lia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Danes sem po dolgem času spet prilezel na fitness, kljub izraziti starosti, ki jo še sam Kristus ni dočakal... in po recimo temu več kot pol leta odsotnosti od kakršnekoli telesne aktivnosti.. ugotavljam da še zmer nisem za staro šaro, šel sem od rekvizita do rekvizita in se sam sebi čudil kok moči mi je v bistvu še ostalo upam da nam še tebe sanjala....vsi tile telovadci me ponoč preganjate hja slaba vest povzroča slab spanec od športa zadnje cajte sam teoretična motivacija, vsakdanji obisk te teme Sem pa srečal danes že drugič en starejši par, tam nekje okol šestdeset in se obnašata kot da bi bila najstnika... tako sta zaljubljena... brez jebe... in se mi tolk fajn zdi ju pogledat, ko se objemata in crkljata Prav tist... iiiiiiiiiiiiii tole paše bolj pod temo masaža in sprostitev Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 jaz pa vam povem samo to, da ko telovadim trebuh, se preveč napnem tam spodaj in ponavadi mi uide pa sem enkrat bil v neki telovadnici, ki se imenuje fitness in sem tak prdec spustil, da so se ljudje obračali in zgražali, potem pa si lahko samo mislite kako hudo mi je bilo in zdaj redko kdaj telovadim trebuh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 A kdo ve za tisto spletno stran, na kateri so tisti pred telovadbo in potem, ko se vidi, da so bili prej brez mišic in potem? Tako ženske kot moški.Hvala Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Glej kakšen top šop... baje pa tut en tule na forumu slike frizira tko, da... you know Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 jaz pa vam povem samo to, da ko telovadim trebuh, se preveč napnem tam spodaj in ponavadi mi uide pa sem enkrat bil v neki telovadnici, ki se imenuje fitness in sem tak prdec spustil, da so se ljudje obračali in zgražali, potem pa si lahko samo mislite kako hudo mi je bilo in zdaj redko kdaj telovadim trebuh Si pa res faca!!! Raztezalne vaje so tudi fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 to ni smešnica, probaj na lastni koži, pa boš vidla kako je hudo ko smrdi celoten prostor zaradi trebušne telovadbe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest fata 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 jaz pa vam povem samo to, da ko telovadim trebuh, se preveč napnem tam spodaj in ponavadi mi uide pa sem enkrat bil v neki telovadnici, ki se imenuje fitness in sem tak prdec spustil, da so se ljudje obračali in zgražali, potem pa si lahko samo mislite kako hudo mi je bilo in zdaj redko kdaj telovadim trebuh I JA IMAM PLJUNUT PROBLEM!!! MOJE DUPE TAKO PRDAJO, TAK SEM GA SFULULA, DA JOOOOOJ, NE PITAJ! P.S. A BI KDO FUKAVZ MANO? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ...danes po dolgem cajtu res s5 migal... push-press in pocepi... na koncu sem bruhal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest fata 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ...danes po dolgem cajtu res s5 migal... push-press in pocepi... na koncu sem bruhal... NA KONCU BI LAHKO FUKAV Z MANO, ČE SI ŽE BRUHAL! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 NA KONCU BI LAHKO FUKAV Z MANO, ČE SI ŽE BRUHAL! ...me je blo strah, da bi pol se 1X kozlal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ker je za mojega koleščeka že žal premrzlo (gre na zimsko spanje), se je tudi zame začela sezona fitnesa..... Danes sem bila pridna in sploh zadovoljna....ura in pol kardia (bila čisto sama-ne vem kaj dogaja ljudem, da sem jim ob deževnih dneh nič ne da ). Skratka pulz mi ni šel čez 157.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ..dons sm telovadu in to ful... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jst pa kr pridno laufam v decembru , če bom takole nadaljeval, bo to kr dober športni mesec Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ...velik, velik telovadu dons s5... ..sm kr ponosn nase!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 A mi lahko prosim nehate slabo vest zbujat, zima je! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 A mi lahko prosim nehate slabo vest zbujat, zima je! ..vsak izgovor prav pride, a kuki??? ...ti bi si lahko od klarus podpis sem no3 prepisala pa mas alibi za vsak letni cas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ..vsak izgovor prav pride, a kuki??? ...ti bi si lahko od klarus podpis sem no3 prepisala pa mas alibi za vsak letni cas... pa saj sem vsak dan vsaj par ur na kolesu. To je pa tud neki a ne? ( dojela, da sem napisala par ur, namesto par km, ampak bom kar pustila. naj se misli, da sem nora športnica. ) Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
panx 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 dopoldan sem šel na bajk za ene slabi dve uri dokler se nism stresu :xx!: pol pa še po južni kako uro žongliru s flower sticks huda vaja za koncentracijo, koordinacijo, ogrevanje zapestij in splošno dobro počutje Citiraj TRIAL BY FIRE!http://www.unicycle.si/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 js pa treniram čimdlje zdržat brez zraka hehe, drugač pa res treniram zadnje dni v baznu čimdlje zdržat pod vodo v gibanju in mirovanju.. sm ugotovil, da se da vse natrenirat in da je veliko v glavi oz. v psihi...drugač pa še vedno tečem, uteži pa nism prijel že neki časa zdej, mam pavzo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Seal in kaki so tvoji dosežki brez zraka? Kok cajtA? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ..dons delal HIIT cardio... 14 intervalov 30 sec. sprint, 30 jogging, 30 sprint, 30 jogging itd.....zjeban sem pa ko da bi probaval 30 minut buldozer ustavit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Halo! No, jest pa zjutraj obvezno delam vaje: kombinacijo tibetanskih vaj in vaj za posamezne (beri problematične) dele telesa. Popowdan pa grem ponavadi na vsaj pow ure hitre hoje. Blo bi pa dobr, če bi spet aktivirala sobni bicikl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Seal in kaki so tvoji dosežki brez zraka? Kok cajtA? slabi al pa nč posebnega do zdej največ v mirovanju 74s Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 slabi al pa nč posebnega do zdej največ v mirovanju 74s ...a to z obicajno tehniko dihanja al uporabljas tisto krozno dihanje??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ma ja, kakšno krožno dihanje? čist običajno oz. navadno, lepo zajamem zrak in se potopim sej pravm, da lte nimam kej dost pojma, glede apneje oz. ga sploh nimam sm čisti lajk... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.