seal 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Spet mal na tae boju...dons sm tolk švicala, da sm bla čist mokra...sej sem ponavad tud, sam ne tolk...dons je kr tekel od mene...sicer je pa prav pasal, k drgač sm skoz za knjigam :xx!: to je dobr kuriš maščobo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 to je dobr kuriš maščobo fajn sam upam, da se bo to tud kej poznal kje Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 fajn sam upam, da se bo to tud kej poznal kje ja pri vas ženskah se najprej pozna na prsih oz. dojkih potem okol pasu in riti, pol pa šele na stegnih, sicer pa tko sam za info, za odpravljanje celulita je fulll koristen sadež ANANAS! tko da, une k pojejo velik ananasa, majo dokazano manj celolita, ker preprečuje nastanek.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ja pri vas ženskah se najprej pozna na prsih oz. dojkih potem okol pasu in riti, pol pa šele na stegnih, sicer pa tko sam za info, za odpravljanje celulita je fulll koristen sadež ANANAS! tko da, une k pojejo velik ananasa, majo dokazano manj celolita, ker preprečuje nastanek.. sem opazla, ja sicer pa danes šla na dolgi sprehod, slabih 10 km, pa žule staknilače bo tak lepo sonček, se pa jutri spravim teč Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 aja, drugač pa za vse k jih zanimajo polar ure, zej pršou vn nov model, prou za fitness oz. anarobno treniranje Polar F55, js ga grem jutr iskat Zelo lep model, . Glede na to, da jaz premorem le predpotopen primerek resno razmišjam o nakupu novega. Seal, si šel ponj, si ga danes že preizkusil???? Drugače pa, že dva dni ne migam drugače kot s svojimi možgančki.....E, jutri po izpitu pa naravnost v fitnes, da se sprostim. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Zelo lep model, . Glede na to, da jaz premorem le predpotopen primerek resno razmišjam o nakupu novega. Seal, si šel ponj, si ga danes že preizkusil???? Drugače pa, že dva dni ne migam drugače kot s svojimi možgančki.....E, jutri po izpitu pa naravnost v fitnes, da se sprostim. ne, nism šou, nimajo na zalogi trenutno.. drug mesec šele... poročam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Dons sem pojedel cl žakelj piškotov in sedaj imam izboklino na trebuhu Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Dons sem pojedel cl žakelj piškotov in sedaj imam izboklino na trebuhu Samo to ni mišica, da si nauš mislil..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ja pri vas ženskah se najprej pozna na prsih oz. dojkih potem okol pasu in riti, pol pa šele na stegnih, sicer pa tko sam za info, za odpravljanje celulita je fulll koristen sadež ANANAS! tko da, une k pojejo velik ananasa, majo dokazano manj celolita, ker preprečuje nastanek.. Jaz pa ful mal v joške shujšam. Tud če bi bla ful suha, bi mela še zmer kr joške! Skoz mam več al manj iste! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jaz pa ful mal v joške shujšam. Tud če bi bla ful suha, bi mela še zmer kr joške! Skoz mam več al manj iste! a tebi to ni fajn Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Je... Je pa problem, da tud v rit težko shujšam, pa v noge Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Je pa problem, da tud v rit težko shujšam, pa v noge Saj boš.... V rit in noge gre najtežje, zato pa je potrebna vztrajnost in redna vadba, saj mišice potrebujejo čas, da se oblikujejo. Včasih smo ženske čisto preveč neučakane, ker bi rade vse takoj, ampak enostavno ne gre (potrebni so meseci in meseci redne vadbe, da se vidi napredek....) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Looking forward... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jaz pa NIKOLI ne shujsam v joske. NIKOLI!Pa bi prav rada, ker me ze opticno delajo debelo.Ne maram jih! VSE, kopalke, kostimcke, VSE moram kupovat v dveh delih, ker je zgornji 2 stevilke vecji kot spodnji...vcasih celo vec :xx!: :xx!: Obup je tole. In ko shujsam, jasno shujsam v noge, pa se ze sprasujem...why bother? Res pa je, da za noge in rit obozujem vaje, tak fajn obcutek mi je. Moj najvecji problem so roke ( hitro postanejo zamascene ) in trebuh :xx!: Drugače pa še ena :xx!: novica. Ena punca, s katero naj bi sli trojke, je ODPOVEDALA DOKONCNO :xx!: :xx!: Druga trenira kot nora in ne vem, kako ji bom to povedala Pa sama je ( prva ) od zacetka rekla, da moramo nujno it Ne bom se sla vec teh timskih stvari, ker se ful veselim, pol me pa takole. Lani sem sama zajebala maraton, letos sem si rekla, da bom sla vse, kar si bom zadala...pa potem tole :xx!: Danes sem se prijavila na TEK ZENSK.http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=981 Sploh ne bom nobenemu znanemu omenila tega, ker me itak na koncu vsi razocarajo in obljubljajo, potem ni pa nic. Individualno je zame Tale tekec bo pa sam luskan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 hja, tole je res tek za ženske, tek v drogerijo, kjer se punce olajšate za par jurjev, da lažje tečete nazaj ven iz drogerije Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Pa se trudim, da mi bi bilo smesno, pa mi ni Tek, kot tek. Isto je treba preteci 10km in 2 jurja se mi ne zdi tak strošek. