Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Si že moj. Kdaj greva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Nema ništa...Basta Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Sej, k si reva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Eh, ne, sej, jebača bi sam za to, da mi pomaga shujšat. Pol ga bom pa skenslala. Ja, valjda, kaj te pričakuješ, če take pišeš.... A ne, nimbus Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja, valjda, kaj te pričakuješ, če take pišeš.... A ne, nimbus Eh, nimbus je itak že obupal, tak da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja, valjda, kaj te pričakuješ, če take pišeš.... A ne, nimbus Ja ne... jaz tuki nežna dušca... itak da sm se zdej prestrašu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ja ne... jaz tuki nežna dušca... itak da sm se zdej prestrašu Vem, ja. Bu! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Jst sm bla pa včeri na body pumpu (neke vrste aerobika, z dvigovanjem uteži, kr hard varianta), sledil je body balance (joag & pilates & tai chi), ob sredah bo odbojka, v petek pa spet body pump. Pa še enga jebača si ubodem za ostale dni, mam, da sm k manekenka do poletja. kok si ti priiiidnaaaaa!!! A dej, zdej mam pa slabo vest jst se tut spravljam --- valda bo to "šele naslednji mesec" ampak samo fitness. Pomoje bom tam nabirala kondicijo za kak mesec, dva, tri mogoče --- odvisno kdaj se bosta avtek in nova služba pokazala na vidiku da mi ne bo preveč zapasalo naprej lenarit potem pa si ubodem eno hudo varianto ala pilates ali body pump res mam da sem fit do poletja, že zmenjena s kolegico da greva na morje ribiče lovit alora!!! Drugače pa se je za fitness javila tudi ena forumovka, mi bo družbo delala --- no vsaj nekdo bo mojo leno rit preganjal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 jao zbolel ta teden in ne morem telovadit... narhujša beda.... kile gredo pa samo dol upam, da si že zdrav pri meni je isto, septembra sem imel 69 kg, ko sem zaključil s fitnessom...sedaj jih imam le še 64 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 pa kaj se tolk obremnjujete s kg? lažji si, boljše je, bolj funkcionalno, pa še počutiš se bolš kg so sam številke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ne pri teh fantih seal, kar je preveč suho je preveč suho tako kot je preveč debelo tebi je že lahko govorit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 upam, da si že zdrav pri meni je isto, septembra sem imel 69 kg, ko sem zaključil s fitnessom...sedaj jih imam le še 64 o madona, Cashy, ni čudno da si se mi zdel tako suh , še z mano se ne moraš po kilah primerjat, v višino je pa ene 20 cm razlike, tako od oka Pa ker smo glih pri telovadbi, prejšni četrtek badminton, v soboto laufanje, v nedeljoŠmarnogorska Grmada na hitro po zahtevni poti, neki pa je Dej, zrihti to...po čem ma pa okus? Da ni to spet nek striopor, k pol nom. :xx!: še so naši ljudje na svetu , je treba tut kaj poštenega pojest Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 se mi zdi, da sem na fitnesu zjeba. steper , zgleda sem ga preveč "nagonu" Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Po dolgem času, Winsor's 20 minute workout --- PILATES Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 pa kaj se tolk obremnjujete s kg? lažji si, boljše je, bolj funkcionalno, pa še počutiš se bolš kg so sam številke ..ja sam neki optimum obstaja.. ne vem kok si funkcionalen ce si visok 190 pa mas 60kg... no za gorski tek ze... sam za vse ostale izive pa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Jst morm tud nekam se vpisat. Body Pump mi je že od nekdaj cool, sam je qurc k dobim sam noge k fuzbaler, da mi vse hlače ratajo preozke čez stegna . Treba bo še tečt zraven al pa neki . . . sej po hribih dost lazim, tko da bi tole mogoče šlo. Zadnji cajt je da se