seal 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Ful sm vesela, k se počas začenja opažat delo, tko da... Pridna sm. normalno da se opazi, sam prehrano moraš met res optimalno porihtano, ker ima pri oblikovanju postave oz. telesa 60-70% vloge ali pomena! Lahko se pa nevem kako matraš in preteguješ pa če ješ samo zasko pa klobase ne bo nič kaj prida rezultat... tko da, kar pridno nadaljuj svoje dosedanje delo oz. disciplino (včasih lahko tud presežeš svoje "meje") Pika! p.s. zunaj je pa zdaj idealno za tečt lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 normalno da se opazi, sam prehrano moraš met res optimalno porihtano, ker ima pri oblikovanju postave oz. telesa 60-70% vloge ali pomena! Lahko se pa nevem kako matraš in preteguješ pa če ješ samo zasko pa klobase ne bo nič kaj prida rezultat... tko da, kar pridno nadaljuj svoje dosedanje delo oz. disciplino (včasih lahko tud presežeš svoje "meje") Pika! p.s. zunaj je pa zdaj idealno za tečt lpNo, zaske pa klobas ne jem, tko, da sm na dobri poti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 pa še kako, za kolo maš pa ti boljš teren, tuki glih ni za pohvalit ja kamorkoli se obrneš, hrib imam občutek, da bom po nekaj mesecih v soboto (če ne bodo prekle letele) šla na čaj na Klančiše.... fullll uspeh zame . Trenutno sem zadovoljna, hodim brez bolečin lalalala... bom videla kaj bo v soboto... Nimbus greš zraven če slučajno omagam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Huh, vidm da kar športate... če ne druzga bojo jezične razmigane Ksenia... ammmmmm... pogledal v urnik... mi piše... saturday, 100 min, M2... pol pa pogledam pod M2, pa piše... M2 - 3-5 intervals (6-12mins each), HR 4+5a, 2-3 min recovery (HR zone 2), start with 20-30 mins... tko, da Lia... kolesarka ... ma ja... zabušavam... če bi pa meu letos mal več cajta pozim, bi se pa za tole pripravu http://www.dos-extreme.si/ Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 hja, pri takem vikinškem bodiju si tole lahko prvoščiš fajn to, sam mene ekstremizem ne potegne več, ga drago plačaš, kje drugje potem meni bolj slow motion sede zadnje čase Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Nimbus, sej če bi bil odgovor pritrdilen, bi bila šokirana mal provociram, sorči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 naj ti ne bo žal... zakaj, nežno provociraš Dej nehi Lia... tisto je stara fotka, pa glih tko stojim... drugač sem bolj drobčkan Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ne kupim tega drobčkanga Nimbusa, sluh mi peša, možgani tudi, sam vidim pa še dobro *** zadnjič tečem tako po travnikih, se je ravno noč delala, pa mi prekriža pot šest srn, kaj je blo lepo pogledat in to ene štiri metre stran, še nikoli tako od blizi Nu, Pika ni tako slabo malo na luft oditi, tele neonske svetlobe v telovadnicah se kr naješ komaj čakam odbojko na mivki pod milim nebom. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 zadnjič tečem tako po travnikih, se je ravno noč delala, pa mi prekriža pot šest srn, kaj je blo lepo pogledat in to ene štiri metre stran, še nikoli tako od blizi Nu, Pika ni tako slabo malo na luft oditi, tele neonske svetlobe v telovadnicah se kr naješ komaj čakam odbojko na mivki pod milim nebom. Ja... srne pol kar zbežijo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Nu, Pika ni tako slabo malo na luft oditi, tele neonske svetlobe v telovadnicah se kr naješ komaj čakam odbojko na mivki pod milim nebom.Sej bom polet seksala na prostem, pa bomo nadoknadl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 mravlje, komarji, koprive Otroci na sprednjem sedežu v avtu lahko povzroče nesrečo.Nesreče na zadnjem sedežu avta lahko povzroče otroke. jst bom polet raj na biciklu, je manj nevarno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Mal nevarnosti pa ne škod v življenju....sej pravjo, da morš vsak dan narest eno stvar, ki se je bojiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Sej bom polet seksala na prostem, pa bomo nadoknadl. Jst bom pa letos polet mal klošaru ... brez seksa Otroci na sprednjem sedežu v avtu lahko povzroče nesrečo.Nesreče na zadnjem sedežu avta lahko povzroče otroke. Carica jst bom polet raj na biciklu, je manj nevarno Ja... sm tut ziheraš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 čakta a seksala na biciklu evo nimbus ker ne greš jutri zraven vse padlo v vodo tko da bom lepo kavč grela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Joj, jaz pa sem na pavzi-do 15. marca. Pol bom pa spet aktivno začela s fitnesom. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2007 Tudi jaz si vzela malo time out od fitnessa- zaradi bolezni namreč.... Kmalu pa spet na polno!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Uf... jaz pa vsak dan trening...en dan se mi zdi čudno lahek ampak že naslednji dan me trener vedno znova preseneča z ubijalsko težkimi treningi...In moram reči, da sem danes pokurila kar nekaj odvečnih maščob , ki so se mi nabrale...(cela kila in pol preveč ) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 a od krofu? kaj pa treniraš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 plavanje... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 a z delfini? fajn to, sam jst te zihr prhitim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 mmm ta vikend je blo pa tok tistega cardia, ki najbol paše, da sm še zej izčrpan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 dans sm meu cajt sam za virtualni trening... kugla je pa sekala big time Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Ne morem verjet, sem se zmenila da grem kolesarit s kolegom, zgleda se bo danes začel tisti korak za premagovanje strahu pred kolesarjenjem brez čelade upam da ne bom usula, SPET in pol SPET za par let porinila kolo v kot kondicije niti omenjala ne bom, če mi rata prit tja kamor greva sm zmagala in danes zasluženo zaužijem en vanilijev ice cream al pa clo pirček kt je neki obljubljal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Chariot... ja, se pa s čelado voz pol... sej se jst tut Mal potreniral danes... iz Litije ven skočil za kasonarjem... prahu za izvoz... pa dila do daske... brez jamranja ... pol koncu parabole popstim, ker je tam že ovinek pa se lahko razbiješ ko kanta... pol pa pogledam max km/h... 86 kaj bo to še letel... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 pol pa pogledam max km/h... 86 kaj bo to še letel... Ja, vsaj s tem se lohk tolažš, da boš mlado truplo. Bemu, deci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.