Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dones sm pa mel en tak meni zanimiv trening x:)x najprej mal ogrevanja, potem pa 6 serij po 15 ponovitev dipsov, to zgleda tkolele http://musculaction.neuf.fr/images/dips.gif

pol pa še na kolo za točno 45minut, tempo avg. speed 42 km/h pri neki srednji težavnosti, avg. puls točno 150 x:)x

sm zadovoljen... x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

Me je včeri Polar zajebaval. No pr pumpu sem mela pulz od 100 pri vajah za roke, pa do 160 pri vajah za noge!

Pr RPMu sem pa neki prtiskala in mi ni več pilza kazal...po moje sem ga mela skoz čez 160. xrolleyesx x^x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

ej, sorry, ampak tole ti pa ne verjamem... :o|o: :vragec:

si kdaj izračunal, kako hitro teče šprinter na 100m, če preteče to razdaljo točno v 10 sekundah? v povprečju teče s hitrostjo 36km/h kar je enako 10m/s ....

x

Zakaj pa ne?Saj govori o kolesu,ne pa o teku x;)x Čeprav so relavantni vati na kilogram teže plus hitrost x;)x

lih dobr s fitness-a, dones delu sam hrbet.. pa mal razstezanja, še špago sm naredu x:Dx x^x hmmm sm full zadovoln na svoje rezultate, katere sm dosegu brez kakih dodatkov, ko vidim fante mojih let, mlajše in starejše vsi cel kup enih praškov in tud kemije konzumirajo :xx!: pa nč ne dajo od sebe, sama voda v mišicah pa en kup pump-looka... ahhh, jezi me k potem druge sodijo po sebi... jah, na tem svetu res veliko ozkih ljudi obstaja xrolleyesx
honor and respect

Ne vem zakaj ne bi blo letanje po trgovinah sprehod? Jat sem sam včerej v hoferju naredu 1 km, da ne govorimo Mercator Cash and Cary, ki je idealen za sprehode. :)
Sem takšen, ker sem živ.

ja samo za denarnico x:Dx

Ne vem zakaj ne bi blo letanje po trgovinah sprehod? Jat sem sam včerej v hoferju naredu 1 km, da ne govorimo Mercator Cash and Cary, ki je idealen za sprehode. :)

No, res je, da to moje "letanje" ni bilo ne vem kakšne težavnostne stopnje, vsekakor pa priznavam, da se bolj pozna na suhi denarnici kot pa na meni kakšen gramček manj. Sigurno pa je bilo nekaj kilometrine.... x;)x x:Dx

Grem pa zato danes na fitnes, da spravim dol kakšen gramček in izboljšam kondicijo, ter počutje seveda.... x^x :palec:

Smisel življenja je največja sreča

vidm, da stze vač al manj sami lenuhi tle gor, vsi iz kavča al formulo, al skoke, al pa fuzbal gledate.. x:Dx

js pa grem zej en dolg tek oz. prvi dolg tek v tem letu, mam 16,4 km v planu, štartam točno ob 16h, poročam k pridem nazaj oz. k bom tle x8Dx

lp

honor and respect

ja sej...

sem pa recimo opazla, da mam (v hotelih majo une ubitačna ogledala...), da mam recimo enako špeha, kot takrat ko sem bila npr 5 kg lažja...se prav, da se se mi pri prejšnjih dijetah kurile mišice...zdej se mi pa počas špeh...

sam, da rabm tolk leta, da to pogruntam... xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Moja najljubsa tema x:px

No jaz se vedno hodim na fitnes ( imam program za izgorevanje mascob trenutno ), ko le zmorem.

Drugače pa če lih nimam ob osmih faksa, spet tečem zjutraj :palec: In užiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivam x:)x :vio:

Ma edin, Sealčy a veš kakšno vajo za hrbet za doma? Oziroma ne za doma, ampak ko me ni doma? Torej brez kakšnega posebnega orodja, razen ročk? Ker mi ful ni všeč moj hrbet in bi ga rada definirala in delala ful pogosto vaje ( tud k ne morem v fitnes ).....

Drugače so pa trojke maja. Jaz sem pripravljena na tistih dobrih 12,5 vedno, a kaj ko ena prijateljica tezi, da ni v formi in potem midve z drugo spet takratko potegneva :o|o: Tako da ce bi kdo sel 6.5. ( mal bolj v izi, po zimskem spanju ), naj pove x:)x Je zelo velika moznost, da bova eno (enega) rabile :o|o:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Moja najljubsa tema x:px

No jaz se vedno hodim na fitnes ( imam program za izgorevanje mascob trenutno ), ko le zmorem.

Drugače pa če lih nimam ob osmih faksa, spet tečem zjutraj :palec: In užiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivam x:)x :vio:

Ma edin, Sealčy a veš kakšno vajo za hrbet za doma? Oziroma ne za doma, ampak ko me ni doma? Torej brez kakšnega posebnega orodja, razen ročk? Ker mi ful ni všeč moj hrbet in bi ga rada definirala in delala ful pogosto vaje ( tud k ne morem v fitnes ).....

Drugače so pa trojke maja. Jaz sem pripravljena na tistih dobrih 12,5 vedno, a kaj ko ena prijateljica tezi, da ni v formi in potem midve z drugo spet takratko potegneva :o|o: Tako da ce bi kdo sel 6.5. ( mal bolj v izi, po zimskem spanju ), naj pove x:)x Je zelo velika moznost, da bova eno (enega) rabile :o|o:

js bi šou 6.5. tko mal za trening oziroma bi šou na zmago x:Dx xegox x:Dx

ja za hrbet vaj kar jih želiš, drugač pa meni najbolša, ki jo lahko izvajaš kjerkoli, samo da maš eno štango, da se lahko obesiš in vlečeš - pull up

drugač maš pa tle link od še ene super strani v angleščini za vse mišične skupine pa še animirano maš prikazan :palec: klik

ja sej...

sem pa recimo opazla, da mam (v hotelih majo une ubitačna ogledala...), da mam recimo enako špeha, kot takrat ko sem bila npr 5 kg lažja...se prav, da se se mi pri prejšnjih dijetah kurile mišice...zdej se mi pa počas špeh...

sam, da rabm tolk leta, da to pogruntam... xrolleyesx

ej pomlad, zej ko maš polar oz. pulsmeter uro, glej da vse aerobne vaje, ki jih izvajaš delaš pri pulzu 140-150, idealno za kurjenje maščob! x;)x

honor and respect

Ja, saj nate sem napeljevala tam zgoraj x:Dx Ampak dvomim, da sem jaz "za zmagat" ze zdaj. Ker to tekmuje folk, ki celo leto trenira, jaz pa ko ni snegca samo x;)x Edin ce greva skupi tečt enkrat, da vidva če lahko sploh ujamem tvoj tempo.

Hvala za tole, bom malce pregledala....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...