Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Danes sem po dolgem času spet prilezel na fitness, kljub izraziti starosti, ki jo še sam Kristus ni dočakal... in po recimo temu več kot pol leta odsotnosti od kakršnekoli telesne aktivnosti.. ugotavljam da še zmer nisem za staro šaro, šel sem od rekvizita do rekvizita in se sam sebi čudil kok moči mi je v bistvu še ostalo x^x

x:Dx :palec: upam da nam še tebe sanjala....vsi tile telovadci me ponoč preganjate

hja slaba vest povzroča slab spanec x:o)x

od športa zadnje cajte sam teoretična motivacija, vsakdanji obisk te teme x^x

Sem pa srečal danes že drugič en starejši par, tam nekje okol šestdeset in se obnašata kot da bi bila najstnika... tako sta zaljubljena... brez jebe... in se mi tolk fajn zdi ju pogledat, ko se objemata in crkljata x;)x

Prav tist... iiiiiiiiiiiiii x:Dx x^x x;)x

:8): tole paše bolj pod temo masaža in sprostitev xcivx x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest Hubert

jaz pa vam povem samo to, da ko telovadim trebuh, se preveč napnem tam spodaj in ponavadi mi uide :OoO: pa sem enkrat bil v neki telovadnici, ki se imenuje fitness in sem tak prdec spustil, da so se ljudje obračali in zgražali, potem pa si lahko samo mislite kako hudo mi je bilo :OoO:

in zdaj redko kdaj telovadim trebuh :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx

Glej kakšen top šop... baje pa tut en tule na forumu slike frizira tko, da... you know x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

jaz pa vam povem samo to, da ko telovadim trebuh, se preveč napnem tam spodaj in ponavadi mi uide :OoO: pa sem enkrat bil v neki telovadnici, ki se imenuje fitness in sem tak prdec spustil, da so se ljudje obračali in zgražali, potem pa si lahko samo mislite kako hudo mi je bilo :OoO:

Si pa res faca!!! x:Dx x:Dx xrolleyesx :vragec:

Raztezalne vaje so tudi fajn. x:Ix

Guest Hubert
to ni smešnica, probaj na lastni koži, pa boš vidla kako je hudo ko smrdi celoten prostor zaradi trebušne telovadbe!

Guest fata

I JA IMAM PLJUNUT PROBLEM!!! MOJE DUPE TAKO PRDAJO, TAK SEM GA SFULULA, DA JOOOOOJ, NE PITAJ! :OoO:

P.S. A BI KDO FUKAVZ MANO? :icon1_blush:

...danes po dolgem cajtu res s5 migal... push-press in pocepi... na koncu sem bruhal... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest fata
...danes po dolgem cajtu res s5 migal... push-press in pocepi... na koncu sem bruhal... :palec:

NA KONCU BI LAHKO FUKAV Z MANO, ČE SI ŽE BRUHAL! :palec:

NA KONCU BI LAHKO FUKAV Z MANO, ČE SI ŽE BRUHAL! :palec:

...me je blo strah, da bi pol se 1X kozlal...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ker je za mojega koleščeka že žal premrzlo (gre na zimsko spanje), se je tudi zame začela sezona fitnesa.....

Danes sem bila pridna in sploh zadovoljna....ura in pol kardia (bila čisto sama-ne vem kaj dogaja ljudem, da sem jim ob deževnih dneh nič ne da :o|o: ). Skratka pulz mi ni šel čez 157.... :palec: xDDx

Smisel življenja je največja sreča

..dons sm telovadu in to ful... x^x

Frank Zappa

...velik, velik telovadu dons s5... :palec: :palec: ..sm kr ponosn nase!!!

Frank Zappa

A mi lahko prosim nehate slabo vest zbujat, zima je! :att:

x:Dx

..vsak izgovor prav pride, a kuki??? x:Dx x:Dx x:Dx

...ti bi si lahko od klarus podpis sem no3 prepisala pa mas alibi za vsak letni cas... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

..vsak izgovor prav pride, a kuki??? x:Dx x:Dx x:Dx

...ti bi si lahko od klarus podpis sem no3 prepisala pa mas alibi za vsak letni cas... x:Dx x:Dx

:frog:

pa saj sem vsak dan vsaj par ur na kolesu. To je pa tud neki a ne? :o|o:

( x:Dx dojela, da sem napisala par ur, namesto par km, ampak bom kar pustila. naj se misli, da sem nora športnica. :inocent: )

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

js pa treniram čimdlje zdržat brez zraka x:Dx hehe, drugač pa res treniram zadnje dni v baznu čimdlje zdržat pod vodo v gibanju in mirovanju.. sm ugotovil, da se da vse natrenirat in da je veliko v glavi oz. v psihi...

drugač pa še vedno tečem, uteži pa nism prijel že neki časa zdej, mam pavzo x:o)x

honor and respect

..dons delal HIIT cardio... 14 intervalov 30 sec. sprint, 30 jogging, 30 sprint, 30 jogging itd...

..zjeban sem pa ko da bi probaval 30 minut buldozer ustavit... :o|o:

Frank Zappa

Halo!

No, jest pa zjutraj obvezno delam vaje: kombinacijo tibetanskih vaj in vaj za posamezne (beri problematične) dele telesa.

Popowdan pa grem ponavadi na vsaj pow ure hitre hoje. Blo bi pa dobr, če bi spet aktivirala sobni bicikl.

slabi al pa nč posebnega x:Dx do zdej največ v mirovanju 74s xrolleyesx

...a to z obicajno tehniko dihanja al uporabljas tisto krozno dihanje???

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...