Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Danes sem pa tudi sama šla tečt in moram priznat, da sem kar pogrešala takšne lepe dneve in tek zunaj (nekam predolgo se je vlekla tale zima). Samo, za v petek nam napovedujejo zopet nek mraz in slabo vreme.... :o|o: :o|o:

Bo treba še en mesec fitnesa vplačat, za vsak slučaj..... :sori:

Tako, zdaj si pa nalijem toplo vodico, dodam malo oljčka in se grem namakat (pa še noge si na hitro spedenam-sem kot polarni medvedek x:Ix x:Ix x:Ix )

ah, js se sploh ne zanašam več na te vremenarje, je bil ta vikend napovedan dž, pa ni blo nič od njega na bledu, samo sonček x:Dx x:)x kooook je blo fajn :inlove: x:Ix

zej pa grem js tud mal na fitness, mal žule obnovit x:Dx

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ah, js se sploh ne zanašam več na te vremenarje, je bil ta vikend napovedan dž, pa ni blo nič od njega na bledu, samo sonček x:Dx x:)x kooook je blo fajn :inlove: x:Ix

zej pa grem js tud mal na fitness, mal žule obnovit x:Dx

Ma ja, saj imaš prav....pri nas je sicer nekaj malega kapljic res padlo, ampak že kmalu je tako lepo posijalo sonce, da je bilo prav prijetno toplo in ga je bilo hitro treba izkoristiti za tek.

Pridno se nadelaj.... x;)x

Smisel življenja je največja sreča

Pridkani!

Jaz sem šla pa včeri na pump, pol takoj pa peš na sladoled. Ampak sem mogla 50 min hodt v eno smer, da sem ga zaslužla x:o)x

Dons po vsej vejetnosti šibam na RPM x^x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

a so sam trebusnjaki za trebuh? :8):

nekak se mi je lajf tko zarolal, da ne bom vec tja hodila na fitnes (drugam pa nocem)...

in nekak... sem se zredila :o|o:, trebuh mam in taksno (zakaj se mroam vedno zredit sam v trebuh in joske, shujsat pa v noge!? :xx!:)

skratka... kaj naj nardim, srotka? x:((x

x:px

zakaj pa noces drugam? sigurno je kaj pravega zate tudi v tem delu ljubljane. doma se moras kar dobro namatrat, da lahko vse misice streniras tako kot jih v fitnesu. no, da se ze dosti narest, kar tako, s trebusnjaki pa sklecami pa takim, ampak fitnes je pa le fitnes. xcrossfingx :detelca: xupx

lihkr s tae boja x:Dx tko zej mam vsaj izgovor, da si lohk prvoščm koščk štrudla, k sm ga spekla.... x:px
V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)

Guest mačona
zjutraj sem šla pol ure laufat po Golovcu, potem pa še dobre pol ure telovadit in delat asane. i feel good. x8Dx

Pri nas lije kot iz škafa, zob sem izpulil pred 3mi urami, žogo imam samo za košarko, ampak še vedno me vleče ven fuzbal igrat. Sej kar grem ven, ne morem bit notri.
Sem takšen, ker sem živ.

• 3 months later...

A pozna kdo kake fajne vaje za hrbtenico..??Bi mi lahk kdo en mal opisal te vaje??

Pač kaj je fajn za hrbtenico in za jačanje mišic na predelu hrbta...

Hvala x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Ne telovadim veliko, se pa lahko pohvalim takrat ko to počnem x:Ix x:Dx

Nazadnje sem uspela premagati pot do Krnskega jezera na Bovškem x^x 2 uri in pol vzpona na 1383 m.n.v. in lagane 3 urice dol :vtz: yyyyyyyeeesaaaa x:Dx

PS: Za nekoga z 0 kondicije seveda, da ne boste preveč resno vzeli x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

A pozna kdo kake fajne vaje za hrbtenico..??Bi mi lahk kdo en mal opisal te vaje??

Pač kaj je fajn za hrbtenico in za jačanje mišic na predelu hrbta...

Hvala x:)x

Ali misliš m. erector spinae -spodni del hrbta -okoli križa ali hrbet nasplošno-latissimus dorsi -velika hrbtna mišica ali trpeziuse zgoraj- napiši za kateri predel hrbtenice gre? xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Kaj to pomeni, če maš po enem tednu pilatesa med vajami za kašno minuto bolečine v hrbtenici x?x

Je tako, kot če bi te nekdo z iglo mal pikal.

