Ksenia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Končno malo brez dežja... se bo treba it mal pretegnit upam, da si že nazaj, ker prav fletno dežuje :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ja... hehe, najprej tečem 10km in si rečem kao zadosti in srečam kolega, ki se je ravno zagreval in preletim še z njim 10km... potem se je pa začelo po malem jasniti, moja želja je pa itak bila za danes bajk in grem domov, si spreoblečem dres in bumf na bajk 40km... potem mi je pa vreme že zobe kazal Ampak je itak boljš tko, ker grem naslednji teden na maraton in je fajn, da bom spočit, pa še dobro knjigo berem Četrti mag od Vinka Ošlaka KLIK KLIK Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 lepo sem telovadila, naredila par asan in ko sem hotela iti laufat, se ulije. pa nič, grem pod tuš si nardit piling iz medu in soli in v savno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 naslednji teden pa spet začnem fitnesirat ... saj je že skrajni čas ... sem se povsem polenila ... na tehtnico niti ne upam stopiti Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 svojemu telesu dajem vso moralno podporo, da naj se že premakne..... ob branju teh postov mi bo padla vsa morala ..... grem na kavč, da se sestavim vsaj psihično 20 pretečt pa 40 prekolesart potlej pa še knjigo dvigat pa še v dežju men se pa danes sam crklja...če je to dobro opravljeno, je primerno ogrevanje, straching,pilates in dviganje uteži , da o kurjenju kalorij sploh ne govorimo, o sproščanju endorfinov pa itak **** nakladam, da mi ne boste fauš **** sam to sem hotela omenit, da kadar vas šlata viroza al kak prehlad je bolje nč migat počitek vam polagam na srce pa čim manj jest pa velik pit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ja... hehe, najprej tečem 10km in si rečem kao zadosti in srečam kolega, ki se je ravno zagreval in preletim še z njim 10km... potem se je pa začelo po malem jasniti, moja želja je pa itak bila za danes bajk in grem domov, si spreoblečem dres in bumf na bajk 40km... potem mi je pa vreme že zobe kazal Ampak je itak boljš tko, ker grem naslednji teden na maraton in je fajn, da bom spočit, pa še dobro knjigo berem Četrti mag od Vinka Ošlaka KLIK KLIK pih lia a kaj šteje sprehajanje z likalnikom, pa drgnjene ploščic v kopalnici? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ja seveda, če si kilometrino in hitrost merila... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 savna+plavanje je definitivno bolj od fitnesa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mene je pa ponoči krč zagrabil za kolenom še nikoli prej mogoče sem pretiraval pri fitnessu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 lia a kaj šteje sprehajanje z likalnikom, pa drgnjene ploščic v kopalnici? tut... z likalnikom še boljš "zašvicaš" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ja nč, je treba mal osvežit , zadnja dva dneva priden , včeraj dobrih 32 minut teka, predvčerajšnjim pa 50 minut teka, po enem tednu je res pasal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ja nč, je treba mal osvežit , zadnja dva dneva priden , včeraj dobrih 32 minut teka, predvčerajšnjim pa 50 minut teka, po enem tednu je res pasal Kolk si priden Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Kolk si priden hvala , sem se prijavil na 21 km v Ljubljani, pa je treba mal trenirat , sicer pa prej cel teden nisem,no danes grem tudi, jutri bomo pa žural Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jz bi šla tut. pa sem čist fertik. bi mogla v postlo... pa se mi ne da pr mir ležat... končno bo lep vikend jz pa obležala. mogoče bi šla lahk vsaj mal hodt. bom vidla kako bom jutr. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 da mal osvežim, včeraj priden, 1h 20 minut, dobrih 13 km po oznakah, sobotna noč je bla dolga, pa se je mal poznal , tako da je tempo protikoncu kar padel , drug vikend pa računam na več, konec oktobra se bo hitr približal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 včer si se pa mal sprehaju a nje? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 včer si se pa mal sprehaju a nje? bo neki na tem , soliden tempo , pa sam se mi zdi, da nisem bil ,sem se pa pol tut vzdigoval na štangi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 jaja sej sem te vidla z eno bejbo. čist si bil bogi - sploh nisi do besede pršu štangi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 jaja sej sem te vidla z eno bejbo. čist si bil bogi - sploh nisi do besede pršu štangi aja, no ja, če pa je mela še govorno telovadbo Štanga, ja, tisto ki jo imajo za stepanje preprog , doma je pač nimam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 moja štanga??? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 tvoja, ne, ne, bližji mene Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 aja... dons grem pa res počivat. morm it počivat. počivat. sam vem k bom dam pršla bom spet vsa naspidirana Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 pol pa kar naspidiran naskok na postljo , pol bo pa šlo, sej bom jst še 3 km zate odlaufal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 pol pa kar naspidiran naskok na postljo , pol bo pa šlo, sej bom jst še 3 km zate odlaufal kok s ti dobl pol glem pa les u poslo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Včeraj bil priden, se splača tuki pisat , pol se vsaj držim planov Je šlo pa z lahkoto, zgleda da nisem sam laufal , je še nekdo z mano laufal ,38 minut, za čez teden bo, sploh pa ker je bolj temno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.