Nordika 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 js bi pa šou je tok fajn po še ne zahojenem snegcu skakat se počutim ko en vesel svoboden neumn kužek hmmmmmmmmmmmmmmmmmm Sej men tud, pa še full se bolj zmatraš, če v klanc zraven še sneg gaziš Mam pa paranojo pred plazovi :OO!: , čeprav kle ne bo kakšne krize . Sam morš bit previden Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Sej men tud, pa še full se bolj zmatraš, če v klanc zraven še sneg gaziš Mam pa paranojo pred plazovi :OO!: , čeprav kle ne bo kakšne krize . Sam morš bit previden ne sekiraj se, mal zimskega spanja pod plazom tud ne škodi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 bom mogoče tudi do tam prišla. razni orbitreki to je za debilne amerikance k nasedajo lepotcem in lepoticam iz reklam, ki trenirajo že desetletje in imajo vrhunsko prehrano, pol pa kao z nekaj minut vadbe na orbitreku v treh tednih čudžna postava ... bullshit v glavnem drugač pa sobno kolo niti ni slaba varianta, ko je slabo vreme, al pa boksrska vreča lpjaz sem od orbitreka dobila prav fajne noge in rit. s tem da sem vadila pol ure ali tričetrt in ne nekaj minut. včasih sem tako pretiravala, da sem prišla z intenzivnega bajkinga in pol še na orbitrek. sobno kolo je za pusije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 danes grem pa po 10 dneh spet na fitness jupiiiiii me pa zanima, kolk sem zgubil na moči in kondiciji v tej pavzi upam, da čim manj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Tekel 17 minut. Navmes še ena minuta počitka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ups hja, jebiga jaz sem ful pozorna na take napakice. heh, še profesorji na slovenistiki ga kdaj kiksnejo mimo in sploh ne opazijo, kaki debilkoti so včasih. saj jaz tudi pogosto rečem tam namesto tja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 sem bil na fitnessu danes, fajn prazno...ful se pozna, da me ni bilo 10 dni. Pa najbrž se mi preboleta viroza še bolj pozna, ko še nisem povsem pri močeh... se mi je kar vrtet začel mogoče grem tudi jutri, definitivno pa v torek Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Noge me bolijo! Prav fino se počutim tkole zmatrana, zdele pa en dober čajček, pa na kavč tv Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 dones sm šou sam zarad tega k sm bil včeri pijan ko mavra... :xx!: sm samo trebušne šopal na vse možne načine pa triceps sm zategnu,tko da sploh majce nism mogu oblečt joke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Včeraj zjutraj je pogled skozi okno nudil prekrasen pejsaž, belina, sneženje, ki je obetalo novo snežno oddejo in seveda radosti ob ponovnem kidanju.Za tiste, ki se sprašujejo, kaj tale cepec teži s tem kidanjem in kaj ima kidanje veze sez duhovnostjo, naj napišem par vrstic.Torej poleg tega, da sem postal pravi kidalni odvisnik (Upam, da bo tudi Rugelj posvetil kakšno raziskavo o tej tematiki), sem spoznal kar nekaj ljudi, njihove navade, reakcije itd....Ko se je nabralo dovolj snega sem se prijel lopate in pričel, kmalu se mi je pridružil somišljenik in tiho sva kidala vsak svoj del (tega sem ocenil, kot marljiv tip človeka), sledil je naslednji, pred kidanjem si je prižgal cigareto, parkrat zaklel, in na hitro razmetal malo snega, prižgal še par čikov in potem mrknil (to je tip, ki se prime dela zgolj iz nuje... brez užitka). Naslednji tip je samozavesto odklenil garažo zapeljal v cel sneg in se poskušal odpeljati (z BMW jem) po nekaj metrih je naril toliko snega, da so se mu kolesa začela vrteti v prazno... Marljivi tip je mimogrede izjavil "hmm izdal ga je pogon na zadnja kolesa" jaz pa sem pri sebi ugotovil, da ga je izdalo še marsikaj drugega (na primer ego...) Kmalu za njim je z enako ali pa še nekoliko višjo stopnjo samozavesti iz garaže speljal (ne da bi seveda kidal) še lastnik Audija (pogon na 4 kolesa...) prišel je nekaj metrov dlje od BMWjevca, nato pa se je besen vrnil po lopato.... Zanimiva je bila tudi moja soseda, ki se je snega lotila kar s sirkovo metlo, moram priznati dokaj uspešno..... Nekateri deli platoja so ostali neskidani (pač poznavalci fizikalnih zakonov, katerim je jasno, da bodo slejkoprej nastopile višje temperature, ki bodo stopile sneg..)Mogoče me sedaj razumete, zakaj mi je kidanje tako pri srcu...