5rca 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Ja saj čelado si pa kupujem že nekaj časa in zdaj jo bo zgleda res treba glede na to da sta me že dva zagrižena kolesarja pripravljena pod "nadzor" vzet pa vbistvu bi res rada začela spet kaj kolesarit, sploh na malo daljše proge Sploh pa, a sem rekla --- kolk so kej drage čelade ena, ki sem jo zadnjič gledala je bila 16.000 čist 2 mač! Glede hitrosti mi je pa danes ta kolega razlagal, da je šel enkrat po snegu 40km/h dol v klancu in ga je odneslo pač (seveda ker je sneg razruvan čist... niti ne vem kako mu je ratalo tolk nabit) in je odletel HVALABOGU v mehek sneg! Sem rekla ja, če bi blo to tkole na ledu te verjetno nebi niti skupaj več sestavljali, samo še na Žale odpeljali sploh je pa to nevarno tut za druge kolesarje, če takelega ven vrže in prileti v nič hudo slutečega kolesarja, ki gre nasproti Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Ja, Chariot... pri šestnasjst se začne... ampak to je investicija v varnost... ker je bolje, da te razbije, da te več ni, kot pa da neki na pol muvaš pol na okol... in to je po mojem funkcija čelade Piki... ko bi vedela kolk se fajn živga človek počut tkole... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Piki... ko bi vedela kolk se fajn živga človek počut tkole... Uf, jst se tud pri drugih oblikah švicanja fajn počutm. Spaaaaaaaaaaat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Psssssssssssssst... I know, I know... Ammmmmmmmmmm... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Ommmmmmmmmmm si tel reč? ja... htel... sam sem biu na pirih ammmmmm je poželenje po mesenosti... ommmmmmmm pa po blaženosti... zdej se treznim s kavo torej ommmmmmmmmmmmmmm... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 in kaj morš rečt ob blaženi mesenosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 torej ommmmmmmmmmmmmmm... v kaki blazheni svetosti zhivijo vsi tisti ki me klichejo po imenu: .OM.. zlOOOOOOOMMMMMMMk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 kaj se mi zlobno smejiš še dobro, da sem pozabil te blažene mesenosti se mi vsaj kolca ne v kaki blazheni svetosti zhivijo vsi tisti ki me klichejo po imenu: .OM.. zlOOOOOOOMMMMMMMk.....tralala vidva sta hudičeva advokata Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 vidva sta hudičeva advokata jst pr mesenih aktivnostih pazim.....pa ne nucam advokata... zlOOOOOMMMMMk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 morto di krepo krči po sili gravitacije me čaka le horizontala in rožni venec Viijjjuuuu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 Ja saj čelado si pa kupujem že nekaj časa in zdaj jo bo zgleda res treba glede na to da sta me že dva zagrižena kolesarja pripravljena pod "nadzor" vzet pa vbistvu bi res rada začela spet kaj kolesarit, sploh na malo daljše proge Sploh pa, a sem rekla --- kolk so kej drage čelade ena, ki sem jo zadnjič gledala je bila 16.000 čist 2 mač!Glede hitrosti mi je pa danes ta kolega razlagal, da je šel enkrat po snegu 40km/h dol v klancu in ga je odneslo pač (seveda ker je sneg razruvan čist... niti ne vem kako mu je ratalo tolk nabit) in je odletel HVALABOGU v mehek sneg! Sem rekla ja, če bi blo to tkole na ledu te verjetno nebi niti skupaj več sestavljali, samo še na Žale odpeljali sploh je pa to nevarno tut za druge kolesarje, če takelega ven vrže in prileti v nič hudo slutečega kolesarja, ki gre nasproti a te potolažm.. za moj šport se čelade tam pri 200 evrov začnejo.. pa ne glih najboljše.. moja je bla okol 250... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Dans je blo mrzlo... ampak lepo, sončno vreme... fajn za oblake... so nam lahk fajn znamenja pošiljal Se zadnje čase srečavam z enim iz Save Kranj, ampak gre vedno kontra... se bomo verjetn na rudi dobil... dva do trikrat bi me kmal zbil... nič novega... kolk je folk pritegnjen v teh škatlicah... pa ga vidim v bimerju... pa je ves podivjan... in se mi včasih zdi, dej prosim razkuri se, se ustavi in stopi ven... ma, jst osebno še mravlje ne bi pohodu, kej šele da bi se neki pretepal pa ne vem kaj... ampak tkole me pa včasih prime... prav ene dvajset metrov bi si vzel... še prej bi zakopal po pesku ko pravi bik... pol bi pa šprintu prou u njega... sam ne upajo... brez pleha so navadne pičke... tko, ko oni tam