matjazz 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Zadnja tibetanska vaja. http://www.lunin.net/tpl/1/pict/zdravotelo/tibet5.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 A, dej, matjazzzzzzz, no, zdej si pa presenečenje pokvaru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Sam namest raviolu morš potem tsampo jest... drgač ne vela Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Kaj je pa tsampa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 A, dej, matjazzzzzzz, no, zdej si pa presenečenje pokvaru. Ah presneto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Kaj je pa tsampa? Njihova edina hrana... ti vzame več kalorij s prebavo kot ti jih pa da... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Dej, zrihti to...po čem ma pa okus? Da ni to spet nek striopor, k pol nom. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ti pa si hecka pika, stiropor Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Dej, zrihti to...po čem ma pa okus? Da ni to spet nek striopor, k pol nom. :xx!: pol nouš ... mam pa šljadoled... bo vredu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ti pa si hecka pika, stiropor Ma, dej, če mi sodelavke me dslužbo skoz turijo pod nos une okrogle zadeve iz stiroporja, če bom. Ne vem, zakaj to kupujejo, če pa bala stiroporja bl pocen pride...sej, okus je isti, pa še delj časa bojo mele. pol nouš ... mam pa šljadoled... bo vredu Kva zdej šaltaš, zdej hočm un probat...sladoled ni tok moja šibka točka, če se pa o čokoladi pogovarjamo, pol pa yes please. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Kva zdej šaltaš, zdej hočm un probat...sladoled ni tok moja šibka točka, če se pa o čokoladi pogovarjamo, pol pa yes please. Nč ne šaltam... stiropor je Mah, za čokoljat si pa prepozna... sem od včeraj eno četrtkilsko olupu Lahka se postiva... al pa kar od albezni žvima Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Tibetanci ... te raj ne vprašam kaj je to Le kaj si to ti imel v mislih, ha? No, zdej sn s košarke pršu, jutr bom polomljen, pa poškodba roke, ki je ne odkrijejo kaj bi naj bla se mi je takoj mal obnovila......sam kaj naj, bemu......se bom delal k Drnovšek....da je ni. Je pa pasal......pa eno tekmo sn odloču......dal 4 od zadnjih 6 pik.....še trofim, ole. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Nč ne šaltam... stiropor je Mah, za čokoljat si pa prepozna... sem od včeraj eno četrtkilsko olupu Lahka se postiva... al pa kar od albezni žvima Sej sm vedla, da mi neke brezvezne stiroporje ponujaš. Mislm, ne morm verjet, da s tud ti tak. :OO!: Tist, od lbezni bo drgač kr kul. Le kaj si to ti imel v mislih, ha? No, zdej sn s košarke pršu, jutr bom polomljen, pa poškodba roke, ki je ne odkrijejo kaj bi naj bla se mi je takoj mal obnovila......sam kaj naj, bemu......se bom delal k Drnovšek....da je ni. Je pa pasal......pa eno tekmo sn odloču......dal 4 od zadnjih 6 pik.....še trofim, ole. My hero. Si pa priden drgač, si se tud spoku....sej, a nisva rekla,d a se bova spodbujala? Go, Mick, go. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ...ja, sn mal zarjavel, pa mi je dost.......Mah, basket je moja ljubav, ki pa se je ne morm več it zares......2x pretrgane kolenske vezi, enih 15 zvinov gležnjev, zdej pa še ta roka.......k sn šuter me to še najbl jezi.....k včasih smo trofl tud po 20 pa več zaporednih prostih..... in tud trojk kdaj.......bemu, kak mi to cefranje mrežice fali......ono, k res rasturaš.... No, kaj pa ti, razn čjokolad Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Jst sm bla pa včeri na body pumpu (neke vrste aerobika, z dvigovanjem uteži, kr hard varianta), sledil je body balance (joag & pilates & tai chi), ob sredah bo odbojka, v petek pa spet body pump. Pa še enga jebača si ubodem za ostale dni, mam, da sm k manekenka do poletja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Opa bato Prvo sebe na zunaj in v seb porihtat , pol bo jebač pršu. Pa kaj jamraš, saj jebača lohk takoj dobiš, halo, nisn vedu, da to iščeš.....tud jebača, to pa ja....a zdej še sam jebaća, sam da bo že sex 1x.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Eh, ne, sej, jebača bi sam za to, da mi pomaga shujšat. Pol ga bom pa skenslala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Sej ste znorel... in pol naj bi bil jst frik jaojao Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja, sej si frik ... ta kolesni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 začela spet fitnesirat pa še na družabne plese se bom vpisala aja pa orientalski ples Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Jst bi tud družabne plese, sam, rabm enga pogumnega desca...se ker jav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja ne vem... jst mam ob petkih bikepump, pol mam tibetančke, pa ob sredih folkloro... hmm... vprašanje je zakaj mora bit pogumen Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja, če nism dost nazorno napisala, pol pa tud ne vem. Pa smotan si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja... itak... ampak plesat pa znam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.