seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 js pa nč več alkota, brezveze, sm ugotovu da je neumno si plačat slabo počutje nasledji dan... :xx!: raj bom doma rožice zalival pa papcal čokolado Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 js pa nč več alkota, brezveze, sm ugotovu da je neumno si plačat slabo počutje nasledji dan... :xx!: raj bom doma rožice zalival pa papcal čokolado hehe, to sem ugotovil, še preden sem s tem pričel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 js pa nč več alkota, brezveze, sm ugotovu da je neumno si plačat slabo počutje nasledji dan... :xx!: raj bom doma rožice zalival pa papcal čokolado Tok mal k jst pijem, po moje noben kle! Jutr je pač prilika . Rožice zalival?......japajade Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 en guinness na mesec ne škod.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 en guinness na mesec ne škod.... yummmmmy Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Tok mal k jst pijem, po moje noben kle! Jutr je pač prilika . Rožice zalival?......japajadeto si se pa takooo zmotila sam nisem v življenju spil toliko alkohola, kot ga Seal rukne v 3 sekundah Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 to pa sploh ni reeeees! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mam že ustvarjeno mnenje Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Kaj!?! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 glih sem se fajn pretegnila na stolu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 glih sem se fajn pretegnila na stolu. A tkole ............... Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ne. dobra asociacija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 šibam na fitnes Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 teku pol ure pa se naveličal ker se na zmatram več Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Ewo, jaz sem pa danes veliko brcala, se metala čez žive ovire (hvalabogu ni bil nihče poškodovan ), pa še 7km hoje. Bravo jaz! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 teku pol ure pa se naveličal ker se na zmatram več pojačaj tempo al pa teč razgiban teren-višinske razlike pa potem poročaj! Ewo, jaz sem pa danes veliko brcala, se metala čez žive ovire (hvalabogu ni bil nihče poškodovan ), pa še 7km hoje. Bravo jaz! a lahk to mal bolj podrobno razložiš? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Mater, dobra reklama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 hmmmmm... a da je tok dobra, da jo kr poližeš? morm probat pa da vidm kako faco bom potem naredu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 pojačaj tempo al pa teč razgiban teren-višinske razlike pa potem poročaj! a lahk to mal bolj podrobno razložiš? Ja, itaq. Ja bla sem na treningu taekwondoja. Božanska stvar, naučila sem se en hud preskok, pa sem potem skakala čez moje kolege. Samo gre mi na živce, da delam tehnično napačne brce, pa nekam čudno skačem Ampak sem še frišna, vaja dela mojstra! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 hmmmmm... a da je tok dobra, da jo kr poližeš? morm probat pa da vidm kako faco bom potem naredu Jo pošljem na TV Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 raj ne, da nau komu tv crknu al pa eksplodiral Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 raj ne, da nau komu tv crknu al pa eksplodiral Ampak, ideja je pa dobra, kaj praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ja ni slaba... nared kar hočeš, mi je vseeno... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ja ni slaba... nared kar hočeš, mi je vseeno... Daj, da najdeva še eno lepotico, da ne boš sameval tam Na primer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.