Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

joj, the best jaz sem danes izjemoma, ker že nekaj dni nisem nič, samo s kolesom laufala okrog...in tamalo dvigovala. ni boljše telovadbe. :palec:

ti aerobno ali anaerobno, kolko časa porabiš za aerobno vadbo?

Aerobna vadba je zame bolj kot le ne peš v dolino in nazaj. To je 50 minut hoje. Včeraj sem tekel, pa me dons s tem v zvezi boli rit. x:Dx x:Dx x:Dx Drgač pa uteži premetavam pa trebušnjake gonim.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Aerobna vadba je zame bolj kot le ne peš v dolino in nazaj. To je 50 minut hoje. Včeraj sem tekel, pa me dons s tem v zvezi boli rit. x:Dx x:Dx x:Dx Drgač pa uteži premetavam pa trebušnjake gonim.

lalala

Veš nosorog, 5 x na teden kvihti je bolj za mladince pa za začetnike.

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Zadnje čase sm bol na kolesu...ne tečem...trenutno! Se bo pa kr kmal tole spremenil, se mi zdi! K se bo začel dež in hladnejše vreme :cry:

Huh, sm pa začela delat neke (hude) vaje za trebušne mišice...začetek je bil težak, zdj pa že kr gre...upam, da bo učinek viden... x:Dx

No, pa pilates tut ni slab....

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Komaj še najdem čas za rekreacijo zato poskušam skombinirati urnik tako, da grem vsaj v službo s kolesom. Bolje išta nego ništa x:Dx

zdej mi bo pa vreme začelo nagajat :C:

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Da ne bomo samo o lenobi govoril :inocent:, saj včasih pa paše, recimo dons x;)x, v soboto sem bil pa zelo priden 1h 24 minut laufanja, okoli 14 km x:px, neki pa je, do 21 km sicer še neki manjka :inocent:, no neki cajta je še x:)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Guest mačona
10 minut ni nič. :o|o: včasih sem zdržala pol ure po 4 krat na teden. sem pa bolj za dolge proge. šprint me ubije. :OO!:

jest pa že 2 tedna ven s fitnessa..nekaj sem bil bolan, potem sem si pa hotel it kupit študentsko fitness karto, sem pa ugotovil, da nimam več statusa x:Ix ...bom počakal še en teden, da vidim, kaj bo s študijem...

razmišljam, da bi si kar en bench ubodel, s možnostjo treniranja nožnih mišic, in da ima dovolj uteži gor...

vidim, da je bench brez ročke in uteži 25k, z ročko in premalo utežmi pa 35k...mulitfunkcijske naprave, ki bi bile za vse sklope mišic, so mi pa zaenkrat finančno nedostopne - beri: od 80k naprej...

sicer ima pa tudi fitness karta svoje prednosti - dobra družba x;)x x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

izkoristi jo :palec:

jst pa na aerobiko... sej vem da nekaj rabim za zimske večere pa da sem se totalno polenila, ampak ne vem če je zame skupinska vadba... hm, mogoče bi dala možnost da vidim oz. si dam priložnost... tole bi bilo v sklopu mamic deklet ki skupaj trenirajo rokoemt - niso mi glih neznane... bi ali ne bi to je zdaj vprašanje ;)

v glavnem v tem času delam nič ;) produktivnost na višku lenoba pa še bolj

Zadnje cajte tukaj prevladuje lenoba :inocent:, jst se pa pridno pripravljam za 21-ko na ljubljanskem maratonu x:px, danes odlaufal najdaljši tek doslej 1h 42 minut x:)x, več kot 16 km, tko da mislim da bo šlo, tam so le okrepčevalnice x;)x V četrtek pa dobrih 8km v 46.33 x:px, je kar fajn tukaj vodit dnevnik x:)x

čestitam, janif, odlično ti gre :palec:

a se pripravljaš čist individualno po svojih načrtih, ali si pomagaš s kakšnimi nasveti in predpisanimi treningi? :inocent:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Zadnje čase zelo pogosto udarjam v boksarsko vrečo in se počutim res dober,pa uteži dvigujem..tu in tam...Tk , da nisem čist pasivna.

Sem mela tako obdobje,ko nisem naredla nič za svojo telo..čist nič..pa sem se full :xx!: počutla,zdj sem pa čist polna energije...Super..tk kot v starih dobrih časih..

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

čestitam, janif, odlično ti gre :palec:

a se pripravljaš čist individualno po svojih načrtih, ali si pomagaš s kakšnimi nasveti in predpisanimi treningi? :inocent:

hvala :palec:

V bistvu si kakšnih posebnih načrtov nisem delal, sem se pa že večkrat pogovarjal s kakšnim znancem, ki je že maratone dal čez, pa so se mi zdele njegove izkušnje čist kul, čez teden ne pretiravaj, čez vikend pa eno daljšo x;)x. Pa hočem že prej mal videti, kakšen je filing pri daljšem teku, če me lahko kaj začne bolet, pa če je kakšna kriza, pa tko, večina mojih tekov je bila doslej med 5 in 10 km, tečem pa že 12-leto.

Mene pa zanima kam hodite punce na AEROBIKO?

Rada bi hodila na kak program, ki ni TNZ :sleeping: ali kaj podobnega...predvsem si želim nekaj, kar je prepleteno s plesom xyesx

Ima katera kak predlog?

sončkeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

še jst sem se nekam polenil, no včeraj po enem tednu :eek:, odlaufal 1 uro in 28 minut, ene 15 km,

sta me dva znanca nazaj grede ujela, sta imela ravno krajši tek v tekmovalnem ritmu :inocent:,

pa sem se jima mal pridružil, 2 km sem zdržal, pol sta pa začela že finiširat, tist je blo pa prehitro xnckrivx,

sicer pa tudi tako hitro nimam namena laufat, raje mal počasneje :vio:

no, jest se pa nisem polenila, ravno nasprotno sem spet začela nazaj športat x:Dx. včeri sem bla na uri tnz-ja, danes grem na uro joge-pilates, jutr pa grem na eno uro šok fit-a. naslednji teden pa spet vse v enakem vrstnem redu od začetka.
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

• 2 weeks later...
tolk ste pridni :inocent:, da noben sploh nima cajta pisat x;)x

včeraj sem spet laufal po nedelji, dons še mal na izi, pol pa pavza do nedelje :vio:

Kolk si priden. V nedeljo naj te ponese skozi Ljubljano ... :palec: :palec: :palec:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...