Nordika 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Včer sem šla spet na Kriško. Zdej me pa spet boli grlo :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Včer sem šla spet na Kriško. Zdej me pa spet boli grlo :xx!: hmmm z nosom dihaj Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ne morem! Razen, če bi šla k Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ja pol maš pa slabo kondicijo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ma nč, nam lenobe doma zganjal, učit se mi trenutno ne da, grem na fitness, čeprou se dones postim neki se bom potem bolje počutil Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Glede na post sem danes naredila na izi trening....ampak mi je ful pasalo....Potem pa sem si doma privoščila še kopel z mehurčki, pa en čajček.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ... šla na dolgi dolgi sprehod ... počutim se odlično (pa kaj smo danes imeli vsi nek post ali kaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 dones sm pa mel en tak meni zanimiv trening najprej mal ogrevanja, potem pa 6 serij po 15 ponovitev dipsov, to zgleda tkolele http://musculaction.neuf.fr/images/dips.gif pol pa še na kolo za točno 45minut, tempo avg. speed 42 km/h pri neki srednji težavnosti, avg. puls točno 150 sm zadovoljen... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Me je včeri Polar zajebaval. No pr pumpu sem mela pulz od 100 pri vajah za roke, pa do 160 pri vajah za noge! Pr RPMu sem pa neki prtiskala in mi ni več pilza kazal...po moje sem ga mela skoz čez 160. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ej, sorry, ampak tole ti pa ne verjamem... si kdaj izračunal, kako hitro teče šprinter na 100m, če preteče to razdaljo točno v 10 sekundah? v povprečju teče s hitrostjo 36km/h kar je enako 10m/s ....xZakaj pa ne?Saj govori o kolesu,ne pa o teku Čeprav so relavantni vati na kilogram teže plus hitrost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 oj, sorry res sem slabo prebral, bom takoj brisal post in se opravičujem... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 lih dobr s fitness-a, dones delu sam hrbet.. pa mal razstezanja, še špago sm naredu hmmm sm full zadovoln na svoje rezultate, katere sm dosegu brez kakih dodatkov, ko vidim fante mojih let, mlajše in starejše vsi cel kup enih praškov in tud kemije konzumirajo :xx!: pa nč ne dajo od sebe, sama voda v mišicah pa en kup pump-looka... ahhh, jezi me k potem druge sodijo po sebi... jah, na tem svetu res veliko ozkih ljudi obstaja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 spet dolgi sprehod, hitra hoja, okoli sedem km.prav fajn biločeprav se ne bi branla kake družbe Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Letanje po trgovinah tudi sodi med telovadbo.....???? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Letanje po trgovinah tudi sodi med telovadbo.....???? ja samo za denarnico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ne vem zakaj ne bi blo letanje po trgovinah sprehod? Jat sem sam včerej v hoferju naredu 1 km, da ne govorimo Mercator Cash and Cary, ki je idealen za sprehode. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ja samo za denarnico Ne vem zakaj ne bi blo letanje po trgovinah sprehod? Jat sem sam včerej v hoferju naredu 1 km, da ne govorimo Mercator Cash and Cary, ki je idealen za sprehode. No, res je, da to moje "letanje" ni bilo ne vem kakšne težavnostne stopnje, vsekakor pa priznavam, da se bolj pozna na suhi denarnici kot pa na meni kakšen gramček manj. Sigurno pa je bilo nekaj kilometrine.... Grem pa zato danes na fitnes, da spravim dol kakšen gramček in izboljšam kondicijo, ter počutje seveda.