matjazz 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ne ravno obratno je. Manjša obremenitev in več ponovitev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Jaz sem pa zivela pod vtisom, da moras za misicno maso narediti manj ponovitev z vecjo tezo. Tako, kot je rekla Nordika.Za zgubljanje mascob ( topljenje ali kako naj se izrazim ) pa cim vec ponovitev z manjso obremenitvijo. Ce ni tako, smo jaz in se kdo drug ziveli z napacnimi informacijami in tudi ne vem, zakaj mi je trener predpisal tak program, ce ne drzi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 Za zgubljanje mascob ( topljenje ali kako naj se izrazim ) pa cim vec ponovitev z manjso obremenitvijo.Tole bo kr pravo, po moje... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Moj urnik telovadbe do nadaljnega: ponedeljek: fitnestorek: jogasreda: fitnesčetrtek: jogapetek: fitnessobota: mal na izi: kkšn sprehod, rolanje, kolesarjenje, tek ... odvisno od vremena in razpoloženja nedelja: fitnes + savna Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 očitno si bom vzel še dodatno aktivnost nedelja: savna + Tanči tudi sam sem mnenja, da je za povečanje mišične mase potrebna velika obremenitev in manj ponovitev. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 :palec:D Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 očitno si bom vzel še dodatno aktivnost nedelja: savna + Tanči . Jaz sem bila pa dobro uro zdaj na fitnesu. Intenzivno. Cakam, da se mi mal misice "ohladijo", ker hrepenim po tusu Bila sem mal narciska danes mi ze nastajajo tiste misice, ki jih hocem na roki in spehko gre Totalno ponosna. Ker tankih rok nocem Lepe misicke. Mogoce bom prvic v zivljenju se v kopalkah samozavestna Sem v , se mi je sproscal hormon sreče Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ma definitivno je več ponovitev z malo manjšo težo. Ker več ko delaš serij bolj se mišica obremenjuje. Seveda z mišično maso potem tudi malo raste moč. Ampek ne tko dramatično. Npr. bodybilderji oni delajo čimveč ponovitev z manjšo težo. IN zato tudi nimajo takšne moči, kot bi jo moral met glede na njihovo mišično maso, čeprav majo moč ne. Če maš večjo mišično maso maš bolj explozivno moč, drugače maš bolj vzdržljivostno moč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ma definitivno je več ponovitev z malo manjšo težo. Ker več ko delaš serij bolj se mišica obremenjuje. Seveda z mišično maso potem tudi malo raste moč. Ampek ne tko dramatično. Npr. bodybilderji oni delajo čimveč ponovitev z manjšo težo. IN zato tudi nimajo takšne moči, kot bi jo moral met glede na njihovo mišično maso, čeprav majo moč ne. Če maš večjo mišično maso maš bolj explozivno moč, drugače maš bolj vzdržljivostno moč.Ravno obratno!!Od 6-8 ponovitev z velikimi obremenitvami!Mišico moraš utruditi v čim krajšem času,torej jo šokirati,da začne rasti!Tisto z bodybilderji in majhno težo,so pa vaje za definicijo mišic ne pa za rast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Eto, danes sem v službi naredila vse kar sem morala, se popoldan pridno učila, zdaj pa še za eno uro skočim na fitnes, da prezračim in zbistrim glavo, potem pa nazaj med knjige.... Michelle, res bi izvedela kakšen program imaš za igubljanje maščobe? Koliko delaš kardia, kaj delaš, kako dolgo ? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ravno obratno!!Od 6-8 ponovitev z velikimi obremenitvami!Mišico moraš utruditi v čim krajšem času,torej jo šokirati,da začne rasti!Tisto z bodybilderji in majhno težo,so pa vaje za definicijo mišic ne pa za rast Ja men se je tud zdel tako. Ampak on se kar trdi svoje. Koki, imam program napisan sicer, ampak je bolj na ta nacin; na napravi 6 naredi tolk ponovitev, potem pojdi na napravo 8, pa se vrni na 6 z vecjo obremenitvijo in manj ponovitev in potem se tko na 8 Da bi pa tocno vedela, kako se napravi reče, pa ne. Lahko ti malce opišem vaje, če hočeš. Drugače imam pa ogrevanje na orbitreku, potem pa nekaj minut visoke intenzivnosti kardio, potem pa za izmenjava vaj za bicepse pa tricepse, potem