v fitnesu... brez bicepsov so pravi reveži... no, močno upam, da jim bo kdaj potegnil, da je treba tut glavo kdaj pa kdaj potrenirat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 jest pa zlo velik delam sahtanga jogo in mi zato ni treba posebej nč delati ko se bliža poletje pa delav velik še moške sklece za hrbet pa dvigujem uteži na razne načine, da naredim lepe roke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 jest pa zlo velik delam sahtanga jogo in mi zato ni treba posebej nč delati ko se bliža poletje pa delav velik še moške sklece za hrbet pa dvigujem uteži na razne načine, da naredim lepe roke...joga je super, lepo pomiri duha in telo. Tudi stretching polepša postavo, lepo raztegne mišice, tudi lepša držo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Dans je blo mrzlo... ampak lepo, sončno vreme... fajn za oblake... so nam lahk fajn znamenja pošiljal Se zadnje čase srečavam z enim iz Save Kranj, ampak gre vedno kontra... se bomo verjetn na rudi dobil... dva do trikrat bi me kmal zbil... nič novega... kolk je folk pritegnjen v teh škatlicah... pa ga vidim v bimerju... pa je ves podivjan... in se mi včasih zdi, dej prosim razkuri se, se ustavi in stopi ven... ma, jst osebno še mravlje ne bi pohodu, kej šele da bi se neki pretepal pa ne vem kaj... ampak tkole me pa včasih prime... prav ene dvajset metrov bi si vzel... še prej bi zakopal po pesku ko pravi bik... pol bi pa šprintu prou u njega... sam ne upajo... brez pleha so navadne pičke... tko, ko oni tam v fitnesu... brez bicepsov so pravi reveži... no, močno upam, da jim bo kdaj potegnil, da je treba tut glavo kdaj pa kdaj potrenirat tale zadnji stavek, se zelo strinjam, treba vlagat v znanje, ampak znanje ti nič ne pomaga, če pa ga ne znaš uporabljat.. aja, drugač pa celoten tvoj spis oz. izjava mi deluje tko, kot bi pisal en zakompleksan osebek, ki ni sposoben zalužit denarja za dobr avto, stanovanje oz. ki ni sposoben ustvarjat pa zravn še za telo in duha skrbet in zna samo zavidljivo šimfat čez take k so neki ustvarl ali dosegli na takšen ali drugačen način. brez zamere in lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 tale zadnji stavek, se zelo strinjam, treba vlagat v znanje, ampak znanje ti nič ne pomaga, če pa ga ne znaš uporabljat.. aja, drugač pa celoten tvoj spis oz. izjava mi deluje tko, kot bi pisal en zakompleksan osebek, ki ni sposoben zalužit denarja za dobr avto, stanovanje oz. ki ni sposoben ustvarjat pa zravn še za telo in duha skrbet in zna samo zavidljivo šimfat čez take k so neki ustvarl ali dosegli na takšen ali drugačen način. brez zamere in lp nič, mi deluje... itak, da sem zakompleksan... če ne, bi bil na kakšnem astralnem planetu ali pa celo na kavzalnem... ah... vidiš... že spet... želje v paketu s svobodo govora pride tudi selektivnost percepcije ... ampak samo, če pokličete v naslednjih 15-ih minutah Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chapika04 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 jaz včasih tečem ali pa delam trebušnjake.drgač pa rekreiram že ko delam kaj zunaj al pa po stanovanju Citiraj http://shrani.si/files/1hdglixjhzw0t3.jpg včlante se na ta forum če hočete: www.chapika04.mojforum.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mimoza 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Taksen je pa moj nasvet (ga sama prakticiram), da boste fit in postavne: enkrat tedensko spining, kadar cas dopuska se dodatno rolanje, se boljsi je pa inline. v sluzbi obcasno hodim tudi pes v 15. nadstropje. Priporocam pa tudi infrardeco savno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 delal bi u wtc-ju al pa u nlb-ju Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 delal bi u wtc-ju al pa u nlb-ju si pozabu na telekom.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 pa btc pa tam k je bank austria... pol smo pa res že vse pokril Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 kaj je zdej s tem vremenam... mater... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 kaj pa je narobe, sej dobr Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Tu, v Ljubljani je kislica Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 V LJ je res kislica :xx!: ampak en sprehod skozi Lj se bo prlegu Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.