Sebastjan 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Ne vem, kje si ti doma, ampak govoriš tko o mrazu , men se pa sploh ne zdi mraz za ta čas, čez dan je čist prijetnoza laufat, včeraj sem rokavice imel sicer v žepu, samo se mi je zdelo pretoplo in še res je blo , ko pridem domov slišim, da je sedem stopinj , tako da bi se lohk manj oblekel Nisem vajen, to bi bilo v glavnem to. Rahlo pomehkužen. Meni pač rado iz nosa teče pri nizkih temperaturah, mal je zoprno. Sem iz okolice LJ, tečem pa po barju po poljskih poteh, super je. Neskončne ravnine, malo ljudi, narava... Po gozdu bi tud probal, pa kr naprej o nekih medvedih govorijo. Nočem, da me kdo gleda, tud če je medved. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Sej to je fajn... naj le teče, naj gre vse kar ne potrebuješ ven... redno čistiš nos s tem, da eno nosnico s prstom zapreš in pihneš Tuki ne velja noben angleški bonton Sicer je pa letošnja zima pravi žegenj kar se zimskih priprav tiče. Drugo leto mislim odtečt maraton... npr. tri srca, ki je spomladi... a ima kdo izkušnje, kakšne mate cajte Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Sej to je fajn... naj le teče, naj gre vse kar ne potrebuješ ven... redno čistiš nos s tem, da eno nosnico s prstom zapreš in pihneš Tuki ne velja noben angleški bonton Sicer je pa letošnja zima pravi žegenj kar se zimskih priprav tiče. Drugo leto mislim odtečt maraton... npr. tri srca, ki je spomladi... a ima kdo izkušnje, kakšne mate cajte a prav maraton, dobr si ti , jst sem doslej največ polovičko , več me pa kr ne mika , tisti, ki so ga pa prelaufali, pa pravijo, da ne smeš začet prehitro, kar se rado zgodi, množica te pač malo potegne, potem gre pa lahko 21 km super, po 30 km se pa začne suffering Drugače sem pa jst laufal polovičko pod 2 uri, če ti je to kakšna orientacija Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Ja sej tam okol treh ur in četrt bi blo realno, pod tri pa sanje... Fora je da imam tek kot priprave na kolesarsko sezono in sem stuhtal, da kar gre pa bil šel en maraton "odvozit" npr. z rugljevimi faliranci v Radence Je pa tek kriza za kolene, pa še pretežek sem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Dobro jutro, zdajle še posrkam kavico, potem pa jo mahnem tečt na moj hrib....Spodobi se, da leto zaključim športno in upam, da ga bom tudi začela tako. Torej, lepo praznujte in čimveč športnih užitkov v letu 2007 vam želim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Kao športne čestitke... bom šel popoldne na svoj hrib Ja, čimveč športnih užitkov in uspehov v naslednjem letu. Vsaka vaja mojstra okrepi, vse kar ga ne sesuje ga utrdi in tudi tisto kar ga sesuje mu da neizrekljivo lekcijo. Bog nam je dal telo in razum... uporabljajmo ju Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Kao športne čestitke... bom šel popoldne na svoj hrib Ja, čimveč športnih užitkov in uspehov v naslednjem letu. Vsaka vaja mojstra okrepi, vse kar ga ne sesuje ga utrdi in tudi tisto kar ga sesuje mu da neizrekljivo lekcijo. Bog nam je dal telo in razum... uporabljajmo ju Hvala enako! Brez športa pa itak ne gre. Ne, ne, ne in ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 ..za letos opravu s telovadbo... pa tut z nocno fiskulturo... je mel oni gori prste vmes... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Sem šel včeraj z bajkom na Kum... gor so ble čist tibetanske razmere, na vrhu bi me kmal odpihnil, ko pa pridem pred kočo pa vidim da so me že štirje ljubljančani prehtel... so rekl kao da imajo to že tradicionalno furo No, zdej mam pa šal okol vrati in breham ko stara mama Mal vetrčka pa sm že hin :xx!: Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 A je že kdo slišal za vajo "stomach vacuum" pa če jo mogoče kdo izvaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_strelka 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Sedaj, ki je mraz sem opustila športanje...drugače pa je bil vsak dan tek, odbojka,fusbal 2x na teden najmanj, fitnes sem pa kje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 A je že kdo slišal za vajo "stomach vacuum" pa če jo mogoče kdo izvaja Prvič slišim, sem šla pa pogledat na net a res deluje to ??? http://www.bodybuilding.com/fun/ms-fit5.htm Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Jp deluje. To vajo so uporabljali še bodybuilderji iz "stare šole" kot sta Frank Zane in Arnold Schwarzenegger. New vs Old Tukaj je razvidna očitna razlika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 js sm se pa čez praznike pa nou let prou odoju, preveč čevapou pa biftka... treba bo gvihtat pa laufat al pa tud ne, glavn da se fajn počutm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 glavn da se fajn počutm Res je. No jst se pa ne.Nisem bila v tej temi že od...par mesecev. Hodim na fitnes, težim inštruktorju ( car ) da mi piše programe, on je potrpežljiv in ustrežljiv...Spet sem na beljakovincah in spet 3-4krat na teden v fitnesu.Do rojstnega dneva moram biti tipitopi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Res je. No jst se pa ne.Nisem bila v tej temi že od...par mesecev. Hodim na fitnes, težim inštruktorju ( car ) da mi piše programe, on je potrpežljiv in ustrežljiv...Spet sem na beljakovincah in spet 3-4krat na teden v fitnesu.Do rojstnega dneva moram biti tipitopi a je slučajn denis tvoj inštruktor? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 js grem pa zej čez kakih 10 min. na fitness, kok je to fajn, če maš dopoldne čas zase Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 a je slučajn denis tvoj inštruktor? ma srečo tale Michelle Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Men je tut prejle kladu z rok padu in sem rekel :"Grem x!x " Pa sem hotel samo tko na izi, ker me še vedno neki kašelj matra in to... no, pa uleti mimo avto... neka stara mama za volanom okol 50, za njo pa šlepar a la ideale za zavetrje in itak zgrabim vabo. Pol sem šel pa šleparju na ku***, pa si je naredu mal plaza za pospeševanje, da se me losa in jaz sem spet zgabil za vabo in dihal na škrge Ugotavljam, da se bo ta prehlad vlekel ke do maja :xx!: Zdej pa nahtšiht Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 a je slučajn denis tvoj inštruktor?Ja je...oziroma sta 2, on je tisti, ki mi je napisal programe...slava njemu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 jao zbolel ta teden in ne morem telovadit... narhujša beda.... kile gredo pa samo dol Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Mal migam spet.......tibetanci, trbušnjaki la micken zakasnela preventiva , ene vaje za hrbtenico, na sprehode sn se spravu spet, pa z basketom sn spet začel.......Une uteži pa še vedn v kotu samevajo, hm.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Tibetanci ... te raj ne vprašam kaj je to Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Tibetanci ... te raj ne vprašam kaj je to Ti bom jst pokazala ...sploh, ta zadnjo vajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 A pol morš to v paru delat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.