Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ta teden delal skoraj nič... od pon dva treninga na izi... jutri dve urci, v ned pa eno... če bo vreme... kao periodizacija... teden počitka... so pa sive celice na udaru... ihhhaaaaaaaaaaaaa :onfire: :onfire: :onfire:

x:Dx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Sm bil priden dva dneva x:px, sam včeraj sem pa tko laufal, kot bi imel dodatne uteži na nogah, mogoče je imela pa jota kaj pri tem :inocent:

kako ti je ratal da nisi badmintona 6 let špilala???

:inocent: vse se da x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:o|o: 0, zero, nula koma jozef

x8Dx pridem pa tu not malo firbcat mrbit pa začnem spet kaj migat

ampak sam zarad prelepe pregovorne slovenske fauvšije x:Dx x:Dx x:Dx

pa ne morš telovadit pa pit, pa to ja ni kulturno, pa še škodje, ker te đebe ravnotežje x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

No, dej Lia, pomigaj mal z ritko... boš vidla bo pol tut refošk bol po grli šou x:px

Absolviral današnji trening... ravnina, slabi dve uri in pol, 75 km, 140 AHB, moderate tempo, dva šprintka do zvezdic... počutje: KRALJEVSKO xwizardx

Pa brez soli x:Dx x:px ... danes sem vozu kar na čaj x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:eek: huh, jst to v najboljših cajtih nisem skupaj spravila, 150 km okoli Pohorja je bil rekord v petih urah in pol, pa še če sem iskrena sem se v grupi od zad šlepala, pa v kak klanc mi je kak nabildan natreniran mal "push up" dal :o|o:

**

xscratchx zdaj si me pa tako nažajfal bemu , a praviš da se fajn počutiš x:px no pol pa klinc gleda delo, bo počakalo xcivx

xflirtx grem še jst mal hormone sreče sproščat pa švicat to ni nič, sam mečkat za pisalno mizo :xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ali kdo pozna v Ljubljani center, kjer nudijo servis za razgibavanje oz. za telovadbo za starejše ljudi? Tam v okolici Šiška, Šentvid? Bi bila ful hvaležna za informacijo, saj se je mami odločila, da bo malce bolj aktivno začela telovaditi. Sem happy za njo, vendar po internetu kar ne najdem ponudbe za starostnike.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

:eek: huh, jst to v najboljših cajtih nisem skupaj spravila, 150 km okoli Pohorja je bil rekord v petih urah in pol, pa še če sem iskrena sem se v grupi od zad šlepala, pa v kak klanc mi je kak nabildan natreniran mal "push up" dal :o|o:

**

xscratchx zdaj si me pa tako nažajfal bemu , a praviš da se fajn počutiš x:px no pol pa klinc gleda delo, bo počakalo xcivx

xflirtx grem še jst mal hormone sreče sproščat pa švicat to ni nič, sam mečkat za pisalno mizo :xx!:

Lejo lejo... :palec:

Itak, da nismo narjen, da se mečkamo za mizo... al na njej al pa spoh ne... x:Dx

No, si kej migala al ne x?x

Fernando Pessoa

x:Ix sem, laufala sem

xcivx bemu mladina, še v grob me bote spravli, uro pa pol so me najstniki gnali v šprint, pa ne morm jst v klanc kakor ta mladež, poleg dveh škatlic ciharet x8Dx

sam veš kaj je pa dobr, da se ful fajn počutim zdej, pa špegl v kopalnici mi malo manj sitno babnco kaže, pa neka zdrava farba se mi je na lica vrnila, pa lasje so se mi kr kravžlat začel, bemu kr rosi nekaj, pa ta papirnat prah mi je mal iz kožnih por vun padu x;)x

:palec:

Fernando Pessoa

x:Ix sem, laufala sem

xcivx bemu mladina, še v grob me bote spravli, uro pa pol so me najstniki gnali v šprint, pa ne morm jst v klanc kakor ta mladež, poleg dveh škatlic ciharet x8Dx

sam veš kaj je pa dobr, da se ful fajn počutim zdej, pa špegl v kopalnici mi malo manj sitno babnco kaže, pa neka zdrava farba se mi je na lica vrnila, pa lasje so se mi kr kravžlat začel, bemu kr rosi nekaj, pa ta papirnat prah mi je mal iz kožnih por vun padu x;)x

pridna :palec:, jst dons pokoro tolkel :inocent:, moker sem bil čist xnckrivx, ampak blo je pa fajn x:px

pridna :palec:, jst dons pokoro tolkel :inocent:, moker sem bil čist xnckrivx, ampak blo je pa fajn x:px

x:Dx pokora, ja x:Dx Jst sem pa hotu frej met... pa nism zdržu x:Dx

Neki je sonce ven rinu in sem takoj zagrabu... pol ga pa ni blo več :xx!:

Fernando Pessoa

noro kaj del psiha oz. moč iz psihe, dones sm samega sebe presenetu al pa presegu, push the limits!

hudo, seveda pa morm jest tud skoraj surove, krvave goveje pljučne zrezke x:Dx

Bodoči tehnik zdravstvene nege ti svetuje, da ne pretiravaj, ok dobro, si videl kaj psiha naredi, ampak vseeno, če se ti mišice vnamejo...uf. Nočeš videt te slike.

