matjazz 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Thanks Kaj se tiče prehrane so potem pomebne beljakovine pa ogljikovi hidrati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Teh teorij je ogromno... jst vzamem OH kot fuel, gorivo, torej pred aktivnostjo... po aktivnosti pa B za regeneracijo mišic. Če pa poješ taler špagetov pa greš spat, gre pa v zalogo vrednosti... Ampak sem bral tut čist kontra stvari glede športne prehrane tko, da nom pamet solil Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Teh teorij je ogromno... jst vzamem OH kot fuel, gorivo, torej pred aktivnostjo... po aktivnosti pa B za regeneracijo mišic. Če pa poješ taler špagetov pa greš spat, gre pa v zalogo vrednosti... Ampak sem bral tut čist kontra stvari glede športne prehrane tko, da nom pamet solil Le na koga tole leti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Mene pa zanima kako pospešit regeneracijo mišic po telovadbi. Evo opravim en trening,ko dobim inspiracijo pa to ne. Naslednji dan so pa vse mišice v takem andtitelovadniškem stanju, pa še srčni utrip mam naslednji dan zlooo povečan. Evo -mazjazz -bodi s treningi bolj reden , pa ne boš imel teh problemov. Povišan puls naslednji dan, oz. zgodaj zjutraj, je indikator tvoje telesne pripravljenosti- če je povišan, je tisti dan zadeva bolj na psu,Če pa se to ponavlja potreningih/ drug dan/ pomeni 2 opciji, ali si pretreniran/ presegel svoje sposobnosti/ . ali pa sposobnosti glih nimaš in je to odgovor telesa. Jaz bi ti priporočal , da bi si naredil kakšen programček in se ga držal, tko po intuiciji boš treniral mal težje. Drgače pa med drugim/ poleg ostalega , kar je seal napisal / pomaga tudi kakšna konjska doza c-vitamina / ene 4 x na dan po 25o-300 mg ..pa seveda malj več vitaminov in mineralov, predvsem magnezija in kalija ...Je pa povišan jutranji puls- 5-10 utripav na minuto več kažipot, da tisti dan bolje , da ne serješ z preveč telesnimi napori, ker se telo ni spravlo skup...Moje mnenje- zmernost na začetku in rednost ves čas... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Le na koga tole leti? piki majke mi... da nisem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 piki majke mi... da nisem Kazen bo vzgojna!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Kazen bo vzgojna!!! Ka se mi bo klecal ej... nema Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 nema No, sej veš, kaj sledi....me sploh ne zanima...kar sm rekla, sm rekla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 No, sej veš, kaj sledi....me sploh ne zanima...kar sm rekla, sm rekla! kar si rekla boš gladko požrla ma da ima Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ...najboljsi clanek, kar sem ga prebral v zadnjem letu... za vse fitneserje, bilderje, PLerje in ostale, ki imajo tezave z rameni:http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=1426252 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ..Moje mnenje- zmernost na začetku in rednost ves čas... to je res...pulsa ne merim...kr je itak skoz previsok, sam na postavi se pa pozna rednost....sam ne gre mi v lajšte ker se na vagi nič ne pozna pa une volčje lakote tud ni, tist k greš pa opolnoči izropaš hladilnik pa shrambo tak da vsem hvala, ki ste s takim navdušenjem pisali v to temo, res se splača premaknit rit s fotelja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Čeprou sm poln enih čudnih virusov, bo treba it mal na sonce Soooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnncccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ...najboljsi clanek, kar sem ga prebral v zadnjem letu... za vse fitneserje, bilderje, PLerje in ostale, ki imajo tezave z rameni:http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=1426252 Pure science Najbrž bom šel nazaj na pilates - z njim si popravim vse napake in poškodbe. A je že kdo slišal za HIT - High Intensity Training, ki ga je prvi uporabljal MIke Mentzer. Vaje se izvajajo nekak bolj počasi. Jaz sm to včeraj poskusil pa sm bil kr prijetno resenečen. Link Sam dons me pa spet bolel ta smotani triceps oz ta Vaste interne ponavadi full včasih pa še mal Longue portion - ta predel tricepsa. Pomaga edino če po vadbi z utežmi ta predel masiram ali pa nanj pritisnem z prstom in držim nekaj časa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Pure science Najbrž bom šel nazaj na pilates - z njim si popravim vse napake in poškodbe. A je že kdo slišal za HIT - High Intensity Training, ki ga je prvi uporabljal MIke Mentzer. Vaje se izvajajo nekak bolj počasi. Jaz sm to