nosorog 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 ........... se bom počasi spravla na trenažer. Jst sem tud dons že oddelal svoje. Nekak mi pa ne rata vsak dan. 5 x tedensko, zaenkrat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 joj, the best jaz sem danes izjemoma, ker že nekaj dni nisem nič, samo s kolesom laufala okrog...in tamalo dvigovala. ni boljše telovadbe. ti aerobno ali anaerobno, kolko časa porabiš za aerobno vadbo? Aerobna vadba je zame bolj kot le ne peš v dolino in nazaj. To je 50 minut hoje. Včeraj sem tekel, pa me dons s tem v zvezi boli rit. Drgač pa uteži premetavam pa trebušnjake gonim. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 kar pridna zadnje čase.vsak dan hitra hoja v službo in nazaj, dobre pol ure v eno smer.pa dvakrat tedensko telovadba, pilates in ena vrsta aerobike Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Aerobna vadba je zame bolj kot le ne peš v dolino in nazaj. To je 50 minut hoje. Včeraj sem tekel, pa me dons s tem v zvezi boli rit. Drgač pa uteži premetavam pa trebušnjake gonim. lalala Veš nosorog, 5 x na teden kvihti je bolj za mladince pa za začetnike. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 TO, to... ccc - dons je bla popestrena. Tok intenzivno sem se družil s krampom in lopato, da sem kramp celo zlomil. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Zadnje čase sm bol na kolesu...ne tečem...trenutno! Se bo pa kr kmal tole spremenil, se mi zdi! K se bo začel dež in hladnejše vreme Huh, sm pa začela delat neke (hude) vaje za trebušne mišice...začetek je bil težak, zdj pa že kr gre...upam, da bo učinek viden... No, pa pilates tut ni slab.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Komaj še najdem čas za rekreacijo zato poskušam skombinirati urnik tako, da grem vsaj v službo s kolesom. Bolje išta nego ništa zdej mi bo pa vreme začelo nagajat Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 naiboLŠ biti doma in delati nićLenuhi lenuhi=P Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Da ne bomo samo o lenobi govoril , saj včasih pa paše, recimo dons , v soboto sem bil pa zelo priden 1h 24 minut laufanja, okoli 14 km , neki pa je, do 21 km sicer še neki manjka , no neki cajta je še Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 danes sem 40 minut jogirala in tekla dobrih 10 minut. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 uuf...dobra si...=)...ma jz grem laufat..pa po 2oo metRih obupam..lih dans mamo uzdržlivostni tek na lublanski grad joj no=( smehi***** Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 10 minut ni nič. včasih sem zdržala pol ure po 4 krat na teden. sem pa bolj za dolge proge. šprint me ubije. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 jest pa že 2 tedna ven s fitnessa..nekaj sem bil bolan, potem sem si pa hotel it kupit študentsko fitness karto, sem pa ugotovil, da nimam več statusa ...bom počakal še en teden, da vidim, kaj bo s študijem... razmišljam, da bi si kar en bench ubodel, s možnostjo treniranja nožnih mišic, in da ima dovolj uteži gor...vidim, da je bench brez ročke in uteži 25k, z ročko in premalo utežmi pa 35k...mulitfunkcijske naprave, ki bi bile za vse sklope mišic, so mi pa zaenkrat finančno nedostopne - beri: od 80k naprej...sicer ima pa tudi fitness karta svoje prednosti - dobra družba Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 uuuuuuiiiiiii, konec tega mesca mam možnost, da začnem spet hoditi na jogo. zastonj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 izkoristi jo jst pa na aerobiko... sej vem da nekaj rabim za zimske večere pa da sem se totalno polenila, ampak ne vem če je zame skupinska vadba... hm, mogoče bi dala možnost da vidim oz. si dam priložnost... tole bi bilo v sklopu mamic deklet ki skupaj trenirajo rokoemt - niso mi glih neznane... bi ali ne bi to je zdaj vprašanje v glavnem v tem času delam nič produktivnost na višku lenoba pa še bolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Zadnje cajte tukaj prevladuje lenoba , jst se pa pridno pripravljam za 21-ko na ljubljanskem maratonu , danes odlaufal najdaljši tek doslej 1h 42 minut , več kot 16 km, tko da mislim da bo šlo, tam so le okrepčevalnice V četrtek pa dobrih 8km v 46.33 , je kar fajn tukaj vodit dnevnik Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 čestitam, janif, odlično ti gre a se pripravljaš čist individualno po svojih načrtih, ali si pomagaš s kakšnimi nasveti in predpisanimi treningi? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Zadnje čase zelo pogosto udarjam v boksarsko vrečo in se počutim res dober,pa uteži dvigujem..tu in tam...Tk , da nisem čist pasivna.Sem mela tako obdobje,ko nisem naredla nič za svojo telo..čist nič..pa sem se full :xx!: počutla,zdj sem pa čist polna energije...Super..tk kot v starih dobrih časih.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 čestitam, janif, odlično ti gre a se pripravljaš čist individualno po svojih načrtih, ali si pomagaš s kakšnimi nasveti in predpisanimi treningi? hvala V bistvu si kakšnih posebnih načrtov nisem delal, sem se pa že večkrat pogovarjal s kakšnim znancem, ki je že maratone dal čez, pa so se mi zdele njegove izkušnje čist kul, čez teden ne pretiravaj, čez vikend pa eno daljšo . Pa hočem že prej mal videti, kakšen je filing pri daljšem teku, če me lahko kaj začne bolet, pa če je kakšna kriza, pa tko, večina mojih tekov je bila doslej med 5 in 10 km, tečem pa že 12-leto. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Mene pa zanima kam hodite punce na AEROBIKO?Rada bi hodila na kak program, ki ni TNZ ali kaj podobnega...predvsem si želim nekaj, kar je prepleteno s plesom Ima katera kak predlog? sončkeeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 še jst sem se nekam polenil, no včeraj po enem tednu , odlaufal 1 uro in 28 minut, ene 15 km, sta me dva znanca nazaj grede ujela, sta imela ravno krajši tek v tekmovalnem ritmu ,pa sem se jima mal pridružil, 2 km sem zdržal, pol sta pa začela že finiširat, tist je blo pa prehitro ,sicer pa tudi tako hitro nimam namena laufat, raje mal počasneje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 no, jest se pa nisem polenila, ravno nasprotno sem spet začela nazaj športat . včeri sem bla na uri tnz-ja, danes grem na uro joge-pilates, jutr pa grem na eno uro šok fit-a. naslednji teden pa spet vse v enakem vrstnem redu od začetka. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 zlagal drva Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 tolk ste pridni , da noben sploh nima cajta pisat včeraj sem spet laufal po nedelji, dons še mal na izi, pol pa pavza do nedelje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 tolk ste pridni , da noben sploh nima cajta pisat včeraj sem spet laufal po nedelji, dons še mal na izi, pol pa pavza do nedelje Kolk si priden. V nedeljo naj te ponese skozi Ljubljano ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.