spokam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ..ja sam neki optimum obstaja.. ne vem kok si funkcionalen ce si visok 190 pa mas 60kg... no za gorski tek ze... sam za vse ostale izive pa... Bolj je jeba, če maš 90 kg in se greš gorski tek Sem se za kosil OH-je nažru (grenadirmarš ) in moram it... se kar tresem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Jst morm tud nekam se vpisat. Body Pump mi je že od nekdaj cool, sam je qurc k dobim sam noge k fuzbaler, da mi vse hlače ratajo preozke čez stegna . Treba bo še tečt zraven al pa neki . . . sej po hribih dost lazim, tko da bi tole mogoče šlo. Zadnji cajt je da se spokam S hojo v hrib in tekom ne bodo tvoja stegna nič bolj tanka, se mi zdi... Bolj je jeba, če maš 90 kg in se greš gorski tek Sem se za kosil OH-je nažru (grenadirmarš ) in moram it... se kar tresem Če imaš 90 kg in se greš gorski tek je edini rezultat, da dolgo ne boš več imel 90 kg, temveč malce manj. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Se grem šport kar zelo aktivno... pa ne spravim pod 88 kg Če pa kvihte v roke primem, dobim pa takoj 5 kg gor tko, da se fitnesa na daleč izogibam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Se grem šport kar zelo aktivno... pa ne spravim pod 88 kg Če pa kvihte v roke primem, dobim pa takoj 5 kg gor tko, da se fitnesa na daleč izogibam no ja, če bi hotel ,bi malce manj jedel...verjetno ti ta teža ustreza..ne ? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Se grem šport kar zelo aktivno... pa ne spravim pod 88 kg Če pa kvihte v roke primem, dobim pa takoj 5 kg gor tko, da se fitnesa na daleč izogibam srečkovič, jaz sem rabil celo leto fitnessa in nažiral sem se ko prase, da sem dobil 3 kg gor, katere sem zgubil v 2 mesecih, ko nisem več hodil na fitness Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Ne sploh ne... moj cilj je oz. bi bil priti na 80 kg ampak obdržati moč. Nočem izgubiti na moči... pol je kompenzacija. Pri biciklaji gledajo koliko watov daš od sebe na kilogram teže. In imam watov celga f*** ampak imam tut kile, takogrem z onimi 65-kilci malo težje v štric v klanec. Jem pa v bistvu sploh ne velik... vse kalorije ki jih vržem vase telo očitno potegne ven in ponuca. Ja, Cashy... moj kolega gre v oštarijo in reče kelnarc: "30 palačink mi prnes". Pa ga ona gleda... on se pa samo smeji.... ma dej nosi že Vse poje... pa ga je pol manj skupaj od mene... če ne bi videl, ne bi verjel... to gre vse durh Po moje je keč v prebavi... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Mene pa zanima kako pospešit regeneracijo mišic po telovadbi. Evo opravim en trening,ko dobim inspiracijo pa to ne. Naslednji dan so pa vse mišice v takem andtitelovadniškem stanju, pa še srčni utrip mam naslednji dan zlooo povečan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Mene pa zanima kako pospešit regeneracijo mišic po telovadbi. Evo opravim en trening,ko dobim inspiracijo pa to ne. Naslednji dan so pa vse mišice v takem andtitelovadniškem stanju, pa še srčni utrip mam naslednji dan zlooo povečan. dober streching takoj po vadbi in lahkoten kardio trening precej pripomoreta k boljši cirkulaciji krvi v telesu in s tem posledično tudi pospešiš samo regeneracijo. Seveda pa je zelo priporočljivo, da po treningu popiješ kak beljakovinski napitek iz sirotke(whey proteini) in potem 30-60 min. po treningu normalen zdrav obrok(razmerje B in OH 50/50) pre spanjem pa ti priporočam še kako lahko skuto za regeneracijo se tud priporoča dober multivit. oz. multimineralni dodatek(dobiš jih tudi v DM-u) , saj rabiš predvsem veliko antioksidantov. Poleg tega pa seveda zdrava prehrana in dovolj beljakovin. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 danes je bila pa taka gužva na fitnesu :xx!: :xx!: :xx!: sem se po pol ure kar spokala domov, ker se ni dalo delati nič :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.