Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Ojla Borči.... xDDx

To pa itak...brez čelade nikamor. Danes sem si še fajn kolesarske čevlje in rokavičke kupila. :palec: Jutri pa mi tako napovedujejo vreme, tak da naredim eno turo (kolk bom pač zdržala x:Ix ).

Danes sem pa tudi bila pridna, saj sem kljub slabemu počutju zjutraj odtekla mojo gorsko turo, vmes sem še dežeka probala (prav osvežilno).

Skratka, sem zadovoljna z današnjim dnem.

Lepo nedeljo vam želim, predvsem športno obarvano, ne glede na vreme.

Ja ti si pa res pridna...

A za kolesarjenje rabiš tudi čeveljčke in rokavičke... hmmm

Evo jaz sem imel tudi šprtno nedeljo najprej ogled F1, zvečer pa še naših košarkašev...

Oki, oki, da ne bo zgledalo, da samo kavč likam... torej naj pomislim ... Dopoldan ena ura laganega kolesarjenja.. (sem mel kar sandale, za rokavice je bilo pa prevroče...) popoldan ena ura košarke... in zvečer ena ura rolanja... ko takole pogledam nazaj... sem bil kar aktiven... x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ojoj, jaz pa ne maram laufat :xx!: - veliko boljš užitek mi je plavat xDDx (ampak v naravnem okolju - morje ali pa jezero), tako cca 1-2 urci, čist u izi. veliko narediš za svoje telo, pa še masažo maš hkrati - pa še sklepi ne trpijo :palec:

Pri laufanju pa nimam občutka - tako in tako mi ni fajn, pol pa se matram v nedogled in nimam filinga kdaj bi blo dobro nehat. pol pa se preteram, ker nisem navajena - drugi dan pa hodim kot raca okrog po svetu, ker mam musklfiber. za znoret, pa še celi teden traja xrolleyesx

no, drgač pa sem, ko sem še mela malo več cajta ob poznih popoldnevih, za rekreacijo trenirala kick boxing - vau je blo fajn, ful pogrešam to... ampak bom spet začela, ko bo malo več cajta xyesx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

bil danes na fitnessu po enem tednu, pa kaki švohec sem jaz :unsure: :xx!:

če bom hotu kej kvihtat, bom moral žret po prasc vse po vrst, kar me nazaj ne ugrizne :rolleyes:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

bil danes na fitnessu po enem tednu, pa kaki švohec sem jaz :unsure: :xx!:

če bom hotu kej kvihtat, bom moral žret po prasc vse po vrst, kar me nazaj ne ugrizne :rolleyes:

hmmm če hočeš pridobit mišično maso, se moraš tega lotit strateško, popolnoma isto kot vse ostalo v življenju, ti pa to tko na "izi" jemleš, kao parkrat na mesec u fitness pa žret vse po spisku in mišice bodo kar rastle ko gobe po dežju! NE, NE, NE!!!

Cashy če hočeš vsaj približno atletsko telo, se moraš tega lotit disciplinirano s prehrano,treningi in počitkom!

Pa ne mene gledat, js športam že celo življenje, s fitesom se pa ukvrajam kake 4 leta in svoje telo poznam precej dobro, da vem kaj mi je optimalna prehrana in počitek, moraš si pridobit ta občutek in začet poslušat svoje telo!

brez discipline in trdega dela = NIČ!!!

brez zamere in lp!

honor and respect

sem že obupal mal nad pridobivanjem mase...preprosto mi ne znese redno v fitness hodit...je šiht pa bend itd...preprosto požre tiste ure, ko je fitness odprt...

sploh pa prehrana...če sem 12 ur na šihtu, jasno, da ne morem 5x na dan jest in to ravno tisto, kar potrebujem... xnckrvix...

zaenkrat je na prvem mestu počutje, potem pa masa...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

js pa že 3 tedne nisem nč biciklirala ... al pa karkol ... no ja ... razen, kar je blo rekreacije na morju :inocent: sm včer hotla it na bicikl, pa se je kot zanalašč lih takrat dež uscal x:Dx xcivx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

js sem zdej v vrtincu dogodkov čisto pozabil na telovadbo in "fitness" izgubil 5 kil pa sem spet down to my skinny self... :) jao sem skor mal nezadovoln s sabo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kolo mi je že uspelo "razštelat" tak, da ga imam na servisu. Drugi teden pa zopet kilometrčke štepat. :palec:

Upam le, da bo danes vsaj toliko vremena, da naredim svoj tekaški krog....Drugače grem pa kar po dežju.... x^x

Smisel življenja je največja sreča

hej hej, vsi ....em sm nova med vami, zato bodite nezni :)

em ja tudi jst tecemm heheh zaj sm ze stirkrat.. vsak drugidan, da lahk vmes pocrkljam kavc heheheh

tele tibetanske vaje...uau sm prvo delala pa sm skor bruhala, ko se mi je tko vrtel

uaaauuuuuu

lp vsem

x:)x em mam se en problem :8):

sm dans za spremembo tekla zjutri in ko sm spila sok sm sla kr laufat po 3 min sm ze mela probleme pol je blo vredi sam vec ko 18 min pa ni spl, pa se dvakrat sm se mogla ustavit....a ste tut vi mel na zacetku probleme s kondicijo ...drugac pretecem 30 min(zvecer) :!!:

danes se mi je pa uspelo malo spraviti na kolo xsmx ... sicer sem zaradi strahu pred dežjem naredila samo 17km, ampak je pa bolje kot nič x^x x:)x Mislim, da se bo treba na fitnes vpisat spet počes ... ker tale vreme :xx!:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Guest mačona
uspelo mi je 15 minut telovadit in 20 minut laufat - uau, zame je to napredek. x:Dx saj se vidi na geštelu, da sem se zapustila. :vragec: ampak nema, zdaj grem v boj s špehom. :vragec: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...