Michelle 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ja, kle sem "s tabo". Jaz tudi uzivam zadnje case. Pa k clovek dela za trebuh npr, pa pol opaz misice, za katere ni niti vedu, da obstajajo Pa ze filing, da neki zase nardis No ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 a ne no? Zlo je fajn ce imas to v sebi, men se prav smilijo oni, ki se ne morejo zmuvat.No v gimnaziji in tud pol v srednji pa v bistvu nikol nisem telovadila... npr. sovrazim odbojko, tud ne maram prevec skupinskih sportov, razen kosarke, pa clo nogomet sem tud igrala, sam kosarko sem pa kak dan () clo prav 'trenirala'... sam, kot sem rekla, jaz nisem imela te discipline, sem bila prevec... kako naj se izrazim, med drugim tud 'vsestranska' recimo... tko da je cist dobro, da se nisem za sport odlocila, saj ga furam vseen, ves lajf prakticno ze, pac po svoje. se boljs. Pa baletka sem hotla bit, mensezdi je to edina nekak bolj 'zhenska' zadeva.Ce furas sport, si bolj ziv, nekako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Jaz sem pa naravi veeeeeeeeelik lenuh in sploh ne uzivam v tem, sam sem pa po tem ful ponosen, da sem naredu nekaj zase. Za tist filing po naporu se splaca matrat. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 saj jaz sem lohk tud lenuh, recimo laufat se mi ful ne da na fitnesu... laufam, ena zraven goni kolo in pravi - men se pa ne da laufat.jaz pa, med laufanjem, recem, men tud ne... pa me debelo pogleda, pa recem, ja sam se spravim pac... uzivam pa prav nic.tko da te stekam.Jaz uzivam v gibanju, ne pa v matranju. sam se da naucit (pa ne sam zarad kondicije, ki jo sproti pac pridobis), da si nekak lahkoten... nimas vec tezkih nog, pac pa... si ves lahek, sploh se ne matras, nekak zna telo s tole energijo se obnasat al kaj... prav zanimivo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tan 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Tega bi se jaz rada "naučila" oz. dosegla... da bi telovadila z veseljem, da bi mi to prišlo v kri, da bi bilo nuja, užitek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 saj ti pride, nenazadnje ker se pol dobro pocutis, pa pol negujes to v glavi... pa vidi se kaj pa tko... skratka, dobis kar hitro ene rezultate in to ti da zagon. 0 + 0 = 00 + 1 = 1+1 =2..... -----> Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tega bi se jaz rada "naučila" oz. dosegla... da bi telovadila z veseljem, da bi mi to prišlo v kri, da bi bilo nuja, užitek Od zacetka sem tudi jaz z veliko tezavo karkoli delala. Potem pa, ko opazis prve rezultate, ko vidis, da sprosca, zacnes uzivat v tem. Ceprav men dolocene vadbe se vedno ne sedejo. Ne maram vaj za rok pa utezi, naprimer. Nikoli tudi nisem marala sportov kot so odbojka ( vedno sem prespricala v soli)...Pac je treba najti nekaj, v cemer uzivas tud... Zdajle sem gledala posnetek E+, kjer je bil gost Goran Marck Lorencin .Moj odziv: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Meni so se pa kolenske vezi vnele..pa -pa tek Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni so se pa kolenske vezi vnele..pa -pa tek Kako pa to zgleda? Zakaj do tega pride?_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Jaz sem pa danes ob 6ih vstala, šla tečt (1/2 ure), se stuširala, pojedla en kefir (1/2 ure) in odkolesarja v službo (1/2 ure). Zdej pa še en čajček (1/2 ure)....pol pa začet delat! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Jaz tud ne - odbojke...Prvic slisim za onega modela, Michelle. Julijana, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Vnetje kolenskih vezi: do tega pride če pretiravaš s kakšnim gibom-mislim, da sem si jih najprej nategnila, potem pa sem na polno tekla in so se še vnele, boli pa na notranji strani kolena, na pritisk boli na tak način kot npr. zob(dlesen). Sej nisem vedela, da je to-to, mi je maser povedal. Ni mi fajn, ker iz ritma padem,pa moram znova gradit :xx!: Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Evo, klele ga mate. Vedite pa da kakorkoli vam je ze vsec, se vedno je bolj vsec samemu sebi, kot pa katerikoli izmed vas (insiderska info). Marck Goran Lorencin Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Uh ni mi vsec prevec, se mu vidi, da je vase zagledan. