Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

hm, danes bila dobra ura hitre ure, dvakrat po dobre pol ure, peš v službo in nazaj x:Dx x^x

aja, pa namesto uteži sem imela težko torbo v roki xcivx

sicer pa malo prej prišla iz TNZ-ja :switz:

kar utrujena

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zjutri 50trebušakov..............in še kaj........... x:Dx

popoldan na kolo od 25km naprej x:Ix :eek: :eek:

nevem zakaj me pol ta zadnja mal boli x:px x:px x:px x:px

Daj jo nekomu zmasirat x;)x bo prec bolje

če ne se pa kake 2 meseca ne usedi na bicikl, da si jo malo "podložiš" , te potem ne bo tako bolela...nekaj časa x:Dx x8Dx

sem ugotovil, da sem dobil nazaj tisto težo, kot sem jo imel konec marca po 4 mesecih fitnessa...sedaj sem jo pridobil v 3 mesecih x:Dx

postavica pa vedno boljša xsrcx

čez par mesecev pride še kaka slikica x^x x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

x:Dx :switz: :switz:, klanci mi res ne ležijo preveč :inocent:, letos lohk probaš na 10,5 km, boš vidla kakšen je tam filing, te kar ponese, jst sem šel lani tut šele prvič, letos se pa kar ogrevam za 21 km, bom moral sprobat, da vidim, kako to sploh zgleda, dlje od 13 km še nisem prišel x:px

moja mami je šla lan na 21. letos pa nav mogla zarad zdravstvenih težav. ampak sem prepričana da bo šla hmal ceuga prelaufat x^x

10... mau velik zame še zmer. bom jz mela kr svoje maratone za enkrat. itak me pa ni zdej k bo. kdaj točno je? jz 19.10. potujem v Nepal xsmx

spet se mi je na bolš poslabšal

moja mami je šla lan na 21. letos pa nav mogla zarad zdravstvenih težav. ampak sem prepričana da bo šla hmal ceuga prelaufat x^x

10... mau velik zame še zmer. bom jz mela kr svoje maratone za enkrat. itak me pa ni zdej k bo. kdaj točno je? jz 19.10. potujem v Nepal xsmx

:hepko: :hepko: to je pa dbest, sem že nekje zasledil, Nepal :palec:, uživi, uživi, uživi x:px, pa ne na Everest ne pozabi :inocent: x;)x

:wOOt: maš pa hudo mami :palec:, ja nč pol je pa že res cajt, da grem jst na 21 :vio:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

mami je najhudejša xsuperx od joge, kolesarjenja, teka... kar si zmisleš... no jz pa počas... capljam... tibetanske vaje... mal teka, velik plesaaaa (sama doma, al pa kje uzun xcheersx )

no jz morm najprej na 10 km pridt. zdej sem lih nek na pol... sam pol še hodim vsaj pol ure, da se ohladim. mi paše pol še hodit :flower:

mami je najhudejša xsuperx od joge, kolesarjenja, teka... kar si zmisleš... no jz pa počas... capljam... tibetanske vaje... mal teka, velik plesaaaa (sama doma, al pa kje uzun xcheersx )

no jz morm najprej na 10 km pridt. zdej sem lih nek na pol... sam pol še hodim vsaj pol ure, da se ohladim. mi paše pol še hodit :flower:

sej sem vedel, da nisi kar tko x:px, par metrov, pa 5 km :inocent:, pri taki mami :wOOt:, men se zdi moja ful živahna, sam s tvojo se tut približno ne more primerjati, več od hoje, pa lahkotnega teka, chi gonga pa plesa ne zmore :vio:, sicer pa bom sam čist zadovoljen, če bom pri njenih letih še tko živahen x:px

nosorog je vitek....... xyesx xyesx xyesx xg:Dx xg:Dx xg:Dx x:px x:px x:px

cashy je debel... Oooooooo! Ti pujsek ti. Takoj na dieto. x:Dx

včeraj nisem nič telovadila.... :)zanalašč.