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ne, asociacija je bila le na organizatorja, ki je DM , in v linku je tudi napisana "drogeriemarkt", in sem si to "šalo" zamislil, kot tek v drogerijo, kjer kaj nakupite in iz nje z lažjo denarnico....sej najbrž res ni nič smešno pa brez zamere, ni bilo mišljeno nič žaljivo, ali kako drugače negativno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ne bom se sla vec teh timskih stvari, ker se ful veselim, pol me pa takole. Lani sem sama zajebala maraton, letos sem si rekla, da bom sla vse, kar si bom zadala...pa potem tole :xx!: Danes sem se prijavila na TEK ZENSK. E, Mišelka, kolikokrat so mene speljali na takšne fore....ampak nič več....Sem ugotovila, da nisem ravno timski tip, ker si vedno nekateri namišljajo vse mogoče, jaz pa nisem ravno preveč prilagodljiva in tolerantna do takšnih (prec pokažem roge)....Eni namreč vedno: " pa danes ne morem zato ker....., jutri bi lahko, ampak......, no naslednji teden ziher, ko pa pride tisti dan, pa, čuj, veš...ne gre..... " Sita sem takšnih...... :xx!: Sem namreč človek, ki vedno drži besedo in me take stvari spravijo s tira...Zato sem ugotovila, da so zame individualni športi, kjer se lahko zaneseš samo nase in svojo samodiciplino. Zato pa, vedno se zanesi samo nase Michelle pa boš vedno prišla do cilja, ki si ga zastaviš !!!! Držim pesti za tek.... 10 km??? (poročaj o rezultatu)(ne morem verjet, da sva si tako podobni ) Grem zvečer v fitnes, komaj že čakam..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jaz pa NIKOLI ne shujsam v joske. NIKOLI!jaz pa vedno najprej shujšam v ritx^x , potem noge, na koncu pa trebuh. v joške pa tako ne bi niti mogla shujšati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Zato pa, vedno se zanesi samo nase Michelle pa boš vedno prišla do cilja, ki si ga zastaviš !!!! Držim pesti za tek.... 10 km??? (poročaj o rezultatu)[/color](ne morem verjet, da sva si tako podobni ) Ma zdaj sem videla tam pri teku trojk, da so prijavljeni tudi ljudje, ki iscejo partnerja, mogoce bova tako pol z uno tadrugo nasle. 12,5km greva drugac na trojke ( ce greva ). Ma jezna sem. Sej uno prjatlco mam ful rada, ampak pac me zmotijo take stvari. Tek zensk sem se prijavila, zato ker je Ker se rada udelezujem takih stvari. Po moje tud ni na ne vem kak rezultat to. Resnicno se pa ne bom z nikomer vec menila. Ma razocarana sem. RES sem samo jaz. Menjam. Jaz bi rada najprej v rit. Pa na žalost tudi jaz najprej v joške ... grrrrr Jaz bi to. Jah sej itak, ce bi blo tko, pol se ne bi mela za kej pritozevat Sem slisala, da si kupila superge...kaksne? Sem se danes prepozno javila, sorry Nisem vedela, da gres tako hitro. Tudi jaz sem ze bla na fitnesu danes...sicer dobro urico. Je bilo spet prazno, pa malce slabe volje sem. Ni mi bil uzitek delat, začuda. Jutri pa pred faksom laufat, da dam vso te energijo ven Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 js sm pa dones spet tekal ampak sam okol jezera, pol sm pa sreču Cashy-a k je šou na fitness-plidn plidn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 no, kot je že Seal ugotovil, sem bil danes na fitnessu...hvala bogu je skoraj prazen, lahko delam prav vse, kar se mi shoče ravno takrat, ko se mi zahoče in danes sem delal trebuh in biceps...vedno bolje gre Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 men se pa sploh ne da več hodt na fitness, k je zuni tok fajn, pa še v teku tok uživam, skor kot v sexu in na koncu je orgazmično počutje.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 men se pa sploh ne da več hodt na fitness, k je zuni tok fajn, pa še v teku tok uživam, skor kot v sexu in na koncu je orgazmično počutje.... da ne boš mislil, da ne maram laufat Super mi je, vendar se moram trenutno izogibat kurjenju kalorij, drugače bo mišična masa samo pobožna želja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Že dva dni nč ne migam , zdej je pa še shit od vremena napovedan čez vikend, pa glih k bi mogla fajn iz sebe dat ves alko k ga bom jutri pokonzumirala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.