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh ni mi vsec prevec, se mu vidi, da je vase zagledan. Ni ga spegla varnega pred njim. Sej drgac je pa dost v redu clovek!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh ni mi vsec prevec, se mu vidi, da je vase zagledan. Kake mišice....malo preveč se sveti... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 fovšija.... pred nekaterimi ogledala niso varna, pa nimajo kaj gledat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 ja, izdelano telo-ni kaj . Ni pa moj tip-padam na kaj drugega Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 heh, to gledajo najstnice...koliko radijatorčkov ma kdo.... pravim sam, da ma tip kaj gledat..... Kakšno ma pa uporabno vrednost, je pa vprašanje po drugi točki...Da take zadeve vzdržuje, po moje itak nima cajta za ženske... da bi uskladil treninge pa pripravo hrane Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Jaz sem ga gledala polno oblecenega. Njegov portal pac obiskujem in sem po slikcah tudi jaz mislila, da je en samousecen tip, ampak je totalno simpaticen in res profi za te zadeve. Itak, da more velik delat na seb, to je njegov poklic ( tezko bi bil na spletni strani zamascen osebni trener ) Meni je vsec njegov pogled na hrano pa samodisciplina Sicer sem naredila mal reklame, ampak tip je res neverjeten! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Včeraj prisopihala na hrib in doma naredila še serijo trebušnjakov in nekaj vaj raztezanja. Počutje je bilo fenomenalno........ Zdajle, ko se je pa malo shladilo pa najprej malo ogrevanja, potem pa za ene pol urce na sobno kolo (ker ne morem ven, saj sva z mojo malo punčko sami doma), potem pa še malo trebušnih..... Bliža se poletje in treba si je dobiti tako kondicijo, kot tudi postavo za tople dni, mar ne?????? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem ga gledala polno oblecenega. Njegov portal pac obiskujem in sem po slikcah tudi jaz mislila, da je en samousecen tip, ampak je totalno simpaticen in res profi za te zadeve. Itak, da more velik delat na seb, to je njegov poklic ( tezko bi bil na spletni strani zamascen osebni trener ) Meni je vsec njegov pogled na hrano pa samodisciplina Sicer sem naredila mal reklame, ampak tip je res neverjeten! Zanimivo razmisljanje. Jaz ocenjujem trenerje po tem, kako hitro lahko pripeljejo klienta iz sedanjega stanja v zeljeno stanje in ne po tem kako "narezani" so. Poznam trenerja iz Brezovice, ki je recimo "rahlo" zamascen, samo ko pa vidis kake transformacije dela na svojih klientih, pa njegovo moc motiviranja... pol ostane samo se fascinacija. Pa po tej logiki bi npr. na Ekonomski fakulteti lahko oz. bi morali predavati samo multimilijarderji. Vendar pa je tako pri denarju, kot pri telesu pomaga ce imas prave starse. Poleg tega pa je rezultat kompleksna funkcija veliko vecih spremenljiv kot le treninga in prehrane. Če omeniva samo prej omenjeno genetiko. In ne gre poenostavljati stvari. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Jaz sem bla pa danes spet pridkana. Sem šla spet tečt , sam s kolesom pa nisem šla v službo, ker bi bla do kože mokra! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Jaz bom šla pa jutri probat tečt-ne zdržim več tako Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bom šla pa jutri probat tečt-ne zdržim več takoKaj pa nogice? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Danes zaradi vremena samo sobno kolo, trebušnjaki, sedaj pa tuš in malo TV-ja........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.