Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Ja saj čelado si pa kupujem že nekaj časa in zdaj jo bo zgleda res treba glede na to da sta me že dva zagrižena kolesarja pripravljena pod "nadzor" vzet x:)x pa vbistvu bi res rada začela spet kaj kolesarit, sploh na malo daljše proge :palec:

Sploh pa, a sem rekla --- kolk so kej drage čelade :o|o: ena, ki sem jo zadnjič gledala je bila 16.000 :sori: čist 2 mač!

Glede hitrosti mi je pa danes ta kolega razlagal, da je šel enkrat po snegu 40km/h dol v klancu in ga je odneslo pač (seveda ker je sneg razruvan čist... niti ne vem kako mu je ratalo tolk nabit) in je odletel HVALABOGU v mehek sneg! Sem rekla ja, če bi blo to tkole na ledu te verjetno nebi niti skupaj več sestavljali, samo še na Žale odpeljali xrolleyesx sploh je pa to nevarno tut za druge kolesarje, če takelega ven vrže in prileti v nič hudo slutečega kolesarja, ki gre nasproti :sori:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, Chariot... pri šestnasjst se začne... ampak to je investicija v varnost... ker je bolje, da te razbije, da te več ni, kot pa da neki na pol muvaš pol na okol... in to je po mojem funkcija čelade x;)x

Piki... ko bi vedela kolk se fajn živga človek počut tkole... x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Psssssssssssssst... I know, I know... x:Dx

Ammmmmmmmmmm...

x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ommmmmmmmmmm si tel reč? :inocent:

ja... htel... sam sem biu na pirih

ammmmmm je poželenje po mesenosti... ommmmmmmm pa po blaženosti... x:Dx

zdej se treznim s kavo

torej

ommmmmmmmmmmmmmm...

xcivx x:px x;)x

Fernando Pessoa

torej

ommmmmmmmmmmmmmm...

:vragec:

v kaki blazheni svetosti zhivijo vsi tisti ki me klichejo po imenu: .OM.. x:Dx x:Dx x:Dx

zlOOOOOOOMMMMMMMk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

kaj se mi zlobno smejiš x:px

še dobro, da sem pozabil te blažene mesenosti

se mi vsaj kolca ne x:Dx x:px x:Dx

:vragec:

v kaki blazheni svetosti zhivijo vsi tisti ki me klichejo po imenu: .OM.. x:Dx x:Dx x:Dx

zlOOOOOOOMMMMMMMk.....tralala

x:Dx x:Dx x:Dx

vidva sta hudičeva advokata

xcivx x:Dx x:px

Fernando Pessoa

morto di krepo

krči

po sili gravitacije me čaka le

horizontala

in

rožni venec x:Dx

Viijjjuuuu xrainbowx xsrcbumx

Fernando Pessoa

Ja saj čelado si pa kupujem že nekaj časa in zdaj jo bo zgleda res treba glede na to da sta me že dva zagrižena kolesarja pripravljena pod "nadzor" vzet x:)x pa vbistvu bi res rada začela spet kaj kolesarit, sploh na malo daljše proge :palec:

Sploh pa, a sem rekla --- kolk so kej drage čelade :o|o: ena, ki sem jo zadnjič gledala je bila 16.000 :sori: čist 2 mač!

Glede hitrosti mi je pa danes ta kolega razlagal, da je šel enkrat po snegu 40km/h dol v klancu in ga je odneslo pač (seveda ker je sneg razruvan čist... niti ne vem kako mu je ratalo tolk nabit) in je odletel HVALABOGU v mehek sneg! Sem rekla ja, če bi blo to tkole na ledu te verjetno nebi niti skupaj več sestavljali, samo še na Žale odpeljali xrolleyesx sploh je pa to nevarno tut za druge kolesarje, če takelega ven vrže in prileti v nič hudo slutečega kolesarja, ki gre nasproti :sori:

a te potolažm.. za moj šport x:o)x se čelade tam pri 200 evrov začnejo.. pa ne glih najboljše.. moja je bla okol 250...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dans je blo mrzlo... ampak lepo, sončno vreme... fajn za oblake... so nam lahk fajn znamenja pošiljal x:px Se zadnje čase srečavam z enim iz Save Kranj, ampak gre vedno kontra... se bomo verjetn na rudi dobil... dva do trikrat bi me kmal zbil... nič novega... kolk je folk pritegnjen v teh škatlicah... pa ga vidim v bimerju... pa je ves podivjan... in se mi včasih zdi, dej prosim razkuri se, se ustavi in stopi ven... ma, jst osebno še mravlje ne bi pohodu, kej šele da bi se neki pretepal pa ne vem kaj... ampak tkole me pa včasih prime... prav ene dvajset metrov bi si vzel... še prej bi zakopal po pesku ko pravi bik... pol bi pa šprintu prou u njega... sam ne upajo... brez pleha so navadne pičke... tko, ko oni tam v fitnesu... brez bicepsov so pravi reveži... no, močno upam, da jim bo kdaj potegnil, da je treba tut glavo kdaj pa kdaj potrenirat x:Dx x:px x;)x