Smo se prejšnjikrat učil pri tem, ufff, sem boga prsil, da me nebi dali na takšen oddelek :eek:

No, tibetanske naredil, kaka fajne, zdej že lahko dam pri drugi vaji noge pravokotno na telo xsuperx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

x:Dx pokora, ja x:Dx Jst sem pa hotu frej met... pa nism zdržu x:Dx

Neki je sonce ven rinu in sem takoj zagrabu... pol ga pa ni blo več :xx!:

:inocent: ko sem šel jst ven tut, je blo še vse čisto, pol je blo pa kmalu kot v avtopralnici x:Dx

:palec:

paše a ne , prav res x:Ix čeprav čez bičikleto ga pa ni x;)x

pa še kako, za kolo maš pa ti boljš teren, tuki glih ni za pohvalit xnckrivx x;)x

:inocent: ko sem šel jst ven tut, je blo še vse čisto, pol je blo pa kmalu kot v avtopralnici x:Dx

x:Dx x:Dx a tako kot v avtopralnici x;)x potemtakem si čist sprepucan :sori: hja jst sn pa našla en anorak biciklistički, k mi ga je en prijazn stric dal, ko sem bla še rosno mlada, na maratonu, ko je deževal , zdaj pa kar tega nataknem, ja tale retro merkur, sej ne nos sam slabega tud kaj lepega.

sonce se je prikazalo kako me vleče ven iz te betonske gajbe :sori: x:px

x:Dx x:Dx a tako kot v avtopralnici x;)x potemtakem si čist sprepucan :sori: hja jst sn pa našla en anorak biciklistički, k mi ga je en prijazn stric dal, ko sem bla še rosno mlada, na maratonu, ko je deževal , zdaj pa kar tega nataknem, ja tale retro merkur, sej ne nos sam slabega tud kaj lepega.

sonce se je prikazalo kako me vleče ven iz te betonske gajbe :sori: x:px

pol pa kr x:px, saj kakšno uro te ne bo noben pogrešal :inocent:

Sej jst mam tut kakšen anorak x:)x, pa sploh nisem razmišljal v tej smeri, sem zgleda želel, da me spuca od glave do pet x:Dx x;)x,

včasih pa paše, no kakšni brisalci bi vmes fajn prišli x;)x

To, da te dež spere je čista uživanjcija... se čist strinjam.... sploh ne vem od kje nam ta pogonji refleks marele... če jo ne dobimo takoj, ko začne padat, smo kar slabe volje...

Ajoooooo, Lia, kolesarka x:)x ... dej zdej ti tole mal elaboriri... kok si vozila, kere maratone in to... dej se mal pohval x;)x

Itak da je biciklanje rulez... človeku se ni dal čakat evolucijo, da bi priskrbela človeku krožni pogon, si ga je pa sam zmislil. V naravi... t.j. tudi pri živalih ni krožnega pogona podobnega biciklu, kar je pa zunaj zemlje... takorekoč vse ostalo, planeti, galaksije, cel kozmos pa deluje ravno na krožnem gibanju...

No, dej Lia, da slišim to... ker pet ur pa pol za 150 km tut ne prevozi veliko kolesark x;)x

Fernando Pessoa

Maraton okol Pohorja x;)x x:px kaj pa te drugega. Pa ti?

Drgač sm bla pa nehvaležno četrta na državnem, te je zmagala Pika Fornezzi, heh, sam glih ni za štet kot uspeh, ker v tistih cajtih nas je blo sam pet v konkurenci, ena je pa odstopla, ker ji je tam ob blejskem jezeri spodrsnlo :wOOt: je bila krožna okol jezera x;)x

Zdele 2 uri švicala na fitnesu, ne morm se prpravt, da bi zuni športala, pa da me ubiješ...rabm nekoga, da me komandira, pa to, pol pa lohk kej delam.

Sem ful prijetno utrujena, sam še pod tuš skočm, pol pa spat in sanjat sanje pravičnega. x:)x

Ful sm vesela, k se počas začenja opažat delo, tko da... :palec:

Pridna sm. x^x

Bravo Pika Pikica!!! Koliko časa že fitnisiraš, da si že opazila spremembe? Jaz sem po 1 letu fitnisiranja opazila vidne spremembe.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Dobra si. :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...