A to pomeni, da se hrbtenica razširja in bolj razgibava?

Ali misliš m. erector spinae -spodni del hrbta -okoli križa ali hrbet nasplošno-latissimus dorsi -velika hrbtna mišica ali trpeziuse zgoraj- napiši za kateri predel hrbtenice gre? xegox

Predvsem me zanimajo vaje za zgornji del hrbtenice.Zato,ker imam zgornji del malo ukrivljen..Sj vem,da se pomagat kaj dosti ne da,sam vseeno.

:palec: x:)x x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Bom še enkrat postavil vprašanje o elektrolitih in mineralih. Zepo, čutim povečano potrebo po soli-vse je neslano, koliko je še dobro dodajat in kako? Zaenkrat nekaj navadne nejodirane soli raztopim v vodi in popijem, mi paše. Ali naj pač delam po občutku? Thanks.

Včeraj pretekel malce več kot 7km. Zadovoljen sem, ker mi je ratalo prilagodit dihanje. Tempo sem sicer malce zmanjšal, zato pa diham povsem spontano in se vse samo uskladi, zmogljivost je pa večja in večja. Če začnem narobe dihati, samo zaprem oči za nekaj sekund in se vse uredi. Uživam v teku, res. To je res dober način za spoznavanje samega sebe. :palec:

To je res dober način za spoznavanje samega sebe. :palec:

:palec: :palec: :palec:

Danes pretekla 7 km - gorskih. Sem zadovoljna.... x:)x

Sem si pa letos kupila tudi dober MTB in se odločila spoznati tudi svoje kolesarske spretnosti.....zanimajo me predvsem cestno-gorske ture....Malo me je še strah vožnje po hribu navzdol, ker se mi zdi, da se moram enostavno otrest strahu pred strmino....Ampak bo že....Skratka, prvi vtisi so, da je ta šport tudi poseben užitek, predvsem pa garaštvo.

:palec: :palec: :palec:

Danes pretekla 7 km - gorskih. Sem zadovoljna.... x:)x

Sem si pa letos kupila tudi dober MTB in se odločila spoznati tudi svoje kolesarske spretnosti.....zanimajo me predvsem cestno-gorske ture....Malo me je še strah vožnje po hribu navzdol, ker se mi zdi, da se moram enostavno otrest strahu pred strmino....Ampak bo že....Skratka, prvi vtisi so, da je ta šport tudi poseben užitek, predvsem pa garaštvo.

Ojj Kokica, kako si kaj, long tajm no si no lejk no oder vater....

Aja karkoli že počneš, dobro čelado si kupi x!x x!x x!x x;)x

Pred kakšno uro sem prišel s teka, potem se stuširal, jedel. Tekel sem po poljskih poteh po dežju, zgoraj brez. Moral sem preskakovati tudi razne ovire - luže, polže... x:Dx

Naredil okoli 9 km zmernega teka (razdaljo sem meril z avtom). Pustil sem, da telo dela samo, kakor najbolj ve, jaz sem samo opazoval, z dihanjem nisem imel problemov. Škoda, ker nimam pulzmetra ampak bo že. Občutki so fenomenalni...

Sicer pa zaenkrat tečem pribl. vsak drugi, tretji dan, na vmesne dneve pa izvajam domači fitnes. x:Dx

hey :flower:

kakšne so te tibetanske vaje oz. tibetančki? hvala za odgovor...če pa je to že razloženo kje, bi pa prosla če lahk kdorkoli napiše link!

lep dan še naprej!

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Po toliko časa, sem tudi jaz zopet začela tečt.

Tokrat kar v dvoje. Danes zjutraj sem, včeraj sem, jutri me pa baje čaka izlet v hribe...če ne bo dežja.

Septembra se vpišem na fitness, do takrat bi rada šla 2kg dol x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Aja karkoli že počneš, dobro čelado si kupi x!x x!x x!x x;)x

Ojla Borči.... xDDx

To pa itak...brez čelade nikamor. Danes sem si še fajn kolesarske čevlje in rokavičke kupila. :palec: Jutri pa mi tako napovedujejo vreme, tak da naredim eno turo (kolk bom pač zdržala x:Ix ).

Danes sem pa tudi bila pridna, saj sem kljub slabemu počutju zjutraj odtekla mojo gorsko turo, vmes sem še dežeka probala (prav osvežilno).

Skratka, sem zadovoljna z današnjim dnem.

Lepo nedeljo vam želim, predvsem športno obarvano, ne glede na vreme.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...