Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja... hehe, najprej tečem 10km in si rečem kao zadosti in srečam kolega, ki se je ravno zagreval in preletim še z njim 10km... potem se je pa začelo po malem jasniti, moja želja je pa itak bila za danes bajk in grem domov, si spreoblečem dres in bumf na bajk 40km... potem mi je pa vreme že zobe kazal x:px x;)x

Ampak je itak boljš tko, ker grem naslednji teden na maraton in je fajn, da bom spočit, pa še dobro knjigo berem Četrti mag od Vinka Ošlaka :palec:

KLIK KLIK

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
lepo sem telovadila, naredila par asan in ko sem hotela iti laufat, se ulije. :o|o: pa nič, grem pod tuš si nardit piling iz medu in soli in v savno ... :2src: x:px x:px

naslednji teden pa spet začnem fitnesirat :onfire: ... saj je že skrajni čas ... sem se povsem polenila ... na tehtnico niti ne upam stopiti :inocent: x:Dx xsmx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

:o|o: svojemu telesu dajem vso moralno podporo, da naj se že premakne.....

ob branju teh postov mi bo padla vsa morala .....

grem na kavč, da se sestavim vsaj psihično x:o)x

20 pretečt pa 40 prekolesart potlej pa še knjigo dvigat :eek: :palec: pa še v dežju x^x

men se pa danes sam crklja...če je to dobro opravljeno, je primerno ogrevanje, straching,pilates in dviganje uteži , da o kurjenju kalorij sploh ne govorimo, o sproščanju endorfinov pa itak x:o)x

nakladam, da mi ne boste fauš x:o)x

sam to sem hotela omenit, da kadar vas šlata viroza al kak prehlad je bolje nč migat x8Dx počitek vam polagam na srce pa čim manj jest pa velik pit :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ja... hehe, najprej tečem 10km in si rečem kao zadosti in srečam kolega, ki se je ravno zagreval in preletim še z njim 10km... potem se je pa začelo po malem jasniti, moja želja je pa itak bila za danes bajk in grem domov, si spreoblečem dres in bumf na bajk 40km... potem mi je pa vreme že zobe kazal x:px x;)x

Ampak je itak boljš tko, ker grem naslednji teden na maraton in je fajn, da bom spočit, pa še dobro knjigo berem Četrti mag od Vinka Ošlaka :palec:

KLIK KLIK

xrainbowx

:eek: pih :palec:

lia a kaj šteje sprehajanje z likalnikom, pa drgnjene ploščic v kopalnici?

lia a kaj šteje sprehajanje z likalnikom, pa drgnjene ploščic v kopalnici?

x:Dx x:Dx tut... z likalnikom še boljš "zašvicaš" x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ja nč, je treba mal osvežit :vio:, zadnja dva dneva priden x:px, včeraj dobrih 32 minut teka, predvčerajšnjim pa 50 minut teka, po enem tednu je res pasal x^x

Kolk si priden :palec: :palec:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

jz bi šla tut. pa sem čist fertik. bi mogla v postlo... pa se mi ne da pr mir ležat... končno bo lep vikend jz pa obležala. mogoče bi šla lahk vsaj mal hodt. bom vidla kako bom jutr. x:)x
spet se mi je na bolš poslabšal

da mal osvežim, včeraj priden, 1h 20 minut, dobrih 13 km po oznakah, sobotna noč je bla dolga, pa se je mal poznal :inocent:, tako da je tempo proti

koncu kar padel x:Ix, drug vikend pa računam na več, konec oktobra se bo hitr približal x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

jaja sej sem te vidla z eno bejbo. čist si bil bogi - sploh nisi do besede pršu xg:Dx

štangi :inocent:

:inocent: aja, no ja, če pa je mela še govorno telovadbo xnckrivx x:Dx

Štanga, ja, tisto ki jo imajo za stepanje preprog x:px, doma je pač nimam x;)x

Včeraj bil priden, se splača tuki pisat :inocent:, pol se vsaj držim planov x:Dx

Je šlo pa z lahkoto, zgleda da nisem sam laufal x:)x, je še nekdo z mano laufal x:Dx,

38 minut, za čez teden bo, sploh pa ker je bolj temno x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...