Fernando Pessoa

jest pa zlo velik delam sahtanga jogo in mi zato ni treba posebej nč delati ko se bliža poletje pa delav velik še moške sklece za hrbet pa dvigujem uteži na razne načine, da naredim lepe roke...

jest pa zlo velik delam sahtanga jogo in mi zato ni treba posebej nč delati ko se bliža poletje pa delav velik še moške sklece za hrbet pa dvigujem uteži na razne načine, da naredim lepe roke...

joga je super, lepo pomiri duha in telo. Tudi stretching polepša postavo, lepo raztegne mišice, tudi lepša držo.

Dans je blo mrzlo... ampak lepo, sončno vreme... fajn za oblake... so nam lahk fajn znamenja pošiljal x:px Se zadnje čase srečavam z enim iz Save Kranj, ampak gre vedno kontra... se bomo verjetn na rudi dobil... dva do trikrat bi me kmal zbil... nič novega... kolk je folk pritegnjen v teh škatlicah... pa ga vidim v bimerju... pa je ves podivjan... in se mi včasih zdi, dej prosim razkuri se, se ustavi in stopi ven... ma, jst osebno še mravlje ne bi pohodu, kej šele da bi se neki pretepal pa ne vem kaj... ampak tkole me pa včasih prime... prav ene dvajset metrov bi si vzel... še prej bi zakopal po pesku ko pravi bik... pol bi pa šprintu prou u njega... sam ne upajo... brez pleha so navadne pičke... tko, ko oni tam v fitnesu... brez bicepsov so pravi reveži... no, močno upam, da jim bo kdaj potegnil, da je treba tut glavo kdaj pa kdaj potrenirat x:Dx x:px x;)x

tale zadnji stavek, se zelo strinjam, treba vlagat v znanje, ampak znanje ti nič ne pomaga, če pa ga ne znaš uporabljat..

aja, drugač pa celoten tvoj spis oz. izjava mi deluje tko, kot bi pisal en zakompleksan osebek, ki ni sposoben zalužit denarja za dobr avto, stanovanje oz. ki ni sposoben ustvarjat pa zravn še za telo in duha skrbet in zna samo zavidljivo šimfat čez take k so neki ustvarl ali dosegli na takšen ali drugačen način.

brez zamere in lp

honor and respect

tale zadnji stavek, se zelo strinjam, treba vlagat v znanje, ampak znanje ti nič ne pomaga, če pa ga ne znaš uporabljat..

aja, drugač pa celoten tvoj spis oz. izjava mi deluje tko, kot bi pisal en zakompleksan osebek, ki ni sposoben zalužit denarja za dobr avto, stanovanje oz. ki ni sposoben ustvarjat pa zravn še za telo in duha skrbet in zna samo zavidljivo šimfat čez take k so neki ustvarl ali dosegli na takšen ali drugačen način.

brez zamere in lp

nič, mi deluje... itak, da sem zakompleksan... če ne, bi bil na kakšnem astralnem planetu ali pa celo na kavzalnem... ah... vidiš... že spet... želje xrolleyesx xcivx

v paketu s svobodo govora pride tudi selektivnost percepcije x;)x ... ampak samo, če pokličete v naslednjih 15-ih minutah x:Dx x:px x;)x

Fernando Pessoa

Taksen je pa moj nasvet (ga sama prakticiram), da boste fit in postavne: enkrat tedensko spining, kadar cas dopuska se dodatno rolanje, se boljsi je pa inline. v sluzbi obcasno hodim tudi pes v 15. nadstropje. Priporocam pa tudi infrardeco savno.

delal bi u wtc-ju al pa u nlb-ju x:Dx x:Dx x:Dx

Fernando Pessoa

pa btc pa tam k je bank austria... x:Dx

pol smo pa res že vse pokril x:px

Fernando Pessoa

kaj je zdej s tem vremenam... mater... :vragec:

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...