(smeškoti mi ne delajo)

Jst pa učeri in dons zanalašč sem. Pa smeškoti mi delajo. x:Dx x:Dx x:Dx

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

sej sem vedel, da nisi kar tko x:px, par metrov, pa 5 km :inocent:, pri taki mami :wOOt:, men se zdi moja ful živahna, sam s tvojo se tut približno ne more primerjati, več od hoje, pa lahkotnega teka, chi gonga pa plesa ne zmore :vio:, sicer pa bom sam čist zadovoljen, če bom pri njenih letih še tko živahen x:px

ja sej sej sej x:Dx x:Dx čist so divje te babe pr teh letih :palec: norke! jo probam met za vzgled... sam sm kr lenčina :inocent: :o|o: ampak se trudim. dons jo verjetno na sprehod peljem x:Dx x:Dx mal do mosteca, mogoče celo rožnik

Jaz pa celovečerno zalivanje grla s pivom... sem bil :xx!: ker sem brez kondicije sploh...

Danes pa dobim bike back... po enotedenski abstinaciji ... se kar tresem x:px Ob sredih je skupinski trening in čutim, da bo trgal :onfire:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Tukaj bom pa zgleda kar tekaški dnevnik vodil, včeraj dobrih 41 minut teka, za čez teden čist v redu, zdaj je že hitro tema,

še dobr, da mam dober nos x:Dx

ja sej sej sej x:Dx x:Dx čist so divje te babe pr teh letih :palec: norke! jo probam met za vzgled... sam sm kr lenčina :inocent: :o|o: ampak se trudim. dons jo verjetno na sprehod peljem x:Dx x:Dx mal do mosteca, mogoče celo rožnik

pridna :palec:, lepo skrbiš za njo, divje :wOOt:, men se zdi, da se takrat spet pride v eno vrsto pubertete x:Dx, pol se je pa treba zgont :inocent:

a je stiskanje rok v pozdrav tut telovadba? x:Dx

enih 20 sem dans ziher stisnil , po 2x x:o)x

hm, upam da jutri neo deža, bi šeu malo na brdobajk, včeraj sn pa kosiu in biu vsran celi da je rjava voda od mene tekla x:Dx

napoved za jutri je še v redu, nč bat x;)x

Se mi zdi, da mi je premetavanje uteži spet prišlo v vstrajnik. Pa še en nov rekvizit sem si kupil danes v Celju. x:Dx x:Dx x:Dx

Čist by the way - kar se šopinga tiče, mi je Celje neprimerno ljubše kot Ljubljana. lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

uf, bla spet pridna včeraj.

razen tega, da vsak dan prakticiram hitro hojo v službo (pol ure na eno stran),

sem bila včeraj še na oblikovanju telesa. mater, spet smo vse :switz: :switz:

tale vikend pa bom pa se bom sproščala x^x

... svet pripada tistim,

uf, bla spet pridna včeraj.

razen tega, da vsak dan prakticiram hitro hojo v službo (pol ure na eno stran),

sem bila včeraj še na oblikovanju telesa. mater, spet smo vse :switz: :switz:

tale vikend pa bom pa se bom sproščala x^x

Kako pa izgleda to- oblikovanje telesa- nekam umetniško zveni. xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Kaj pa veš Cashy -morda obstoja kakšen ekspres postopek, glede na naziv.

Sicer se pa danes v reklamne namene napiše svašta ...da včasih dol padeš- same čudežne naprave, aparatki, pripomočki, pa programčki. Pol pa se smejiš, k je isto kot da bi moj zidar ali pa pek šel trenirat nekoga. Glih tolk veze z resničnostjo ima. Včasih pogrešam pri teh stvareh vsaj osnovne pojme, pa ne - še tisto kar takile majstri preberejo, zamešajo vse skupaj, ker pač nimajo temeljnega znanja. no ja- vse dobro, kdor to sprejme.

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Končno malo brez dežja... se bo treba it mal pretegnit x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Kako pa izgleda to- oblikovanje telesa- nekam umetniško zveni. xegox

no ja. neka vrsta skupinske vadbe, sem pastala z njihove strani:

OBLIKOVANJE TELESA je preprost in ucinkovit nacin oblikovanja celega telesa.

Vadimo vzdržljivost v moci in oblikujemo telo. Pri uri se ob spremljavi moderne

glasbe izvajajo krepilne vaje za vse mišicne skupine z lastno obremenitvijo ali

s pomocjo rock oz. gumic.

sicer pa tale vikend nič kaj počela zase, samo lenarla sem,

se sproščala, no ja, nekaj je pa le x:Dx

če ne druga, sem si pa prste dobro razgibala tule po tipkovnici x:Dx

... svet pripada tistim,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...