crna_puma 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 kako lepo je brati vaša mnenja o rekreaciji lepo to kar pa sama počnem ni zarad lepšega telesa ali mišične mase in podobnih scen, ampak enostavno zarad počutja joga -da si napolnim čakretek - približno okrog 10 km dnevno moram preteči (zarad prizemljitve in na nek način meditacije)pilates - ker me tako lepo raztegneples - pa je nekaj kar je za moje pojme itak samoumnevno (dan brez plesa je izgubljen dan )kolesarjenje - sam čisto s turističnega vidika ... če je lepo vreme in dovolj časa, prekolesarim tud po 6 ur (sem bolj 'izi rajderka' ) zelo pa pogrešam borilne veščine, predvsem aikido in kendo (delujeta mi kot ples) ... nekak tako z moje strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Akcija... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ljudi zuni je poletje Črna puma A si prebrala Russell-a? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 dobro, da si me spomnil .... čist pozabla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 "miren kot da bi vso tisto jezo na treningih ven dal..." Ja na treningu pa nej pol kluba zlomim skupaj da dam svojo energijo ven:P mimogrede tale tvoj kolega je Žan:D? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sinya 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 čimveč, tem bolje..sicer sem pa spet začela karate trenirat...se sedaj počutim spet jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ju3 s5 zacnem... totalno sm zarjavel... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sinya 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 s čim boš spet začel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 s čim boš spet začel? ...mal se rekreirat... zdaj sem mel skor leto in pol pavze(sicer sem vmes za 1 mesec s5 zacel, sam so ble bolecine prehude)... tko mal na easy cardio in PL... pol bom pa vidu kako bo slo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 kako lepo je brati vaša mnenja o rekreaciji lepo to kar pa sama počnem ni zarad lepšega telesa ali mišične mase in podobnih scen, ampak enostavno zarad počutja joga -da si napolnim čakretek - približno okrog 10 km dnevno moram preteči (zarad prizemljitve in na nek način meditacije)pilates - ker me tako lepo raztegneples - pa je nekaj kar je za moje pojme itak samoumnevno (dan brez plesa je izgubljen dan )kolesarjenje - sam čisto s turističnega vidika ... če je lepo vreme in dovolj časa, prekolesarim tud po 6 ur (sem bolj 'izi rajderka' ) zelo pa pogrešam borilne veščine, predvsem aikido in kendo (delujeta mi kot ples) ... nekak tako z moje strani Ufff, ti si pa huda No, jst se lohk spet mal pohvalim, čez vikend oba dneva laufal, sicer bolj počasi, v soboto 9km, v nedeljo 7 km , mi je prav pasalo, tko prijetno toplo je pihalo, sploh v soboto Drugače pa vsako jutro razgibanje vseh sklepov, ful poživi , pri muzki pa itak ne morm bit na mir, pa mal skačem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 fse me boli od športa sam še šah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 fse me boli od športa sam še šah tut ta zna bit naporen , če se igra na hitro, pa na uro Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 fse me boli od športa sam še šah Donc ob treh človek proti mašini drugi del. Na spodnjem linku lahko gledate poteze v živo in komentar dveh velemojstrov (sicer v nemščini)... http://www.rag.de/microsite_chess_com/interaktiv.html Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Kramnik mel Fritza na kolenih in se okol 36-ete poteze zaje**l in dobil mat v eni potezi... sem šel zdajle na hitro čez... mislim, da bo mašina prvič v zgodovini človeštva premagala svojega stvarnika v strateški igri kot je šah Welcome to the kiborg era... Nč... akcija Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 no pa da se še jst javim tukejle - zjutrej, preden vstanem par minut razgibavanja....potem pa- kombinacija kickbox aerobika+muscle attack (morm rečt, da sm letos začela in mi je NORO dobr!!! tko da vedno komej čakam da pridem na trening)- fitnes (1x na teden definitivno, če je čas za extra-z veseljem)- orientalski ples (1x na teden)- salsa (1x na teden)- kolesarjenje (končano za letos, drugače pa kakor je čas in vreme-letos sm začela zelo pozno....oz. parkrat sm bla na kolesu spomladi, pa potem nič celo poletje in potem proti koncu poletja spet par turc....pa še pohvalt se morm sm si postavla cilj - Vršič - in ne da bi kej preveč "trenirala" prej, sm septembra tut prlezla do vrha in si ne morte predstavlat kok sm bla happy, da mi je uspelo ).... mislm da bi blo to-to..... Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ...ful pridna!pohvalno! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 .pa še pohvalt se morm sm si postavla cilj - Vršič - in ne da bi kej preveč "trenirala" prej, sm septembra tut prlezla do vrha in si ne morte predstavlat kok sm bla happy, da mi je uspelo ).... mislm da bi blo to-to..... sm tut pršu gor, da nisem nikol dol stopil in bil ful happy Ma ful treniraš... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 js pa zej prakticiram tek po razgibanem terenu(gozd, blato, višinke razlike..) in sicer z 15kg nahrbtnikom, danes sm tekel turo(če gre verjeti Polarjevi tehnologiji štetja korakov in s tem pretečnih km) 13,4 km v dobrih 70 minutah , AVG puls / 163, MAX / 195! največja višinska razlika 430m, mal sm iz forme, ampak vseeno sm bil zelo zadovoljen Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Zdej zadeva je takšna... za dons imam dost... grem prelaufat eno petnjastko... sicer bom začel z dodatno težo cca. 50 kg (mentalne forme), upam pa, da bom končal z Void, Praznino, Nič, Lupino... naj se meditacija začne... Ooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mjck 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ČUJTE terci! danes sn razmigaval totega svojega međunožnega prijatelja "mickenega" ČUJ! te kak mi je pasalo ooooOOOOOoooo nea se špilat, mickeni je car! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Ah, ja... je pa zlo fajn... povprečni pulz pri šahu okol 180 Sicer je pa zunaj soooooooooooooooooooooooooonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee I love it Akcija Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 ...ful pridna!pohvalno! hvala sm tut pršu gor, da nisem nikol dol stopil in bil ful happy Ma ful treniraš... uf, kr nč ustavt se? jst sm pa se 1x ustavla...ampak tut če bi se večkrat...sam da sm jst gor pršla drugo leto spet... js pa zej prakticiram tek po razgibanem terenu(gozd, blato, višinke razlike..) in sicer z 15kg nahrbtnikom, danes sm tekel turo(če gre verjeti Polarjevi tehnologiji štetja korakov in s tem pretečnih km) 13,4 km v dobrih 70 minutah , AVG puls / 163, MAX / 195! največja višinska razlika 430m, mal sm iz forme, ampak vseeno sm bil zelo zadovoljen čist hudo Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 končno akcija No rest for a restless man Oooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......................................... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 čist hudo sploh ne, povprečni srčni utrip mam relativno visok oz. previsok, se pozna, da sm v slabši kondicijski formi..sicer pa važno, da mal srce poženemo dones sm pa po dolgem času naredu en bolj "hard" anarobni trening, noge do konca, da mi je šlo že na kozlanje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Sem pa srečal danes že drugič en starejši par, tam nekje okol šestdeset in se obnašata kot da bi bila najstnika... tako sta zaljubljena... brez jebe... in se mi tolk fajn zdi ju pogledat, ko se objemata in crkljata Prav tist... iiiiiiiiiiiiii Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.