za noge ( 2 vaje skupaj, vsako nekaj ponovitev, potem drugo manj z vecjo obremenitvijo, isto potem prvo...in tko 3 serije po 18-15-12, ali pa 15-12-8, odvisno koliko zdrzim....za roke ne zdrzim veliko, za noge pa ogromno). Ko naredim izmenjavo teh 2 naprav, spet mocno intenziven kardio na tekacu, orbitreku ali kolesu...in potem vaje za druge misice...in to se ponavlja.To sem zdaj bolj kilavo povedala, ce bi ti v zivo, oziroma pokazala, bi blo veliko bolj logicno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 s telimi telovadbenimi uspehi ste me čist spodbudil, da začnem še bolj delat....sedaj bom nujno prešaltal s kroženja na pridobivanje mase. Se pravi, bom več žrl Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Se opravičujem .... očitno sm mal zavozu .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Včeraj dopoldne sem šla s tamalimi za eno uro na sprehod, je blo prekrasno, sonce je sijalo, rože so rasle: zvončki, kronce, žafran, trobentic še nisem vidla. Po delu sem pa šla na fitnes, a ni blo nič od mene, se me loteva spomladanska utrujenost, tko da sem delala bolj na easy, ker drugač bi me odpeljal v položaju nezavestnega, ker bi na bližnji blazini zadremala. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Pa kje ti to španciraš? K grem jaz domov vidm samo eno suho travo, pa še to bl v mraku, za vikend pa povsod sam sneg Mene pa danes svinsko noge bolijo, tko da danes pavziram. Sem bla pa včeri končno s pulz metrom na RPM, na koncu v breg 180 pulza cashy Sem zadnjič vidla fotko, pa si super zgledal Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Včeri je po 13 urah sedenja na tazadni na šihtu tkooooooooooooo pasal it na fitnes, sm mislila, da se mi ne bo dalo, pa sem bla ful pridna. Ugotavljam, da sem še vedno kr pri močeh in da mam kr neki kondicije, čeprou sem zadnjih nekaj mescev bolj slabo skrbela za gibanje ... Sam smotan je, ker je ob 21h na fitnesu totalna gužva ... rajš hodim dopoldne, ko ni skoraj nikogar , ker se pol res loh namatram, ampak ta teden je imam čas pač samo zvečer. Pa mišice me zlo malenkostno bolijo ... sem bla včeri 100 % da se dons ne bom sposobna niti iz pojstle skobacat ... ... predvsem roke so ble zmatrane ... ampak sem skor čist brez bolečin ... mejčken čutim, da sem včer telovadla, krize pa ni nobene. S tem, da nisem delala čist po programu in inštruktorjevih navodilih, sem naredila po več serij in z večjo težo, kot mi je on predpisal Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Pomlad, hvala Tanči, kar tako naprej, pa boš kmalu kot Eva Pogačnik (ni nič z mano v sorodu) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ja men se je tud zdel tako. Ampak on se kar trdi svoje. Koki, imam program napisan sicer, ampak je bolj na ta nacin; na napravi 6 naredi tolk ponovitev, potem pojdi na napravo 8, pa se vrni na 6 z vecjo obremenitvijo in manj ponovitev in potem se tko na 8 Da bi pa tocno vedela, kako se napravi reče, pa ne. Lahko ti malce opišem vaje, če hočeš. Drugače imam pa ogrevanje na orbitreku, potem pa nekaj minut visoke intenzivnosti kardio, potem pa za izmenjava vaj za bicepse pa tricepse, potem za noge ( 2 vaje skupaj, vsako nekaj ponovitev, potem drugo manj z vecjo obremenitvijo, isto potem prvo...in tko 3 serije po 18-15-12, ali pa 15-12-8, odvisno koliko zdrzim....za roke ne zdrzim veliko, za noge pa ogromno). Ko naredim izmenjavo teh 2 naprav, spet mocno intenziven kardio na tekacu, orbitreku ali kolesu...in potem vaje za druge misice...in to se ponavlja.To sem zdaj bolj kilavo povedala, ce bi ti v zivo, oziroma pokazala, bi blo veliko bolj logicno Mišelka, hvala... tako na hitro kot sem prebrala, imaš napisan program točno na katero napravo greš najprej, koliko serij in ponovitev....ja, kul.... Zdaj vidim, da meni ni napisal tak konkreten program, pač, najprej to, pa potem to.....Meni je kar po vrsti za naprave napisal (jih je ene 25, potem pa še ročke in uteži na drogu posebej, ki jih pa ima v tretjem nadstropju) in sama izbiram kaj bom delala (najprej delam za trebušnjake, pa