včeraj poskusil pa sm bil kr prijetno resenečen. Link Sam dons me pa spet bolel ta smotani triceps oz ta Vaste interne ponavadi full včasih pa še mal Longue portion - ta predel tricepsa. Pomaga edino če po vadbi z utežmi ta predel masiram ali pa nanj pritisnem z prstom in držim nekaj časa.HIT... mhm.. ne maram prevec... sm bl high volume/frequency pristas... CNS je predragocen da bi ga tko kuru... pa se pojavnost poskodb in ostalih disfunkcij je vecja... kajti nemogoce je meti popolno tehniko oz. vsaj neki zelo podobnega temu ce delas vsako serijo do odpovedi in cez... cetud je serij malo......vsi ki jih poznam in so zgradili spodobno telo natural so to naredili skoz high volume... seveda pa ne smes zanemarit principa individualnega odziva... na splosno pa bi rekel da je high volume boljsa varianta vsaj za 80% populacije......verjamem pa da ma v primeru finetunane periodizacije naprednega sportnika tut HIT lahko svoje mesto, po prenehanju enega high volume mesocikla denimo, ce namerno pretreniras in mislis s HIT-om pricakat delayed training effect obenem pa ne izgubljat kaj dosti na moci(ceprav je HIT na dolgi rok verjetno najslabsa metoda za pridobivanje moci)... ceravno bi ga sam brez premisljanja nadomestil z mesociklom za moc... ...nasploh je pa ze sam izraz HIT neprimeren.... kajti intenziteta se nanasa na % 1RM... in pri HITU se ta ponavadi nansa tam na okoli 65-75%... kar sploh ni velika intenziteta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Pure science Najbrž bom šel nazaj na pilates - z njim si popravim vse napake in poškodbe. A je že kdo slišal za HIT - High Intensity Training, ki ga je prvi uporabljal MIke Mentzer. Vaje se izvajajo nekak bolj počasi. Jaz sm to včeraj poskusil pa sm bil kr prijetno resenečen. Link Sam dons me pa spet bolel ta smotani triceps oz ta Vaste interne ponavadi full včasih pa še mal Longue portion - ta predel tricepsa. Pomaga edino če po vadbi z utežmi ta predel masiram ali pa nanj pritisnem z prstom in držim nekaj časa.Matjazz, a na pilates hodiš organizirano v kakem športnem klubu, pač večja skupina???Dej mal povej kako je z rezultati, me zanima res x!x sem samo doma probala pa bi mogoče raj skupinsko kje ker je več motivacije tkole se morš sam žbockat da kej nardiš pa... to včas je včas ni Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 HIT... mhm.. ne maram prevec... sm bl high volume/frequency pristas... CNS je predragocen da bi ga tko kuru... pa se pojavnost poskodb in ostalih disfunkcij je vecja... kajti nemogoce je meti popolno tehniko oz. vsaj neki zelo podobnega temu ce delas vsako serijo do odpovedi in cez... cetud je serij malo......vsi ki jih poznam in so zgradili spodobno telo natural so to naredili skoz high volume... seveda pa ne smes zanemarit principa individualnega odziva... na splosno pa bi rekel da je high volume boljsa varianta vsaj za 80% populacije......verjamem pa da ma v primeru finetunane periodizacije naprednega sportnika tut HIT lahko svoje mesto, po prenehanju enega high volume mesocikla denimo, ce namerno pretreniras in mislis s HIT-om pricakat delayed training effect obenem pa ne izgubljat kaj dosti na moci(ceprav je HIT na dolgi rok verjetno najslabsa metoda za pridobivanje moci)... ceravno bi ga sam brez premisljanja nadomestil z mesociklom za moc... ...nasploh je pa ze sam izraz HIT neprimeren.... kajti intenziteta se nanasa na % 1RM... in pri HITU se ta ponavadi nansa tam na okoli 65-75%... kar sploh ni velika intenziteta... kwa to neki pišeš k noben ne razume, sej ni to nek entuziastični fitness oz. bodybuilding forum!Brez veze neki frajariš s teorijami, ki jih še sam probal nisi in ki jih tukaj večina ne razume.Napiš po kmečk oz. po domače, da lahk vsak kapira zakaj se gre, sej niso tle neki entuziasti bodyb.... na kurac mi gre takšno prepotentno blefiranje...pokaž svoje rezultate pa napiš oz. razlož kako si do njih prišel, bo bolj koristno in predvsem razumljivo za vsakogar tukaj gor. brez zamere in lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 kwa to neki pišeš k noben ne razume, sej ni to nek entuziastični fitness oz. bodybuilding forum!Brez veze neki frajariš s teorijami, ki jih še sam probal nisi in ki jih tukaj večina ne razume.Napiš po kmečk oz. po domače, da lahk vsak kapira zakaj se gre, sej niso tle neki entuziasti bodyb.... na kurac mi gre takšno prepotentno blefiranje...pokaž svoje rezultate pa napiš oz. razlož kako si do njih prišel, bo bolj koristno in predvsem razumljivo za vsakogar tukaj gor. brez zamere in lp ...ce ti necesa ne razumes se ne pomeni, da je neki zakomplicirano napisano... