Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

js sm bil zej cel teden na vikendu na obali odtrgan od računalnika,šole,dela... pa sam tekel vsako jutro ob morju po celi Izoli, super je blo za spočit duha in možgančke x:)x

:palec: fajn okolje za trening, pa tut počitek x:px

Včeraj sem bil priden :switz:, pa brez pokore x:Dx, dons bom tut x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

smučala cel dan v Kranjski Gori x^x sicer je bilo popoldan na smučišču že precej kamnov :xx!: ampak je bilo vseeno super ... ob prijetni družbi seveda :2src: :onfire: xsmx sem kar prijetno utrujena :switz:

sicer pa sem kar pridna obiskovalka fitnesa, kar se tudi na postavi že prav lepo pozna :onfire:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Ka vam dogaja :palec:

Jst sem pa dans ob peti zjutraj ustal in šel na hrib čakat sončni vzhod... brez sonca itak x:Dx x:px

Ampak je blo fajn x;)x ... pol sem pa spil dva pira in prespal popoldne xrolleyesx xcivx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ka vam dogaja :palec:

Jst sem pa dans ob peti zjutraj ustal in šel na hrib čakat sončni vzhod... brez sonca itak x:Dx x:px

Ampak je blo fajn x;)x ... pol sem pa spil dva pira in prespal popoldne xrolleyesx xcivx

xcivx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

js sm bil zej cel teden na vikendu na obali odtrgan od računalnika,šole,dela... pa sam tekel vsako jutro ob morju po celi Izoli, super je blo za spočit duha in možgančke x:)x

:palec:

Čudno, da se nisva srečala... x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:palec:

Čudno, da se nisva srečala... x:o)x

stari, veš da sm prou gledu, če bi te kje sreču pa nič... drugač sm pa teku od simonovega zaliva ob obali vse do konca izole tm k je una ladja Siemens, pol sm šou pa tm gor pa skozi staro mestno jedro Izole pa po cesti nazaj do S. zaliva, trasa nič kej dolga cca. 7-8km, ampak vseen fajn sprememba... pa drugič, sej sm dost dol x:Dx :palec:

honor and respect

stari, veš da sm prou gledu, če bi te kje sreču pa nič... drugač sm pa teku od simonovega zaliva ob obali vse do konca izole tm k je una ladja Siemens, pol sm šou pa tm gor pa skozi staro mestno jedro Izole pa po cesti nazaj do S. zaliva, trasa nič kej dolga cca. 7-8km, ampak vseen fajn sprememba... pa drugič, sej sm dost dol x:Dx :palec:

Zakaj pa imamo luni.net v kolikor nimamo tel. št....!? :inocent: x:Dx

Torej si izkoristil najlepši del Izole za teč...čeprav bi lahk nadaljeval gor mimo semaforja pri Ladjedelnici (Dok>Siemens)...levo mimo Mehanotehnike...no, ko boš spet doli...ti bom pokazal bolšjo opcijo, tako da ne boš tekel mimo starega dela mesta ! x;)x :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx

V Izoli nikol ne srečaš tiste ki si jih želiš srečat ampak zmerom tiste ki si jih ne želiš, vsaj tako je z mano... zmer srečam tiste ki se jim izogibam, pa toliko frendov imam v Izoli, teh pa bogami nikjer x:Dx

:o|o: Mislim, da bo kr držalo ! :palec: Enako velja zame....zato pa sem najraje doma, ko nimam kaj za delat. xDDx x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Upam, da ne bo padal zdej... :vragec:

Sem bajk spoliru se svet k kak svet(il)nik x:Dx

Let's goooooooooooooooooo x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Jaz sem pa najboljša v športu v razredu!!!

No,še najboljša sem pa v atletki.Mi se s prjatlcami dobimo pa gremo malo k meni pa malo k njim domov plesat.Drugače sem pa zelo suha.

Pesmi

Otroci

Zdravje

Drevesa

Rožice

Aktivni

Veseli

V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej.

Mater je mraz, nikjer ni tolk mraz, kukr je mraz pr nas... x;)x

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... x:px

Fernando Pessoa

če mene prašate grem vsak dan teč (trening po eno uro pa pol) mater dones nas je trener tok zmatral da mi bojo noge dol padle
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

jej, badminton igrala po 6 letih!!! končno se spravla x:px eno uro in pol gonjenja, dbest blo sam jutr bo kriza.. vem, pretiravala, mi je čist jasno :sori:

joj, pa kok sem se smejala.. smo mel ogrevanje.. k so očitno tipa iz učitelja v OŠ direkt na faks dal za profesorja.. smo mel ogrevanje tko ko v OŠ.. postavt se v vrsto.. pol pa hopsanje po celem igrišču pa tek po eni in po drugi nogi pa uno k prsni koš razteguješ, ko roke nazaj zabijaš.. jao xrolleyesx zarad takilih bednih nisem marala telovadbe v OŠ.. ampak dobr, se je pol umaknil in smo lahk v miru igral..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...