Guest sstane 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ....vse mišice čutim Čigave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Čigave Pogledam temo "telovadba"...pa zagledam Stanetov post ! Sem že mislil, da si tud ti začel s kakimi trebušnimi plesi... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Čigave Tonetove Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Opažam, da čez wikend se bolj malo telovadi ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Nema ništa, račno v rokah po cele dneve... mam pa tut mal predaha pred novo sezono. Jaunarja začnem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ne vem a je drsanje telovadba pol sem telovadla nadrsala sem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ne vem a je drsanje telovadba pol sem telovadla nadrsala sem jaz sem se pa nasankal... po šudru Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ne vem a je drsanje telovadba pol sem telovadla nadrsala sem Jaz tud rad drsam. Šport, ki me najbolj fascinira je umetnostno drsanje. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja Santos res je fajn nu še en razlog zakaj se splača migat na stare dni, zato de ostaneš elastičen, pa drsanje je baš za ravnotežje dobro....ko padeš , da ne padeš direkt na glavo, ampak da so roke in noge še toliko gibljive, da se ujameš res je fajn migat, tud če nimaš vrhunskih rezultatov, včasih je dost., če si kak šiv al pa zlom pršparaš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Evo jaz sem se danes vpisal v fitnes. JE bil že skrajni cajt, upam da bom dobu močne roke, da se bom lahko zjutraj lažje dvignil iz postelje. So me doma nahecal, da dobiš mišice, če odnašaš smeti, sam to sploh ni res! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 mene je pa zadnjič en hotel shecat, da bi morale ženske več drva žagat...menda za prsne mišice dobro Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 mene je pa zadnjič en hotel shecat, da bi morale ženske več drva žagat...menda za prsne mišice dobro Bohnedaj ponoč to delat. Lia, zihr maš prav fajn prsne mišice. Preveč mišic pa za ženske ni kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 heh vrag še po mišicah...zdajle sn par krogov okol stadiona... veš kok sn manj na antle....pih glede na to , da sn bila cel dan kr en mal agresivna....bi se reklo kr skoz neki kenjat pa prepucavat... pomaga itak nč ne..k da bi se s stenam zgovarjal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Jst pa možgančke napenjam... ampak je to tolk fajn trening... od vsega razmišljanja in predelovanja mi že kar lebdi na peclju... pa fat burning je tut... oreščki pa rozince... ajm olmost gone Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Jst pa možgančke napenjam... ampak je to tolk fajn trening... od vsega razmišljanja in predelovanja mi že kar lebdi na peclju... pa fat burning je tut... oreščki pa rozince... ajm olmost gone čisti waste of time...rajš zagrab ta prvo k pride mim pa pejd streching delat ...da ti mišice ne zakrnijo od razmišljanja pa predelovanja, drugega ni, ko da glava peče...output k pa potlej ven pade, pa ponavad sploh ni vreden ne časa in ne truda Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 ma ja, kakšno krožno dihanje? čist običajno oz. navadno, lepo zajamem zrak in se potopim sej pravm, da lte nimam kej dost pojma, glede apneje oz. ga sploh nimam sm čisti lajk...Seal moj lubi se je potapljal, pa mislim da zna ene par vaj, koristnih za prakticiranje apneje. Če te zanima, ga lahko povprašam ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Seal moj lubi se je potapljal, pa mislim da zna ene par vaj, koristnih za prakticiranje apneje. Če te zanima, ga lahko povprašam ... zdravo kukica! tisto, kar me je zanimalo v zvezi apneje, sm izvedel, če pa me še bo kaj.. pa hvala za prijaznost drugač sm bil pa ta teden, dones že tretjič na fitness-u(sm kr not padu ) in sm treniral na hard in preseneljivo še nobenega večjega musklfibra glede na daljšo odsotnost anarobnega treniranja... sm kr zadovoljen, se vidi, da mam telo pošteno in kvalitetno natrenirano od prej... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 čisti waste of time...rajš zagrab ta prvo k pride mim pa pejd streching delat ...da ti mišice ne zakrnijo od razmišljanja pa predelovanja, drugega ni, ko da glava peče...output k pa potlej ven pade, pa ponavad sploh ni vreden ne časa in ne truda Ah, ko bi ti vedla, do kakšnih orgazmov prihajam... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 aja,si morš mislit, da me sploh ne zanima, ajd sam da ti dela, itak, kdaj pa , če ne zdaj... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ajd sam da ti dela, itak, kdaj pa , če ne zdaj... Nostalgija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Nostalgija ne vseh po seb sodit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ne vseh po seb soditSaj jih ne, ker jaz nisem pravi normativ, ker se sploh ne staram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 aja,si morš mislit, da me sploh ne zanima, ajd sam da ti dela, itak, kdaj pa , če ne zdaj... Se mi je zdel tko samoumevno, pa še na študij se nanaša... miselni orgazmi Lia Sicer pa orgazmi... kaj je že to Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 sej se malo spomnim, včasih se je temu reklu intelektualno onaniranje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 da, da Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.