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Matjazz, a na pilates hodiš organizirano v kakem športnem klubu, pač večja skupina???Dej mal povej kako je z rezultati, me zanima res x!x sem samo doma probala pa bi mogoče raj skupinsko kje ker je več motivacije tkole se morš sam žbockat da kej nardiš pa... to včas je včas ni Jaz to kr individualno, ker nimam kaj preveč cajta da bi bil v kakšni skupini ker mam ravn sedaj polno kolokvijev in izpitov ....Hm rezultati. Ne vem počutiš se bolj lahkotno pa to ne. Je kr dobra stvar. Motivacija. Poglej svoje počutje ali pa svoje telo in telovadi tolikor cajta dokler obojega ne spremeniš. Je pa kr mogoče bolje bit v kaki skupini,ker moreš vaje full natančno delat da pride do nekega rezultata. Drgače se samo neki zvijaš ... Pa najbolje je telovadit pred ogledalom, ko vidiš kaj delaš. Sam presneto še vedno ni nikjer na netu opisan koliko mišične mase in kašno telo si lahko pridobi moški če redno in na hard trenira pilates. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 tole ni čist nič zakompliciran napisano, ampak zelo kvazi strokovno ali pa wanna be strokovno... ma nima smisla that's all Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 tole ni čist nič zakompliciran napisano, ampak zelo kvazi strokovno ali pa wanna be strokovno... ma nima smisla that's all ...ce TI tako pravis bo ze drzalo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Sam presneto še vedno ni nikjer na netu opisan koliko mišične mase in kašno telo si lahko pridobi moški če redno in na hard trenira. to je zelo relativen podatek in dvomim, da boš kje dobil točne podatke, ker jih ni, ljudje smo takšni individumi, da bi blo absurdno govort kolikšna je doba treniranja, da si izgradiš neko "popolno" atletsko ali pa mišičasto telo z malo maščobe... poleg tega je pa tle še veliiiko drugih dejavnikov, prehrana 60-70%, disciplina, trdo treniranje in še in še... osebno poznam primere, ki imajo res super genetiko in so pridobili kvalitetno mišico maso v zelo relativno kratkem času - 12 mesecev, poznam pa tud primere, ki imajo slabše gene in se morajo precej bolj trudit, da bi dosegli v večih letih to, kar nekdo z dobro genetiko doseže v enem samem letu! js osebno treniram z utežmi skoraj 5. leto, nekak mi je to zdej primaren šport ali rekreacija, včasih pa sm igral hokej in so bli treningi precej drugačni, bolj redko z utežmi, tko da js sm mel precej podlage.Kr sm pridobil z dvigovanjem uteži je večji mišični tonus in več moči, lahk se pa tud pohvalim, da sm si zgradil mišično maso izključno na mesu oz. kvalitetno prehrano brez športnih dodatkov(nekateri oz. večina bo trdila da je mišica zgrajena iz praškov ista kot iz mesa, ampak js trdim in vztrajam pri tem, da to absolutno ni res!) No zadnji dve leti pa uporabljam tudi sam športne dodatke, večinoma takoj po treningu Whey proteine in kak kvaliteten kreatin, ki ne veže veliko vode, to pa uporabljam samo zato, ker treniram bolj pogosto kot sm včasih, tudi do 6x na teden in z dodatki si pospešim regeneracijo. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 A se da samo z pilatesom kaj pridobit na mišični masi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 A se da samo z pilatesom kaj pridobit na mišični masi?..ce si totalno dekondiconiran(nisi ze kar nekaj casa konkretno migal) potem vsekakor ja, drugace pa tezje... no ce imas na voljo dovolj kvalitetnih hranil(da si tam okoli 500Kcal nad vzdrzevalnim nivojem) in spanja in dovolj redno spreminjas program potem tudi v tem primeru ni nemogoce... ni pa to neka idealna vadba za pridobivanje mis. mase... sploh Pilates programi, ki so primarno namenjeni zenskam(in takih so na trgu v veliki vecini) in kjer je poudarek bolj na razvijanju flexibilnosti kot cesarkoli drugega... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 A se da samo z pilatesom kaj pridobit na mišični masi? bolj malo, zelo malo, če hočeš mišice, pozab na razne pilatese, joge in nevem kaj še vse...Treba bo prijet za železo! uteži in samo uteži pa trening brez usmiljenja do samega sebe! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Treba bo prijet za železo! uteži in samo uteži pa trening brez usmiljenja do samega sebe! ...strinjam se da se s Pilatesom ne da kaj prida... ne strinjam pa se da ne da z vajami z lastno tezo, sploh bolj naprednimi(variacije sklec z eno roko, pocepov z eno nogo, dvigov na drog, raznih gimnasticnih vaj itd.)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.