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 vidm, da stze vač al manj sami lenuhi tle gor, vsi iz kavča al formulo, al skoke, al pa fuzbal gledate.. js pa grem zej en dolg tek oz. prvi dolg tek v tem letu, mam 16,4 km v planu, štartam točno ob 16h, poročam k pridem nazaj oz. k bom tle lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 16, 4 km v točno 72 minutah, povprečna hitrost 14 km/h pulza sm mel skos okol 160 hmmmm, glede na temp, sm več kot zadovoln ufff, dones bom pa verjetno že od 3 piva pijan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Pridn A je jacuzzi tud telovadba? Bom mogla pa jaz tud začet počas mal tečt. Tek trojk se približuje... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Pridn A je jacuzzi tud telovadba? Bom mogla pa jaz tud začet počas mal tečt. Tek trojk se približuje... to je razvajanje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ja sej... sem pa recimo opazla, da mam (v hotelih majo une ubitačna ogledala...), da mam recimo enako špeha, kot takrat ko sem bila npr 5 kg lažja...se prav, da se se mi pri prejšnjih dijetah kurile mišice...zdej se mi pa počas špeh... sam, da rabm tolk leta, da to pogruntam... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Moja najljubsa tema No jaz se vedno hodim na fitnes ( imam program za izgorevanje mascob trenutno ), ko le zmorem.Drugače pa če lih nimam ob osmih faksa, spet tečem zjutraj In užiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivam Ma edin, Sealčy a veš kakšno vajo za hrbet za doma? Oziroma ne za doma, ampak ko me ni doma? Torej brez kakšnega posebnega orodja, razen ročk? Ker mi ful ni všeč moj hrbet in bi ga rada definirala in delala ful pogosto vaje ( tud k ne morem v fitnes )..... Drugače so pa trojke maja. Jaz sem pripravljena na tistih dobrih 12,5 vedno, a kaj ko ena prijateljica tezi, da ni v formi in potem midve z drugo spet takratko potegneva Tako da ce bi kdo sel 6.5. ( mal bolj v izi, po zimskem spanju ), naj pove Je zelo velika moznost, da bova eno (enega) rabile Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Moja najljubsa tema No jaz se vedno hodim na fitnes ( imam program za izgorevanje mascob trenutno ), ko le zmorem.Drugače pa če lih nimam ob osmih faksa, spet tečem zjutraj In užiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivam Ma edin, Sealčy a veš kakšno vajo za hrbet za doma? Oziroma ne za doma, ampak ko me ni doma? Torej brez kakšnega posebnega orodja, razen ročk? Ker mi ful ni všeč moj hrbet in bi ga rada definirala in delala ful pogosto vaje ( tud k ne morem v fitnes )..... Drugače so pa trojke maja. Jaz sem pripravljena na tistih dobrih 12,5 vedno, a kaj ko ena prijateljica tezi, da ni v formi in potem midve z drugo spet takratko potegneva Tako da ce bi kdo sel 6.5. ( mal bolj v izi, po zimskem spanju ), naj pove Je zelo velika moznost, da bova eno (enega) rabile js bi šou 6.5. tko mal za trening oziroma bi šou na zmago ja za hrbet vaj kar jih želiš, drugač pa meni najbolša, ki jo lahko izvajaš kjerkoli, samo da maš eno štango, da se lahko obesiš in vlečeš - pull up drugač maš pa tle link od še ene super strani v angleščini za vse mišične skupine pa še animirano maš prikazan klik ja sej... sem pa recimo opazla, da mam (v hotelih majo une ubitačna ogledala...), da mam recimo enako špeha, kot takrat ko sem bila npr 5 kg lažja...se prav, da se se mi pri prejšnjih dijetah kurile mišice...zdej se mi pa počas špeh... sam, da rabm tolk leta, da to pogruntam... ej pomlad, zej ko maš polar oz. pulsmeter uro, glej da vse aerobne vaje, ki jih izvajaš delaš pri pulzu 140-150, idealno za kurjenje maščob! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ja, saj nate sem napeljevala tam zgoraj Ampak dvomim, da sem jaz "za zmagat" ze zdaj. Ker to tekmuje folk, ki celo leto trenira, jaz pa ko ni snegca samo Edin ce greva skupi tečt enkrat, da vidva če lahko sploh ujamem tvoj tempo. Hvala za tole, bom malce pregledala.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.