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Včeraj zjutraj je pogled skozi okno nudil prekrasen pejsaž, belina, sneženje, ki je obetalo novo snežno oddejo in seveda radosti ob ponovnem kidanju.Za tiste, ki se sprašujejo, kaj tale cepec teži s tem kidanjem in kaj ima kidanje veze sez duhovnostjo, naj napišem par vrstic.Torej poleg tega, da sem postal pravi kidalni odvisnik (Upam, da bo tudi Rugelj posvetil kakšno raziskavo o tej tematiki), sem spoznal kar nekaj ljudi, njihove navade, reakcije itd....Ko se je nabralo dovolj snega sem se prijel lopate in pričel, kmalu se mi je pridružil somišljenik in tiho sva kidala vsak svoj del (tega sem ocenil, kot marljiv tip človeka), sledil je naslednji, pred kidanjem si je prižgal cigareto, parkrat zaklel, in na hitro razmetal malo snega, prižgal še par čikov in potem mrknil (to je tip, ki se prime dela zgolj iz nuje... brez užitka). Naslednji tip je samozavesto odklenil garažo zapeljal v cel sneg in se poskušal odpeljati (z BMW jem) po nekaj metrih je naril toliko snega, da so se mu kolesa začela vrteti v prazno... Marljivi tip je mimogrede izjavil "hmm izdal ga je pogon na zadnja kolesa" jaz pa sem pri sebi ugotovil, da ga je izdalo še marsikaj drugega (na primer ego...) Kmalu za njim je z enako ali pa še nekoliko višjo stopnjo samozavesti iz garaže speljal (ne da bi seveda kidal) še lastnik Audija (pogon na 4 kolesa...) prišel je nekaj metrov dlje od BMWjevca, nato pa se je besen vrnil po lopato.... Zanimiva je bila tudi moja soseda, ki se je snega lotila kar s sirkovo metlo, moram priznati dokaj uspešno..... Nekateri deli platoja so ostali neskidani (pač poznavalci fizikalnih zakonov, katerim je jasno, da bodo slejkoprej nastopile višje temperature, ki bodo stopile sneg..)Mogoče me sedaj razumete, zakaj mi je kidanje tako pri srcu......Zakaj že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Zakaj že Ti Alf a si ti kej kidu okol avta ali okoli garaže.... kle okol mene nima noben Alfe, pa me zanima kako Alfisti kidate.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 swašta... sončnice in lopate... in kaj si s tem hotu sploh povedat ti sončnica? da nimaš ne bmw-ja in ne audi-ja, imaš pa lopato in preveč časa se obremenjevat s tujim EGOM? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 danes na fitnessu, luštno je bilo, spet sem pri polnih močeh Edino malo preveč polno je bilo, pa nič luštnih deklet...same povprečne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 danes na fitnessu, luštno je bilo, spet sem pri polnih močeh Edino malo preveč polno je bilo, pa nič luštnih deklet...same povprečne no ja ena mamica je pa bla, taka vredna greha al pa grehov Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 swašta... sončnice in lopate... in kaj si s tem hotu sploh povedat ti sončnica? da nimaš ne bmw-ja in ne audi-ja, imaš pa lopato in preveč časa se obremenjevat s tujim EGOM? Jap Seal, točno to...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Jst zjutraj gnoj iz štale skidam, pa mam mišice kot treba. Švarcenegrev je nula za mene,to verjeten zatu, ker umes še kakšen šnops butnem. aaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Jap Seal, točno to...... no lepo, da priznaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 100 sklec, 100 počepov Sem si vzel list in si napisal kaj bom naredil na treningu:Tako sem sešteval vse serije dokler nisem prišel do stotice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Zdej sm ugotovil, da sm si nategnil spodnji del prsne mišice :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Zdej sm ugotovil, da sm si nategnil spodnji del prsne mišice :xx!: a pri izvajanju sklec?? hmmmm a si mel roke bolj ozko oz. ob telesu? sam vsen mi je čudno, najbrž nisi bil dovolj ogret Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 dones sm bil po dolgem času na difu v sport clubu, sm mislu kej trenirat, pa nism čist nč, sm bil osebni trener enemu prijatelju... no ja, na konc sm sam mal štango pošlatu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Recimo da sm se ogreval kako minuto ....Sej potem zvečer sm še mal treniral, pa je več sploh ni blo tiste bolečine. Očitno je bila mišica samo za par ur prenategnjena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Recimo da sm se ogreval kako minuto ....Sej potem zvečer sm še mal treniral, pa je več sploh ni blo tiste bolečine. Očitno je bila mišica samo za par ur prenategnjena ja pol si pa nis nategnu,ker drugač bi te bolel vsaj kak teden Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Jst zjutraj gnoj iz štale skidam, pa mam mišice kot treba. Švarcenegrev je nula za mene,to verjeten zatu, ker umes še kakšen šnops butnem. aaaaaaaaaaaaa pa še zastonj vadbo maš. pameten ded, ni kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.