Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Čigave x:Dx

:eek: Pogledam temo "telovadba"...pa zagledam Stanetov post ! Sem že mislil, da si tud ti začel s kakimi trebušnimi plesi... x:Dx xg:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Nema ništa, račno v rokah po cele dneve... mam pa tut mal predaha pred novo sezono. Jaunarja začnem x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x8Dx ne vem a je drsanje telovadba :inocent: pol sem telovadla x:o)x

nadrsala sem x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx

jaz sem se pa nasankal...

po šudru x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x8Dx ne vem a je drsanje telovadba :inocent: pol sem telovadla x:o)x

nadrsala sem x:o)x

:palec:

Jaz tud rad drsam. Šport, ki me najbolj fascinira je umetnostno drsanje. x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:palec: ja Santos res je fajn

nu še en razlog zakaj se splača migat na stare dni, zato de ostaneš elastičen, pa drsanje je baš za ravnotežje dobro....ko padeš , da ne padeš direkt na glavo, ampak da so roke in noge še toliko gibljive, da se ujameš

res je fajn migat, tud če nimaš vrhunskih rezultatov, včasih je dost., če si kak šiv al pa zlom pršparaš :shsh: xg:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:o)x heh vrag še po mišicah...zdajle sn par krogov okol stadiona...

veš kok sn manj na antle....pih glede na to , da sn bila cel dan kr en mal agresivna....bi se reklo kr skoz neki kenjat pa prepucavat...

pomaga itak nč ne..k da bi se s stenam zgovarjal xrolleyesx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jst pa možgančke napenjam... ampak je to tolk fajn trening... od vsega razmišljanja in predelovanja mi že kar lebdi na peclju... pa fat burning je tut... oreščki pa rozince... ajm olmost gone x;)x

Fernando Pessoa

Jst pa možgančke napenjam... ampak je to tolk fajn trening... od vsega razmišljanja in predelovanja mi že kar lebdi na peclju... pa fat burning je tut... oreščki pa rozince... ajm olmost gone x;)x

xrolleyesx čisti waste of time...rajš zagrab ta prvo k pride mim pa pejd streching delat ...da ti mišice ne zakrnijo

od razmišljanja pa predelovanja, drugega ni, ko da glava peče...output k pa potlej ven pade, pa ponavad sploh ni vreden ne časa in ne truda x:o)x x8Dx

ma ja, kakšno krožno dihanje? čist običajno oz. navadno, lepo zajamem zrak in se potopim x:)x

sej pravm, da lte nimam kej dost pojma, glede apneje oz. ga sploh nimam sm čisti lajk...

Seal moj lubi se je potapljal, pa mislim da zna ene par vaj, koristnih za prakticiranje apneje. Če te zanima, ga lahko povprašam ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Seal moj lubi se je potapljal, pa mislim da zna ene par vaj, koristnih za prakticiranje apneje. Če te zanima, ga lahko povprašam ...

zdravo kukica! tisto, kar me je zanimalo v zvezi apneje, sm izvedel, če pa me še bo kaj.. pa hvala za prijaznost :palec:

drugač sm bil pa ta teden, dones že tretjič na fitness-u(sm kr not padu x:Dx ) in sm treniral na hard in preseneljivo še nobenega večjega musklfibra glede na daljšo odsotnost anarobnega treniranja... sm kr zadovoljen, se vidi, da mam telo pošteno in kvalitetno natrenirano od prej... x^x x:Dx

honor and respect

xrolleyesx čisti waste of time...rajš zagrab ta prvo k pride mim pa pejd streching delat ...da ti mišice ne zakrnijo

od razmišljanja pa predelovanja, drugega ni, ko da glava peče...output k pa potlej ven pade, pa ponavad sploh ni vreden ne časa in ne truda x:o)x x8Dx

Ah, ko bi ti vedla, do kakšnih orgazmov prihajam...

x:Dx x:Dx x:Dx

Fernando Pessoa

:eek: aja,si morš mislit, da me sploh ne zanima,

ajd sam da ti dela, itak, kdaj pa , če ne zdaj... xcivx x;)x

Se mi je zdel tko samoumevno, pa še na študij se nanaša... miselni orgazmi Lia x;)x :palec:

Sicer pa orgazmi... kaj je že to x:Dx x:px

Fernando Pessoa

da, da

x:Dx

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...