kokica 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Mater, dobra reklama Sealči, ti si genau za lizat Stanetovo sol Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 hvalabogu d je sneg pobral! sm s podstrešja prvlekla rolarje ampak sm mal preetiravala in mam zdej žulje pa nč hudga- to me do sam utrdil (kao) Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ja ni slaba... nared kar hočeš, mi je vseeno... Imaš večjo fotko, zaradi resolucije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 nimam tle oz. na tem računalniku.. mam pa te dve, ena z mamljivim morjem pa en taka "think" una je preveč dirty... ej zadnja mi je fajna fotka, taka v elementu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 js sm tud rolerje potegnla vn.....to je zdej to se mi zdi da sm polet mela eno al pa dve mišice nekje.....zdej jih pa ne najdem nism zihr a je to dobr al ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Če bo jutr lepo vreme bicikliram..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ki, kero, kako fotko? Čuj ti, grrrDiana, zadnč sn si sam zate os-e spraznu , ti pa nč. .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Čak mal, sstane ti neki všpiču, jaz ga zate tožim, kaznovana pa vsa jz pa seal Pih, če bi ga res jaz tožu bi morau vso sol polizat sam..... Kaj si všpiču sstane? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 xnckriv ...pa hepani.... Sam ne vem al se mi je zdel, da sn tam vidu eno opasno bejbo na sstanetovi reklami.......kolk si mu plačala za to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Pa ja, kul Sstane lisjak solni Kdo če mu zamert, smotkan k je A ni prjavljen, pa tih k miška? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Pa ja, kul Sstane lisjak solni Kdo če mu zamert, smotkan k je A ni prjavljen, pa tih k miška? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Lisac Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 a ne čutiš, da pošilja pozitivne vibre? lp Greš na TV http://www.lunin.net/forum/uploads/post-1871-1143836593_thumb.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 oooh, takoj... bi. Pošlji celo fotko, pa da spodaj napiševa ONA JO IMA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Bla v Tamarju in srečala kolega. On ful športnik, mel tak tempo, da sem čist mokra pršla gor No sem vsaj neki naredila zase danes! Snega pa še fullll, ampak sonček pa toplo. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 oooh, takoj... bi. Te že testiram na eni lokalni TV Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 kaj Stane? nič mi ni jasno? pa nisem natur blond, se mi zdi....čaki da preverim.Kaj ti ni jasno, da si fotogenična ko bjonda http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...00entry666246 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 stane jaz te mam prov rada, tko da je kul in prov fajn da me objavljaš... če se zdim malo "užežena" je to zato, ker imam ene predsodke do starejših tipov, ker se s fotrom nikoli nisem marala (najraje bi ga našraufala na nož)Dobro, dobro, ne razburjaj se. Iščem pač fotogeničen obraz in če sem te narobe razumel, mi oprosti. Če želiš, da bi se iz tvojega portreta kaj koristnega razvilo, mi povej, če ne, pa tudi.Bi bilo pa škoda, da ne bi stestirala šanse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 hmmm... saj pravim- meni je kul, samo da ne bom potem jaz kriva, če bo povpraševanje preveč zraslo. Čez noč gotovo ne, če pa bo, tudi tebi ne bo žal.Torej kaj, poskusiva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 bil danes na fitnessu, delal triceps, hrbet, rame...zdej bom pa čez teden v lj., bom hodil na fitness v rožno, kjer bom priganjal dekliške lenobe, da se bodo mal bolj potrudle x;px v naš fitness bom prišel mogoče le še kak dan v vikendu sem ugotovil, da bi me 4 posamezni plačani obiski prišli isto kot mesečna jaoooo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 a so sam trebusnjaki za trebuh? nekak se mi je lajf tko zarolal, da ne bom vec tja hodila na fitnes (drugam pa nocem)...in nekak... sem se zredila , trebuh mam in taksno (zakaj se mroam vedno zredit sam v trebuh in joske, shujsat pa v noge!? :xx!skratka... kaj naj nardim, srotka? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 s trebušnjaki sploh ne shujšaš v trebuh, samo okrepiš oz. oblikuješ trebušne mišice in z različnimi trebušnimi vajami, različne trebušne mišice, ene so sam za steno, ene za strasnke, ene za spodnje, ene pa za vse po malem... najbol shujšaš oz. skuriš maščobne obloge s trebuha z aerobnim treniranjem(tek, hitra hoja, v glavnem vse vrste aerobnih telovadb-važno da (za)švicaš ) idelano je pa če gledaš še na pulz, da treniraš oz. tečeš v pasu 145-155 najbolše za kurjenje! kar se tiče tega, k si napisala zakaj vedno zredit v trebuh in joške, shujšat pa v noge...hmmm to je pa že genetsko pogojeno, ljudje smo si zelo različni eni se prej zredijo v rit, eni v joške, eni v glavo ja no, to tko je.... p.s. še neki zlo pomembnega sm pozabu kar se tiče trebuha, prehrana je full važna!!! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 No danes sem tekla z mojim prijateljem.On je odtekel prejsno nedeljo kraski maraton ( 21km sicer ) in vidim, da letos se nisem v formi. Tisto, kar tecem na fitnesu, niti slucajno ni TO. Sem kar malce slabe volje.Jutri v Lj vzamem vso opremo in tekam po Tivoliju! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Lih kar s kolesa. Pa dež me je dubu Ob 19h pa v savno Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Danes sem pa tudi sama šla tečt in moram priznat, da sem kar pogrešala takšne lepe dneve in tek zunaj (nekam predolgo se je vlekla tale zima). Samo, za v petek nam napovedujejo zopet nek mraz in slabo vreme.... Bo treba še en mesec fitnesa vplačat, za vsak slučaj..... Tako, zdaj si pa nalijem toplo vodico, dodam malo oljčka in se grem namakat (pa še noge si na hitro spedenam-sem kot polarni medvedek ) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.