Izraz 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Že tri dni ne telovadim nič. Zjutraj vstanem, se mi ne da, ponavadi delam tibetance pa kaj od joge ali pa sklece. Danes se bom prisilila. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 nu tak, jst pa hodim, hodim in hodim....paše, nekak bolj živega se počutiš , med drevesi pod milim nebom in telo in duh sta mi hvaležna ni glih neka telovadba, ampak bolj kot kavčiranje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ni glih neka telovadba, ampak bolj kot kavčiranje Kaj, tvoja telovadba je podobna ležanju na kavču s čikom, kavico in ljubico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 pih ....25 km u treh urah, pa to je huj ko marš na Drino ne ti meni o kavčih, pr nas kavč skoz zaseden Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sej se da tut v bani polni vroche vode "telovadit".... chik pa mrzu perchek sta pa itaQ nepogreshljiva... pa tut kako bitje nasprotnga spola se lohk zram stlach.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Še letos bom končal svojo fitnes kariero. Ma kaj, sem bil parkrat, pa sem videl da to pač ni to. Tud z napačnim motivom sem se lotil.Okolje ne ustreza preveč, pa še tečt se ne da kaj prida na traku. Sploh ne znaš hodit pol, ko dol stopiš. Pa res nočem bit tak kot večina frajerjev, ki se tam pred špeglom gleda... Prav smešno. Bom rajši mal na otoplitev počakal pol pa spet začel v naravi laufat pa kakšno veslo bom prijel v roke pa bom srečen kot otrok. A kdo kaj laufa zdaj v tem mrazu? Kako ste oblečeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 jst nataknem bombažno majico, pa bundo čez, najvažnejši je nagobčnik, al pa šal čez obraz,da ne dihaš ledenga lufta *** pejd v fitnes takrat ko ni bilderjev, ko so stari ati not ob napačnem času si not ko da bi jst rekla, da ne grem več na plažo, ker so same lepčkane najstnice tam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 jst nataknem bombažno majico, pa bundo čez, najvažnejši je nagobčnik, al pa šal čez obraz,da ne dihaš ledenga lufta *** pejd v fitnes takrat ko ni bilderjev, ko so stari ati not ob napačnem času si not ko da bi jst rekla, da ne grem več na plažo, ker so same lepčkane najstnice tam Ma tud na plažo mi je bedn it ponavad. Ne maram gužve. Ne vem, pa drag se mi zdi ta fitnes... Kakor za koga, probaš pa vidiš, če ti ustreza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 nu tak, jst čist iz estetskih razlogov izbiram divje plaže Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 nu tak, jst čist iz estetskih razlogov izbiram divje plaže Bleferka. Kaj pol meni pamet soliš? Jaz bom tud naslednjič šel nekam kjer je več rib v vodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 mogoče ja, mogoče ne.... itak beseda ni konj, saj samo izmenjujeva mnenja zdejle je že čist dost tema, grem jst mal laufat, cel dan že med štirimi stenami Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 mogoče ja, mogoče ne.... itak beseda ni konj, saj samo izmenjujeva mnenja zdejle je že čist dost tema, grem jst mal laufat, cel dan že med štirimi stenami Nič slabega mislil. Zakaj si pa temo čakala? Sam ne mi rečt, da zato, ker... ha ha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 v zadnjih štirih dneh laufal trikrat , za en mali maraton sem pa nabral kilometrov, kar fajn je tale december, pa ne preveč mrzel Za Sebastjana kaj sem oblečen, švic majco, eno tekaško majico s kratkimi čez njo, pa še en tanek flis z dolgimi, pol pa športna bunda čez, če je bolj mraz ali pa kaj lažjega če ni tolk , pa rokavice imam če okoli nule, spodaj pa eno staro podloženo Nike trenerko , pa superge in akcija Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 A kdo kaj laufa zdaj v tem mrazu? Kako ste oblečeni? Dam si več tankoslojnih oblačil na vrhu... kvalitetna je samo vetrovka, ostalo švicmajce... spodaj daš dolge gate (fajn kej bolšga), čez pa kakršnekol cape in to je to. Važni šuhi itak... Je prav fajn Sem pa včeraj biciklal Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Hvala fanta za nasvete, zdaj sta mi vlila poguma. Kaj potem nima noben tistih dolgih pajkic, so premrzle? Pa Lia, teb tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 hja , če laufaš tak švicaš, odvisno od notranjega termostata, tk da jst nč ne pretiravam, kr si potem tak al tak ččist mokr... ja rokavice pa kapa pa nagobčnik, to pa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 v zadnjih štirih dneh laufal trikrat , za en mali maraton sem pa nabral kilometrov, kar fajn je tale december, pa ne preveč mrzel se strinjam,super je laufat, js grem tud 3-4x na teden, skupaj cca. 40km, počutje pa več kot odlično posledica tega je tud to, da ta veseli december sploh nism nič popival ravno zaradi tega, ker mi je škoda dobrega počutja... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Hvala fanta za nasvete, zdaj sta mi vlila poguma. Kaj potem nima noben tistih dolgih pajkic, so premrzle? Pa Lia, teb tud. ma ne sej tut zimske dobiš... sam men so tiste tko mal hecne... pederske no... evo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 ma ne sej tut zimske dobiš... sam men so tiste tko mal hecne... pederske no... evo Pa kaj misliš, da te v naravi kdo opazuje? Pohotni medvedi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 se strinjam,super je laufat, js grem tud 3-4x na teden, skupaj cca. 40km, počutje pa več kot odlično posledica tega je tud to, da ta veseli december sploh nism nič popival ravno zaradi tega, ker mi je škoda dobrega počutja... lp ti si še bolj priden , je pa res prav fajn, popivanja pa tut jst ne obožujem, kakšno kuhano vino kdaj pa kdaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Evo, pa sem šel laufat danes. Bolje se počutim. Ne vem, kaj sem toliko odlašal. Edina slaba stran mraza je, da se ne prešvicaš tolko kot poleti pa bolj se je treba pazit. Drugič bom res še kapo pa rokavice vzel. Lia, imela si prav. S šalom pa ne vem, kako bo šlo. A v tem mrazu ostali dihate samo skozi usta, ko ste že ogreti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 [quote name=Sebastjan' date='29. Dec 2006, 16:22' post='769369' A v tem mrazu ostali dihate samo skozi usta, ko ste že ogreti? Glede dihanja skozi usta, zdaj, ko je mrzlo bodi previden. Moraš namreč prav dihati, da se ne "nadihaš" preveč hladnega zraka. Če ti pri teku nikakor ne uspe dihati skozi nos (jaz tudi ne znam), potem obrni in pritisni jezik navzgor, proti nebu, tako, da ti ne gre mrzel zrak direktno v grlo in pljuča.... p.s. drugače pa, v tem veselem decembru samo zabušavam in veseljačim..... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Hvala ti Kokica. Jaz tudi težko diham skozi nos, mam bolj ozkega pa še zasluzi se zaradi mraza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Hvala ti Kokica. Jaz tudi težko diham skozi nos, mam bolj ozkega pa še zasluzi se zaradi mraza. Ne vem, kje si ti doma, ampak govoriš tko o mrazu , men se pa sploh ne zdi mraz za ta čas, čez dan je čist prijetnoza laufat, včeraj sem rokavice imel sicer v žepu, samo se mi je zdelo pretoplo in še res je blo , ko pridem domov slišim, da je sedem stopinj , tako da bi se lohk manj oblekel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 ja ful toplo, potem te pa prepiha in zboliš :xx!: kaj mi je tega treba bilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.