seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ja, saj nate sem napeljevala tam zgoraj Ampak dvomim, da sem jaz "za zmagat" ze zdaj. Ker to tekmuje folk, ki celo leto trenira, jaz pa ko ni snegca samo Edin ce greva skupi tečt enkrat, da vidva če lahko sploh ujamem tvoj tempo. Hvala za tole, bom malce pregledala.... pa še to so same 60kilske gazelce k poskakuje kot za šalo, js pri mojih dobrih 90kg pretečem brez težav Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ignoriraš moj predlog Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ignoriraš moj predlog ahh pa nee to se teb sam zdi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 No okej, bom iskala drugje. Mogoce pa celo prijateljica pride k pameti.Drugace so pa se Radenci, Tek žensk, pa naslednji teden je 21, ce zelis met trening Jaz letos ne bom nic obljubljala, da ne bom spet zarečenega kruha jedla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 No okej, bom iskala drugje. Mogoce pa celo prijateljica pride k pameti.Drugace so pa se Radenci, Tek žensk, pa naslednji teden je 21, ce zelis met trening Jaz letos ne bom nic obljubljala, da ne bom spet zarečenega kruha jedla 21? a to pa ne, zame preveč za enkrat, bi mogu 10kg dol dat, veš pri teku je vsaka kila odveč, sam na račun takih tekov pa ne mislm mišične mase zmanjševat... brezveze Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ej k pa če maš več k 150 pulza. Jaz sem npr. že pr vajah za noge pr pumpu mela okol 160...pr RPM mam pa najbrž itak več Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ej k pa če maš več k 150 pulza. Jaz sem npr. že pr vajah za noge pr pumpu mela okol 160...pr RPM mam pa najbrž itak več veš kako, v aerobnem pragu, kuriš maščobo, ker je tvoje gorivo kisik, v anarobnem pragu pa že kuriš mišična tkiva oz. se začne izločat beljakovine iz le teh... in to je že lih na meji dobri 160, nad 160 je pa že kr anarobni prag.. glej da maš tm no od 140-155, ajde 160 ni tok panike, sam glej da je bolj med 150 recimo js sm bil dones cel tek na meji Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 sicer ne dam dost na te fit-šit zadeve, ampak morm priznat da se mi zdi seal prava enciklopedija kar se tega področja tiče a jebiga, brez teorije ni kvalitetne prakse! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Včeraj zvečer dve stotice - počepi pa sklece .... Sam na polovici treninga sm bil že čist zaspan .... glede na to da je bla ura 22:50 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 thank you seal... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ja pa ne naenkrat tko eno 5 serij ..... Vem da jih Seal lahko nared 100 brez počitka ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ja pa ne naenkrat tko eno 5 serij ..... Vem da jih Seal lahko nared 100 brez počitka ... jap 100 jih naredim v enem šusu, vsaj naredu sm jih, zej nevem dobr, ni kej... morda bom celo dočakal dan ko mi ne bo več do intelektualnega in denarnega fitnesiranja pa se posvetim telesu stari oboje, troje more bit za kakovostno življenje, js si vsak dan vzamem vsaj uro za telo,kondicijo.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ker sem danes cel dan bolj kot ne med knjigami, sem se odločila malo prezračiti možgane in narediti doma pilates za noge in trebuh. Nato še 300 trebušnjakov v enem šusu, pa 5 serij po 20 sklec (ženskih seveda ). Za konec pa še nekaj za roke....10 ponovitev po 30 dvigovanj utežk (tistih talahkih-po 5 kg v vsako roko ). Bolje nekaj kot pa nič. To je bilo ravno toliko, da ne zakrnim, jutri grem pa tako na moj hrib sopihat (s tempom seveda)....komaj že čakam..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 js sm si pa dons fitnes prvoščla, po njem pa še savnanje na fitnesu sm se mal šparala, ker že 3 mesce nism bla in nočem, da me jutr vse boli fuuuul je pasal se mal bl konkretno razgibai in zadihat , jutr mi bojo pa program sestavl .... V savni je blo pa spet zanimivo ... edina ženska med milijon tipi js res ne vem, al sam tipi v savno hodjo, al mam sam js tako veliko srečo, da zmer na same tipe nabašem Sploh pa k so eni tkooooo tečni :xx!: Še dobr da se kkšn luštn tut vmes najde ... še posebi dons k me je en prou simpatičen rešu enih decev :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 stari oboje, troje more bit za kakovostno življenje, js si vsak dan vzamem vsaj uro za telo,kondicijo....Se popolnoma strinjam Vsak, ki ima cas pred Tv sedet in racunalnikom ( ko ne opravlja svojega poklica ), ima cas tudi zato, da nekaj naredi za svoje telo ( ali pa se odreče temu času, ko ga porabi za "flancanje" naprimer) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 jao,jao....bobi kak si pa ti pameten, res imaš izjave na nivoju .....pa še jasnoviden si po vrhu vsega.....Ni kaj, sanjski moški *************************************************************** Z dragim sva šla že navsezgodaj na najin hrib in je prav pasalo....Ni bilo žive duše, pa čudovito je bilo opazovat prebujajoče se jutro..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Bila sem na sprehodku, kjer sem se igrala s psom, laufala in tako dalje, kar me je utrudilo Potem sem sla pa se na fitnes, ki je bil dokaj prazen in spet je bila vsa pozornost na meni, zato sem veliko in kvalitetno delala, tako da sem zdaj vsa fuč Ampak je tak dober filing, sem naredila tudi toliko izpadnih korakov, da imam tisto "prijetno bolecino" v ritnih misicah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 js tud dones na sprehodu okol jezera tok je blo lepo... sam trimuch folka :xx!: zvečer pa tud na fitnessu, hotu neki rame delat pa sm bl tko tko ni blo koncentracije, misli imam povsod drugje... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 js tud dones na sprehodu okol jezera tok je blo lepo... sam trimuch folka :xx!: zvečer pa tud na fitnessu, hotu neki rame delat pa sm bl tko tko ni blo koncentracije, misli imam povsod drugje... aja, le kje Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 aja, le kje ah, pri študiju, sm ugotovu kaj me res zanima Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 vsaj eden Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 bil včeraj tud na fitnessu, je bil lepo prazen sem lahko delal točno tisto in takrat, ko mi je pasalo. Bom pa zaključil s kroženjem, ker sem se že dovolj utekel, in začel z pridobivanjem mase, torej matranjem posameznih sklopov mišic... upam, da se bo kje našel trener, da mi bo sestavil program za take treninge. Zadnje čase je bolj malo v fitnessu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Če se ne motim moreš za mišično maso delat čim več ponovitev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Men se pa zdi, da ni fora v tem za misicno maso Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Če se ne motim moreš za mišično maso delat čim več ponovitev. To bo seal, po moje bolj vedel, kot jaz. Mislim, da je za povečanje mišične mase potrebno narediti manj ponovitev, ampak te z veliko obremenitvijo. Štrajkam s fitnesom! Letos sploh še nisem bila. Grem pa 3x na teden v kakšen hrib - no, malo odvisno od vremena - (upam da ne bo zdaj spomladi preveč deževno) - 2x kratka turca po službi 2 urci gor, pa pol urce za dol, pa čez vikend kakšne daljša. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.