seal 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 js sm bil zej cel teden na vikendu na obali odtrgan od računalnika,šole,dela... pa sam tekel vsako jutro ob morju po celi Izoli, super je blo za spočit duha in možgančke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 js sm bil zej cel teden na vikendu na obali odtrgan od računalnika,šole,dela... pa sam tekel vsako jutro ob morju po celi Izoli, super je blo za spočit duha in možgančke fajn okolje za trening, pa tut počitek Včeraj sem bil priden , pa brez pokore , dons bom tut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 smučala cel dan v Kranjski Gori sicer je bilo popoldan na smučišču že precej kamnov :xx!: ampak je bilo vseeno super ... ob prijetni družbi seveda sem kar prijetno utrujena sicer pa sem kar pridna obiskovalka fitnesa, kar se tudi na postavi že prav lepo pozna Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Ka vam dogaja Jst sem pa dans ob peti zjutraj ustal in šel na hrib čakat sončni vzhod... brez sonca itak Ampak je blo fajn ... pol sem pa spil dva pira in prespal popoldne Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Ka vam dogaja Jst sem pa dans ob peti zjutraj ustal in šel na hrib čakat sončni vzhod... brez sonca itak Ampak je blo fajn ... pol sem pa spil dva pira in prespal popoldne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kjkj 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 js pa vsak dan tečem in uteži dvigujem Citiraj http://www.cosgan.de/images/kao/verschiedene/h060.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 danes 2 uri in pol švicala na fitnesu Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 js sm bil zej cel teden na vikendu na obali odtrgan od računalnika,šole,dela... pa sam tekel vsako jutro ob morju po celi Izoli, super je blo za spočit duha in možgančke Čudno, da se nisva srečala... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Čudno, da se nisva srečala... stari, veš da sm prou gledu, če bi te kje sreču pa nič... drugač sm pa teku od simonovega zaliva ob obali vse do konca izole tm k je una ladja Siemens, pol sm šou pa tm gor pa skozi staro mestno jedro Izole pa po cesti nazaj do S. zaliva, trasa nič kej dolga cca. 7-8km, ampak vseen fajn sprememba... pa drugič, sej sm dost dol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 stari, veš da sm prou gledu, če bi te kje sreču pa nič... drugač sm pa teku od simonovega zaliva ob obali vse do konca izole tm k je una ladja Siemens, pol sm šou pa tm gor pa skozi staro mestno jedro Izole pa po cesti nazaj do S. zaliva, trasa nič kej dolga cca. 7-8km, ampak vseen fajn sprememba... pa drugič, sej sm dost dol Zakaj pa imamo luni.net v kolikor nimamo tel. št....!? Torej si izkoristil najlepši del Izole za teč...čeprav bi lahk nadaljeval gor mimo semaforja pri Ladjedelnici (Dok>Siemens)...levo mimo Mehanotehnike...no, ko boš spet doli...ti bom pokazal bolšjo opcijo, tako da ne boš tekel mimo starega dela mesta ! V Izoli nikol ne srečaš tiste ki si jih želiš srečat ampak zmerom tiste ki si jih ne želiš, vsaj tako je z mano... zmer srečam tiste ki se jim izogibam, pa toliko frendov imam v Izoli, teh pa bogami nikjer Mislim, da bo kr držalo ! Enako velja zame....zato pa sem najraje doma, ko nimam kaj za delat. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2007 Uff kako sede tale fitnes zjutri ob 7ih. Mam dost energije za cel dan potem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Uff kako sede tale fitnes zjutri ob 7ih. Mam dost energije za cel dan potem! ....pa sex po telovadbi za sprostitev in dan je popoln Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Upam, da ne bo padal zdej... Sem bajk spoliru se svet k kak svet(il)nik Let's goooooooooooooooooo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cindy 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Jaz sem pa najboljša v športu v razredu!!!No,še najboljša sem pa v atletki.Mi se s prjatlcami dobimo pa gremo malo k meni pa malo k njim domov plesat.Drugače sem pa zelo suha. Citiraj PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Men trenutno ne znese niti z čacom niti z vremenom nič druzga ko fitnes Za zimo pregnat bo tud to uredu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mater je mraz, nikjer ni tolk mraz, kukr je mraz pr nas... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Jutranji tek vabi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 ....pa sex po telovadbi za sprostitev in dan je popoln To lahk sam za vikend... med tednom morm po fitnesu v službo... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 sej pa lahko v službi... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 noro kaj del psiha oz. moč iz psihe, dones sm samega sebe presenetu al pa presegu, push the limits! hudo, seveda pa morm jest tud skoraj surove, krvave goveje pljučne zrezke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 zanimiva vadba ritke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 sam raztegnjene pa so Dons pa laufat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 js grem tud dones še tečt, zelo kmal, sam da se kufe oz. kofein dobr absorbira v kri dones mam pa daljšo večerno traso 14,2 km, mam cilj oz. planiram tam okol 62-65 min. da to pretečem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 če mene prašate grem vsak dan teč (trening po eno uro pa pol) mater dones nas je trener tok zmatral da mi bojo noge dol padle Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 jej, badminton igrala po 6 letih!!! končno se spravla eno uro in pol gonjenja, dbest blo sam jutr bo kriza.. vem, pretiravala, mi je čist jasno joj, pa kok sem se smejala.. smo mel ogrevanje.. k so očitno tipa iz učitelja v OŠ direkt na faks dal za profesorja.. smo mel ogrevanje tko ko v OŠ.. postavt se v vrsto.. pol pa hopsanje po celem igrišču pa tek po eni in po drugi nogi pa uno k prsni koš razteguješ, ko roke nazaj zabijaš.. jao zarad takilih bednih nisem marala telovadbe v OŠ.. ampak dobr, se je pol umaknil in smo lahk v miru igral.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.