Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Men je letos v križu zagrabl, ker sm full neki velkega snežaka delal z lopato. Pa sm pretiraval.

Se eno dva dni sploh nisem mogu premikat.

Madafakerske bolečine so ble.

Menda pomaga masaža... ekhm.. bi se odločil za tajsko v tem primeru....

Deli na socialnih omrežjih

Men je tako bolel, da še ležat nisem mogu. Sm komaj hodu.

Sej ne tukaj, da se zdej hvalim ali kaj.

Samo tak ki te zmasira, bi mogel potem pridet na dom.

Ja saj s tem se res ni za hvalit okol......

Še tri tedne imam do končnega cilja,priti v treh mesecih na 7% maščobe,pa sem cilj že dosegel.Sedaj pa rabim še 4 kg mišične mase :o|o: Ne vem,če bo šlo x:Ix

to bi te pa rad vidu, glej da se slikaš! x:Dx x:o)x

p.s. kok si visok pa kok kg maš?

lp

honor and respect

190cm 93kg

hmmm ;) tok mam js pa sm 6 centi manjši od tebe mam pa maščobe zej okol 8%

glede na tvojih 7% moraš bit pa fajn zdefiniran, dej kako sliko, res me zanima, vsaj trebuh x:o)x

honor and respect

hmmm ;) tok mam js pa sm 6 centi manjši od tebe mam pa maščobe zej okol 8%

glede na tvojih 7% moraš bit pa fajn zdefiniran, dej kako sliko, res me zanima, vsaj trebuh x:o)x

Čez 3 tedne x:Dx x:Ix

Čez 3 tedne x:Dx x:Ix

deal! :palec: te držim za besedo! x8Dx

js pa dones mel full fajn trening, najprej za 30 minut uteži samo triceps do odpovedi, potem pa 12km teka, povprečna hitrost 13km/h , poveprčn pulz 160 x:Ix počas se stanje izboljšuje x:o)x

honor and respect

deal! :palec: te držim za besedo! x8Dx

js pa dones mel full fajn trening, najprej za 30 minut uteži samo triceps do odpovedi, potem pa 12km teka, povprečna hitrost 13km/h , poveprčn pulz 160 x:Ix počas se stanje izboljšuje x:o)x

Pulz je previsok!Sem pa tudi jez triceps delal,namesto teka pa 50km kolesaril.Zdej pa sem mrtev :xx!:

Pulz je previsok!Sem pa tudi jez triceps delal,namesto teka pa 50km kolesaril.Zdej pa sem mrtev :xx!:

ja no glede na tempo niti ni tok previsok, idelano bi blo okol 150 x:o)x

honor and respect

ja no glede na tempo niti ni tok previsok, idelano bi blo okol 150 x:o)x

Si mogoče kdaj bil na testiranju za kardio,na katerem so ti ugotovili maximum in anearobni prag?

Huraaaa, sneeeg greeee...

Morm priznat, da sem včeraj nemirno hodil od okna do okna, in čekiral ali že pada sneg, vsake 5 min sem šel v garažo preverjat, če je lopata dobro nasajena in če je ročaj trden, namreč Klarus mi je zagotovila da bo sneg (ima neke veze pri zanesljivih nemških meteorologih), snega pa ni bilo od nikoder, tako mi je telovadba včeraj izostala... danes pa so mi zvezde spet naklonjene.... :palec:

Guest mačona
Nekaj me zanima ... kaj priporočate za vadno doma raje ... Orbitrek (ne un iz Top shopa) al sobno kolo.

Pa ne mi rečt, naj grem raje tečt ali v fitness. x:Ix x:Dx

Tečt bom šla, ko bo vreme dalo, pa še takrat ne smem pretiravat zarad sklepov. :xx!:

ja, sigurno je boljši orbitrek kot pa sobno kolo. pri orbitreku delajo noge, rit, trebuh, prsne mišice. jaz ga obožuejm, a žal nimam denarja. rada bi reebokovega, ki je pa čez 100 000. :o|o: klumpa pa ne bom kupovala.

jaz tudi ful raje tečem zunaj in itak se raje gibam zunaj. vseeno pa mam čez zimo rada fitnes.

Nekaj me zanima ... kaj priporočate za vadno doma raje ... Orbitrek (ne un iz Top shopa) al sobno kolo.

Pa ne mi rečt, naj grem raje tečt ali v fitness. x:Ix x:Dx

Tečt bom šla, ko bo vreme dalo, pa še takrat ne smem pretiravat zarad sklepov. :xx!:

ne eno ne drugo, kupta raj bench klopco pa nekaj parov uteži pa mal poglej na netu vaje pa sam deli x;)x

razni orbitreki to je za debilne amerikance k nasedajo lepotcem in lepoticam iz reklam, ki trenirajo že desetletje in imajo vrhunsko prehrano, pol pa kao z nekaj minut vadbe na orbitreku v treh tednih čudžna postava :lol: ... bullshit v glavnem x:o)x

drugač pa sobno kolo niti ni slaba varianta, ko je slabo vreme, al pa boksrska vreča :palec:

lp

honor and respect

Jaz osebno ti priporočam, da si kupiš eno dobro sobno kolo, na katerem si lahko čez zimo pridobiš ful kondicije, seveda, če ga boš pridno gonila (si boš nadelala tudi lepe noge in rit) x:Dx

Za lepe roke si nakupi uteži, za trebuščka in lep hrbet pa se vrži na tla, naredi čimveč hrbtnih in trebušnih in to je to. Ko se pa začne zunaj lepo pa hoja v hribe, tek, rolanje....Če boš doma pridno kolesarila in telovadila, ti kondicija sploh ne bo delala problemov pri hoji v hrib.

Jaz sem pa imela 5 dni počitka, ker me je prehlad malo "zaštopal" :xx!: , jutri pa grem v fitnes....Komaj čakam..... :palec: x^x

Smisel življenja je največja sreča

Jst grem dons spet na Kriško G., pa še naprej na Tolsti vrh - sam če bo vsaj mal shojen - ne bi šla glih ta prva po tem snegu :inocent:
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Jst grem dons spet na Kriško G., pa še naprej na Tolsti vrh - sam če bo vsaj mal shojen - ne bi šla glih ta prva po tem snegu :inocent:

js bi pa šou x:)x je tok fajn po še ne zahojenem snegcu skakat x:Dx se počutim ko en vesel svoboden neumn kužek x:Dx hmmmmmmmmmmmmmmmmmm :vio:

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...