam js pa sm 6 centi manjši od tebe mam pa maščobe zej okol 8% glede na tvojih 7% moraš bit pa fajn zdefiniran, dej kako sliko, res me zanima, vsaj trebuh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 hmmm tok mam js pa sm 6 centi manjši od tebe mam pa maščobe zej okol 8% glede na tvojih 7% moraš bit pa fajn zdefiniran, dej kako sliko, res me zanima, vsaj trebuh Čez 3 tedne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Čez 3 tedne deal! te držim za besedo! js pa dones mel full fajn trening, najprej za 30 minut uteži samo triceps do odpovedi, potem pa 12km teka, povprečna hitrost 13km/h , poveprčn pulz 160 počas se stanje izboljšuje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 deal! te držim za besedo! js pa dones mel full fajn trening, najprej za 30 minut uteži samo triceps do odpovedi, potem pa 12km teka, povprečna hitrost 13km/h , poveprčn pulz 160 počas se stanje izboljšuje Pulz je previsok!Sem pa tudi jez triceps delal,namesto teka pa 50km kolesaril.Zdej pa sem mrtev :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Pulz je previsok!Sem pa tudi jez triceps delal,namesto teka pa 50km kolesaril.Zdej pa sem mrtev :xx!: ja no glede na tempo niti ni tok previsok, idelano bi blo okol 150 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ja no glede na tempo niti ni tok previsok, idelano bi blo okol 150 Si mogoče kdaj bil na testiranju za kardio,na katerem so ti ugotovili maximum in anearobni prag? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Včeraj mi je bilo malo dolgčas po kidanju in sem pol ure premetaval sneg.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Včeraj mi je bilo malo dolgčas po kidanju in sem pol ure premetaval sneg....Priporočam ti,en teden kidanja na Kredarici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Priporočam ti,en teden kidanja na Kredarici Hmm ni slaba ideja... a majo gor internetni priključek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Huraaaa, sneeeg greeee...Morm priznat, da sem včeraj nemirno hodil od okna do okna, in čekiral ali že pada sneg, vsake 5 min sem šel v garažo preverjat, če je lopata dobro nasajena in če je ročaj trden, namreč Klarus mi je zagotovila da bo sneg (ima neke veze pri zanesljivih nemških meteorologih), snega pa ni bilo od nikoder, tako mi je telovadba včeraj izostala... danes pa so mi zvezde spet naklonjene.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ej Ebor oz. sončnica priporočam ti, da greš jarke kopat, da boš potem lahko položil kabel za mobitel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Sem zbrcal sneg okrog avtomobila in se razgibal Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Nekaj me zanima ... kaj priporočate za vadno doma raje ... Orbitrek (ne un iz Top shopa) al sobno kolo.Pa ne mi rečt, naj grem raje tečt ali v fitness. Tečt bom šla, ko bo vreme dalo, pa še takrat ne smem pretiravat zarad sklepov. :xx!:ja, sigurno je boljši orbitrek kot pa sobno kolo. pri orbitreku delajo noge, rit, trebuh, prsne mišice. jaz ga obožuejm, a žal nimam denarja. rada bi reebokovega, ki je pa čez 100 000. klumpa pa ne bom kupovala.jaz tudi ful raje tečem zunaj in itak se raje gibam zunaj. vseeno pa mam čez zimo rada fitnes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Nekaj me zanima ... kaj priporočate za vadno doma raje ... Orbitrek (ne un iz Top shopa) al sobno kolo.Pa ne mi rečt, naj grem raje tečt ali v fitness. Tečt bom šla, ko bo vreme dalo, pa še takrat ne smem pretiravat zarad sklepov. :xx!: ne eno ne drugo, kupta raj bench klopco pa nekaj parov uteži pa mal poglej na netu vaje pa sam deli razni orbitreki to je za debilne amerikance k nasedajo lepotcem in lepoticam iz reklam, ki trenirajo že desetletje in imajo vrhunsko prehrano, pol pa kao z nekaj minut vadbe na orbitreku v treh tednih čudžna postava ... bullshit v glavnem drugač pa sobno kolo niti ni slaba varianta, ko je slabo vreme, al pa boksrska vreča lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 btw just for the record, dones sm bil na enem fitnessu med samimi turki pa tud neki turkinj in sirijk al kako se reče unim iz sirije mi je blo nerodno gringo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Nekaj me zanima ... kaj priporočate za vadno doma raje ... Orbitrek (ne un iz Top shopa) al sobno kolo. Jaz osebno ti priporočam, da si kupiš eno dobro sobno kolo, na katerem si lahko čez zimo pridobiš ful kondicije, seveda, če ga boš pridno gonila (si boš nadelala tudi lepe noge in rit) Za lepe roke si nakupi uteži, za trebuščka in lep hrbet pa se vrži na tla, naredi čimveč hrbtnih in trebušnih in to je to. Ko se pa začne zunaj lepo pa hoja v hribe, tek, rolanje....Če boš doma pridno kolesarila in telovadila, ti kondicija sploh ne bo delala problemov pri hoji v hrib.________________________________________________________________________Jaz sem pa imela 5 dni počitka, ker me je prehlad malo "zaštopal" :xx!: , jutri pa grem v fitnes....Komaj čakam..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Jst grem dons spet na Kriško G., pa še naprej na Tolsti vrh - sam če bo vsaj mal shojen - ne bi šla glih ta prva po tem snegu Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Jst grem dons spet na Kriško G., pa še naprej na Tolsti vrh - sam če bo vsaj mal shojen - ne bi šla glih ta prva po tem snegu js bi pa šou je tok fajn po še ne zahojenem snegcu skakat se počutim ko en vesel svoboden neumn kužek hmmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.