hrbtne, potem so noge....vmes pa še posamezne vaje za roke, ker so mi te najtežje....ampak vidim, da sem napredovala v sami moči, kot tudi obliki) ,potem imam pa po enem mesecu testiranje in se pomeniva kaj hočem za naprej in mi napiše program na novo Ampak nekako nisem najbolj zadovoljna.... Bo treba zamenjat fitness. Drugače pa grem jaz najprej za 30 minut na steper, kjer delam za kondicijo-pulz 155, potem grem dol na uteži in zopet nazaj na stezo, kjer delam zopet za kondicijo pol ure-pulz 155 in še na koncu kolo pol ure za kurjenje maščob-pulz 140. No, tega kardia se ne držim vedno isto. Pač, odvisno od dneva, kaj mi najbolj paše. Včasih grem na stezo za 45 minut, pa dol na uteži in ko pridem gor še malo na kolo in to je to. Skratka, kondicije mi ne primanjkuje....in prav bedno se počutim, če nič ne telovadim. Sploh si ne predstavljam, da bi kdaj ne mogla več migat, pa naj bodo to hribi, tek, fitnes, rolerji, ......nekak se rabim nafilat z energijo preko telovadbe.... Michelle, a ti imaš svojega trenerja vseskozi zraven, te nadzira....??? Mi je enkrat ena razlagala, da ji je bilo to ful neprijetno in se je prav obremenjevala s tem, kaj ji bo rekel ko bo prišla tja in jo bo najprej nateral na tehtnico, pa jo potem teral po stezi in niti slučajno ni mogla pomislit na to, da bi za trenutek prenehala..., skratka kot v taborišču.....Zame bi kaj takšnega že ne bilo, ker sem preveč samosvoja in bi se mu ziher ne pustila. Bi bila prec skupaj...Ponavadi tako in tako od sebe zahtevam več kot lahko naredim in še koga vlečem za seboj....Če bo ona zraven mene naredila 20 ponovitev, jih bom jaz ziher 25, ker to zmorem.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Zaradi vremena telovadiv v mižalah sem popoldne za urco meknu v toplo postlco Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ne ravno obratno je. Manjša obremenitev in več ponovitev. za mišično maso, večja obremenitev in manj ponovitev! js pa sploh nimam cajta, doma delam k zamorc, nova okna po cel bajt, svinarije so naredl delavci da je noro pucam, pucam, sesam, sesam...................................... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 dons sm bla pa pridna sem špricala 2 predavanj, da sem lohk šla na aerobiko... poj sem pa še mal tekla...prvič letos Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 dones sm bil, lahk rečem po enem tednu,da sm res mal bl ornk treniral, pa se pozna da sm zabušaval 5 dni, padla moč za kakih 5-10% , bo treba kr 3x na tedn hodti pa bit skos v formu, drugač je vse skup NIČ!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Kokica, np Ja, priblizno tako je pri meni, kot si napisala. Je napisan konkreten program, ampak lahko tako prilagodim, da se da kaksne vaje zamenjati z drugimi, ce so pac zasedene. Drugace je pa baje to bolj program za zgubljat mascobo...Imam to srečo, da imamo res hud fitnes pri nas in zelo malo ljudi, ki ga obiskuje. Ali imam pa jaz to srečo, da ko sem doma, grem vedno ob takem casu, ko ima vecina kosilo ali so se v sluzbi in je prazno. Potem je pa spet sreča, da se dobro razumem z instruktorjem tam. Mi je sel zelo na roke in mi zastonj napisal 3 programe, katere pac menjam.Ampak so vsi na podoben nacin. Ni pa to moj OSEBNI trener, da bi skos stal ob men, ceprav vcasih se tudi zgodi. Delam v mojih zmoznostih in tega se on dobro zaveda, ker sem precej pridna in ne zabusavam. Pride pa do mene in mi pove, ce kaj narobe delam, pa kako se moram postavit, pa pac...take vzpodbudne besede. Pa pride, ce ga poklicem. To je to v bistvu.Tudi jaz, ko imam takole faks cel dan pogresam telovadbo in se prav napihnjenjo pocutim....pa nisem tako vesela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Michelle Včeraj sem se pridno nadelala v fitnesu in bil res zeloooo zadovoljna z rezultatom.... Danes si bom pa glede na vreme in temperature privoščila en kratek tek.....sem namreč presrečna, da so temperature končno narasle in bomo lahko prišli ven iz naših brlogov...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.