Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Ful sm vesela, k se počas začenja opažat delo, tko da... :palec:

Pridna sm. x^x

normalno da se opazi, sam prehrano moraš met res optimalno porihtano, ker ima pri oblikovanju postave oz. telesa 60-70% vloge ali pomena! Lahko se pa nevem kako matraš in preteguješ pa če ješ samo zasko pa klobase ne bo nič kaj prida rezultat... x:Dx

tko da, kar pridno nadaljuj svoje dosedanje delo oz. disciplino (včasih lahko tud presežeš svoje "meje") Pika! :palec:

p.s. zunaj je pa zdaj idealno za tečt x:)x

lp

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

normalno da se opazi, sam prehrano moraš met res optimalno porihtano, ker ima pri oblikovanju postave oz. telesa 60-70% vloge ali pomena! Lahko se pa nevem kako matraš in preteguješ pa če ješ samo zasko pa klobase ne bo nič kaj prida rezultat... x:Dx

tko da, kar pridno nadaljuj svoje dosedanje delo oz. disciplino (včasih lahko tud presežeš svoje "meje") Pika! :palec:

p.s. zunaj je pa zdaj idealno za tečt x:)x

lp

No, zaske pa klobas ne jem, tko, da sm na dobri poti. x:Dx x;)x

pa še kako, za kolo maš pa ti boljš teren, tuki glih ni za pohvalit xnckrivx x;)x

ja kamorkoli se obrneš, hrib x:Dx

imam občutek, da bom po nekaj mesecih v soboto (če ne bodo prekle letele) šla na čaj na Klančiše.... fullll uspeh zame :2src: . Trenutno sem zadovoljna, hodim brez bolečin lalalala... bom videla kaj bo v soboto... Nimbus greš zraven če slučajno omagam x:Dx

Huh, vidm da kar športate... če ne druzga bojo jezične razmigane x:px

Ksenia... ammmmmm... pogledal v urnik... mi piše... saturday, 100 min, M2... pol pa pogledam pod M2, pa piše... M2 - 3-5 intervals (6-12mins each), HR 4+5a, 2-3 min recovery (HR zone 2), start with 20-30 mins... tko, da xrolleyesx x:Dx

Lia... kolesarka :palec: :palec: :palec: ... ma ja... zabušavam... če bi pa meu letos mal več cajta pozim, bi se pa za tole pripravu http://www.dos-extreme.si/ xsuperx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:palec: hja, pri takem vikinškem bodiju si tole lahko prvoščiš x;)x

fajn to, sam mene ekstremizem ne potegne več, ga drago plačaš, kje drugje potem x;)x meni bolj slow motion sede zadnje čase xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xcivx naj ti ne bo žal... zakaj, nežno provociraš x:Dx

Dej nehi Lia... tisto je stara fotka, pa glih tko stojim... drugač sem bolj drobčkan x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:Dx x:Dx x:Dx ne kupim tega

drobčkanga Nimbusa, sluh mi peša, možgani tudi, sam vidim pa še dobro :wOOt:

zadnjič tečem tako po travnikih, se je ravno noč delala, pa mi prekriža pot šest srn, kaj je blo lepo pogledat :2src: in to ene štiri metre stran, še nikoli tako od blizi

Nu, Pika ni tako slabo malo na luft oditi, tele neonske svetlobe v telovadnicah se kr naješ xrolleyesx komaj čakam odbojko na mivki x:px pod milim nebom.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

zadnjič tečem tako po travnikih, se je ravno noč delala, pa mi prekriža pot šest srn, kaj je blo lepo pogledat :2src: in to ene štiri metre stran, še nikoli tako od blizi

Nu, Pika ni tako slabo malo na luft oditi, tele neonske svetlobe v telovadnicah se kr naješ xrolleyesx komaj čakam odbojko na mivki x:px pod milim nebom.

Ja... srne pol kar zbežijo xrolleyesx

x:Dx

Fernando Pessoa

x:Dx :palec: mravlje, komarji, koprive :O: xcivx xrolleyesx

Otroci na sprednjem sedežu v avtu lahko povzroče nesrečo.Nesreče na zadnjem sedežu avta lahko povzroče otroke. x;)x

x8Dx jst bom polet raj na biciklu, je manj nevarno x;)x :wOOt:

Sej bom polet seksala na prostem, pa bomo nadoknadl. x:Dx x;)x

Jst bom pa letos polet mal klošaru xrolleyesx ... brez seksa x:Dx

Otroci na sprednjem sedežu v avtu lahko povzroče nesrečo.Nesreče na zadnjem sedežu avta lahko povzroče otroke. x;)x

Carica x:Dx x:Dx x:Dx

x8Dx jst bom polet raj na biciklu, je manj nevarno x;)x :wOOt:

Ja... sm tut ziheraš x:Dx x:px x;)x

Fernando Pessoa

Joj, jaz pa sem na pavzi-do 15. marca. :V: Pol bom pa spet aktivno začela s fitnesom.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Uf... jaz pa vsak dan trening...en dan se mi zdi čudno lahek ampak že naslednji dan me trener vedno znova preseneča z ubijalsko težkimi treningi...

In moram reči, da sem danes pokurila kar nekaj odvečnih maščob , ki so se mi nabrale...(cela kila in pol preveč :inocent: )

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

plavanje...

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

dans sm meu cajt sam za virtualni trening... kugla je pa sekala big time :palec:

Fernando Pessoa

Ne morem verjet, sem se zmenila da grem kolesarit s kolegom, zgleda se bo danes začel tisti korak za premagovanje strahu pred kolesarjenjem brez čelade x:Ix upam da ne bom usula, SPET in pol SPET za par let porinila kolo v kot :inocent: x:Dx kondicije niti omenjala ne bom, če mi rata prit tja kamor greva sm zmagala in danes zasluženo zaužijem en vanilijev ice cream x:px al pa clo pirček kt je neki obljubljal :fiju:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Chariot... ja, se pa s čelado voz pol... sej se jst tut x;)x

Mal potreniral danes... iz Litije ven skočil za kasonarjem... prahu za izvoz... pa dila do daske... brez jamranja x:Dx ... pol koncu parabole popstim, ker je tam že ovinek pa se lahko razbiješ ko kanta... pol pa pogledam max km/h... 86 x:px xcivx x:Dx x^x

kaj bo to še letel... :onfire: :onfire: :onfire:

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...